• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft PowerPoint 2019 MAC

€ 29,90 * € 96,90 * (69,14% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 227 keer verkocht
  • BS-10509
  • Meertalig
  • 1 Mac
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft PowerPoint 2019 MAC"

Koop Microsoft PowerPoint 2019 voor Mac online en maak indrukwekkende presentaties

Microsoft PowerPoint Mac 2019 is de krachtige softwareoplossing van Microsoft voor het maken van professionele presentaties die altijd een positieve indruk maken, thuis, op kantoor, op de universiteit en op school. Je kunt een geheel nieuwe presentatie maken of handige sjablonen gebruiken. Als je de licentiesleutel voor Microsoft PowerPoint Mac 2019 goedkoop online via onze winkel koopt, krijg je een onbeperkte volledige versie, die ook in de Microsoft Office 2019 Home and Business Mac software collectie zit, onder andere. De afzonderlijke dia's kunnen moeiteloos voorzien worden van teksten, beelden, ClipArts en video's. Je kunt het ontwerp uitgebreid individualiseren met de feature-rijke PowerPoint Designer.

Voor indrukwekkende presentaties: Koop Microsoft PowerPoint Mac 2019 online

Microsoft PowerPoint 2019 voor Mac bevat talloze nieuwe functies in vergelijking met vorige versies. Onder andere online video's van Vimeo of YouTube kunnen nu ingebed worden. Na de ongecompliceerde download van het programma kun je gemakkelijk audio en video fragmenten inkorten die van je Mac komen en je concentreren op het belangrijkste. Met de nieuwe morph overgang kun je vloeiende animaties op dia's maken. Hier kunnen afzonderlijke voorwerpen op een visueel aantrekkelijke manier getransformeerd en verplaatst worden. Als je de sleutel voor de individuele toepassing goedkoop online via onze shop koopt, kun je er moeiteloos 3D modellen in steken die soepel 360° gedraaid kunnen worden. De nieuwe morph overgang in combinatie met 3D objecten maakt filmische animaties tussen dia's mogelijk.

Koop een licentie voor Microsoft PowerPoint Mac 2019 en gebruik schaalbare vectorafbeeldingen

De visuele impact van presentaties kan nog worden versterkt met meer dan 500 pictogrammen uit de bibliotheek. Bovendien kunnen schaalbare vectorafbeeldingen (SVG's) ingevoegd worden, die moeiteloos gedraaid, van formaat veranderd en ingekleurd kunnen worden zonder kwaliteitsverlies. In vergelijking met vorige versies is het nu zelfs mogelijk om geanimeerde achtergronden te maken, die presentaties nog gevarieerder maken. Als je de licentie voor Microsoft PowerPoint Mac 2019 goedkoop via onze winkel koopt, kun je links in elke letterkleur weergeven en teksten markeren. Je kunt ook productief gebruik maken van de Touch Bar ondersteuning op de MacBook Pro. De aandacht kan naar een bepaald deel van de dia getrokken worden door de muis als handige laserpointer te gebruiken. Met de SmartArt functie, die ook in Microsoft Word zit, kun je verschillende organigrammen met verschillende hiërarchische niveaus maken. Behalve organisatiestructuren kunnen o.a. produktieprocessen, taakverdelingen en familiestambomen getoond worden.

Microsoft PowerPoint Mac 2019: De ideale oplossing voor perfecte presentaties

De software is een belangrijk onderdeel van Microsoft Office. De presentaties kunnen gemakkelijk aan een publiek getoond worden via een groot scherm of een beamer. De PowerPoint bestanden zijn onderling compatibel, ongeacht het gebruikte besturingssysteem. Dit betekent dat een presentatie zonder aarzelen naar Windows gebruikers gestuurd kan worden, daar verder bewerkt kan worden en dat een doorgegeven definitieve versie op de Mac gebruikt kan worden. Als je Microsoft PowerPoint 2019 voor Mac online in onze winkel koopt, kun je kwartaalcijfers, structuren, wetenschappelijke resultaten en foto's van producten indrukwekkend visualiseren. In de particuliere sector kunnen interactieve diavoorstellingen voor de verjaardag van een familielid vermakelijke uren opleveren. Als je naast een krachtig presentatieprogramma ook een functierijk spreadsheetprogramma en een professionele tekstverwerker wilt gebruiken, moet je profiteren van onze aantrekkelijke aanbiedingen en Microsoft Office 2019 Home and Business Mac voor een lage prijs kopen.

Systeemvereisten - PowerPoint 2019 Mac
Processor Intel of Apple Silicon processor (M1 chip)
Besturingssystemen   

Office voor Mac wordt ondersteund op de drie nieuwste versies van macOS. Met de algemene beschikbaarheid van nieuwe grote versies van macOS zal Microsoft de ondersteuning voor de oudste versie stopzetten en in plaats daarvan de nieuwste en beide vorige versies van macOS ondersteunen. De functionaliteit en beschikbaarheid van productfuncties kan variëren op oudere systemen. Voor een soepele gebruikerservaring gebruik je de nieuwste versie van elk van de hierboven genoemde besturingssystemen.

Geheugen 4 GB RAM
Harde schijf ruimte 10 GB
Scherm Schermresolutie van 1.280 x 800 pixels
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "Microsoft PowerPoint 2019 MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft PowerPoint 2019 MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft PowerPoint 2019 MAC"
Laatst bekeken