• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft PowerPoint 2021 MAC

€ 59,90 * € 96,90 * (38,18% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 163 keer verkocht
  • BS-11095
  • Meertalig
  • 1 Mac
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft PowerPoint 2021 MAC"

PowerPoint 2021 Mac kopen - we zijn er voor je

Het programma PowerPoint van Microsoft is al vele jaren het gereedschap bij uitstek om indrukwekkende en individuele presentaties te maken. Op school, aan het bureau thuis of in het bedrijf, de software wordt elke dag in vele omgevingen gebruikt. Wij leveren je de juiste licentie voor de huidige versie PowerPoint 2021 Mac voor een lage prijs, waarmee je de software permanent kunt gebruiken. Natuurlijk maak je na aankoop geen verdere kosten. Het is dus een permanente licentie en niet het abonnementsmodel van Office365. Bij ons profiteer je van maximale kostenbeheersing en hier is elke aankoop de moeite waard.

Maak snel individuele en indrukwekkende presentaties

De functie van PowerPoint 2021 Mac is gebaseerd op het maken van unieke dia's, die dan voor de presentatie gebruikt kunnen worden met behulp van bijvoorbeeld een beamer. Dankzij de visuele presentatie en de selectieve weergave van belangrijke feiten kan het publiek de presentatie veel beter volgen en kan de relevante inhoud efficiënter overgebracht worden.

De nadruk van de software ligt op de talrijke hulpmiddelen en mogelijkheden voor individuele vormgeving. Je kunt in principe alle handgrepen gebruiken om een uniek en geweldig project te maken. Met vrije tekstvelden, bijvoorbeeld, kun je de nodige informatie presenteren in een prettige lettergrootte. Natuurlijk zijn opsommingslijsten ook geen enkel probleem. Je kunt ook titels aan de afzonderlijke dia's toekennen om het overzicht nog te verbeteren. In PowerPoint 2021 Mac kun je de afzonderlijke dia's ook vullen met extra inhoud, zoals praktische diagrammen. Maak deze direct in PowerPoint of gebruik externe programma's zoals Microsoft Excel. Je kunt ook gemakkelijk afbeeldingen, bijvoorbeeld van het Internet, in je eigen presentatie invoegen; dit lukt zelfs door ze gewoon naar de betreffende dia te slepen. Je kunt ook de grootte van alle inhoud gaandeweg aanpassen, zodat die perfect in de presentatie past.

Als je je eigen presentatie wilt maken met PowerPoint 2021 Mac, hoef je niet per se van nul te beginnen. Je kunt ook rekenen op de talrijke sjablonen en ontwerpen die je in het programma direct tot je beschikking hebt als suggesties. Blader door de talrijke aanbiedingen en vind dan precies de juiste variant. Omdat het gamma sjablonen voortdurend wordt uitgebreid en zeer uitgebreid is, zou er hier vrijwel geen wens onvervuld moeten blijven, zelfs niet voor afzonderlijke projecten. Het gebruik van passende sjablonen bespaart je als gebruiker natuurlijk veel tijd. Talrijke animaties en effecten, bijvoorbeeld voor de overgang tussen verschillende dia's, geven ook je creatieve streken alle vrijheid, dus probeer het gerust zelf uit.

Voor de daaropvolgende presentatie biedt PowerPoint 2021 Mac je een speciale presentatie-stand. Hoewel dit alleen de dia's op het scherm toont, heb je nog meer mogelijkheden om notities op je scherm te tonen. Hier presenteert het programma ook steeds direct de volgende dia, zodat je tijdens de presentatie steeds een volledig overzicht houdt. Tijdens de presentatie biedt PowerPoint 2021 Mac je ook een opnamemodus. Je kunt dit achteraf gebruiken, bijvoorbeeld om je werk te evalueren. PowerPoint werkt ook met andere accessoires, zoals een presenter, als die nodig zijn. Bij het maken van dia's kun je ook aangeven dat bepaalde inhoud alleen mag verschijnen als je dat via het betreffende accessoire vraagt. De mogelijkheden voor professioneel werk zijn dus zeer uitgebreid met PowerPoint 2021 Mac.

De huidige versie brengt je veel vernieuwingen en hulpmiddelen

Zelfs in 2021 laat de fabrikant de kans niet voorbijgaan om een nieuwe versie van de populaire software op de markt te brengen. In PowerPoint 2021 Mac profiteer je van veel nieuwe functies en praktische herzieningen die je dagelijkse werk nog efficiënter kunnen maken. Je kunt rekenen op betere prestaties, bijvoorbeeld. Als je PowerPoint 2021 Mac op een oudere computer gebruikt, zul je de sterk verbeterde prestaties zeker snel opmerken. De fabrikant Microsoft belooft je ook verbeterde stabiliteit voor uitgebreid en veilig gebruik van de software.

In PowerPoint 2021 Mac richt de ontwikkelaar zich ook nog meer op samenwerking met vrienden en collega's. Je kunt nu met meerdere mensen direct aan hetzelfde bestand werken en aanpassingen met elkaar delen als dat nodig is. Door regelmatige synchronisatie zie je alle veranderingen aan het bestand binnen een paar seconden. Natuurlijk kun je direct commentaar en tips achterlaten terwijl je in het programma werkt. Je behoudt ook het overzicht, want je kunt nu in één oogopslag zien wie er nog meer in het betreffende bestand zit en dus met je samenwerkt.

Een nieuwe functie heeft ook invloed op de populaire opnamen van presentaties. Je kunt nu gemakkelijk sprekersvideo's, opnamen van laseraanwijzers en handgeschreven notities in de opname opnemen en ze later op je gemak nog eens bekijken. Microsoft heeft ook subtiele visuele veranderingen aangebracht in PowerPoint 2021 Mac. De interface ziet er nu veel moderner uit en is op het eerste gezicht dienovereenkomstig aantrekkelijk. Een heldere stijl en neutrale kleuren wachten hier op je.

Werk efficiënt met geschikte producten om PowerPoint 2021 Mac aan te vullen

Laat dus een blijvende indruk achter met de individuele en indrukwekkende presentaties van PowerPoint 2021 Mac en profiteer van krachtige software voor uitgebreid dagelijks werk. Natuurlijk kun je ook andere taken aan je bureau thuis of in een professionele omgeving beheren met de juiste producten. Maak bijvoorbeeld gebruik van alle mogelijkheden die de afzonderlijke oplossingen uit Microsofts populaire Office pakket bieden. Ook voor Mac kun je Word 2021, Excel 2021 of Outlook 2021 gemakkelijk als aanvulling kopen en op elke computer gebruiken. Het bijbehorende gereedschap ondersteunt natuurlijk ook de populaire en huidige chips van Apple en overtuigt je met talloze hulpmiddelen en mogelijkheden. Als alternatief bieden we je hier bij BestSoftware ook graag de eerdere versies aan. Word 2019, PowerPoint 2019 of Excel 2019, dan ontvang je de overeenkomstige versies natuurlijk weer aanzienlijk goedkoper en werk je nog steeds heel efficiënt. Onze tip: Kijk ook eens naar Office 2021 voor Mac , hier krijg je alle afzonderlijke programma's voor een aantrekkelijke prijs en voor onbeperkt, uitgebreid gebruik in het dagelijks leven. 

Systeemvereisten - PowerPoint 2021 Mac
Processor Intel of Apple Silicon processor (M1 chip)
Besturingssystemen   

Office voor Mac wordt ondersteund op de drie nieuwste versies van macOS. Met de algemene beschikbaarheid van nieuwe grote versies van macOS zal Microsoft de ondersteuning voor de oudste versie stopzetten en in plaats daarvan de nieuwste en beide vorige versies van macOS ondersteunen. De functionaliteit en beschikbaarheid van productfuncties kan variëren op oudere systemen. Voor een soepele gebruikerservaring gebruik je de nieuwste versie van elk van de hierboven genoemde besturingssystemen.

Geheugen 4 GB RAM
Harde schijf ruimte 10 GB
Scherm Schermresolutie van 1.280 x 800 pixels
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "Microsoft PowerPoint 2021 MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft PowerPoint 2021 MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft PowerPoint 2021 MAC"
Microsoft PowerPoint 2019 MAC Microsoft PowerPoint 2019 MAC
€ 29,90 * € 96,90 *
Microsoft PowerPoint 2016 MAC Microsoft PowerPoint 2016 MAC
€ 19,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Microsoft Exchange Server 2013 gebruiker Microsoft Exchange Server 2013 gebruiker
vanaf € 19,90 * € 30,67 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2013 Windows Microsoft Word 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
TIP!
Microsoft Excel 2019 Windows Microsoft Excel 2019 Windows
€ 29,90 * € 107,09 *
Microsoft Word 2016 Windows Microsoft Word 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Laatst bekeken