• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Windows 11 Home N

€ 24,90 * € 259,90 * (90,42% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 93 keer verkocht
  • BS-11128
  • Merhsprachig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows 11 Home N"

Koop Windows 11 Home N en profiteer van het nieuwste besturingssysteem in het dagelijks leven

Het nieuwste besturingssysteem Windows Home 11 N werd in oktober 2021 door de bekende fabrikant Microsoft aan het publiek voorgesteld en stelde gebruikers van Windows 10 in staat om gratis en direct naar de overeenkomstige variant te upgraden. Wil je daarentegen een geschikte licentie kopen voor permanent onbeperkt gebruik, bijvoorbeeld om het nieuwe systeem op je thuiscomputer te installeren, dan raden we je aan Windows 11 Home N hier bij BestSoftware te kopen. We overtuigen je hier met aantrekkelijke voordelen en uitgebreide mogelijkheden om vanuit huis te bestellen. Koop nu bij ons en krijg de sleutel binnen een paar minuten per e-mail geleverd, zodat je meteen aan de slag kunt.

Op het eerste gezicht bevalt Windows 11 Home N met een herzien en fris ontwerp

Wie Windows 11 Home N op zijn thuiscomputer installeert en het dan voor het eerst gebruikt, zal een duidelijk verschil zien, althans in directe vergelijking met zijn voorganger. Microsoft heeft het nieuwe systeem een herzien en fris ontwerp gegeven. Het grootste verschil is te zien als je naar de taakbalk kijkt. De pictogrammen van alle programma's en de knop van het startmenu staan nu in het midden en verplaatsen zo het eigenlijke werk weer naar het midden. Het brede zoekveld staat ook niet meer standaard aan de linkerkant. Bovendien overtuigt Windows 11 Home N met een beduidend zachter kleurverloop en afgeronde randen. Dienovereenkomstig lijkt het hele systeem nu zachter, maar heeft nog steeds een aantrekkelijke vormgeving.

Een andere nieuwe functie in Windows 11 Home N is de Donkere modus. Je kent dit vast al van andere apps of programma's uit het dagelijks leven, maar nu zit het ook in het Windows besturingssysteem. Als je wilt, kun je het in de instellingen activeren of weer uitschakelen - je hebt natuurlijk altijd de vrije keus. Door alle belangrijke vensters en inhoud in een sterk en contrastrijk zwart weer te geven, kun je veel beter het overzicht bewaren en doeltreffender werken.

Technische vernieuwingen van Windows 11 Home N in een kort overzicht

In de loop van de maanden en jaren heeft Microsoft het besturingssysteem Windows 11 Home N bij de tijd gebracht en er veel nieuwe functies en technieken aan toegevoegd die verder gaan dan het aantrekkelijke en herziene ontwerp. Neem bijvoorbeeld de populaire widgets. Je kent ze misschien nog van het oudere besturingssysteem Windows Vista. Ze maken het mogelijk om belangrijke informatie snel en gemakkelijk weer te geven. Het basisidee achter de widgets: veel gebruikers werpen tijdens hun werk herhaaldelijk een blik op hun smartphone, bijvoorbeeld om het laatste nieuws, het weer of zelfs de aandelenkoersen te zien. Je kunt je deze blik besparen door de widgets van Windows 11 Home N te gebruiken. Stel de widgets eenvoudig in, pas ze aan individuele behoeften aan en verander ze steeds weer tijdens het werk. Het is ook heel gemakkelijk om de grootte te gebruiken of om te bepalen welke nieuwsonderwerpen echt belangrijk voor je zijn.

Windows 11 Home N brengt ook nieuwe functies en mogelijkheden voor productiviteit. Je kunt bijvoorbeeld de praktische zoekfunctie gebruiken die je via het vergrootglas-icoon kunt starten. Ook hier heeft Microsoft het opnieuw aangepakt en zorgt voor bijzonder grondige en diepe zoekopdrachten. Profiteer van een directe rangschikking van de populairste programma's of een weergave van de laatste zoekactie om snel de gewenste inhoud te vinden. Bovendien onthoudt Windows 11 Home N de indeling van de afzonderlijke vensters. Dit geldt ook bij gebruik van een externe monitor. Je rust nu virtuele desktops uit met een enkele achtergrond voor individueel gebruik.

Als je de Windows 10 Home N software gebruikt, vind je veel andere details die je dagelijkse werk veel gemakkelijker maken. Zo kun je bijvoorbeeld het nieuwe en herziene vensterbesturingselement gebruiken. Hiermee kun je vensters niet langer gewoon maximaliseren, maar ook met een druk op de knop naar de hoeken verplaatsen of ze naast elkaar rangschikken. Een nieuw opstartgeluid wordt ook gebruikt met Windows 11 Home N en verwelkomt je bij het opstarten. Wie in de Windows Store naar de juiste programma's voor productiviteit zoekt, profiteert van een grondige opknapbeurt en een technische vernieuwing. Microsoft stelt de winkel open voor Win32 programma's en belooft aanzienlijk betere prestaties. De kinderziektes die in ieder geval nog in Windows 10 te vinden waren, zouden eindelijk voorbij zijn. In de Windows Store kun je nu naar behoefte praktische abonnementen afsluiten, bijvoorbeeld voor de Adobe Creative Cloud. Films of series zijn ook beschikbaar als betaalde inhoud.

Tenslotte wordt Windows 11 Home N geleverd met een herziene installatieroutine. Als je het systeem helemaal opnieuw opzet, gaat dat veel sneller dankzij de nieuwe technologie en bespaart je dus kostbare tijd. Dynamische achtergrondplaatjes, chique pictogrammen en eenvoudige knoppen voor de belangrijke instellingen zijn vrij beschikbaar en onderscheiden het nieuwe besturingssysteem. Opgelet: Bovendien zijn de overeenkomstige gegevensbeschermingsinstellingen ook zo ingesteld dat alle functies voorlopig ingeschakeld zijn. Als je hier overeenkomstig wilt handelen, moet je bij de installatie goed opletten en de afzonderlijke opties eenvoudig aanpassen.

Als je de nieuwste spellen in schitterende kwaliteit op je thuiscomputer wilt ervaren, is Windows 11 Home N een heel goede keuze. De fabrikant Microsoft belooft zeer goede prestaties in alle spellen en aantrekkelijke technologieën, waaronder de Auto HDR functies. De Direct Storage API zorgt ook voor snellere laadtijden en besteedt daarvoor werk rechtstreeks uit aan de grafische kaart. Natuurlijk is de Xbox app nog steeds opgenomen in Windows 11 Home N. Gebruik het om toegang te krijgen tot o.a. talrijke spelletjes. Natuurlijk mag Microsofts spelabonnement "Game Pass" niet ontbreken, dat tegen betaling van een maandelijks bedrag meer dan honderd verschillende titels biedt voor onbeperkt gamen en maximaal vermaak in het dagelijks leven.

Profiteer nu van de nieuwe mogelijkheden van Windows 11 Home N en koop je licentie voor permanente activering tegen een lage prijs in onze BestSoftware online shop.

Noteer de bijzondere kenmerken van Windows 11 Home N voor dagelijks gebruik in een privé omgeving

Windows 11 Home N is een heel bijzondere versie van het populaire besturingssysteem. Met de toevoeging "N" markeert de bekende fabrikant Microsoft de versies zonder Media Player. De afkorting staat voor "not with Media Player". Met de N versie van het systeem volgt de fabrikant een eis van de EU Commissie uit 2004. Sindsdien is Microsoft verplicht een overeenkomstige versie van het besturingssysteem te publiceren.

Met Windows 11 Home N krijg je in principe een volledig functioneel systeem met alle hulpmiddelen die je waarschijnlijk kent van de klassieke varianten. Of het nu gaat om geïntegreerde browser, talrijke mogelijkheden voor individuele vormgeving of de Windows Store, normaal gebruik is geen probleem. Alleen de mediaspeler, de muziek app en de bijbehorende codecs voor het afspelen zijn niet af fabriek inbegrepen.

Tip: Wil je niet zonder de beproefde hulpmiddelen onder Windows 11 Home N, dan kun je ze van Internet downloaden en met betrekkelijk weinig moeite installeren. Daarna zijn de mediaspeler en de andere hulpmiddelen weer beschikbaar. Merk ook op dat een directe upgrade van Windows 11 Home N naar de "gewone" versie niet mogelijk is. In dit geval is een volledige herinstallatie nodig.

Lage prijzen en snelle levering van Windows 11 Home N wachten op je in onze online winkel

Natuurlijk heb je de juiste Windows 10 Home N licentie voor onbeperkt gebruik nodig, die je gemakkelijk bij ons kunt kopen als je dat wilt. Profiteer van bijzonder gunstige voorwaarden, o.a. om geld te besparen met een eenvoudige aankoop. Natuurlijk helpen we je graag en zorgen voor directe activering door je binnen 30 minuten de benodigde sleutel per e-mail te sturen. Bovendien ondersteunen we je met competente service. Als je problemen hebt met de activering, helpen we je via e-mail, hotline of live chat. Natuurlijk vind je ook andere producten, zoals Windows 11 Pro N of Windows 11 Pro N for Workstation. Je kunt ook de voorganger van Windows 10 Home N of Windows 10 Pro bij ons kopen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Kijk nu rond en profiteer van de aantrekkelijke mogelijkheden.

Systeemeisen - Windows 11 Home N
Processor 1 gigahertz (GHz) of sneller met ten minste twee kernen op een compatibele 64-bit processor of systeem op een chip (SoC).
Besturingssystemen    Windows 11 N
Geheugen Minstens 4GB geheugen
Harde schijf ruimte Minstens 64GB geheugen
Grafische kaart Compatibel met DirectX 12 of hoger, met een WDDM 2.0 driver
(neem contact op met de fabrikant voor meer informatie)

Windows 11 Home Edition vereist een Internetverbinding en een Microsoft account om de installatie van het apparaat bij het eerste gebruik te voltooien. 

Verdere links naar "Windows 11 Home N"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows 11 Home N"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows 11 Home N"
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
€ 179,99 * € 226,61 *
Microsoft Outlook 2010 Windows Microsoft Outlook 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 8.1 Professional Windows 8.1 Professional
€ 11,90 * € 39,26 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Microsoft Outlook 2019 MAC Microsoft Outlook 2019 MAC
€ 29,90 * € 89,90 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
€ 649,90 * € 699,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows
vanaf € 54,90 * € 129,90 *
Windows 10 Onderwijs Windows 10 Onderwijs
€ 25,90 * € 31,70 *
Windows 10 Pro voor werkstation Windows 10 Pro voor werkstation
€ 89,90 * € 184,55 *
Laatst bekeken