• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Office 2021 Professional Windows

€ 139,90 * € 249,90 * (44,02% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1642 keer verkocht
 • BS-11032
 • Meertalig
 • 1 PC
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
 • Word
  Excel
  PowerPoint
  OneNote
  Outlook
  Uitgever
  Access
  Teams
 •  

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Office 2021 Professional Windows"

Koop goedkoop - profiteer van onze Microsoft Office 2021 Professional aanbieding

Je kunt de huidige Office versie voor professionele gebruikers tegen een speciale prijs bij ons kopen. Microsoft Office 2021 Professional en Office 2021 Professional Plus vormen de grootste uitbreidingsfase van de populaire Office oplossing en omvatten de gemeenschappelijke programma-onderdelen voor digitaal en efficiënt kantoorwerk. Tegelijk met de huidige generatie verschijnt een herziene versie, die Microsoft tegelijk met de nieuwe beschikbaar stelt Windows 11 aan de klanten ter beschikking wordt gesteld. Sinds de release van de eerste versie in 1989 heeft Microsoft Microsoft Office snel marktleider geworden, en met nieuwe functies gaat de ontwikkelaar nu verder op zijn succesvolle weg.

Microsoft Office 2021 Professional bevat alle populaire stand-alone toepassingen

Microsoft Office 2021 Professional bevat alle huidige toepassingen van het Office pakket en is vooral geschikt voor professionele gebruikers. De basis voor het volbrengen van alledaagse taken in dit pakket wordt ook geleverd door de Individuele toepassingen Woord, PowerPoint, Excel en Outlook vormen de basis voor dit pakket. Als aanvulling echter bevat de Professionele versie ook de Uitgever, Toegang en OneNote zijn ook beschikbaar voor gebruikers. Bovendien, met de huidige Kantoorpakket microsoft vervangt ook Skype, dat tot nu toe gebruikt werd, en biedt klanten nu de Microsoft Teams software aan. Dit maakt eenvoudige communicatie in het dagelijkse kantoorleven mogelijk, bijvoorbeeld met videoconferenties of met de veilige uitwisseling van verschillende bestanden.

Alle toepassingen van Microsoft Office 2021 Professional zijn ontworpen voor maximale productiviteit en gebruiksgemak in gelijke mate. Met Word, Excel en PowerPoint kun je tekstdocumenten maken, spreadsheet berekeningen doen of uitgebreide en individuele presentaties maken. Outlook richt zich op alledaagse communicatie via e-mail. Het programma beheert indien nodig meerdere accounts tegelijk, is gemakkelijk te gebruiken en verhoogt de veiligheid in het dagelijkse leven van professionele gebruikers aanzienlijk door uitgebreide beschermingsfuncties. De software scant bijvoorbeeld binnenkomende berichten op schadelijke bijlagen of links en verwijdert ze automatisch als er gevaar dreigt.


Microsoft Office 2021 wordt slechts subtiel herzien

Kantoor 2021 verschijnt met Windows 11een nieuw besturingssysteem met een vernieuwd uiterlijk. Dienovereenkomstig past de ontwikkelaar ook het ontwerp van Microsoft Office 2021 Professional aan de nieuwe omgeving aan. Gedempte kleuren en een duidelijke afronding van hoeken en randen zullen waarschijnlijk alleen door ervaren gebruikers opgemerkt worden Microsoft Office 2021 het nieuwe Microsoft Office 2021 Professional bevat ook voor het eerst de Donkere Modus, die flexibel aan en uit kan worden gezet en bedoeld is om een beter overzicht te geven.

Tegelijk is Microsoft Office 2021 Professional ook uitstekend geschikt voor oudere computers, want de prestaties zijn beduidend beter vergeleken met zijn voorganger uit 2019. Alle toepassingen reageren veel sneller en lopen stabieler. De verandering zou merkbaar moeten zijn op zwakkere systemen of bijzonder grote projecten. Wie ook met meerdere gebruikers tegelijk aan een document of presentatie wil werken, kan dat heel gemakkelijk doen met de zogenaamde "co-authoring functie". Wie de presentaties wil opnemen en als video opslaan, vindt nu ook de opmerkingen van de spreker of het spoor van de laseraanwijzer in de opnamen. Woordsuggesties en zinshulp, betere toegankelijkheid en technische functies zoals XLOOKUP of Dynamic Arrays voor efficiënte spreadsheetberekeningen zijn ook veranderingen die Microsoft Office 2021 Professional met zich meebrengt.

Gebruik onze directe download niet alleen voor Office 2021 Professional

Met de oplossingen die je bij Best-software.nl koopt, profiteer je van een directe download. Je hoeft niet lang te wachten op je gewenste programma's en Individuele toepassingen hoef je niet lang te wachten. Ook Kantoor 2019 of een sleutel voor Office 365 koop je bij ons bijzonder eenvoudig en gunstig. In de huidige versie profiteer je van extra pakketten voor je individuele behoeften. Microsoft Office Thuis en Student 2021 is ideaal voor prijsbewuste beginners, bijvoorbeeld, en het "Microsoft Office 2021 Home & Business"aanbod wordt aanbevolen voor zakelijk en commercieel gebruik.

Het Office pakket is de juiste keuze voor professionele gebruikers in het bijzonder

Naast de klassieke afzonderlijke Office toepassingen, nl. Word, PowerPoint en Excel, ligt de nadruk vooral op de andere software oplossingen voor professionele gebruikers. Want de mogelijkheden met dit praktische pakket gaan veel verder dan eenvoudig digitaal kantoorwerk. Wie bijvoorbeeld steeds weer creatieve projecten moet beheren en daarvoor moderne software wil gebruiken, maakt met deze variant een heel goede keuze. Microsoft Publisher is een desktop publishing software die geschikt is voor productpresentaties, gedrukte publicaties of zelfs e-mail koppen. De indeling van de projecten en de ontwerpmogelijkheden staan hier centraal. Of het nu gaat om eenvoudige teksten, uitgewerkte beelden of kalenders, de software laat je creativiteit de vrije loop.

Het Office onderdeel Access is even uitgebreid. Als je een bedrijfsapplicatie wilt maken, is deze software een heel goede keuze. Natuurlijk biedt het programma krachtige hulpmiddelen voor dit doel en er zijn ook talrijke sjablonen beschikbaar. Zo kan zelfs de onervaren gebruiker direct aan de slag. Tegelijk zijn de ontwikkelings- en groeimogelijkheden voor de respectieve toepassing veelomvattend. Tenslotte wordt Microsoft Office 2021 Professional geleverd met de toepassing OneNote. Digitale notities zijn dus op elk moment in een oogopslag beschikbaar en stellen je in staat je dagelijkse leven perfect te organiseren. Afhankelijk van de uitrusting kun je aantekeningen maken met een digitale pen, schetsen maken en profiteren van een praktische app voor alle mobiele toestellen. Het digitale notitieboek is dus altijd bij je. Deel desgewenst de notities en informatie direct vanuit het programma met andere gebruikers en nodig hen uit om ze uit te wisselen.

Systeemeisen - Microsoft Office 2021 Professional
Processor 1.6 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen    Windows 10, Windows Server 2019
Windows 11, Windows Server 2021
(andere Windows versies worden niet ondersteund)
RAM minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 3GB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixels
NET versie .NET versie 3.5 of hoger
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant) office.com/systemrequirements.

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Professional Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Professional Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Professional Windows"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
CorelDRAW Standard 2021 | Windows CorelDRAW Standard 2021 | Windows
€ 329,90 * € 359,90 *
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
€ 179,99 * € 226,61 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Parallels Desktop 17 Pro voor MAC Parallels Desktop 17 Pro voor MAC
€ 99,90 * € 129,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows 10 Pro voor werkstation Windows 10 Pro voor werkstation
€ 89,90 * € 184,55 *
Microsoft Access 2021 Windows Microsoft Access 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Laatst bekeken