• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows 10 Enterprise LTSC 2021

Windows 10 Enterprise LTSC 2021

€ 179,99 * € 226,61 * (20,57% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 290 keer verkocht
  • BS-10150
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows 10 Enterprise LTSC 2021"

Koop Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - verzeker je nu van de nieuwe  versie tegen een speciale prijs

Met Windows 10 Enterprise LTSC 2021 is ook de speciale variant voor professionele klanten beschikbaar in de nieuwste versie. Bestel nu je rijbewijs en begin onmiddellijk te werken. Natuurlijk biedt het speciale systeem je veel vernieuwingen en aantrekkelijke technieken die van groot belang zijn bij het dagelijkse werk.

Met Windows 10 Enterprise LTSC 2021 krijg je een speciale licentie voor verschillende gebieden

Het aanbod Windows 10 Enterprise LTSC 2021 is uitsluitend gericht op professionele gebruikers en wordt op veel verschillende gebieden gebruikt. Dit geldt bijvoorbeeld voor geldautomaten, voor het ziekenhuis of ook voor de besturing van planten. Dit zijn kritieke computers waar de aandacht uitsluitend op beveiliging gericht is. Met Windows 10 Enterprise LTSC 2021 biedt de bekende fabrikant Microsoft een aantrekkelijke oplossing die op zulke gebieden kan overtuigen en die al vele jaren beproefd in gebruik is.

De afkorting LTSC staat voor Long Term Servicing Channel en beschrijft een speciale procedure waarmee het geïnstalleerde systeem over een vaste periode van de nodige updates wordt voorzien. In de regel is dit een vaste periode van vijf jaar. Tijdens deze periode ontvang je als gebruiker en beheerder automatisch de beveiligingsupdates om leemten in de beveiliging op te vullen, zodat een veilig gebruik van de technologie mogelijk is. Maar ook de levensduur kan variëren, tot wel tien jaar zijn mogelijk in andere varianten of in verschillende gebruiksgebieden.

Overigens is de aanschaf van een licentie voor Windows 10 Enterprise LTSC 2021 je over de hele lijn de moeite waard. De fabrikant Microsoft heeft al aangekondigd dat de speciale versie van het systeem op basis van Windows 11 op z'n vroegst in 2024 zal verschijnen. Als je tot die tijd aan de veilige kant wilt staan, koop je de licentie voor Windows 10 Enterprise LTSC 2021 nu bij BestSoftware.

Veel vernieuwingen inbegrepen - deze functies worden geleverd met Windows 10 Enterprise LTSC 2021

Met Windows 10 Enterprise LTSC 2021 kies je voor een bijzonder up-to-date systeem, waardoor het al heel veilig is en aan de laatste stand van de techniek voldoet. Hij brengt echter ook veel vernieuwingen en herziene functies met zich mee die zeker van belang moeten zijn voor het dagelijks gebruik.

De nieuwe functies zijn ook ontworpen voor dagelijkse bescherming. Dit geldt bijvoorbeeld voor de System Guard. Dit is een geïntegreerde bewaker die de SMM Firmware Protection functie met zich meebrengt en die opnieuw aanzienlijk kan verbeteren. Dit zorgt ervoor dat het aanvalsoppervlak voor firmware meer dan aanzienlijk verkleind wordt. De SMM code kan onder andere geen toegang krijgen tot de geheimen of het geheugen van het besturingssysteem.

Wie altijd de verrichtingen en beveiligingsrisico's op zijn computer in de gaten wil houden, kan rekenen op verdere verbeteringen in de vorm van systeembeveiliging als Windows 10 Enterprise LTSC 2021 op de respectieve apparaten in gebruik is. De Windows Beveiligingsapp is voor de nieuwe versie ingrijpend herzien en biedt nu een nieuwe beschermingsgeschiedenis. Dit toont gedetailleerde en gemakkelijk te begrijpen informatie over de bestaande bedreigingen of andere belangrijke parameters van het systeem.

Met de functies BitLocker en Mobile Device Management, inclusief Azure Active Directory, brengt Windows 10 Enterprise LTSC 2021 ook nog meer beveiliging en bescherming tegen het openbaar worden van gevoelige en belangrijke informatie. Een van de belangrijke hulpmiddelen is de nieuwe key-rolling functie, die herstelwachtwoorden op door MDM beheerde apparaten bijzonder veilig vervangt.

Bovendien moet de Windows Defender Firewall beter bekeken worden als het gaat om de nieuwe mogelijkheden en nog meer beveiliging met Windows 10 Enterprise LTSC 2021. Je profiteert van een fundamentele opknapbeurt en een kleiner aanvalsoppervlak door goede bescherming. Tegelijk behoud je nog steeds de volledige controle over je systeem en apparaten, want je kunt alle instellingen zoals gewoonlijk aanpassen. De herziene firewall biedt ondersteuning voor vele eigenschappen waarmee je verbindingen kunt blokkeren of, natuurlijk, toestaan. Internet Protocol Security is nu ook stevig geïntegreerd in Windows 10 Enterprise LTSC 2021 en stelt de gebruiker in staat om geauthenticeerde end-to-end netwerkcommunicatie af te dwingen. Bovendien brengt de fabrikant Microsoft veel kleine veranderingen aan in Windows 10 Enterprise LTSC 2021, bijvoorbeeld in de bescherming van toegangsgegevens, clouddiensten of distributie.

Zoals gewoonlijk ligt de nadruk bij Windows 10 Enterprise LTSC 2021 op beveiliging

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 is daarom een bijzonder veilige oplossing voor professionele gebruikers. De vergunning staat vijf jaar gebruik toe op het klassieke gebied, en zelfs tot tien jaar op het IoT gebied. Gedurende deze periode verplicht de fabrikant Microsoft zich om beveiligingsupdates voor jou als gebruiker te verzorgen.

Toch moet je de verschillen met een klassieke licentie voor Windows 10 niet uit het oog verliezen. Niet alle gebruikelijke functies zijn aan boord, bijvoorbeeld, en de nadruk ligt op beveiliging. Omdat veel klassieke Windows functies beslist als een veiligheidsrisico kunnen worden gezien in gevoelige omgevingen, verwijdert de fabrikant Microsoft ze helemaal uit het Windows 10 Enterprise LTSC 2021 systeem. Je kunt bij ons licenties voor klassieke Windows krijgen als je een klassiek besturingssysteem zoekt voor de werk- of de thuiscomputer.

Bespaar geld met een eenvoudige aanschaf van Windows 10 Enterprise LTSC 2021 bij ons

Bespaar geld met een eenvoudige aanschaf van een Windows 10 Enterprise LTSC 2021 licentie bij ons in de BestSoftware online winkel. We bewijzen elke dag opnieuw dat ook hoogwaardige en originele licenties voor weinig geld op de markt te koop zijn. Toch gaan er voor jou als consument geen voordelen verloren, je blijft profiteren van een zeer goede service en vriendelijke deskundigen die je met al je vragen kunnen helpen. Als er bijvoorbeeld problemen ontstaan met de activering, helpen we je op elk moment via onderhoud op afstand, live chat of via de hotline. Bovendien helpen we je op verzoek met verdere licenties voor Windows besturingssystemen voor verschillende omgevingen. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op het nieuwe Windows 11 in de Home of Pro varianten als je effectief wilt werken en je sleutel samen met de beste service en snelle levering per e-mail binnen korte tijd bestelt. We kijken al uit naar je bestelling in de BestSoftware online shop.

Systeemeisen - Windows 10 Enterprise LTSC 2021
Processor 1 GHz of sneller of SoC
RAM 32-bit: 1 GB; 64-bit: 2 GB RAM
Harde schijf ruimte

32-bits: 16 GB; 64-bits: 20 GB

Grafische kaart DirectX ondersteuning of hoger; WDDM 1.0 driver
Schermresolutie 800 x 600 pixels
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "Windows 10 Enterprise LTSC 2021"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows 10 Enterprise LTSC 2021"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows 10 Enterprise LTSC 2021"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Windows 8.1 Professional Windows 8.1 Professional
€ 11,90 * € 39,26 *
Windows 8.1 Home Windows 8.1 Home
€ 10,90 * € 30,93 *
Windows 7 Ultimate Windows 7 Ultimate
€ 14,90 * € 34,50 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Microsoft PowerPoint 2016 MAC Microsoft PowerPoint 2016 MAC
€ 19,90 * € 74,90 *
Microsoft Outlook 2016 MAC Microsoft Outlook 2016 MAC
€ 19,90 * € 89,24 *
Microsoft Excel 2016 MAC Microsoft Excel 2016 MAC
€ 19,90 * € 71,71 *
Microsoft Outlook 2019 MAC Microsoft Outlook 2019 MAC
€ 29,90 * € 89,90 *
Windows 10 Onderwijs Windows 10 Onderwijs
€ 25,90 * € 31,70 *
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 Windows 10 Enterprise LTSB 2016
€ 99,90 * € 185,58 *
Windows 10 Pro voor werkstation Windows 10 Pro voor werkstation
€ 89,90 * € 184,55 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Microsoft Outlook 2010 Windows Microsoft Outlook 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
TIP!
Microsoft Access 2016 Windows Microsoft Access 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Laatst bekeken