• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Word 2021 MAC

€ 59,90 * € 74,90 * (20,03% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1192 keer verkocht
  • BS-11092
  • Meertalig
  • 1 Mac
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Word 2021 MAC"

Eenvoudige tekstverwerking met Word 2021 MAC - koop nu!

Maak de perfecte tekstdocumenten gemakkelijk en efficiënt door te vertrouwen op de populaire Word software van Microsoft . Je kunt de nieuwste versie in de vorm van Word 2021 MAC direct van BestSoftware krijgen, zodat je de tekstverwerker ook op je Mac computer zonder problemen kunt gebruiken. Natuurlijk zullen we je als gebruiker overtuigen met vele en verschillende voordelen, zoals bijzonder gunstige prijzen voor alle licenties. Maak gerust gebruik van onze zeer goede service. Dus als je tijdens je aankoop problemen of vragen hebt, helpen we je graag.

Veel gereedschap is beschikbaar voor het dagelijkse werk

Word 2021 MAC heeft ook veel verschillende hulpmiddelen waarmee je in het dagelijks leven kunt werken en die je zelfs ondersteunen om je creativiteit zo goed mogelijk uit te leven. Hoewel het in de eerste plaats een klassieke tekstverwerker is, gaan de mogelijkheden dankzij de talrijke functies duidelijk verder dan eenvoudige brieven uit de dagelijkse communicatie. Met Word 2021 MAC blijkt dit ook uit een directe blik op de sjablonen die je, onder andere, na het starten van het programma worden aangeboden. Met vele honderden sjablonen en mogelijkheden kun je je creativiteit de vrije loop laten en het perfecte kader voor je eigen werk vinden. Desgewenst zijn ook andere ontwerpen online verkrijgbaar en de reeks sjablonen groeit natuurlijk aanzienlijk.

Met Word 2021 MAC kun je echter ook individuele wijzigingen aanbrengen en werken tijdens het eigenlijke maken van het document. Je kunt bijvoorbeeld talrijke lettertypes gebruiken of opmaak toepassen, die dan gemakkelijk als HTML codes gebruikt kunnen worden om met behulp van geschikte programma's uit te voeren. Een andere zeer praktische optie is de geïntegreerde editor. Dit herkent nu niet alleen eenvoudige type- of spelfouten, maar kan ook de grammatica en uitdrukking aanzienlijk verbeteren. Met een optimale en individuele configuratie kun je bijvoorbeeld verkeerd getypte termen automatisch vervangen, en zo nog meer tijd besparen, vooral bij langere teksten.

De laatste jaren, en vooral in Word 2021 MAC, richt de ontwikkelaar zich ook op samenwerking met collega's of vrienden. Zo zijn er praktische functies waarmee je je eigen commentaar binnen het document kunt schrijven. Dankzij Word 2021 MAC kun je ook direct chatten of je werk delen met andere collega's of mensen in je omgeving in slechts een paar stappen. Samen met de cloud, bijvoorbeeld in de vorm van OneDrive, kunnen de wijzigingen aan je document niet alleen bijgehouden worden, maar ook direct online opgeslagen worden. Dit betekent dat je overal ter wereld direct toegang hebt tot alle inhoud en die niet langer moeizaam via een externe gegevensdrager hoeft mee te nemen.

Bovendien heeft de ontwikkelaar in de loop der jaren steeds nagedacht over welke hulpmiddelen in het dagelijks leven veel tijd en moeite kunnen besparen. Dit wordt nu bereikt, onder andere, met een geïntegreerde vertaler. Vertrouw je op Word 2021 MAC, dan hoef je niet langer via een browser naar een overeenkomstige dienst te zoeken, bijvoorbeeld. Markeer eenvoudig de relevante passage, kies het commando "translate" en profiteer van een zeer aanzienlijke tijdsbesparing. Je bespaart ook veel tijd en kunt efficiënter achter je bureau werken met talloze sneltoetsen die veel verder gaan dan de gewone en bekende varianten. Word 2021 MAC is daarom een goede keuze voor productieve omgevingen. Bij de licentie die je bij BestSoftware koopt, ontvang je een originele sleutel voor het programma, waarmee je het onbeperkt kunt gebruiken. Dit betekent dat er geen verdere kosten voor je zijn in het verdere verloop van de toepassing, wat het aanbod duidelijk onderscheidt van Office365, het abonnementsmodel van Microsoft. Profiteer van het onbeperkt gebruik en bestel nu bij BestSoftware.

Deze vernieuwingen wachten op je in Word 2021 MAC

In Word 2021 voor Mac kun je natuurlijk veel actuele veranderingen verwachten die je dagelijkse werk weer veel gemakkelijker moeten maken. Met de nieuwe versie stelt de ontwikkelaar, bijvoorbeeld, de samenwerking met andere collega's weer aanzienlijk meer centraal, in het professionele segment is dat een enorm voordeel. Tegelijk breidt Microsoft ook de toegankelijkheid van de afzonderlijke onderdelen van Word 2021 MAC nog verder uit. Dienovereenkomstig kun je ook met lichamelijke beperkingen heel efficiënt met de tekstverwerker werken, bijvoorbeeld door verbeterde spraakinvoer of een aangepast toetsenbord. De behoeften en wensen van de klanten staan hier dus centraal.

Als je je in Word 2021 MAC gemaakte documenten ook in de cloud bewaart, kun je nu ook met je collega's tegelijk en samenwerkend werken met de nieuwe versie. Met praktische opmerkingen profiteer je ook van een belangrijke vernieuwing in Word, waarmee je bijvoorbeeld je collega's altijd op de hoogte kunt houden. De al genoemde automatische back-up van je werk in de cloud is ook inbegrepen in Word 2021 Mac en maakt je werk veel gemakkelijker. Met deze functie gaan geen gegevens meer verloren en telkens als je er toegang toe hebt, heb je meteen alle laatste wijzigingen in je werk.

Vul het tekstverwerkingsprogramma aan met andere software

Vaak speelt niet alleen het verwerken van teksten aan het bureau thuis een belangrijke rol; er zijn vaak nog veel andere klussen en taken die gedaan moeten worden. Je kunt deze misschien nog efficiënter verwerken met de juiste software producten. Je bent op de juiste plaats om de juiste versies te kopen. Je kunt onder andere de hele Office Suite kopen; ga in dit geval voor Office Standard voor Mac. Maar je kunt ook gemakkelijk de andere individuele software oplossingen uit het populaire pakket als praktische licentie kopen bij BestSoftware. In dit geval heb je toegang tot Microsoft PowerPoint, Outlook of Excel. Alle varianten zijn vanaf 2021 in de huidige versie verkrijgbaar, zodat je van alle vernieuwingen en hulpmiddelen kunt profiteren. Natuurlijk zijn ook oudere versies van Office beschikbaar, bijvoorbeeld in de vorm van Office 2016 Mac of Office 2019 Mac. Deze versies zijn nog goedkoper. Profiteer dus ten volle van de mogelijkheden om digitaal kantoorwerk onder de knie te krijgen en koop daarvoor gerust rechtstreeks bij ons. We kijken ernaar uit je te zien. 

Systeemvereisten - Word 2021 Mac
Processor Intel of Apple Silicon processor (M1 chip)
Besturingssystemen   

Office voor Mac wordt ondersteund op de drie nieuwste versies van macOS. Met de algemene beschikbaarheid van nieuwe grote versies van macOS zal Microsoft de ondersteuning voor de oudste versie stopzetten en in plaats daarvan de nieuwste en beide vorige versies van macOS ondersteunen. De functionaliteit en beschikbaarheid van productfuncties kan variëren op oudere systemen. Voor een soepele gebruikerservaring gebruik je de nieuwste versie van elk van de hierboven genoemde besturingssystemen.

Geheugen 4 GB RAM
Harde schijf ruimte 10 GB
Scherm Schermresolutie van 1.280 x 800 pixels
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "Microsoft Word 2021 MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Word 2021 MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Word 2021 MAC"
Microsoft Excel 2021 MAC Microsoft Excel 2021 MAC
€ 59,90 * € 107,09 *
Microsoft PowerPoint 2021 MAC Microsoft PowerPoint 2021 MAC
€ 59,90 * € 96,90 *
Microsoft Excel 2019 MAC Microsoft Excel 2019 MAC
€ 29,90 * € 107,09 *
Microsoft Outlook 2021 MAC Microsoft Outlook 2021 MAC
€ 59,90 * € 89,90 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft PowerPoint 2016 MAC Microsoft PowerPoint 2016 MAC
€ 19,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Microsoft Word 2016 MAC Microsoft Word 2016 MAC
€ 19,90 * € 89,24 *
Microsoft Word 2010 Windows Microsoft Word 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Word 2013 Windows Microsoft Word 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
Microsoft Word 2016 Windows Microsoft Word 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Microsoft Outlook 2019 MAC Microsoft Outlook 2019 MAC
€ 29,90 * € 89,90 *
Microsoft Excel 2019 MAC Microsoft Excel 2019 MAC
€ 29,90 * € 107,09 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
AOMEI Backupper Server | Windows AOMEI Backupper Server | Windows
vanaf € 129,90 * € 169,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Laatst bekeken