• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Panda Dome Compleet 2021 | PC/Mac/Mobilgeräte

Panda Dome Compleet 2021 | PC/Mac/Mobilgeräte 1 Apparaat 1 jaar

€ 14,90 * € 16,31 * (8,65% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 19 keer verkocht
 • BS-10334
 • Meertalig
 • 1 Apparaat
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Panda Dome Compleet 2021 | PC/Mac/Mobilgeräte"

Koop Panda Dome Complete voor Windows en geniet onmiddellijk van alle voordelen

Virussen, Trojaanse paarden of zelfs het bespioneren van belangrijke informatie, de gevaren bij het surfen op het Internet of het werken met moderne technologie zijn vandaag even gevarieerd en aanwezig als nooit tevoren. Dit is nog een reden waarom actuele beveiligingssoftware belangrijk is. Het programma Panda Dome Complete voor Windows bewijst dat de huidige generatie antivirus programma's niet alleen goede bescherming biedt, maar ook enorm veel gemak. Je kunt een licentie voor de praktische en krachtige oplossing hier in onze BestSoftware online shop krijgen. Koop nu en we bezorgen je de sleutel voor activering per e-mail na maximaal 30 minuten.

Je kunt altijd vertrouwen op de veiligheid van Panda Dome Complete voor Windows

Zelfs een eenvoudig bezoek aan een geïnfecteerde website kan ertoe leiden dat je een van de talrijke malware programma's te pakken krijgt. Zelfs een onopgemerkte download gebeurt veel sneller dan vaak gedacht wordt. Maar de misdadigers slagen daar alleen in als geen van de moderne oplossingen oplet. De Panda Dome Complete software voor Windows heeft een virusscanner van de nieuwste generatie die altijd actief is op de achtergrond en alle activiteiten op de computer in de gaten houdt. Zodra verdacht gedrag wordt ontdekt, wordt het geblokkeerd. Dankzij enorme en bijgewerkte databases detecteert het programma Panda Dome Complete voor Windows veel voorkomende bedreigingen met gemak. Natuurlijk zijn er steeds nieuwe updates, zodat de databanken steeds aan de laatste stand van de techniek zijn aangepast.

Maar Panda Dome Complete voor Windows let ook op nieuwe of bijzonder complexe bedreigingen en helpt je eigen systeem effectief te beschermen. Daartoe werkt de populaire oplossing onder meer samen met de diverse voordelen en aantrekkelijke mogelijkheden van de wolk. Je kunt vertrouwen op effectieve bescherming door verdachte bestanden of potentiële bedreigingen direct naar de cloud te uploaden als de situatie onduidelijk is. Een controle van de digitale handtekening wordt dan automatisch in de cloud uitgevoerd. Mocht het een echte bedreiging voor je technologie zijn, dan neemt het Panda Dome Complete voor Windows programma natuurlijk onmiddellijk de juiste maatregelen en verwijdert de gevaarlijke bestanden veilig van je computer. Een speciale quarantaine-ruimte laat niets te wensen over wat effectief werken betreft; gevaarlijke bestanden kunnen direct naar deze ruimte verplaatst worden, zodat ze geen gevaar meer kunnen vormen.

Als je altijd veilig in het netwerk wilt zijn, profiteer je ook van een praktische, krachtige firewall bij het gebruik van Panda Dome Complete voor Windows. Dit voorkomt het ongemerkt overbrengen van gegevens, bijvoorbeeld op de achtergrond, of toegang tot de computer. Alle inkomende en uitgaande verbindingen op je computer moeten duidelijk en rechtstreeks door jou toegestaan zijn. Ook over de veiligheid hoef je je hier geen zorgen te maken.

Als je met je computer of notebook veel tijd op het Internet doorbrengt, heb je baat bij webbeveiliging. Dit is een deel van de uitgebreide mogelijkheden van de Panda Dome Complete software voor Windows. Profiteer bijvoorbeeld van identiteitsbescherming die in werking treedt tijdens online bankieren, gewoon surfen of zelfs winkelen. Natuurlijk krijg je ook een waarschuwing als je een besmette website probeert te bezoeken. Profiteer van uitgebreide bescherming op alle gebieden.

Werk nog effectiever met de andere functies van Panda Dome Complete voor Windows

Met de vele andere functies van Panda Dome Complete voor Windows kun je nog effectiever en veiliger werken in het dagelijkse leven. Dit komt omdat het programma niet zomaar een eenvoudige beveiligingsoplossing is, maar eerder een bijzonder aantrekkelijk en uitgebreid uitgerust totaalpakket. Gebruik bijvoorbeeld een gratis VPN verbinding die voor je is inbegrepen. Bevind je je bijvoorbeeld in een onbeveiligd netwerk of wil je ongehinderd toegang tot alle inhoud op het Internet, dan is de dienst een goede keuze. Let echter op het beperkte datavolume van 150 megabyte per dag. Overigens komt Panda Dome Complete voor Windows ook met precies de juiste eigenschappen voor meer beveiliging in het thuis WLAN netwerk. Met een nauwkeurige scan spoort het programma zwakke plekken op en voorkomt ook ongeoorloofd gebruik, bijvoorbeeld door buren.

Als je bijzonder veilig met je gegevens of met externe apparatuur wilt werken, maak je beslist een heel goede keuze met de software Panda Dome Complete voor Windows. Want met slechts één klik scan je de aangesloten USB sticks of externe harde schijven. Je kunt zo alle bedreigingen in een paar stappen opsporen en het overbrengen van schadelijke software naar je computer wordt effectief verhinderd. En als het nodig is kun je bijzonder belangrijke of gevoelige bestanden, die niet in handen van anderen mogen vallen, coderen. Het programma Panda Dome Complete voor Windows wordt hiervoor geleverd met de zogenaamde gegevensafscherming.

Heb je ook problemen met het bijhouden van de talrijke wachtwoorden en toegangsgegevens voor de verschillende diensten op het Internet? Dan moet je nu een licentie kopen voor Panda Dome Complete voor Windows, want er zit zelfs een praktische wachtwoordbeheerder bij. Hiermee beschik je over een virtuele kluis waarin je alle toegangsgegevens met één klik kunt beveiligen. Je hoeft dan alleen maar een sterk hoofdwachtwoord te onthouden om de overeenkomstige gegevens direct naar de browser over te brengen. Sterke versleuteling en moderne technieken zorgen voor de nodige veiligheid.

Bovendien overtuigt Panda Dome Complete voor Windows met een geïntegreerd ouderlijk toezicht. Vertrouw hierop, bijvoorbeeld, om met een paar eenvoudige stappen de tijden waarop je kinderen moderne technologie gebruiken te voorkomen of te beperken. Tegelijk kun je eenvoudig bepalen welke categorieën en welke Internet pagina's je kind mag bezoeken. Dit zorgt ervoor dat er geen toegang meer is tot ongepaste inhoud en verhoogt de veiligheid bij het gebruik van de computer aanzienlijk. Als bovendien de prestaties van de computer na verloop van tijd afnemen en het bijvoorbeeld steeds langer duurt voor programma's starten, dan kun je het Panda Dome Complete opschoonprogramma voor Windows gebruiken. Dit vindt bestanden, snelkoppelingen of tijdelijke bestanden op de harde schijf die niet meer nodig zijn. Deze vertragen het hele systeem en moeten daarom zo mogelijk verwijderd worden. Het programma Panda Dome Complete voor Windows neemt deze belangrijke taak van je als gebruiker over en helpt je zo kostbare tijd te besparen. In sommige gevallen kunnen verscheidene gigabytes harde schijfruimte vrijgemaakt worden met deze praktische functie, die zelfs niet-professionelen met weinig moeite kunnen uitvoeren.

Panda Dome Complete voor Windows is perfect geschikt voor de nieuwste Windows versies

Panda Dome Complete voor Windows is de nieuwste versie van moderne beveiligingsoplossingen. Daarom kun je rekenen op ondersteuning voor de nieuwste Windows versies. Tenslotte is Microsofts Windows systeem nog steeds de populairste versie en wordt het gebruikt op talloze apparaten van allerlei soorten. Als je een licentievoor Panda Dome Complete voor Windows bij ons koopt, ontvang je ook de sleutel voor activering en gebruik van het programma met de nieuwste Windows versies. Als je wilt, kun je dus ook Windows 10 of zelfs Windows 11 in je dagelijks leven gebruiken, terwijl de Panda Dome Complete voor Windows oplossing je maximale beveiliging biedt. Bij ons zijn de licenties gratis verkrijgbaar voor een bijzonder lage prijs, en met de populaire versie voor Windows bespaar je ook geld op je aankoop.

Koop het nu - bij BestSoftware kun je Panda Dome Complete voor Windows voor een speciale prijs krijgen

Met onze bijzonder gunstige voorwaarden voor de licenties rond Panda Dome Complete voor Windows, staan we tot je beschikking in de BestSoftware online winkel. Duizenden klanten vertrouwen al op ons en profiteren van vele aantrekkelijke voordelen, waarvan jij ook kunt profiteren met een eenvoudige aankoop van thuis uit. Overigens gaan gunstige prijzen en top klantenservice bij ons hand in hand. Dus als het ergste gebeurt, kun je rekenen op een snel antwoord op je verzoek. Ook als je problemen hebt met de activering, zijn we op de hotline of in de live chat vriendelijk en bekwaam bereikbaar. En met veel andere producten van de fabrikant Panda, stellen we je in staat een individuele aankoop te doen. Bestel bijvoorbeeld Panda Dome Premium voor Windows als je nog meer prestaties wilt. Voor een goedkope instap in de wereld van beveiligingssoftware raden we Panda Dome Essential voor Windows aan voor effectieve bescherming.

Systeemvereisten - Panda Dome Compleet  2021

Op Windows gebaseerde desktops en laptops

 • Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10 en Windows 11.
 • Windows Server 2003 & R2 SP2, Windows 2008 & R2, Windows Server 2012 & Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 en Windows Server 2019.
 • .NET Framework 4.0.3 of hoger
Linux-gebaseerde desktops en laptops
 • Fedora 24 en hoger
 • Debian 7, 8, 9
 • CentOS 7
 • Ubuntu: huidige Long-Term Support (LTS) versies.2 Raadpleeg de lijst van releases.
 • Red Hat Enterprise Linux 7 en latere versies gebruiken Extra pakketten voor Enterprise Linux (EPEL)

De agent vereist dat op elk Linux apparaat een volledige runtime versie van een open bron gereedschapsset genaamd Mono geïnstalleerd wordt.

Mac gebaseerde desktops en laptops

 • iOS 7 en hoger
 • 1620 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • RAM (Random Access Memory): 2 GB
 • macOS 10.12 of hoger

Android smartphones en tablets

 • iOS 7 en later
 • Android 2.3.3 en later
 Mono ondersteunde versies
 • Mono 3 en hoger
Voor WMware ESXi 
 • Versie 4.1, 5.X en 6.X.
(meer gedetailleerde informatie kan bij de fabrikant verkregen worden)
Verdere links naar "Panda Dome Compleet 2021 | PC/Mac/Mobilgeräte"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Panda Dome Compleet 2021 | PC/Mac/Mobilgeräte"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Panda Dome Compleet 2021 | PC/Mac/Mobilgeräte"
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
Eset Home Security Premium Eset Home Security Premium
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
Eset Home Security Essentials Eset Home Security Essentials
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
Laatst bekeken