• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Visio 2021 Standaard Windows

€ 89,90 * € 379,90 * (76,34% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 112 keer verkocht
  • BS-11045
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Visio 2021 Standaard Windows"

Koop Microsoft Visio 2021 Standard goedkoop online

Koop Microsoft Visio 2021 Standaard goedkoop online en profiteer van een directe download. De software is ideaal voor het maken van duidelijke, individuele en praktische diagrammen, die zowel op het web als in klassieke desktop toepassingen gebruikt kunnen worden.

Een brede waaier van functies tot je beschikking

Een van de grootste sterke punten van de Microsoft Visio 2021 Standard software is de uitgebreide keuze aan krachtige gereedschappen. Eerst en vooral is het programma geschikt voor het gebruik en de visualisatie van allerlei gegevens, vooral in de vorm van talrijke diagrammen. Tegelijk biedt de software optimale voorwaarden voor een gemakkelijke en intuïtieve kennismaking met het gebruik ervan. Zo kun je als gebruiker terugvallen op duizenden verschillende sjablonen uit alle gebieden. Als je dus een diagram wilt maken, krijg je al de basis voor het uit te voeren werk Microsoft Visio 2021 Standaard vormt al de basis voor het werk dat nog voor ons ligt. Wie de software als vaste installatie gebruikt, kan online extra sjablonen bekijken. In de loop van de toepassing kan de lay-out van de sjablonen natuurlijk individueel aangepast worden, zodat ze alleen de juiste richting geven als dat nodig is.

De Visio 2021 Standard software biedt je veel verschillende diagramtypes. Van de klassieke stroomdiagrammen tot de selectie organisatiediagrammen, je kunt je gegevens op een bijzonder grote verscheidenheid van manieren presenteren. Natuurlijk kunnen je relevante gegevens met zo weinig mogelijk moeite overgebracht worden; geïntegreerde interfaces maken dit mogelijk. Breng bijvoorbeeld uitgebreide gegevensreeksen over uit een Excel spreadsheet of uit Access software, dit bespaart veel tijd.

Alle functies van de Visio 2021 Standard software kunnen desgewenst zonder installatie in de cloud gebruikt worden, maar dit vereist een Office 365 abonnement. Met deze functionaliteit bespaar je je echter de installatie en kun je apparaat-onafhankelijk werken via elke web browser. Tenslotte biedt de software optimale mogelijkheden voor samenwerking. Verschillende gebruikers kunnen tegelijk bij de projecten, en de beheerder ontvangt een melding voor elke verandering. De huidige versie van de Visio 2021 software biedt ook een zeer goede toegankelijkheid, bijvoorbeeld door de uitgebreide spraakuitvoer of het verbeterde toetsenbord, en vergemakkelijkt de samenwerking in groepen.

Combineer Visio met Microsoft Office toepassingen voor meer productiviteit

Je hebt de mogelijkheden van de toepassing al ontworpen met Microsoft Visio 2019 Standaard en gecombineerde afzonderlijke toepassingen veel efficiënter, en dat geldt ook voor de huidige versie van 2021. Onder andere daarom is het de moeite waard om de toepassingen uit de Kantoor 2021 Pakket. Je profiteert onder andere van de eenvoudige en snelle overdracht van relevante gegevens naar Visio. Het programma wordt geleverd met de geschikte interfaces hiervoor en werkt uitstekend met bijvoorbeeld Excel of Access. Beide oplossingen zijn beschikbaar in de Kantoor 2021 Pakket voor je beschikbaar zijn. Even praktisch is de samenwerking met Teams, de communicatiesoftware, die ook deel uitmaakt van het Office pakket. Overigens is een combinatie van de verschillende programma's niet alleen aan te bevelen in de huidige versie van 2021, maar ook de moeite waard als je Microsoft Visio 2019 Standard in het dagelijks leven gebruikt. Met Teams kun je nog efficiënter samenwerken met collega's of in een team, en dit werkt bijzonder goed over een grotere afstand. Vooral in de tijd van het thuiskantoor blijkt de combinatie van Microsoft Visio 2019 Standard en andere oplossingen van dezelfde ontwikkelaar een heel goede keuze te zijn.

Overzicht van de veranderingen in de nieuwste Visio software

In 2021 Microsoft zijn eigen software een grondige opknapbeurt. De veranderingen hebben ook invloed op Microsoft Visio 2019 Professional, dat tot nu toe gebruikt werd, en hetzelfde geldt voor Microsoft Visio 2019 Standard. De veranderingen en herzieningen zijn echter eerder bescheiden; noch de basisfunctionaliteit, noch de functies veranderen met de nieuwe versie.

De veranderingen blijven beperkt tot het ontwerp, bijvoorbeeld. Het jaar 2021 brengt met zich mee Windows 11 brengt ook een herzien besturingssysteem naar de gebruikers. De ontwikkelaar past nu de afzonderlijke toepassingen aan het nieuwe systeem aan en geeft daarom bijvoorbeeld ook Microsoft Visio afgeronde hoeken en randen, en een aangepast kleurenprofiel. Desgewenst kunnen gebruikers de donkere modus ook activeren in Microsoft Visio 2021 Standard. Dit geeft dan alle inhoud in donkere kleuren weer om het overzicht te verbeteren. Gebruikers van oudere hardware profiteren ook van een uitgebreide revisie met de Microsoft Visio versie uit 2021. Dit betreft de prestaties van de software. De ontwikkelaar belooft een snellere reactie op alle commando's en een hoge stabiliteit.

Je kunt oudere versies en andere software bij ons kopen voor een goede prijs

Als je een oudere Visio versie wilt bestellen, bijvoorbeeld Microsoft Visio 2019 Professional of Microsoft Visio 2019 Standard, dan kun je profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen bij Best-Stoftware.nl. Diverse oplossingen zijn voor je beschikbaar, waaronder ook Office 2021 met Woord, Excel, PowerPoint en meer Microsoft Office toepassingen. Met de directe download kun je de software meteen gaan gebruiken en geld besparen dankzij aantrekkelijke voorwaarden. Haal nu dus het meeste uit je digitale werk en koop de benodigde software goedkoop en veilig online.

 

 

Systeemeisen - Visio 2021 Standard
Processor 1.6 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen    Windows 10, Windows 11
Windows Server 2019, Windows Server 2021 (andere Windows versies worden niet ondersteund)
RAM minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 3GB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixels
NET versie .NET versie 3.5 of hoger
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant) office.com/systemrequirements.
Verdere links naar "Microsoft Visio 2021 Standaard Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Visio 2021 Standaard Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Visio 2021 Standaard Windows"
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Microsoft Access 2021 Windows Microsoft Access 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
€ 179,99 * € 226,61 *
Microsoft Word 2013 Windows Microsoft Word 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
Laatst bekeken