• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Windows 11 Pro N

€ 29,90 * € 109,90 * (72,79% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 127 keer verkocht
  • BS-11129
  • Merhsprachig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows 11 Pro N"

Koop Windows 11 Pro N en profiteer van veel nieuwe functies in het dagelijks leven

In oktober 2021 verscheen Windows 11 als de officiële opvolger van Windows 10 als het populairste besturingssysteem wereldwijd. Naast een gratis upgrade vanaf een officiële Windows 10 licentie is natuurlijk ook een klassieke nieuwe installatie mogelijk. Koop dit om te profiteren van alle mogelijkheden en functies van het nieuwe systeem. Je kunt hier bij ons een goedkope Windows 10 Pro N licentie krijgen die goed geschikt is voor gebruik in een commerciële omgeving. In de BestSoftware online winkel kun je in een paar stappen van thuis uit kopen en profiteren van aantrekkelijke voordelen rond het nieuwe besturingssysteem van Microsoft.

Gebruik technische vernieuwingen en praktische functies in Windows 11 Pro N

Natuurlijk introduceert Microsoft enkele technische vernieuwingen in Windows 11 Pro N om het werk nog effectiever te maken. Dit wordt duidelijk, bijvoorbeeld bij het werken met grote monitoren. Deze worden vooral gebruikt in de professionele omgeving voor het gelijktijdig gebruik van verschillende vensters op één oppervlak. Met de nieuwe "snap-in" functie kun je nu veel gemakkelijker en effectiever de vensters en afzonderlijke inhoud naar de gewenste plaats verplaatsen, dankzij Windows 11 Pro N. Je kunt de vensters ook met een enkele beweging naar een gewenste hoek verplaatsen en je de lange, tijdrovende aanpassing van de inhoud besparen.

Microsoft heeft ook flink gewerkt aan de zoekfunctie, die in Windows 11 Pro N herzien is. Natuurlijk doorzoekt hij nog steeds het hele scherm. Natuurlijk doorzoekt het nog steeds het hele gegevensmedium, maar het zoeken wordt nu verondersteld nog grondiger te zijn. Je kunt ook profiteren van een directe rangschikking van de populairste programma's of een weergave van de laatste zoekactie als je het nieuwe systeem van Microsoft gebruikt. Een herziene en snellere installatieroutine is ook een van de belangrijke vernieuwingen. Opgelet: Als je het systeem voor de eerste keer instelt, zijn alle opties voor plaatsbepaling of gegevensoverdracht natuurlijk zoals gewoonlijk geactiveerd. Wil je dit niet, dan moet je ze met de overeenkomstige schakelaar deselecteren en voorzichtig te werk gaan.

Windows 11 Pro N verschilt ook in andere details en subtiliteiten van de instapversies, bijvoorbeeld Windows 11 Home N. Zo is de BitLocker apparaatversleuteling voor meer beveiliging op alle apparaten alleen gratis beschikbaar in de Pro versie. Hetzelfde geldt voor de Windows Information Protection dienst, die doeltreffend bescherming kan bieden tegen het per ongeluk lekken van gegevens. De grootste verschillen zitten echter in bedrijfsbeheer en bevoorrading. Of het nu gaat om dynamische provisioning, toegewezen toegang of de toekenning van groepsbeleid, de mogelijkheden zijn zeer ruim. De dienst Windows Update voor Bedrijven en de speciale Windows Store voor Bedrijven zijn ook beschikbaar.

Omdat Windows 11 Pro N vaak ook in privé-omgevingen wordt gebruikt, bijvoorbeeld door een voorinstallatie bij aflevering van de computer, speelt ook de geschiktheid voor gamen een centrale rol. Microsoft belooft hier belangrijke verbeteringen, waaronder de AutoHDR functie. Met de juiste monitor zorgt dit in ieder geval voor een veel aantrekkelijker en kleurrijker weergave van de spellen. De Xbox app met veel spellen is ook zoals gewoonlijk beschikbaar. Als je een abonnement hebt op de praktische Game Pass van Microsoft, kun je met Windows 11 Pro N veel meer dan 100 spellen uit verschillende categorieën ervaren . Tip: Met de Direct Storage API kan de laadsnelheid van spellen aanzienlijk versneld worden. Daartoe besteedt Windows wat werk uit aan de grafische kaart.

Windows 11 Pro N is ook visueel nieuw

Na de succesvolle installatie van Windows 11 Pro N via de nieuwe routine verschijnt ook het bureaublad in nieuwe luister. Visueel is er veel veranderd ten opzichte van de voorganger Windows 10. De grootste verandering is merkbaar als je naar de taakbalk kijkt. In de standaard instelling staan tenminste alle pictogrammen en het pictogram voor het startmenu niet meer aan de linkerkant, maar in het midden. Dit is om het werk in beeld te brengen en de aandacht op de ramen te richten. Met een paar eenvoudige stappen kun je de instellingen echter nog verder veranderen, bijvoorbeeld voor het vertrouwde uiterlijk. Optische veranderingen zijn ook te zien als je naar het startmenu kijkt. Het heeft niet langer de vertrouwde live tiles, maar biedt nog wel toegang tot de klassieke functies en een praktische zoekfunctie. Microsoft heeft ook gewerkt aan het kleurenschema, de randen en de hoeken. Verwacht een veel vloeiender gradiënt en een algeheel aantrekkelijker, frisser uiterlijk.

Nieuw in Windows 11 Pro N is de praktische Donkere modus. Je kent dit vast wel van veel andere apps of programma's, ook van smartphones. Maar nu vind je het ook in het nieuwste Windows besturingssysteem. Activeer of deactiveer het met een paar eenvoudige stappen via de instellingen en zorg zo voor een weergave in hoog-contrast zwart. Dit moet het overzicht verbeteren en het werk doeltreffender maken. Het nieuwe besturingssysteem wordt ook gekenmerkt door andere kleine verfijningen; zo kun je nu verschillende achtergronden voor de virtuele desktops gebruiken. Zo maak je een nog individuelere indruk en profiteer je van een aantrekkelijk uiterlijk.

Belangrijke speciale eigenschap van Windows 11 Pro N - noteer hem vóór je hem koopt

Als je een licentie voor Windows 11 Pro N koopt, let dan op de speciale eigenschap van deze bijzondere versie. De toevoeging "N" aan deze versie staat voor "not with media player". Dit betekent dat je een besturingssysteem ontvangt dat geleverd wordt zonder Windows Media Player of de bijbehorende codecs. De muziek-app is ook niet meer beschikbaar bij Windows 11 Pro N, dus in dit geval moet je alternatieve software zoeken en gebruiken. Er zijn echter geen verdere beperkingen bij het gebruik van Windows 11 Pro N, technisch zijn de varianten identiek. Je kunt dus de geïntegreerde browser gebruiken, de Windows Store of vele andere varianten. Met de speciale versie van Windows 11 Pro N voldoet de fabrikant Microsoft aan de eisen van de EU Commissie uit 2004, want sindsdien is Microsoft verplicht klanten een versie van het besturingssysteem zonder de mediaspeler aan te bieden. Je kunt de bijbehorende licenties voor Windows 11 Pro N, onder andere, voor een gunstige prijs hier bij BestSoftware krijgen, koop ze nu in slechts een paar stappen.

Tip: Als je van Windows 11 Pro N naar de klassieke versie van Windows 11 Pro wilt overschakelen, lukt dat helaas niet via een update. Liever is in zo'n geval een volledige herinstallatie nodig, zodat je uitgebreid kunt werken en met het normale systeem kunt werken. Als alternatief heb je met Windows 11 Pro N de mogelijkheid om de ontbrekende functies en de mediaspeler achteraf in te bouwen. Maak daarvoor gebruik van de aanbiedingen op het Internet, download de Windows Media Player en de bijbehorende codes van het Internet en profiteer van de aantrekkelijke mogelijkheden die het nieuwe besturingssysteem van Microsoft je kan brengen. Dienovereenkomstig zul je geen verschillen meer merken tussen Windows 11 Pro N en het gewone Windows 11 Pro, maar je bespaart je wel een tijdrovende herinstallatie. Grijp nu je kans en bestel je voordelige licentie bij ons in de BestSoftware online winkel, we kijken uit naar je aankoop.  

Kies BestSoftware en koop Windows 11 Pro N nu voor een lage prijs

Als je de nieuwste versie van Windows 11 Pro N in je dagelijks leven wilt gebruiken, raden we je aan direct en voor een redelijke prijs hier bij BestSoftware te kopen. Onze online winkel is de juiste plaats voor je als je een sleutel zoekt voor de permanente activering van het besturingssysteem. Bovendien ontvang je dit per e-mail binnen maximaal 30 minuten en mag je het dan onmiddellijk gaan gebruiken. Als je problemen hebt, staat onze klantendienst klaar om je snel te helpen via telefoon, e-mail of live chat. Bij BestSoftware profiteer je ook van een aantrekkelijk aanbod van andere producten. Bestel bijvoorbeeld de laaggeprijsde instapversie Windows 10 Home N, die vooral voor privégebruikers een goede keuze is. Maar je vindt ook precies de juiste versies voor professionele omgevingen met Windows 11 Pro for Workstation of Windows 11 Pro for Workstation N. Dus neem nu gerust contact op en bestel het precieze systeem dat je wilt voor je effectieve dagelijkse werk.

Systeemeisen - Windows 11 Pro N
Processor 1 gigahertz (GHz) of sneller met ten minste twee kernen op een compatibele 64-bit processor of systeem op een chip (SoC).
Besturingssystemen    Windows 11 Pro N
Geheugen Minstens 4GB geheugen
Harde schijf ruimte Minstens 64GB geheugen
Grafische kaart Compatibel met DirectX 12 of hoger, met een WDDM 2.0 driver
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

Verdere links naar "Windows 11 Pro N"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows 11 Pro N"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows 11 Pro N"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 Windows 10 Enterprise LTSB 2016
€ 99,90 * € 185,58 *
Windows 8.1 Professional Windows 8.1 Professional
€ 11,90 * € 39,26 *
Eset Home Security Premium Eset Home Security Premium
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Microsoft SQL Server 2019 Apparaat Microsoft SQL Server 2019 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 112,74 *
Windows Server 2012 Apparaat Windows Server 2012 Apparaat
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Microsoft Outlook 2010 Windows Microsoft Outlook 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Laatst bekeken