• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows 11 Pro voor Werkstation

Windows 11 Pro voor Werkstation

€ 109,99 * € 184,55 * (40,4% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 35 keer verkocht
  • BS-11136
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows 11 Pro voor Werkstation"

Koop Windows 11 Pro voor Werkstation voor de hoogste gebruikerseisen

Met Windows 11 Pro for Workstation biedt Microsoft een krachtig besturingssysteem dat geschikt is voor de hoogste eisen in professionele omgevingen. De fabrikant biedt het systeem speciaal aan voor het werken met grote hoeveelheden gegevens, voor mediaproductieteams of voor grafische ontwerpers. Natuurlijk biedt Windows 11 Pro for Workstation alle gebruikelijke functies van het populaire en nieuwe systeem, dat Microsoft in oktober 2021 aan gebruikers beschikbaar stelde. Belangrijk: Met een officiële licentie van Windows 10 is een upgrade in principe direct mogelijk, maar voor een nieuwe installatie heb je een sleutel voor activering nodig. Je kunt dit hier bij BestSoftware kopen tegen bijzonder gunstige, aantrekkelijke voorwaarden.

Met Windows 11 Pro for Workstation krijg je een veelzijdig en krachtig besturingssysteem

Windows 11 Pro for Workstation richt zich evenzeer op prestaties als op stabiliteit. Met de nieuwe versie in het bijzonder introduceert Microsoft ook nieuwe functies en hulpmiddelen die belangrijk zijn voor de dagelijkse effectiviteit. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op de functie "snap in", die nu geldt voor alle vensters en geopende programma's in Windows 11 Pro for Workstation. Met deze praktische functie kun je veel effectiever werken, vooral op een grote monitor met een hoge resolutie, want je kunt nu verschillende vensters tegelijk naast elkaar rangschikken. Met één klik pin je het geopende programma vast aan de linkerkant, zodat de afzonderlijke vensters elkaar niet meer overlappen en zonder problemen tegelijk gebruikt kunnen worden.

De herziene installatieroutine is ook zeker merkbaar in Windows 11 Pro for Workstation en zorgt onder andere voor een snellere installatie. Binnen een paar minuten is het toestel klaar voor gebruik en kun je jezelf overtuigen van de aantrekkelijke voordelen van het nieuwe besturingssysteem. Merk echter op dat alle opties voor gegevensbescherming of -locatie in de standaardinstelling geactiveerd zijn. Daarom moet je bij de uiteindelijke inrichting van het systeem goed opletten dat je met de schakelaar ongewenste velden deselecteert.

Vooral in het professionele segment zullen de widgets, die vanaf Windows 11 Pro for Workstation weer zijn opgenomen, waarschijnlijk grote populariteit genieten. Veel gebruikers kennen ze zeker nog van het oudere Windows Vista. De kleine uitbreidingen voor de werkplek zijn nu ook verkrijgbaar met de nieuwste versie en zijn er in een grote verscheidenheid. Als je binnen enkele seconden de actuele aandelenkoersen of het weer in de gaten wilt houden, kan dat in een paar eenvoudige stappen. Natuurlijk kunnen de widgets individueel aan je behoeften aangepast worden, bijvoorbeeld qua grootte. Met de praktische widgets bespaar je jezelf de regelmatige blik op de smartphone en houd je toch alle informatie in beeld.

Bovendien komt Windows 11 Pro for Workstation met veel nieuwe mogelijkheden en functies die op het eerste gezicht niet echt opvallen, maar niettemin belangrijk zijn in het dagelijks leven. Zo kunnen nu bijvoorbeeld individuele achtergronden aan virtuele desktops worden toegekend. Bovendien onthoudt het Microsoft systeem nu de positie en opstelling van vensters op een externe monitor. Vooral als je regelmatig werkt met een notebook en een extra aangesloten monitor, zul je deze verandering snel waarderen.

Tenslotte verandert Microsoft ook de klok met Windows 11 Pro for Workstation. Dit is al lang niet meer alleen geschikt om de huidige tijd af te lezen, maar kan ook met het nieuwe systeem gebruikt worden om je eigen productiviteit te verhogen. Gebruik bijvoorbeeld de optie om speciale aandachtssessies in te stellen. Tijdens de tijd stel je precies in welke meldingen er doorgestuurd moeten worden of dat je het passende entertainment via muziek van Spotify wilt gebruiken. De functie Windows 11 Pro for Workstation helpt je dus om je concentratie op je werk niet te verliezen en om effectiever te werken.

Overigens: Met Windows 11 Pro for Workstation kun je ook Android apps op de klassieke computer gebruiken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de port, die gebaseerd is op samenwerking met Intel en Amazon. Het aanbod wordt verondersteld zeer uitgebreid te zijn en te gebruiken op dezelfde manier als je van je smartphone gewend bent. Tot de mogelijkheden hier onbeperkt beschikbaar zijn, is het de moeite waard een kijkje te nemen in de nieuw ontworpen Windows Store.

Werk effectief met een herzien en bijzonder aantrekkelijk ontwerp

Tot de grootste veranderingen die ook in de professionele versie van Windows 11 Pro for Workstation opvallen, behoren echter nog steeds de visuele aanpassingen. Samengevat is Windows met de nieuwe versie veel zachter en soepeler geworden. Dit wordt getoond door een speciaal kleurverloop en afgeronde hoeken en randen. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk de kleur van de meeste inhouden individueel naar eigen smaak aan te passen. De taakbalk en het startmenu van Windows 11 Pro for Workstation hebben ook een grondige opknapbeurt gekregen. Hier staan de vastgepinde programma's en ook het pictogram voor het menu nu in het midden en zitten ze niet meer aan de linkerkant vast. Als je deze verandering ongedaan wilt maken en terug wilt naar het vertrouwde uiterlijk, kun je dat met een paar eenvoudige stappen veranderen. In het Startmenu vind je nog steeds de programma's die je gebruikt en belangrijke snelkoppelingen, maar de praktische live apps zijn niet meer beschikbaar. Deze zijn dus uit het nieuwste besturingssysteem verwijderd.

Ook nieuw in Windows 11 Pro voor Workstation is de Donkere modus, die waarschijnlijk vooral in het professionele segment gebruikt zal worden. Activeer dit via de instellingen en profiteer van een weergave van vensters en belangrijke inhoud in een hoogcontrast zwart. Je kunt ook de intensiteit van de donkere stand instellen als je dat wilt, zodat niets individueel gebruik in de weg staat.

Verschillen tussen Windows 11 Pro for Workstation voor professionele gebruikers en klassieke versies

Zoals reeds gezegd is Windows 11 Pro for Workstation vooral gericht op professionele gebruikers met de hoogste eisen. Naast enkele algemene aanpassingen op het gebied van technologie voor betere prestaties en meer stabiliteit, bevat het ook andere functies die je werk in overeenkomstige omgevingen veel gemakkelijker kunnen maken. Gebruik bijvoorbeeld het praktische Resilient File System, dat automatisch defecte bestanden kan opsporen en ze door een kopie kan vervangen. De functie "Persistent Memory" of SMB Direct zijn ook exclusief in Windows 11 Pro voor Workstation beschikbaar voor praktisch en direct gebruik. Vertrouw op hoge prestaties en praktische bediening, die je ook van het klassieke Windows 10 besturingssysteem zou moeten kennen, en bestel nu een bijzonder gunstige licentie voor Windows 11 Pro for Workstation. Profiteer van de zeer snelle levering en overtuig jezelf van onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Overigens: Windows 11 Pro voor Workstation bevat de functie "Hyper-V". Dit is een actuele virtualisatietechnologie die van groot belang is voor de professionele omgeving. Met deze virtuele omgeving op de thuiscomputer kun je bijvoorbeeld alternatieve systemen gebruiken om speciale programma's te draaien of met andere besturingssystemen te experimenteren. Dankzij Hyper-V van Windows 11 Pro voor Workstation kan dit in een paar eenvoudige stappen en met zeer goede prestaties tegelijk. Voor een praktische test van verschillende software-oplossingen in verschillende omgevingen en varianten om waardevolle gegevens te verzamelen, bijvoorbeeld voor een latere release.

Vele voordelen voor de aanschaf van Windows 11 Pro for Workstation wachten op je in onze online winkel

In onze online winkel krijg je niet alleen de juiste licentie voor Windows 11 Pro for Workstation, maar profiteer je ook van aantrekkelijke voordelen en mogelijkheden. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor bijzonder gunstige prijzen. Zo bespaar je natuurlijk al geld met een eenvoudige aankoop in onze winkel. Maar zelfs de beste service laat niet lang op zich wachten bij BestSoftware. Met behulp van een praktische hotline, met een live chat en een klantendienst per e-mail, helpen we je als je problemen met de installatie mocht hebben. Natuurlijk bieden we ook andere producten en software oplossingen voor doeltreffend dagelijks werk. Je kunt bijvoorbeeld het aanzienlijk goedkopere Windows 11 Pro kiezen of Windows 11 Home gebruiken in je privé-omgeving. Je vindt hier zelfs de voorganger, die nog steeds kan overtuigen met de nieuwste technologieën. Bestel onder andere Windows 10 Home of Windows 10 Pro. Zo is elke klant er zeker van dat hij in het ruime assortiment vindt wat hij zoekt. 

 
Systeemeisen - Windows 11 Pro voor Workstation
Processor 1 gigahertz (GHz) of sneller met 2 of meer kernen op een compatibele 64-bit processor of SoC
RAM 4 GB RAM
Harde schijf ruimte

64 GB

Grafische kaart Compatibel met DirectX 12 of hoger met WDDM 2.0 driver
Schermresolutie Scherm met hoge resolutie (720p) met een diagonaal van meer dan 9 inch en 8 bits per kleurkanaal
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

 

Verdere links naar "Windows 11 Pro voor Werkstation"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows 11 Pro voor Werkstation"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows 11 Pro voor Werkstation"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 Windows 10 Enterprise LTSB 2016
€ 99,90 * € 185,58 *
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
€ 179,99 * € 226,61 *
Windows 7 Home Premium Windows 7 Home Premium
€ 8,90 * € 13,23 *
NIEUW
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 30,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Laatst bekeken