• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Project 2021 Standaard Windows

€ 89,90 * € 379,90 * (76,34% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 209 keer verkocht
  • BS-11043
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Project 2021 Standaard Windows"

Lage prijzen voor Microsoft Project 2021 Standaard aanbiedingen Best-Software.com

Bij Best-software.nl kun je de huidige versie van de project management software kopen Microsoft Project bij gunstige omstandigheden en bijzonder gemakkelijk. De software is, onder andere, een vast bestanddeel van het abonnementenaanbod Office 365maar kan ook als zelfstandige toepassing gekocht worden. Intussen kan het programma terugkijken op een uitgebreide geschiedenis, de eerste versie verscheen in 1984 Windows 11 Besturingssysteem brengt de ontwikkelaar nu de nieuwste versie naar de gebruikers, Microsoft Project 2021 Standaard en is dus de meest actuele versie.

Overtuigende functies - dit is hoe modern projectmanagement tegenwoordig werkt

De eisen voor modern projectmanagement zijn uitgebreider dan ooit tevoren. Met Microsoft Project 2021 Standard heb je altijd een direct overzicht van deadlines, personeel en tijdresources of de huidige status van afzonderlijke stappen.

Het is echter Microsoft Project 2021 is uitdrukkelijk niet alleen gericht op professionele en ervaren gebruikers, maar ook op particuliere gebruikers. Vooral de talrijke sjablonen maken het gemakkelijker om aan de slag te gaan. Deze komen uit verschillende vakgebieden en zijn gebaseerd op de beste praktijken die in de industrie gebruikelijk zijn. Met de Microsoft Project 2021 Standard software hoef je je projectbeheersplannen niet meer vanaf nul op te stellen, maar profiteer je van een aanzienlijke vereenvoudiging.

De functies zijn ook zeer uitgebreid als je ze van dichtbij bekijkt. Bovenal zijn diverse planningsfuncties beschikbaar, zoals een tijdlijnweergave. Interactieve diagrammen in verschillende versies zijn natuurlijk geen probleem met de huidige versie van de Microsoft Project software. Microsoft Project 2021 Standard heeft ook de gebruikelijke cloud-functionaliteit. Met je Microsoft account kun je de software gebruiken via een actuele browser, ongeacht plaats en toestel. Wie dus herhaaldelijk in verschillende omgevingen in gebruik is, profiteert van de apps in de cloud of van compatibele software oplossingen voor de smartphone of tablet.

Natuurlijk zijn er nog meer functies beschikbaar. Vertrouw bijvoorbeeld op een toezending van urenbriefjes om de bestede tijd te registreren of op de uitvoering van simulatiescenario's voor de optimale toewijzing van verschillende taken. Het automatisch invullen van begin- en einddatums, op basis van afhankelijkheden, rondt het totaalpakket van de software af.

Maak je werk nog intuïtiever met extra individuele toepassingen

Microsoft Project 2021 heeft al uitgebreide mogelijkheden en functies in zich. Je kunt de mogelijkheden echter nog verder uitbreiden met de extra Individuele toepassingen van Microsoft kun je de mogelijkheden echter nog verder uitbreiden. Dit geldt bijvoorbeeld voor Microsoft Teams. Hoewel dit programma meestal deel uitmaakt van de standaardversie van de huidige Office pakketten, kan het ook daarna gratis gedownload worden. Je profiteert onder andere van een directe uitwisseling met collega's of van videoconferenties, waarbij zelfs grotere groepen deelnemers geen probleem vormen. Het is ook belangrijk om de al genoemde apps te gebruiken. Deze vormen een duidelijke aanvulling op het gebruik van de software op je eigen computer en stellen je als gebruiker in staat je eigen project vanaf je smartphone of tablet te beheren.

De huidige versie uit 2021 heeft slechts subtiele veranderingen

In 2021 kunnen klanten en gebruikers van de software veel nieuwe varianten verwachten, waaronder de release van de nieuwe Windows 11 besturingssysteem. Tegelijk herziet Microsoft ook de productiviteitssoftware die in het digitale kantoor gebruikt wordt. Dit geldt ook voor Microsoft Project 2021 Standard. Je moet echter geen uitgebreide veranderingen verwachten, het is slechts een onopvallende herziening.

Wat wel opvalt, is de licht gewijzigde vormgeving. De ontwikkelaar past het uiterlijk van de nieuwe versies aan aan het huidige systeem en rondt bijvoorbeeld de hoeken en randen flink af. Hetzelfde geldt voor de kleuring van het hele oppervlak. De nieuwe versie is veel zachter en meer ingetogen. Tegelijk introduceert Microsoft de zogenaamde donkere modus in de Project versie van 2021. Als je dit activeert terwijl je de software gebruikt, zal het scherm in donkere kleuren zijn. Behalve van het veranderde uiterlijk profiteer je van een veel beter overzicht, bijvoorbeeld wanneer je meerdere vensters tegelijk op één scherm gebruikt.

Wie in het dagelijks leven een oudere computer voor projectbeheer gebruikt, heeft baat bij een andere herziening. Microsoft belooft een toename van de prestaties en maakt het gebruik van de software nog efficiënter. Deze herzieningen zijn ook bedoeld om de stabiliteit te bevorderen. Bovendien blijft Microsoft werken aan een zeer goede toegankelijkheid. Een verbeterde spraakuitvoer, een herzien contrast en een beter toetsenbord zijn beschikbaar en bieden talrijke hulptechnologieën voor drempelvrij gebruik van de software.

Overtuig jezelf van het aantrekkelijke software aanbod

Overtuig jezelf van ons aantrekkelijk software aanbod in een oogopslag. Bijvoorbeeld, als je niet alleen op Microsoft Project 2021 Standard zelf wilt vertrouwen, maar ook de andere varianten nodig hebt voor digitaal kantoorwerk, dan raden we je aan het pakket "Kantoor 2021. De huidige versie profiteert van de revisies van de huidige generatie en kan goedkoop, veilig en gemakkelijk besteld worden. Natuurlijk is er ook Microsoft Project 2021 Professional dat nog meer functies biedt voor professionele gebruikers. Verder Individuele toepassingen, bijvoorbeeld Word, PowerPoint of Excel, kun je tegen een gunstige prijs kopen en direct downloaden.

 

Systeemeisen - Project 2021 Standaard
Processor 1.6 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen    Windows 10, Windows 11
Windows Server 2019, Windows Server 2021 (andere Windows versies worden niet ondersteund)
RAM minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 3GB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixels
NET versie .NET versie 3.5 of hoger
(meer gedetailleerde informatie kun je bij de fabrikant krijgen) office.com/systemrequirements.
Verdere links naar "Microsoft Project 2021 Standaard Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Project 2021 Standaard Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Project 2021 Standaard Windows"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Microsoft Access 2021 Windows Microsoft Access 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Windows Server 2016 gebruiker Windows Server 2016 gebruiker
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Microsoft PowerPoint 2016 MAC Microsoft PowerPoint 2016 MAC
€ 19,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2016 MAC Microsoft Word 2016 MAC
€ 19,90 * € 89,24 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Eset Home Security Premium Eset Home Security Premium
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
Laatst bekeken