• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows 1 jaar

€ 139,90 * € 164,90 * (15,16% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 17 keer verkocht
  • BS-11339
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows"

Koop ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD tegen een geweldige prijs - wij leveren snel en betrouwbaar

De populaire ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD software is een goede oplossing voor het werken met PDF bestanden in het dagelijks leven. Bij dit beproefde programma vind je verschillende hulpmiddelen waarmee je comfortabel kunt werken. Natuurlijk kun je ook rekenen op een eenvoudige bediening, zodat ook beginners goed raad weten met het programma. Een licentie voor de populaire oplossing is verkrijgbaar in onze BestSoftware online shop en kan gemakkelijk vanuit huis worden aangeschaft. Snelle levering en competente service ronden de aantrekkelijke winkelervaring bij ons af.

Effectief werken dankzij ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD

ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD software gaat over het werken met PDF bestanden. Het biedt je hiervoor een aantal krachtige hulpmiddelen. Gebruik ze om nieuwe bestanden te maken, bestaande formulieren te converteren of gewoon talloze wijzigingen aan te brengen. Dankzij de uitgebreide selectie van krachtige software moet zelfs aan hoge gebruikerseisen probleemloos kunnen worden voldaan.

Sid Software richt zich in de bedrijfsversie op een bijzonder groot aantal functies en krachtige hulpmiddelen. Zo worden vooral professionele gebruikers aangesproken en maken ze een bijzonder goede keuze. Je kunt ook gebruik maken van de geïntegreerde ondersteuning voor hoge resolutie monitoren en vele andere functies die je dagelijkse werk veel gemakkelijker kunnen maken.

Bovendien heb je met de aanschaf van een licentie voor de ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD software de mogelijkheid om een volledig nieuw document te maken. Je kunt niet alleen de gewenste inhoud, de juiste tekst en afbeeldingen invoegen, maar je kunt ook gemakkelijk interactieve en invulbare documenten maken en aanpassen. Ook bestaande bestanden die nu nog in een ander formaat zijn, kunnen in een paar eenvoudige stappen worden omgezet in een PDF. Gebruik daarvoor gewoon het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken; na een paar seconden zijn de gewenste bestanden al geconverteerd.

Als je wijzigingen wilt aanbrengen in een bestaand PDF-bestand, kun je ook een heel goede keuze maken door een licentie te kopen voor de ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD software. De populaire oplossing biedt je geschikte hulpmiddelen voor precies dit werk. Je kunt het krachtige gereedschap bijvoorbeeld gebruiken om bestaande tekst eenvoudig aan te passen. Dankzij ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD kun je ook in een paar eenvoudige stappen verschillende afbeeldingen toevoegen of verwijderen.

Daarnaast staat de beveiliging centraal bij het werken met PDF-bestanden. Dit geldt vooral in een professionele omgeving. Ook hier blijkt ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD software een uitstekende oplossing voor alle gebruikers met hoge eisen. Je kunt bijvoorbeeld individueel de benodigde machtigingen vastleggen en zo de bestanden beschermen tegen ongeoorloofd afdrukken of kopiëren. Je kunt zelfs zonder veel werk een wachtwoord toekennen voor alle documenten. Het openen van het bestand is dan alleen mogelijk na het invoeren van het wachtwoord. Overigens is het ook mogelijk dat meerdere medewerkers zonder problemen samen aan een document werken. Hiervoor biedt de ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD software onder andere een praktische commentaarfunctie. Hier kunnen suggesties worden gedaan, die dan door alle gebruikers kunnen worden bekeken en begrepen.

Intuïtief gebruik van alle functies in ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD

Hoewel de ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD software een uitgebreide reeks krachtige functies biedt, profiteer je als gebruiker van een zeer eenvoudige bediening en een duidelijke gebruikersinterface. Zo zou je, dankzij de duidelijke en heldere etikettering, snel al het nodige gereedschap voor je werk moeten vinden en kunnen zelfs onervaren gebruikers er direct mee aan de slag in het dagelijks leven.

Bovendien onderhoudt de fabrikant de software ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD steeds opnieuw en brengt voortdurend updates met nieuwe functies op de markt. In de huidige versie profiteer je bijvoorbeeld van ondersteuning voor alle nieuwe besturingssystemen van Microsoft. Dit betekent dat er geen belemmeringen meer zouden moeten zijn voor het gebruik van de software onder Windows 10 en Windows 11. Tot de aantrekkelijke veranderingen in de huidige versie behoort bovendien een geheel nieuwe gebruikersinterface met multifunctionele balken, die de eerder genoemde eenvoudige bediening opnieuw vergemakkelijken. Er is ook een nieuw hulpmiddel waarmee je gemakkelijk pagina's in PDF-bestanden kunt rangschikken. Omdat het nu een native x64 applicatie is, profiteer je van stabiele en goede prestaties. Daarbij komt de nieuw verbeterde OCR-kern van de nieuwste generatie, die een snelle en betrouwbare herkenning van verschillende teksten en inhoud op je computer mogelijk maakt. Dankzij ondersteuning voor  Microsoft Azure en verbeterd licentiebeheer legt de fabrikant ook opnieuw de nadruk op het gebruik van ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD software in de professionele omgeving. Mis de veranderingen en vernieuwingen niet en koop je licentie voor ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD nu handig online.

Natuurlijk vind je bij ons licenties voor ABBYY FineReader PDF 16 Corporate WIN ESD tegen een gunstige prijs

Koop goedkope en originele licenties in onze BestSoftware online shop. Ons assortiment is zeer breed en omvat veel verschillende fabrikanten en producten. Als je op zoek bent naar ABBYY FineReader PDF 16 Corporate, dan zul je zeker vinden wat je zoekt. Als je ook oudere versies van de fabrikant Abbyy nodig hebt, dan vind je in onze winkel precies wat je nodig hebt. Abbyy FineReader PDF 15 Standard of Abbyy Screenshot Reader zijn klaar om te kopen. We versturen je levering 30 minuten nadat de bestelling en betaling zijn ontvangen. We sturen de bestelling per e-mail, zodat je desgewenst nog dezelfde dag gebruik kunt maken van de levering. Heb je vragen over de bestelling of heb je hulp nodig bij het activeren van de productsleutel? Dan staat onze vriendelijke en deskundige klantenservice tot je beschikking. Je kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of live chat. We zien uit naar je bestelling.

Verdere links naar "Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows"
Laatst bekeken