• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
PDF-XChange Editor | Windows

PDF-XChange Editor | Windows 1 Gebruiker 1 Jaar

€ 61,90 * € 69,90 * (11,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 328 keer verkocht
  • BS-11254.2
  • Meertalig
  • 1 Jahr
  • 1 Benutzer
  • 1 gebruiker
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Benutzer

Hersteller Support

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "PDF-XChange Editor | Windows"

Zoek je goedkope licenties voor PDF Exchange Editor? Je bent naar de juiste plaats gekomen

PDF bestanden spelen een centrale rol in privé en professionele omgevingen. Ze hebben aantrekkelijke voordelen, zoals dat ze op alle verschillende platforms altijd op dezelfde manier worden weergegeven. Met de juiste software kun je de bestanden even effectief bewerken aan je bureau thuis als op je professionele werkplek. We hebben het programma PDF Exchange Editor voor je in de aanbieding, dat je talrijke krachtige hulpmiddelen biedt. Bestel nu de intuïtieve en praktische oplossing bij ons, zodat je meteen aan de slag kunt.

 

Talrijke functies zijn beschikbaar voor effectief werken met PDF bestanden in PDF Exchange-Editor

Veel klanten zullen nog wel bekend zijn met de populaire PDF Exchange Viewer. Dit is de voorloper van de krachtige software PDF Exchange Editor en heeft al veel klanten overtuigd. Nu is er met PDF Exchange Editor een nieuwe versie beschikbaar die je talrijke functies en krachtige hulpmiddelen kan bieden en tegelijk heel gemakkelijk in het gebruik is. Je kunt niet langer gewoon de gewenste documenten openen en weergeven; uitvoerig bewerken is geen uitdaging meer. Als je tekst in een PDF bestand wilt veranderen, toevoegen of verwijderen, kun je dat in een paar eenvoudige stappen doen. Bovendien kun je bestaande afbeeldingen gemakkelijk aanpassen aan je individuele behoeften als het gaat om het werken met PDF bestanden in het dagelijks leven.

 

Als je kiest voor de krachtige PDF Exchange Editor software, kun je rekenen op veel praktische beveiligingsfuncties, bijvoorbeeld. Deze maken onder meer ultramoderne versleuteling mogelijk om toegang voor onbevoegden onmogelijk te maken. Bovendien zijn er functies aan boord die een goede bescherming kunnen bieden tegen kwaadaardige malware of virussen en het beveiligingsniveau weer aanzienlijk verhogen. De krachtige, talrijke gereedschappen maken effectieve bewerking mogelijk op precies de juiste plaatsen binnen het document. Laat bijvoorbeeld opmerkingen of annotaties achter in het betreffende document om effectiever samen te werken met vrienden of collega's. Met een praktische censuurfunctie sta je aan de veilige kant, vooral met gevoelige informatie en gegevens, die gemakkelijk en permanent uit het bestand verwijderd kunnen worden. Een geïntegreerde spellingcontrole helpt om snel problemen of zelfs eenvoudige tikfouten op te sporen en zorgt zo voor een professionele indruk in de documenten. Je kunt zelfs in een paar eenvoudige stappen een watermerk aan je PDF bestanden toevoegen, dankzij de PDF Exchange Editor. Dit zorgt ervoor dat ongeoorloofde verspreiding van de sjablonen niet meer mogelijk is.

 

Innovatieve technologieën maken je dagelijkse werk veel gemakkelijker

Behalve de basiskenmerken en -functies overtuigt de PDF Exchange Editor software vooral met vernieuwende technieken. Enerzijds moeten ze je in staat stellen effectief te werken, maar anderzijds moeten ze je in het dagelijks leven ook veel geld besparen. De PDF Exchange Editor software wordt vaak gebruikt in een professionele omgeving, waar elke minuut telt. Met PDF Exchange-Editor ben je goed voorbereid en wordt het dagelijkse werk met PDF bestanden eenvoudiger.

 

De nadruk ligt bijvoorbeeld op effectieve samenwerking met collega's, vrienden of werknemers. Vertrouw daarvoor niet alleen op eenvoudig commentaar en annotaties op elk punt, maar ook op interactief commentaar. Met een paar eenvoudige stappen kun je uit de vrije hand lijnen, pijlen of dergelijke notities toevoegen, die de navigatie voor andere kijkers veel gemakkelijker maken. Met eenvoudige of complexe bladwijzers heb je de keuze als het gaat om effectief zoeken in de soms erg lange PDF bestanden. Als het werk met succes voltooid is, kun je de voltooide documenten gemakkelijk delen met andere mensen en gebruikers. De tijdrovende weg via externe software is niet meer nodig dankzij PDF Exchange Editor. Klik gewoon op de "E-mail" knop en je kunt direct vanuit het hoofdvenster een bericht sturen met het bestand als bijlage. Vooral als je regelmatig met collega's communiceert, bespaart deze eenvoudige stap veel tijd en verhoogt je productiviteit aanzienlijk.

 

Overigens heeft de PDF Exchange Editor software een automatische bewaarfunctie. Dit betekent dat je niet meer bang hoeft te zijn dat je werk verloren gaat, want je voortgang wordt voortdurend bewaard. Mocht het programma dan per ongeluk in de hectiek van alledag gesloten worden, dan kun je toch zonder onderbreking of tijdverlies verder werken. In geval van problemen, bijvoorbeeld bij het openen van het document, profiteer je ook van automatisch herstel dankzij PDF Exchange Editor. Je kunt dus gemakkelijk inhoud terughalen waarvan je dacht dat die verloren was gegaan.

 

Tussen haakjes: Er is zelfs een mobiele oplossing om onbeperkt en bijzonder effectief te werken met PDF Exchange Editor. Dus als je besloten hebt een licentie te kopen, kun je altijd en overal werken. De portable versie hoeft alleen maar uitgepakt te worden en kan op alle gangbare systemen gestart worden. Natuurlijk werkt de nieuwe versie van PDF Exchange-Editor ook zonder problemen onder Windows 10 en Windows 11, de nieuwste Besturingssystemen van het huis Microsoft worden daarom volledig gesteund.

 

Pas de gebruikersinterface aan voor gebruiksgemak

Hoewel de PDF Exchange Editor software enerzijds een heel goede keuze is voor de professionele sector, kunnen tegelijk ook beginners en onervaren gebruikers uit de privé sector er veel plezier aan beleven. De fabrikant van de software stelt alles in het werk om de software gemakkelijk te gebruiken te maken. Dit wordt niet alleen verzekerd door duidelijke etikettering en een intuïtieve structuur, maar ook door een aanpasbare gebruikersinterface. Je hebt een vrije keuze van bediening en kunt het programma PDF Exchange Editor gemakkelijk aan je individuele behoeften aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen werkbalken maken. Je kunt de gereedschappen die je het meest gebruikt in deze werkbalken opslaan, zodat je er direct bij kunt en doeltreffender kunt werken. Bovendien zijn er twee verschillende manieren om de gebruikersinterface te tonen. De klassieke variant is bijzonder geschikt voor gewone computers of notebooks. Maar omdat steeds meer mensen met aanraakgevoelige toestellen werken, heeft de PDF Exchange Editor software hier ook een speciale modus voor.

 

Overigens heb je als gebruiker zelf veel invloed op de functies en hulpmiddelen van de PDF Exchange Editor software. Het programma ondersteunt bijvoorbeeld browser plug-ins en kan dus gemakkelijk worden uitgebreid. Ook de installatie van software van derden gebeurt in een paar eenvoudige stappen. Als je belangrijke functies of gereedschappen mist in de enorme selectie, voeg dan eenvoudig de functionaliteit van de PDF Exchange Editor software toe.

 

We leveren je licentie voor de PDF Exchange Editor snel, betrouwbaar en altijd goed geadviseerd

Zodat je de PDF Exchange Editor software onmiddellijk kunt gaan gebruiken, leveren we je bij BestSoftware de juiste licenties voor permanente activering in een bijzonder korte tijd. Na slechts 30 minuten is de sleutel klaar, in veel gevallen is de levering zelfs nog veel sneller. Als er in de loop van je bestelling vragen of zelfs problemen opduiken, kun je op ons rekenen. Wij bieden een competente dienstverlening en steunen je met ervaren deskundigen in alle zaken. Aarzel dus helemaal niet, maar neem direct contact met ons op als dat nodig is. We hebben hiervoor veel verschillende contactmogelijkheden voorbereid, bijvoorbeeld met een praktische live chat, met een hotline of ook via de klassieke weg per e-mail. Als je nog meer software zoekt om effectief met PDF bestanden te werken, ben je ook precies aan het goede adres in onze BestSoftware online shop. Zo hebben we bijvoorbeeld ook het programma PDF-Tools of PDF-XCHANGE Pro voor je in de aanbieding, zodat er krachtige software in een grote verscheidenheid beschikbaar is. Kijk nu rond, profiteer van de gunstige prijzen en onze aantrekkelijke voordelen door gewoon bij ons te winkelen.

Let op! Als het product eenmaal gekocht is, kan het niet meer herroepen worden, want de licentiesleutel wordt met het e-mail adres bij de fabrikant geregistreerd en permanent aan hem gekoppeld.

Verdere links naar "PDF-XChange Editor | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "PDF-XChange Editor | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "PDF-XChange Editor | Windows"
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows 8.1 Home Windows 8.1 Home
€ 10,90 * € 30,93 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 159,90 * € 174,29 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
TIP!
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Laatst bekeken