• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Windows 10 Pro N

€ 14,90 * € 35,80 * (58,38% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 778 keer verkocht
  • BS-11123
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows 10 Pro N"

Werk effectief met de nieuwste Windows 10 Pro N in je dagelijks leven

Werk effectief met het nieuwste Windows 10 Pro N en kies voor een praktisch besturingssysteem dat grote populariteit geniet, vooral in het professionele segment. Met vele functies en vooral tal van technische vernieuwingen voldoet het besturingssysteem van Microsoft met absoluut gemak aan zelfs de hoogste eisen en helpt het je om het werk dat je te doen hebt effectief te beheren. Natuurlijk heb je een geschikte sleutel nodig voor de permanente activering van Windows 10 Pro N, die je o.a. hier in onze winkel kunt krijgen. Bestel dus nu bij BestSoftware om onmiddellijk met Windows 10 Pro N te beginnen.

Noteer de bijzondere kenmerken van Windows 10 Pro N voor individuele aankoop

Als je besluit Windows 10 Pro N te kopen, krijg je in principe een volledig functioneel en veilig besturingssysteem, maar een nadere beschouwing onthult toch technische en functionele verschillen. Met de Windows 10 Pro N versie levert de fabrikant Microsoft een variant die voldoet aan het verzoek van de EU Commissie om een versie zonder Windows Media Player. Dit is ook de reden voor de afkorting, want de "N" staat voor "not with Media Player". Je zult het moeten doen zonder de populaire oplossing voor het afspelen van media-inhoud of het branden van CD's of DVD's als je Windows 10 Pro N kiest.

De beperkingen gaan echter nog een stap verder. Je moet het ook doen zonder de Windows Movie Maker of het Windows Media Center als je vertrouwt op Windows 10 Pro N. De camera app werkt ook niet. Ook de camera app werkt niet.

Veel nieuwe functies stellen je in staat effectief te werken in het dagelijkse leven

Maar ook al ontbreekt de Media Player in Windows 10 Pro N, je profiteert als gebruiker natuurlijk nog steeds van de talrijke gereedschappen en de uitgebreide mogelijkheden die je in staat stellen effectief in het professionele segment te werken. Het Windows besturingssysteem wordt bijvoorbeeld geleverd met de nieuwe Windows Defender. Dit is een beveiligingssoftware die de bescherming op je thuiscomputer aanzienlijk kan verhogen. Met de juiste technologie en een krachtige virusscanner houdt het programma alle activiteiten op de computer in de gaten en reageert het onmiddellijk bij anomalieën of gevaren. Regelmatige updates voor Windows en Defender zijn navenant belangrijk, en je moet ze indien mogelijk automatisch laten installeren. Overigens is Windows 10 Pro N nu veel barmhartiger als het gaat om de automatische installatie van je updates; hier heb je individuele opties om ongestoord te kunnen werken.

Je kunt ook vertrouwen op een nieuwe webbrowser als je Windows 10 Pro N in het dagelijks leven gebruikt. Met Microsoft Edge is een geheel nieuw ontwikkelde versie beschikbaar, die aanzienlijk beter zou moeten presteren, vooral in vergelijking met Internet Explorer. Edge is nu gebaseerd op Chromium, de populaire technologie die ook gebruikt wordt in de Google Chrome browser. Dit zorgt voor zeer goede prestaties bij het surfen op het internet. Natuurlijk zijn er nog steeds duizenden extensies en add-ons beschikbaar die individueel gebruik van de browser mogelijk maken.

Met Windows 10 Pro N kun je ook rekenen op een uitgebreid herzien uiterlijk. Slechts weinig herinnert aan de voorgangers van Windows 8 en Windows 8.1, zo is er bijvoorbeeld weer een klassiek startmenu aan boord. Deze heeft nog steeds live tiles, maar overtuigt tegelijk met de gebruikelijke opties en een heel eenvoudige bediening. Natuurlijk kun je ook de functies van het Startmenu met Windows 10 Pro N in een paar stappen aanpassen en zo voor individueel gebruik zorgen. Natuurlijk zijn er ook andere visuele veranderingen in het nieuwe systeem, bijvoorbeeld de praktische Dark Mode. Met een druk op de knop wordt het hele systeem getoond in een donkere en dus contrastrijke interface. Volgens Microsoft moet dit opnieuw het overzicht en de mogelijkheden om effectief te werken aanzienlijk vergroten. Natuurlijk kan de Donkere modus van Windows 10 Pro N gemakkelijk geactiveerd of gedeactiveerd worden, dus je hebt nog steeds de vrije keuze.

De fabrikant heeft ook de samenwerking met een Microsoft account en andere toestellen met Windows 10 Pro N aanzienlijk verbeterd. Log in met je gratis account en stel de technieken zo in dat ze met elkaar synchroniseren. Zo heb je toegang tot dezelfde wachtwoorden op je notebook of PC en kun je nog effectiever werken. Je hebt het account ook nodig als je de Microsoft Store wilt gebruiken, die een integraal onderdeel is van Windows 10 Pro N. Daarmee kun je talloze apps en software vinden. Je kunt het gebruiken om talloze apps en software oplossingen te vinden die je gratis of tegen betaling kunt downloaden, afhankelijk van de variant. Je moet echter ingelogd zijn om ze te gebruiken.

De Windows 10 Pro N software komt ook met veel kleinere technische vernieuwingen af fabriek. Je kunt onder andere vertrouwen op Windows Hello, een dienst voor snel inloggen via gezichts- of vingerafdrukherkenning. Ook praktische functies voor professioneel gebruik zijn opgenomen. De computer vergrendelt bijvoorbeeld automatisch als je tijdens je dagelijkse routine je werkplek verlaat. Dit werkt via je gekoppelde smartphone en een Bluetooth interface. Als je je van de computer verwijdert, wordt het systeem automatisch vergrendeld en hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je gegevens.

Tips voor effectief gebruik van Windows 10 Pro N in een professionele of privé omgeving

Windows 10 Pro N overtuigt met veel aantrekkelijke functies en mogelijkheden, maar tegelijk ontbreken zeker de mediaspeler of andere onderdelen in een of andere situatie. Er is echter een heel snelle en praktische hulp voor dit probleem met de speciale Windows licentie met behulp van de bijbehorende downloads en aanbiedingen op het Internet. Op deze manier kun je je computer daarna gemakkelijk uitrusten met de juiste oplossingen. Download gewoon de Media Player en de bijbehorende codes van het Internet en gebruik de functies zoals gewoonlijk.

Let op: Een eenvoudige upgrade van Windows 10 Pro N naar Windows 10 Pro in de klassieke versie is niet mogelijk, want de verschillen op technisch niveau zijn te groot voor deze stap. In zo'n geval raden we een grondige en klassieke herinstallatie van het systeem op je computer aan, zodat je kunt profiteren van alle mogelijkheden en goede prestaties. Natuurlijk kun je ook de juiste sleutels en licenties voor Windows 10 Pro hier in de BestSoftware online winkel voor een lage prijs krijgen.

Profiteer van lage prijzen voor Windows 10 Pro N bij BestSoftware

Natuurlijk kun je ook de gebruikelijke lage prijzen voor Windows 10 Pro N licenties bij BestSoftware verwachten. Bestel dus nu de sleutel die je nodig hebt voor permanente activering en uitgebreid gebruik van alle functies veilig en effectief vanuit huis. We bezorgen het je bijzonder snel en betrouwbaar per e-mail, en het is voor je beschikbaar na maximaal 30 minuten. Natuurlijk overtuigen we je met de beste service, aan de telefoon, via live chat of per bericht helpen we je graag. Heb je problemen met de activering? Zelfs onderhoud op afstand is geen probleem voor onze experts. Het aantrekkelijke aanbod van andere Microsoft producten is ook belangrijk. Koop bijvoorbeeld Microsoft Office 2021 of de afzonderlijke oplossingen van Word, PowerPoint of Excel om effectief te werken en veel tijd te besparen bij digitaal kantoorwerk. De gebruikelijke aantrekkelijke voorwaarden gelden ook voor de andere aanbiedingen van Windows 10 Home, Windows 10 Pro of zelfs Windows 11.

 

Systeemeisen - Windows 10 Pro N
Processor of SoC met minstens 1 GHz
Besturingssystemen    Windows 10 N
Geheugen 1 GB voor 32-bit of 2 GB voor 64-bit
Harde schijf ruimte 16 GB voor 32-bit besturingssysteem of 20 GB voor 64-bit besturingssysteem
Grafische kaart DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0 driver
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

  

Verdere links naar "Windows 10 Pro N"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows 10 Pro N"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows 10 Pro N"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro voor werkstation Windows 10 Pro voor werkstation
€ 89,90 * € 184,55 *
Windows 8.1 Professional Windows 8.1 Professional
€ 11,90 * € 39,26 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC
vanaf € 89,90 * € 119,90 *
Windows 10 Onderwijs Windows 10 Onderwijs
€ 25,90 * € 31,70 *
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 Windows 10 Enterprise LTSB 2016
€ 99,90 * € 185,58 *
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
€ 179,99 * € 226,61 *
Microsoft Outlook 2010 Windows Microsoft Outlook 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 89,90 * € 109,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 72,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
Laatst bekeken