• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Abbyy Screenshot Reader

Abbyy Screenshot Reader

€ 14,90 * € 19,90 * (25,13% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 11 keer verkocht
  • BS-11362
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Abbyy Screenshot Reader"

Koop nu een licentie voor ABBYY Screenshot Reader (1 Gebruiker - eeuwigdurend) WIN ESD bij BestSoftware

Koop nu een licentie voor ABBYY Screenshot Reader (1 User - perpetual) WIN ESD en krijg een gemakkelijke en effectieve manier om tekst of tabellen vast te leggen zonder vervelend typewerk. Je bespaart veel geld door de software in het dagelijks leven te gebruiken en kunt deze bespaarde tijd elders investeren. Mis de uitgebreide mogelijkheden van de moderne technologie niet met ABBYY Screenshot Reader (1 User - perpetual) WIN ESD en verzeker je licentie voor het programma vandaag nog bij ons in de BestSoftware online shop. Wij verheugen ons op uw aankoop.

 Met ABBYY Screenshot Reader (1 Gebruiker - eeuwigdurend) WIN ESD kun je eenvoudig tekst en tabellen vastleggen

ABBYY Screenshot Reader (1 Gebruiker - eeuwigdurend) WIN ESD is een praktisch en krachtig hulpmiddel waarmee je schermafbeeldingen kunt maken en deze eenvoudig kunt omzetten in tekst. Dit moet een zeer praktische manier zijn om veel tijd en moeite te besparen, vooral in het dagelijkse kantoorleven. Want als je een opname van een tekst of een tabel krijgt, moet je die meestal met veel moeite zelf uittypen als je de tekst die erin staat zelf wilt veranderen of bewerken. Maar deze tijdrovende tussenstap is niet meer nodig als je de software gebruikt. Dankzij het gebruiksgemak en de krachtige technologie profiteer je van hoge efficiëntie en prestaties bij het gebruik van de ABBYY Screenshot Reader (1 User - perpetual) WIN ESD oplossing.

Allereerst moet je met de software een schermafbeelding maken. Zelfs dit werkt bijzonder gemakkelijk en direct via het hoofdvenster van het programma. Natuurlijk hoef je hier niet het hele scherm te nemen; een eenvoudige aanpassing en directe selectie van het gewenste gebied zijn ook snel gedaan. Daarvoor zorgt de geïntegreerde schermopnamefunctie. Je kunt dus een pinpoint-opname maken. De opname wordt vervolgens opgeslagen. Hier kun je niet alleen een eenvoudige back-up direct op de harde schijf in je computer maken, maar ook direct per e-mail of via een messenger naar keuze versturen is geen enkel probleem. Hiervoor worden de bestanden opgeslagen in de klassieke beeldformaten. Het programma ondersteunt JPEG, bitmap of PNG formaat.

Daarna kun je eenvoudig de tekst die in de afbeeldingen zit omzetten. Dit kan snel en gemakkelijk met de geïntegreerde OCR-functie van de ABBYY Screenshot Reader (1 User - perpetual) WIN ESD software. Je bespaart veel tijd, omdat het programma na het starten van de functie zelfstandig aan de slag gaat en zo de tekst direct kan converteren. De praktische OCR-functie maakt de verwerking voor jou gemakkelijker. Zodra de teksten en de woorden die ze bevatten met succes zijn herkend en geconverteerd, kun je het bestand gemakkelijk en overzichtelijk opslaan op je computer. Hiervoor worden de Word en Excel formaten volledig ondersteund, zodat je de opgeslagen bestanden in deze versie met een paar klikken kunt openen met de bekende programma's.

Daarnaast kan de ABBYY Screenshot Reader (1 User - perpetual) WIN ESD software overtuigen met verdere functies en hulpmiddelen in het dagelijks gebruik. Deze omvatten bijvoorbeeld het eenvoudig invoegen van verschillende opnamen in je documenten. Met een licentie kun je eenvoudig lage-resolutie afbeeldingen maken en die vervolgens invoegen. Zo kun je individueel en gemakkelijk werken.

Gebruik ABBYY Screenshot Reader (1 gebruiker - eeuwigdurend) WIN ESD comfortabel en gemakkelijk

Je kunt de ABBYY Screenshot Reader (1 User - perpetual) WIN ESD software direct gebruiken na de handige en snelle installatie op je computer. Omdat de oplossing niet alleen gericht is op professionele gebruikers, maar ook op particuliere gebruikers, kun je vertrouwen op een intuïtieve en eenvoudige structuur. Dit maakt het voor jou veel gemakkelijker om het programma te gaan gebruiken. Met duidelijke etikettering en een logische structuur vind je met ABBYY Screenshot Reader (1 User - perpetual) WIN ESD altijd snel het hulpmiddel dat je nodig hebt bij je dagelijkse werk.

Bovendien ondersteunt de ABBYY Screenshot Reader (1 User - perpetual) WIN ESD software uiteraard alle gangbare besturingssystemen. Je kunt de oplossing ook zonder problemen installeren op Windows 10 of zelfs Windows 11. Dankzij regelmatige updates maak je met de huidige versie altijd een goede keuze en kun je zonder problemen vertrouwen op de uitgebreide ondersteuning van verschillende technologieën. Natuurlijk mogen technische vernieuwingen niet ontbreken bij de introductie van de huidige versies. Je profiteert onder andere van een herzien uiterlijk, dat het dagelijks gebruik nog gemakkelijker maakt. Bovendien zorgt de native x64 toepassing voor bijzonder goede prestaties en met de nieuwe OCR-kern kunnen de resultaten van tekstherkenning opnieuw worden verbeterd.

Als je nog steeds niet zeker weet of je met de ABBYY Screenshot Reader (1 User - perpetual) WIN ESD software een goede keuze maakt, raden we je aan de gratis proefversie te bekijken. Deze wordt je rechtstreeks door de fabrikant aangeboden, zodat je een vrijblijvend inzicht krijgt in de mogelijkheden en voordelen van het populaire programma. Na de succesvolle test raden we je aan de licentie voor ABBYY Screenshot Reader (1 Gebruiker - eeuwigdurend) WIN ESD hier bij BestSoftware te kopen.

ABBYY Screenshot Reader (1 Gebruiker - eeuwigdurend) WIN ESD is een geweldige deal bij BestSoftware

Je kunt een licentie voor de software ABBYY Screenshot Reader (1 User - perpetual) WIN ESD tegen een zeer lage prijs kopen bij BestSoftware. Profiteer van onze talrijke, aantrekkelijke voordelen en plaats je bestelling nu vanuit je luie stoel. Dankzij de latere levering van de sleutels kun je de activering na maximaal 30 minuten uitvoeren en dan direct aan de slag. Dit wordt mogelijk gemaakt door de levering van de gekochte producten per e-mail. Bovendien weten we dat er altijd vragen of problemen zijn met betrekking tot de software of de activering. In dat geval kun je vertrouwen op onze snelle hulp en deskundige ondersteuning. Wij ondersteunen je op precies de juiste plaatsen en zorgen er zo voor dat je gekochte software na korte tijd werkt. Je bent ook welkom om de andere programma's te bekijken, zoals ABBYY FineReader 16 in de bedrijfs- of standaardversie.

Verdere links naar "Abbyy Screenshot Reader"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Abbyy Screenshot Reader"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Abbyy Screenshot Reader"
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows
vanaf € 139,90 * € 164,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 134,90 * € 174,29 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 159,90 * € 174,29 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Ashampoo Undeleter | Windows Ashampoo Undeleter | Windows
€ 12,90 * € 24,90 *
Abbyy Finereader PDF voor Mac Abbyy Finereader PDF voor Mac
vanaf € 59,90 * € 85,90 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 949,90 * € 1.190,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 1.100,90 * € 1.259,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Adobe Acrobat Pro DC Adobe Acrobat Pro DC
€ 285,90 * € 345,90 *
Adobe Acrobat Standard DC Adobe Acrobat Standard DC
vanaf € 199,90 * € 279,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 35,90 * € 44,90 *
Ashampoo Foto Herstel | Windows Ashampoo Foto Herstel | Windows
€ 19,90 * € 39,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows
€ 14,90 * € 39,90 *
Laatst bekeken