• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise

Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise

€ 229,90 * € 499,99 * (54,02% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 11 keer verkocht
  • BS-11148
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"

Koop Visual Studio Enterprise 2019 - overtuig jezelf van de populaire en beproefde versie

Wie zich wil toeleggen op de ontwikkeling van verschillende toepassingen voor alle gangbare platforms vindt in de Visual Studio Enterprise 2019 software omgeving een aantrekkelijke optie om effectief te werken. De oplossing is al enkele generaties voor gebruikers beschikbaar en overtuigt met een doordacht concept, zeer gemakkelijke bediening en vele hulpmiddelen voor gerichte ontwikkeling in privé of, natuurlijk, professionele omgevingen. Koop nu een laaggeprijsde licentie voor de populaire versie Visual Studio Enterprise 2019 hier bij BestSoftware en profiteer tegelijk van vele andere aantrekkelijke voordelen.

Zelfs beginners zullen meteen hun weg vinden in Visual Studio Enterprise 2019

Een van de bijzonder grote sterke punten en belangrijke voordelen van de Visual Studio Enterprise 2019 software is de eenvoudige, doeltreffende bediening. De ontwikkeling van indrukwekkende toepassingen hoort al lang niet meer alleen thuis in de handen van ervaren vakmensen. Dankzij talloze hulpmiddelen, die Visual Studio Enterprise 2019 ook biedt, kun je de benodigde code heel gemakkelijk en veilig maken. Intelligente functies en praktische hulp staan je natuurlijk vrij ter beschikking.

Als je vastloopt tijdens het werken met Visual Studio Enterprise 2019, kun je als gebruiker bijvoorbeeld gebruik maken van cursor-afhankelijke online hulp. Hier wordt de passende inhoud direct voor het betreffende probleem getoond, en gedetailleerde en praktische uitleg helpt je bij je werk. Voor een beter overzicht bij het gebruik van Visual Studio Enterprise 2019 kunnen afzonderlijke codeblokken gemakkelijk getoond of verborgen worden en kunnen belangrijke trefwoorden met een eigen kleur gemarkeerd worden. Met behulp van een automatische syntaxcontrole en de praktische functie "IntelliSense" let Visual Studio Enterprise 2019 op terwijl je werkt en vermijdt veel onnodige fouten die het project of de ontwikkeling van je toepassing in gevaar kunnen brengen.

Maar ook veel andere functies kunnen niet ontbreken in de Visual Studio Enterprise 2019 omgeving voor de ontwikkeling van verschillende toepassingen. Je kunt onder andere rekenen op een geïntegreerde debugger. Hier is de functie "Edit and Continue" opgenomen. Met dit krachtige hulpmiddel profiteer je van de mogelijkheid om je te hechten aan processen die al lopen. Dit werkt niet alleen heel gemakkelijk op de plaatselijke computer in het bedrijf, maar ook direct via het netwerk.

Als je met Visual Studio Enterprise 2019 gaat werken, profiteer je ook van veel verschillende editors. Deze zijn van groot belang om ontwikkeling op alle gebieden en voor elke behoefte mogelijk te maken. Of het nu gaat om mobiele apps voor de smartphone of een krachtig programma voor de Windows Store, alles is mogelijk met de ontwikkelomgeving van Microsoft. Talrijke code editors, editors voor grafische interfaces of verschillende kleinere grafische editors staan tot je beschikking als je in het dagelijks leven met Visual Studio Enterprise 2019 wilt werken. Overigens geef je de gereedschappen en functies die je nodig hebt afzonderlijk op als onderdeel van de installatie op je computer. Dit bespaart veel geheugen op de computer en zorgt er ook voor dat de belangrijke aandacht gericht blijft op de relevante inhoud.

Belangrijk: Als je Visual Studio Enterprise 2019 gebruikt, let er dan op dat je de juiste licentie kiest. Afhankelijk van je behoeften kun je kiezen tussen een standaard of een cloud abonnement. Natuurlijk hebben beide varianten hun eigen voordelen, dus het hangt allemaal af van je individuele behoeften. Met het cloud abonnement besluit je rechtstreeks bij Microsoft te boeken en wordt dan gefactureerd via het Azure Abonnement. Met maandelijkse facturering en regelmatige updates kun je Visual Studio Enterprise 2019 heel effectief gebruiken. Het standaard abonnement, daarentegen, is een aankoop in het Open Licentie programma inclusief MSDN Abonnement. De looptijd is meestal twee jaar, als alternatief staat de Open Waarde versie je gratis ter beschikking. Beslis over de juiste versie voor je behoeften en je omgeving en bestel dan je licentie voor Visual Studio Enterprise 2019 tegen een bijzonder gunstige prijs in onze online winkel.

Gebruik veel hulpmiddelen en ondersteuning voor alle talen direct af fabriek

Naast de talrijke hulpmiddelen die de Visual Studio Enterprise 2019 omgeving je in het dagelijks leven ter beschikking stelt, is de populaire oplossing van het huis Microsoft scoort ook met een breed scala aan ondersteuning voor talrijke talen. Zo kun je ze individueel gebruiken. Om de ondersteuning voor verschillende talen nog verder uit te breiden, creëerde Microsoft een certificeringsprogramma. Sinds 2002 heeft dit ervoor gezorgd dat ook aanbieders van derden hun eigen talen kunnen aanbieden als aanvulling op Visual Studio Enterprise 2019. Veel bekende namen en varianten zijn hier nu vertegenwoordigd, bijvoorbeeld Delphi of Eiffel. Natuurlijk breidt de fabrikant Microsoft de ondersteunde talen voortdurend uit en voegt min of meer regelmatig nieuwe varianten toe om aan de hoge eisen van zijn klanten te voldoen.

Visual Studio Enterprise 2019 - veel vernieuwingen en technische herzieningen

De oplossing Visual Studio Enterprise 2019 is de officiële opvolger van de variant uit 2017, die ook nu nog door veel klanten wordt gebruikt en bij BestSoftware voor een zeer lage prijs verkrijgbaar is. De fabrikant liet gebruikers al in een vroeg stadium meewerken aan de ontwikkelingen en mogelijkheden van de omgeving en stelde o.a. verschillende preview versies beschikbaar. Deze zouden al in december 2018 bekeken of zelfs gebruikt kunnen worden in het kader van een overeenkomstige conferentie, als er overeenkomstige belangstelling van de kant van de gebruikers was.

Microsoft herzag de inbegrepen functies en introduceerde tegelijk nieuwe hulpmiddelen om het gebruik van Visual Studio Enterprise 2019 bijzonder lucratief te maken. Als gebruiker profiteer je bijvoorbeeld van een herziene dialoog. Dit is bedoeld om de start van nieuwe projecten nog doeltreffender en duidelijker te maken. Visual Studio Enterprise 2019 is ook intelligenter geworden. Met behulp van AI-ondersteunde invoerhulpmiddelen, bijvoorbeeld de Intellicode functie, bespaar je kostbare tijd bij het dagelijkse gebruik van de omgeving en kun je bij de ontwikkeling van je toepassingen nog steeds rekenen op aantrekkelijke, hoogwaardige resultaten. Microsoft helpt ook een handje met de debugging en refactoring functies en blijft ze verbeteren. Met de Live Share functie, die uitgebreid is en nu nog meer ondersteund wordt in Visual Studio Enterprise 2019, kun je met meerdere collega's of medewerkers tegelijk aan dezelfde code werken en zo de middelen in het bedrijf nog beter verdelen. Visual Studio Enterprise 2019 laat zich ook van zijn beste kant zien als het gaat om programmeertaalondersteuning. De nieuwe versie van de programmeertaal C# en de derde versie van het .NET Core raamwerk kunnen in gelijke mate gebruikt worden, mogelijk gemaakt door versie 16.3 vanaf september 2019.

Koop Visual Studio Enterprise 2019 in de BestSoftware online winkel

Begin met het ontwikkelen van krachtige en individuele toepassingen en kies voor de praktische software Visual Studio Enterprise 2019. Je kunt de gewenste licentie bij ons in de BestSoftware online winkel tegen aantrekkelijke voorwaarden krijgen. Dienovereenkomstig bespaar je bij ons al geld met een eenvoudige aankoop. Bovendien hoef je niet lang te wachten op de licentie voor je nieuwe ontwikkelomgeving, een snelle levering binnen maximaal 30 minuten maakt het mogelijk. Bovendien wacht je een top klantenservice in onze online winkel. We willen je graag terzijde staan met deskundige hulp bij alle vragen of problemen en bieden daarom aantrekkelijke winkelmogelijkheden, ook per e-mail of zelfs via een praktische live chat. Als alternatief voor de Visual Studio Enterprise 2019 ontwikkelomgeving kun je ook andere producten uit onze winkel krijgen, bijvoorbeeld een nieuwere versie met Visual Studio Enterprise 2021 of een goedkoop alternatief in de vorm van Visual Studio Enterprise 2017. Dus grijp gerust naar je favoriete variant en profiteer van alle aantrekkelijke voordelen.


.
Systeemvereisten - Visual Studio 2019 Enterprise
Processor Processor met 1.8 gigahertz (GHz) of sneller
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2

Geheugen Minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte  Afhankelijk van de geïnstalleerde functies, tot 130 GB 
Grafische kaart Resolutie van minstens 1280 x 720, aanbevolen 1366 x 768

  

Verdere links naar "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 159,90 * € 174,29 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Microsoft Access 2021 Windows Microsoft Access 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 35,90 * € 44,90 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 19,90 * € 69,90 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
TIP!
Laatst bekeken