• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Visual Studio 2022 Professional

€ 379,90 * € 499,90 * (24% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 546 keer verkocht
  • BS-11139
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Visual Studio 2022 Professional"

Koop Visual Studio 2022 Professional en ontwikkel in het dagelijks leven bijzonder comfortabel

Als je in je dagelijkse werk verschillende toepassingen wilt ontwikkelen, is Visual Studio 2022 Professional een heel goede keuze. De huidige versie uit 2022 geniet grote populariteit op de professionele werkplek en overtuigt met nieuwe technieken en praktische functies die het je veel gemakkelijker maken om aan de slag te gaan. Bijgevolg is de oplossing ook een heel goede keuze voor onervaren beginners en is het veel gemakkelijker voor je te gebruiken. Natuurlijk krijg je je licentie voor Visual Studio 2022 Professional voor een zeer gunstige prijs van ons en tegelijk profiteer je van de beste klantenservice, die je vrij ter beschikking staat per e-mail, via de hotline of ook in live chat. We kijken uit naar je aankoop.

Bijzonder eenvoudige functies voor effectief werken in professionele omgevingen

De Visual Studio 2022 Professional software is de laatste jaren een vaste favoriet geworden, vooral bij onervaren gebruikers en beginners, en geniet hier een enorme vraag. Niettemin zijn de technische mogelijkheden zeer uitgebreid en ondersteunen ze je bij de eenvoudige en doeltreffende ontwikkeling van diverse toepassingen. Als je niet bijzonder vertrouwd bent met het werken in Visual Studio 2022 Professional, is dat geen enkel probleem, dankzij de goed doordachte structuur. Met een cursorpositie-afhankelijke online help, bijvoorbeeld, krijg je als gebruiker praktische tips en trucs over het werken met het programma. Je kunt afzonderlijke codeblokken gemakkelijk tonen of verbergen en profiteren van de kleurmarkering van trefwoorden. Tijdens het invoeren van broncode staat het programma IntelliSense tot je beschikking; het voegt automatisch methoden of functies toe.

Een andere grote kracht van de Visual Studio 2022 Professional software is dat het talloze verschillende talen ondersteunt. Dit betekent dat je je niet hoeft te concentreren op een eenvoudige programmeertaal, maar individueel kunt werken. Een nieuw certificatieprogramma uit 2002 is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de selectie van beschikbare en ondersteunde versies; dit maakt het mogelijk eigen talen als supplement aan te bieden met een overeenkomstige certificatie. Met een geïntegreerde debugger profiteer je ook van de "Edit and Continue" functie. Met deze functie kun je in het Visual Studio 2022 Professional programma eenvoudig aan lopende processen koppelen. Dit is even goed mogelijk via de lokale computer als via het netwerk.

Wie Visual Studio 2022 Professional geïnstalleerd heeft en het gaat gebruiken, profiteert meteen van de vele verschillende editors die heel gemakkelijk te gebruiken zijn. Je kunt bijvoorbeeld een beroep doen op de code editors voor de reeds genoemde programmeertalen, voor de grafische gebruikersinterfaces of ook op speciale editors voor iconen en rasterafbeeldingen. Zo kun je je effectief en individueel ontwikkelen. Om veel voorkomende fouten bij het werken met Visual Studio 2022 Professional te voorkomen, ondersteunen alle teksteditors een zogenaamde syntaxcontrole. Dit controleert alle inhoud direct tijdens de invoer van de broncode en geeft overeenkomstige complicaties weer. Dit maakt een effectief gebruik van het programma mogelijk en garandeert foutloos werk op alle gebieden.

Bespaar meer tijd met de nieuwe versie van Visual Studio 2022 Professional

Met Visual Studio 2022 Professional voorziet Microsoft je van de nieuwste versie van zijn populairste software. Hier blijft de fabrikant zich richten op effectief werken en zorgt hij ervoor dat je veel tijd kunt besparen. Een van de grootste veranderingen is het feit dat het nu een 64-bit toepassing is. Microsoft zelf spreekt vol vertrouwen over de beste Visual Studio 2022 voor gebruikers. Behalve van de nieuwe architectuur profiteer je ook van een nieuwe Razor editor, zodat je snel complexe projecten en ontwikkelingen kunt uitvoeren. Dit maakt onder andere cross-file refactoring mogelijk. Automatische analysehulpmiddelen of de eenvoudige diagnose van problemen met virtualisaties voor asynchrone processen, de mogelijkheden met Visual Studio 2022 Professional laten vrijwel niets te wensen over.

Tegelijk laat Visual Studio 2022 Professional zich van zijn beste kant zien als het op technologie aankomt en is hier state-of-the-art. Bijgevolg zijn zelfs uitgebreide en ingewikkelde constructies gemakkelijk mogelijk, die je als alternatief direct via het web kunt uitspelen. Responsieve en snelle web gebruikersinterfaces, toepassingen voor Linux of andere versies kunnen met weinig moeite gemaakt worden. Natuurlijk mag ook AI niet ontbreken, dat tegenwoordig al in veel verschillende softwareproducten in gebruik is. Visual Studio 2022 Professional volgt deze trend en integreert kunstmatige intelligentie. Met behulp van deze technieken kunnen bijvoorbeeld reeds gemaakte codes aangevuld worden. Je profiteert ook van de kunstmatige intelligentie en de enorme kracht van Visual Studio 2022 Professional als je samenwerkt met vrienden of collega's. De integratie en synchronisatie van alle veranderingen aan het lopende project in real time laat bij het werken vrijwel niets te wensen over. Met behulp van cloud ondersteuning via Microsoft Azure diensten kun je de functionaliteit en prestaties van Visual Studio 2022 Professional gemakkelijk aan je individuele behoeften aanpassen. Dus ook op lange termijn is het programma een goede optie voor regelmatig gebruik.

Visual Studio 2022 Professional vertegenwoordigt het grote uitbreidingsniveau voor hoge eisen

Visual Studio 2022 is verkrijgbaar in veel verschillende versies en varianten, afhankelijk van je behoeften. Kies je voor de Professionele versie, dan profiteer je als gebruiker van nog meer functies en technische mogelijkheden die zich bij dagelijks gebruik van hun beste kant laten zien. In vergelijking met de Standaard versie kun je ook gebruik maken van functies voor het ontwikkelen van toepassingen op veel verschillende platforms. Of het nu voor Windows is, voor publicatie op het web, de cloud of SharePoint en andere platforms, het aanbod van Visual Studio 2022 Professional laat vrijwel niets te wensen over. Dus als je uitgebreid met het programma wilt werken, is de "Professional" versie beslist een goede keuze. Je kunt de juiste licenties hiervoor voor een gunstige prijs krijgen bij BestSoftware, dus profiteer er nu van.    

Je kunt je licentie voor Visual Studio 2022 Professional voor een lage prijs krijgen in de BestSoftware online winkel

In de BestSoftware online winkel kun je nu al de actuele en krachtige versie van Visual Studio 2022 Professional krijgen voor productief dagelijks werk. Als gebruiker vertrouw je op de talrijke functies in het dagelijks leven en ontwikkel je indrukwekkende toepassingen met weinig moeite. In onze online winkel wachten we op je met aantrekkelijke, verschillende voordelen. Wij leveren je bijvoorbeeld de populaire oplossing van de fabrikant Microsoft tegen bijzonder gunstige voorwaarden, zodat je gemakkelijk geld kunt besparen door gewoon van huis uit te kopen. Je kunt het programma ook zonder veel vertraging gebruiken, want we bieden je de download direct aan en geven je de informatie die nodig is voor activering per e-mail na maximaal 30 minuten. Natuurlijk zijn ook andere producten van Microsoft gratis verkrijgbaar, zodat je bijvoorbeeld de oudere versies van Microsoft Visual Studio 2017 of Microsoft Visual Studio 2019 tegen aantrekkelijker voorwaarden kunt verkrijgen. We kijken uit naar je aankoop en staan graag voor je klaar, profiteer ook van de beste service.

.
Systeemvereisten - Visual Studio 2022 Professional
Processor 64-bit processor met een snelheid van 1.8 GHz of sneller, quad-core of beter aanbevolen. ARM processoren worden niet ondersteund.
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 11 - 64 bit

Geheugen Minstens 4 GB RAM. Veel factoren beïnvloeden de gebruikte bronnen. we raden 16 GB RAM aan voor typische professionele oplossingen.
Harde schijf ruimte  Een normale installatie vereist 20 tot 50 GB vrije schijfruimte
Grafische kaart Visual Studio werkt het beste met een resolutie van 1920 x 1080 of hoger.
(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)
Verdere links naar "Microsoft Visual Studio 2022 Professional"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Visual Studio 2022 Professional"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Visual Studio 2022 Professional"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Parallels Desktop 18 Pro für MAC Parallels Desktop 18 Pro für MAC
€ 84,90 * € 119,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Skylum Luminar Neo | Windows / Mac Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
€ 119,90 * € 159,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 109,90 * € 229,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
TIP!
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Laatst bekeken