• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Panda Dome Geavanceerd 2021 | Multi Apparaat | Downloaden

Panda Dome Geavanceerd 2021 | Multi Apparaat | Downloaden 1 Apparaat 1 jaar

€ 8,90 * € 12,90 * (31,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 75 keer verkocht
 • BS-10333
 • Meertalig
 • 1 Apparaat
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Panda Dome Geavanceerd 2021 | Multi Apparaat | Downloaden"

Meer beveiliging, meer functies en koop Panda Dome Advanced 2021

Als je veilig en effectief met je moderne technologie wilt werken, maar tegelijk veel belang hecht aan veel extra mogelijkheden tegen een goede prijs-prestatie verhouding, dan doe je er goed aan de Panda Dome Advanced 2021 software te gebruiken. Overtuig jezelf van de talrijke mogelijkheden en maak gebruik van de moderne technieken voor optimale bescherming. De fabrikant zelf belooft veel, bijvoorbeeld een detectiepercentage van 100 procent. Grijp nu je kans, koop een licentie voor het programma Panda Dome Advanced 2021 direct hier bij ons en overtuig jezelf direct van de bijzonder gunstige prijzen hier in de BestSoftware online winkel.

Nog meer beveiliging door virusscanners en het gebruik van de krachtige cloud

De geïntegreerde virusscanner vormt het hart van de Panda Dome Advanced 2021 software. Deze is natuurlijk van de nieuwste generatie en is bij uitstek geschikt voor de gewone bedreigingen in het dagelijks leven. Virussen, Trojaanse paarden en malware komen veel gemakkelijker en sneller op computers terecht dan vaak gedacht wordt. Zelfs een gevaarlijke download of een bezoek aan een geïnfecteerde website kan ervoor zorgen dat de bijbehorende software zich ongewenst en ongemerkt op je eigen computer vestigt. Om dit te voorkomen kun je het beste de Panda Dome Advanced 2021 software direct installeren en vertrouwen op de praktische virusscanner. Dit is altijd actief op de achtergrond en houdt alle taken en werk in de gaten. Je kunt rekenen op een snelle en directe reactie in geval van problemen of gevaren. Natuurlijk belanden de gevaarlijke en herkende bestanden niet op de harde schijf, maar worden ze onmiddellijk naar een beveiligd quarantaine gebied verplaatst. Vanaf dit punt hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van de computer, want de bestanden kunnen hier geen gevaar meer vormen.

In principe berust het programma Panda Dome Advanced 2021 natuurlijk ook op een uitgebreide database die voortdurend wordt bijgewerkt om alle mogelijke gevaren op te sporen. Maar bovendien maakt de oplossing gebruik van de hoge prestaties en praktische mogelijkheden van de wolk. Als een verdacht bestand op de computer verschijnt maar niet precies toegewezen kan worden, wordt het direct naar de cloud geüpload. Met de zogenaamde digitale vingerafdruk en intelligente technieken kan de Panda Dome Advanced 2021 software dan heel snel bepalen of er echt gevaar dreigt en dan snel reageren als het ergste gebeurt.

Bovendien beveiligt het Panda Dome Advanced 2021 programma je ook bij het gebruik van het Internet. Veel hackers maken van deze gelegenheid gebruik en zetten ongemerkt op de achtergrond gegevens van je computer over. Met de geïntegreerde firewall van de beveiligingsoplossing lukt dat niet meer. De ongeoorloofde en uitgaande verbindingen worden onmiddellijk onderbroken; deze moeten eerst door jou bevestigd worden. Bijgevolg loop je geen risico meer als je een van de praktische runtime licenties van Panda Dome Advanced 2021 gebruikt hebt. Je moet echter ook denken aan het beveiligen van de WLAN netwerken. Ondanks moderne routers zijn deze in veel gevallen nog steeds onvoldoende verzekerd of zelfs helemaal niet verzekerd. In dit geval dienen de netwerken als een bijzonder gemakkelijke manier voor onbevoegden om toegang te krijgen tot je computer of gegevens. Gebruik de geïntegreerde WLAN controle van Panda Dome Advanced 2021 zodat je hier altijd aan de veilige kant bent. Het programma neemt dan de verbonden netwerken onder de loep, spoort de zwakke plekken op en geeft je tips over hoe je de problemen zo gemakkelijk en snel mogelijk kunt verhelpen.

Gebruik veel meer functies in het dagelijks leven met de Advanced versie

De Panda Dome Advanced 2021 software is niet zomaar een klassieke beveiligingsoplossing, maar eerder een enorm goed uitgerust totaalpakket. Met de aankoop van de licentie krijg je als gebruiker direct toegang tot veel extra mogelijkheden en functies. Gebruik bijvoorbeeld de geïntegreerde en praktische VPN dienst, die je gratis ter beschikking staat bij een datavolume van 150 megabyte. Gebruik dit vooral bij gevoelig werk en voor een doeltreffende bescherming bij het bankieren. Dankzij Panda Dome Advanced 2021 kun je nu ook je externe apparaten, zoals harde schijven of USB sticks, op een bijzonder veilige manier gebruiken. Je kunt vertrouwen op de grondige scan die direct wordt uitgevoerd als ze verbonden zijn. Gevaarlijke gegevens of andere veiligheidsrisico's worden dan onmiddellijk opgespoord en zo mogelijk verholpen.

In een huishouden met kinderen is het gebruik van de Panda Dome Advanced 2021 software ook een heel goede beslissing. Omdat hier een geïntegreerd ouderlijk toezicht beschikbaar is en een individuele configuratie van de computer mogelijk maakt. Je kunt bijvoorbeeld in een paar stappen de beschikbare Internet pagina's bepalen of gewoon de gebruikstijd op het toestel in het algemeen beperken. Dit geldt ook voor smartphones of tablets, waar je bijvoorbeeld de beschikbare apps kunt definiëren. Identiteitsbescherming helpt je controle te houden over persoonlijke gegevens wanneer je de Panda Dome Advanced 2021 software in het dagelijks leven gebruikt. Want gegevenslekken of ongelukken bij grote diensten zijn helaas allesbehalve zeldzaam, zoals je de afgelopen jaren zeker gemerkt hebt. Het programma van de bekende fabrikant houdt alle activiteiten en gegevens op het Internet in de gaten en waarschuwt je als gebruiker onmiddellijk in geval van overeenkomsten. Zo kun je je toegangsgegevens op tijd veranderen en erger effectief voorkomen. Een geïntegreerde bescherming tegen ransomware aanvallen en uitgebreide risico's is ook gratis voor je beschikbaar. Gebruik dus de praktische licentie voor Panda Dome Advanced 2021 om veel veiliger en doeltreffender te werken in het dagelijkse leven en vermijd meteen de veel voorkomende risico's bij het gebruik van moderne technologie. Geschikte runtime licenties voor het programma garanderen je ook regelmatige updates en kunnen hier bij BestSoftware goedkoop gekocht worden.

De ondersteuning strekt zich uit tot veel verschillende platforms en toestellen

Hoewel de klassieke computer of de krachtige notebook vandaag de dag nog vaak gebruikt worden, is het aanbod van beschikbare apparaten op de markt de laatste jaren sterk toegenomen. Er zijn veel verschillende varianten verkrijgbaar, die individueel en effectief werken in alle omgevingen mogelijk maken. Met een smartphone of tablet, bijvoorbeeld, kun je onderweg snel en gemakkelijk op het internet surfen of bankoverschrijvingen doen van overal ter wereld.

Maar ook criminelen hebben de tekenen des tijds en het veranderde gedrag van de gebruikers ingezien en proberen met allerlei malware toegang te krijgen tot de gegevens op mobiele toestellen. Helaas slagen ze daar vaak in met nep-apps of virussen die via downloads geïnfiltreerd worden. Effectieve bescherming op al je apparaten is dus belangrijk. Je kunt hiervoor de Panda Dome Advanced 2021 software gebruiken, want die werkt niet alleen op de huidige versies van de Microsoft Windows 11 en Windows 10 besturingssystemen, maar ook op veel andere platforms. Met de juiste licentie kun je bijvoorbeeld de juiste apps direct op je smartphone of tablet installeren en het aanbod downloaden uit de Google Play Store of de Apple AppStore. Met de moderne technologie en vele mogelijkheden kun je dan je toestellen bijzonder veilig en effectief gebruiken, zodat je je niet langer zorgen hoeft te maken over de talrijke risico's. Ook voor de populaire Apple computers met macOS is de precies passende oplossing van Panda Dome Advanced 2021 gratis beschikbaar, die optimale bescherming tegen alle gevaren kan bieden.

Winkel bij BestSoftware - hier kun je Panda Dome Advanced 2021 voor een bijzonder lage prijs krijgen

Dankzij bijzonder gunstige prijzen voor Panda Dome Advanced 2021 licenties, maken we elke aankoop in onze online winkel zeer aantrekkelijk. Overtuig jezelf van de voordelen, de mogelijkheden en de talrijke aanbiedingen en bekijk op je gemak de programma's voor aanzienlijk meer veiligheid op je computer. Natuurlijk vind je hier niet alleen Panda Dome Advanced 2021, maar ook veel andere producten die je gemakkelijk van thuis uit kunt kopen. Je kunt bijvoorbeeld de goedkopere instapoplossing Panda Dome Essentials 2021 kiezen, of je kunt meteen naar de veel effectievere oplossingen gaan met Panda Dome Complete 2021 of zelfs Panda Dome Premium 2021. Bij ons blijft vrijwel geen enkele wens onvervuld, en we bieden je zelfs een bijzonder competente klantenservice. Chat met onze experts, bel ons direct of stuur ons een e-mail en we nemen meteen contact met je op.

 

Systeemvereisten - Panda Dome Advanced 2021

Op Windows gebaseerde desktops en laptops

 • Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10 en Windows 11.
 • Windows Server 2003 & R2 SP2, Windows 2008 & R2, Windows Server 2012 & Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 en Windows Server 2019.
 • .NET Framework 4.0.3 of hoger
Linux-gebaseerde desktops en laptops
 • Fedora 24 en hoger
 • Debian 7, 8, 9
 • CentOS 7
 • Ubuntu: huidige Long-Term Support (LTS) versies.2 Raadpleeg de lijst van releases.
 • Red Hat Enterprise Linux 7 en latere versies gebruiken Extra pakketten voor Enterprise Linux (EPEL)

De agent vereist dat op elk Linux apparaat een volledige runtime versie van een open bron gereedschapsset genaamd Mono geïnstalleerd wordt.

Mac gebaseerde desktops en laptops

 

 • iOS 7 en hoger
 • 1620 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • RAM (Random Access Memory): 2 GB
 • macOS 10.12 of hoger

Android smartphones en tablets

 • iOS 7 en later
 • Android 2.3.3 en later
 • RAM: 2 GB
 • macOS 10.12 of hoger
 Mono ondersteunde versies
 • Mono 3 en hoger
Voor WMware ESXi 
 • Versie 4.1, 5.X en 6.X.
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "Panda Dome Geavanceerd 2021 | Multi Apparaat | Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Panda Dome Geavanceerd 2021 | Multi Apparaat | Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Panda Dome Geavanceerd 2021 | Multi Apparaat | Downloaden"
TIP!
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 37,90 * € 49,90 *
VMware Workstation Pro 14 VMware Workstation Pro 14
€ 74,90 * € 214,20 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 89,90 * € 109,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 72,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
Laatst bekeken