• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Windows 10 Pro - Activering

€ 14,90 * € 35,80 * (58,38% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 29814 keer verkocht
  • BS-10018
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Selecteer Windows versie:

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows 10 Pro"

Werk productiever en koop nu Windows 10 Professional goedkoop

Voor productief werken op de computer of notebook biedt de populaire fabrikant Microsoft met het besturingssysteem"Windows" is al vele jaren een gangbare oplossing in de industrie. De krachtige Windows 10 Professional maakt opnieuw effectief gebruik in zowel privé als professionele omgevingen mogelijk. Dankzij een intuïtieve en moderne gebruikersinterface en talrijke hulpmiddelen die een integraal deel uitmaken van de systeemafwerking, laat Windows 10 Professional zich van zijn beste kant zien. Koop je licentie voor permanente activering en onbeperkt gebruik nu direct bij BestSoftware en profiteer van de aantrekkelijke mogelijkheden.

Geschikt voor de hoogste eisen - Windows 10 Professional met veel mogelijkheden

Een van de grote voordelen van Windows 10 Professional is het aantrekkelijke totaalpakket. In principe wordt het besturingssysteem geleverd met alle nodige componenten en programma's voor normaal werk, meteen na de eerste installatie. Dit geldt bijvoorbeeld voor een krachtige webbrowser die met Microsoft Edge geleverd wordt en die state of the art is.

De "Windows 10 Professional" versie is echter niet alleen geschikt om thuis op het eigen bureau te surfen, maar geniet ook grote populariteit in het professionele, d.w.z. commerciële segment. De fabrikant richt zich met de Pro versie van het systeem onder andere op cloud-gebaseerd werken, bijvoorbeeld in de vorm van de directory en identiteitsbeheer dienst "Azure Active Directory". Op deze manier kunnen vrij gemakkelijk praktische "Software as a Service" apps gebruikt worden, dit geldt bijvoorbeeld voor Dropbox of ook voor Office 365.

In het algemeen komt Windows 10 Professional met veel functies die vooral voor privégebruikers een belangrijke rol spelen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de speciale Microsoft Store voor bedrijven of het beheer van mobiele toestellen. Beide varianten en functies zijn alleen opgenomen in Windows 10 Professional. Het systeem is ook voorzien van de juiste voorzieningen voor aanzienlijk meer veiligheid, bijvoorbeeld in de vorm van BitLocker toestelversleuteling. Dit maakt het gemakkelijk om je toestel bij verlies op afstand te vergrendelen, zodat onbevoegden geen toegang meer hebben tot de bestanden of informatie. Dus zelfs als je apparaat gestolen wordt, hoef je je geen zorgen te maken over de beveiliging als je vertrouwt op Windows 10 Professional.

Overzicht van de vernieuwingen van Windows 10 Professional ten opzichte van zijn voorganger

Met de officiële opvolger van Windows 8 microsoft introduceert veel vernieuwingen en herziene technieken in Windows 10 Professional veel vernieuwingen en herziene technieken. Deze zijn al op het spreekwoordelijke eerste gezicht duidelijk. De fabrikant heeft duidelijk aan het ontwerp gewerkt. De grote tegels zijn nu verleden tijd; het nieuwe systeem vertrouwt in plaats daarvan op een mengsel van een klassiek startmenu en live apps in het overzicht. Zij die gewerkt hebben met Windows 7 en Windows 8 zou geen problemen moeten hebben met de nieuwe versie.

Natuurlijk strekken de vernieuwingen van Windows 10 Professional zich niet alleen uit tot het visuele uiterlijk, er zijn ook enkele technische vernieuwingen. Zo is er de geïntegreerde spraakassistent "Cortana", die verschillende taken kan overnemen als er een beroep op wordt gedaan. Cortana kan afspraken voor je maken, het Internet doorzoeken of een app openen om je in het dagelijks leven veel tijd te besparen. Een andere zeer grote vernieuwing is de reeds genoemde webbrowser. Met Microsoft Edge zijn de tijden van de vaak impopulaire Internet Explorer eindelijk voorbij. Edge verschijnt niet alleen in een aantrekkelijk en nieuw ontwerp, maar is ook gebaseerd op Chromium, een heel ander technologisch platform. Dit maakt bijvoorbeeld uitgebreide compatibiliteit mogelijk met de vele verschillende add-ons die beschikbaar zijn voor individuele aanpassing en gebruik van de snelle browser.

Als het gaat om beveiliging bij het opstarten, introduceert de fabrikant Microsoft ook een praktische vernieuwing in Windows 10 Professional met "Windows Hello". Dit betekent dat je niet langer voortdurend je pincode of wachtwoord hoeft in te voeren, maar dat je in plaats daarvan een beroep doet op moderne technieken. Met behulp van de juiste hardware zorgt gezichts- of vingerafdrukherkenning voor onmiddellijke authenticatie en ontgrendelt of vergrendelt Windows 10 Professional binnen zeer korte tijd voor je. Met ondersteuning voor extra hardware, bijvoorbeeld aanraakschermen of zelfs tekentabletten, laat het huidige systeem zich ook in deze omgeving van zijn beste kant zien en helpt het om het werk individueel en intuïtief te maken. Met de Continuum-dienst kan Windows 10 Professional ook automatisch overschakelen naar de tabletmodus om optimale omstandigheden voor aanraakbediening mogelijk te maken. In dat geval werk je bijvoorbeeld via een geoptimaliseerde aanraakinterface.

Als je nieuwe apps of programma's van een veilige bron wilt downloaden, kun je vertrouwen op de Store in Windows 10 Professional. Dit biedt een ruime keuze aan verschillende software die waardevolle diensten kan leveren voor je dagelijkse werk. Behalve veel gratis aanbiedingen en uitbreidingen voor je computer biedt de Windows Store ook betaalde spellen of programma's die je vanuit je eigen huis kunt kopen met verschillende betaalmethoden. Met een Microsoft account, dat overigens bijzonder belangrijk is voor het gebruik van veel functies, zijn de gekochte programma's en apps ook beschikbaar op je andere aangesloten apparaten.

Want met Windows 10 Professional breidt de ontwikkelaar Microsoft de samenwerking met verdere hardware en andere apparaten weer aanzienlijk uit. Dit geldt bijvoorbeeld voor de XBOX, d.w.z. de console uit zijn eigen gelederen. Met de Play everywhere dienst kunnen de gewenste spellen op elk platform gebruikt worden zonder dat verdere aankopen nodig zijn. De fabrikant Microsoft besteedt ook aandacht aan aanzienlijk meer productiviteit met Windows 10 Professional. Je hebt onder andere de mogelijkheid om meerdere virtuele desktops te maken en zo nog effectiever te werken in het dagelijkse leven. De mogelijkheden met het nieuwe Windows 10 Professional zijn dus even uitgebreid op klassieke computers en notebooks.

Voor meer veiligheid bij het gebruik van je moderne technologie in het dagelijks leven heeft Microsoft Windows Defender als krachtige anti-virussoftware weer eens flink herzien en ook de firewall de gebruikelijke updates gegeven. Basisbescherming tegen dagelijkse bedreigingen tijdens het werken, surfen of gamen is daarom altijd inbegrepen bij Windows 10 Professional.

Regelmatige updates houden Windows 10 Professional up-to-date

Met de introductie van Windows 10 in 2015 beloofde de fabrikant Microsoft afscheid te nemen van de klassieke telmethode en het regelmatig uitbrengen van nieuwe besturingssystemen. In plaats daarvan zouden grote updates met min of meer gelijke tussenpozen worden uitgebracht voor alle varianten, ook voor Windows 10 Professional. De release van de huidige versie laat al een Windows 11 laat een afwijking van dit plan zien, maar er zijn nog steeds veel grote updates beschikbaar voor Windows 10 Professional. In de loop van de maanden heeft de ontwikkelaar al veel nieuwe functies en verbeteringen geïntroduceerd die bijvoorbeeld te maken hebben met beveiliging. Overigens installeert Windows 10 Professional standaard zelf de beschikbare belangrijke updates. Wie dit niet wil kan zoals gewoonlijk in de instellingen kiezen voor een handmatige selectie van updates. Belangrijk: Als professionele gebruiker moet je altijd de regelmatige beveiligingsupdates installeren, die onder andere bedoeld zijn om de talrijke hiaten onmiddellijk te dichten. Dus als je veel belang hecht aan beveiliging, kun je de automatische installatie ingeschakeld laten.

Je kunt Windows 10 Professional als laaggeprijsde licentie hier bij BestSoftware kopen

Vertrouw op de krachtige hulpmiddelen van het populaire besturingssysteem van Microsoft en koop de juiste licentie tegen aantrekkelijke voorwaarden direct bij ons. BestSoftware levert de sleutel voor permanente Windows activering binnen maximaal 30 minuten. Als de Professional versie niet de juiste keuze is voor je dagelijks leven, vind je ook andere aantrekkelijke aanbiedingen in ons assortiment. Gebruik bijvoorbeeld Windows 10 Thuis of al de huidige Windows 11 Pro. Wij bieden je ook de bijbehorende kantooroplossingen voor digitaal kantoorwerk met Office 2019 Thuis en Zakelijk, Office 365 of de goedkope instapoplossing Office 2019 Thuis en Student tot je vrije beschikking. Onze gunstige voorwaarden gelden voor alle aangeboden Microsoft producten, ook voor server besturingssystemen. Met geschikte Windows server CAL's en een aantrekkelijke selectie van populaire afzonderlijke apps, bijvoorbeeld Microsoft Word 2010hebben we de juiste software voor elke behoefte.

Tip: Voor Windows 10 Professional bieden we een optionele opstartbare USB stick. We leveren dit direct en maken zo een gemakkelijke herinstallatie direct vanaf de gegevensdrager mogelijk.

Systeemeisen - Windows 10 Pro
Processor of SoC met minstens 1 GHz
Besturingssystemen    Windows 10 besturingssysteem
Geheugen 1 GB voor 32-bit of 2 GB voor 64-bit
Harde schijf ruimte 16 GB voor 32-bit besturingssysteem of 20 GB voor 64-bit besturingssysteem
Grafische kaart DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0 driver
(neem contact op met de fabrikant voor meer gedetailleerde informatie)

  

Verdere links naar "Windows 10 Pro"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows 10 Pro"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows 10 Pro"
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC
vanaf € 89,90 * € 119,90 *
Windows 8.1 Professional Windows 8.1 Professional
€ 11,90 * € 39,26 *
Microsoft Word 2016 Windows Microsoft Word 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Windows 7 Ultimate Windows 7 Ultimate
€ 14,90 * € 34,50 *
TIP!
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 109,90 * € 229,90 *
Windows Server 2019 Essentials Windows Server 2019 Essentials
€ 134,90 * € 266,62 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows 10 Pro voor werkstation Windows 10 Pro voor werkstation
€ 89,90 * € 184,55 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
€ 179,99 * € 226,61 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Microsoft Word 2010 Windows Microsoft Word 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Windows 7 Home Premium Windows 7 Home Premium
€ 8,90 * € 13,23 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Word 2016 Windows Microsoft Word 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Windows 8.1 Home Windows 8.1 Home
€ 10,90 * € 30,93 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Windows 10 Onderwijs Windows 10 Onderwijs
€ 25,90 * € 31,70 *
TIP!
Microsoft Outlook 2010 Windows Microsoft Outlook 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Laatst bekeken