• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Nuance PDF Converter Professional 8 | Windows

€ 29,90 * € 39,90 * (25,06% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 626 keer verkocht
  • BS-10682
  • Duits
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nuance PDF Converter Professional 8 | Windows"

Koop Nuance PDF Converter Professional 8 - we hebben fantastische aanbiedingen

PDF bestanden genieten een grote populariteit, vooral in het professionele segment, en worden vooral gebruikt voor eenvoudige en veilige documentatie. Zo overtuigt het formaat met een zeer hoge mate van beveiliging en dezelfde opmaak op alle platforms. Of het nu op de PC met Windows 10 en Windows 11 of op een smartphone, zien PDF documenten er altijd hetzelfde uit. Voor effectief werken met het overeenkomstige formaat, raden we de software Nuance PDF Converter Professional 8 aan, die je kunt gebruiken als aanvulling op de andere producten van Nuance. De licenties voor dit programma, voor Nuance Omnipage 19 of Nuance Dragon Legal Individueel 15 zijn bij BestSoftware verkrijgbaar tegen aantrekkelijke voorwaarden, we kijken uit naar je aankoop.

Bewerk, deel en gebruik PDF bestanden effectief

Het zwaartepunt van de functionaliteit van Nuance PDF Converter Professional 8 ligt bij het werken met PDF bestanden. Je kunt ze gemakkelijk en effectief maken, bewerken, converteren en beheren, met de talrijke hulpmiddelen in slechts enkele stappen. Als er bijvoorbeeld een PDF bestand beschikbaar is en je wilt er wijzigingen in aanbrengen, dan kan dat bijzonder eenvoudig en doeltreffend met Nuance PDF Converter Professional 8 is bijzonder eenvoudig en doeltreffend. Je hoeft de bestanden niet eens uitgebreid te converteren, het nodige werk en de stappen daarvoor worden overgenomen door de software van Nuance. Klik op de overeenkomstige knop en het bestand wordt geopend in een programma naar keuze om het te bewerken. Dit werkt heel gemakkelijk met Microsoft Word, bijvoorbeeld. Voeg tekst toe of verwijder passages uit het document, sla je werk op en de veranderingen worden automatisch in het PDF bestand aangebracht.

Als je documenten, brieven of papieren in een ander formaat zijn, profiteer je van uitgebreide tijdwinst. Want typen is in zo'n geval niet meer nodig. Dit geldt zelfs voor analoge documenten. Gebruik in dit geval een praktische scanner die je gewoon op je computer aansluit. Natuurlijk ondersteunt Nuance PDF Converter Professional 8 verschillende versies en technologieën, bijvoorbeeld een klassiek multifunctioneel apparaat of een moderne mobiele printer voor het eenvoudig scannen van documenten. Breng de voorheen analoge documenten met de scanner op de computer en zet ze dan met de moderne technologie om in het gewenste formaat. Breng de relevante informatie dan direct over in Microsoft Word, Excel of PowerPoint; ondersteuning voor Corel WordPerfect is ook inbegrepen bij Nuance PDF Converter Professional 8. Als je graag met spreadsheets werkt, profiteer je ook van extra mogelijkheden. Met één klik kun je bijvoorbeeld alle pagina's van een document in één Excel werkblad samenvoegen.

Als je verschillende documenten wilt samenvoegen en combineren, krijg je met Nuance PDF Converter Professional 8 meteen optimale technieken. Combineer afzonderlijke pagina's uit verschillende bronnen met de zeer praktische drag and drop functies. Selecteer eenvoudig de gewenste inhoud uit verschillende programma's, bijvoorbeeld Microsoft Word of PowerPoint, en combineer ze dan tot één document. Zelfs dit tijdrovende werk kan in een paar eenvoudige stappen en binnen korte tijd gedaan worden.

Werk effectiever dankzij geïntegreerde cloud connectiviteit

Met de huidige versie van de populaire software richt de fabrikant Nuance zich op samenwerking in teams. Dienovereenkomstig is het programma opnieuw een zeer goede keuze voor de beroepsomgeving. Als je bijvoorbeeld Nuance PDF Converter Professional 8 gebruikt, kun je in real time ideeën uitwisselen met je collega's of medewerkers. Dit wordt mogelijk gemaakt door het "Gaaiho Collaboration" hulpmiddel. Dit is een integraal onderdeel van Nuance PDF Converter Professional 8 en stelt je in staat om eerder werk of nieuwe documenten met een paar klikken te delen. Je behoudt nog steeds het absolute overzicht als je met meerdere mensen aan een bestand werkt. Omdat je altijd onmiddellijk feedback krijgt over veranderingen. Bovendien kun je via chat praktische spraak-, tekst- en videoberichten sturen om de communicatie tussen medewerkers en collega's aanzienlijk uit te breiden. Dus met de Nuance PDF Converter Professional 8 software kun je dure conferenties of zelfs reizen uitsparen door samen aan een project te werken vanaf je comfortabele computer.

Intussen speelt werken in de cloud een centrale rol, en daarom komt Nuance PDF Converter Professional 8 ook met geïntegreerde cloud connectiviteit. Dit maakt het werk nog gemakkelijker en draagt er ook toe bij dat steeds meer werk vanaf verschillende toestellen en locaties gedaan wordt. Je kunt je PDF bestanden automatisch in de cloud opslaan via de geïntegreerde interface en ze direct uploaden. Zo heb je in principe van overal ter wereld direct toegang tot het werk en kun je het aan alle gebruikers beschikbaar stellen. Natuurlijk is de ondersteuning voor cloud gebruik veelomvattend en kun je alle gangbare diensten zonder problemen gebruiken. Of het nu Dropbox, Anywhere of EverNote is, je hebt altijd een vrije keuze als je de Nuance PDF Converter Professional 8 software gebruikt en verbinding maakt met de cloud. Natuurlijk kun je de diensten in de loop der jaren altijd veranderen, als je bijvoorbeeld besluit een andere aanbieder te gebruiken.

Overtuig jezelf van de slimme functies en eenvoudige bediening

De software Nuance PDF Converter Professional 8 overtuigt met vele slimme functies in het dagelijks leven en verhoogt de productiviteit aanzienlijk. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op praktische gegevensversleuteling, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over gevoelige informatie. Deze zijn effectief beveiligd met 128- of 256-bit encryptie. Bovendien biedt het programma optimale mogelijkheden om individuele permissies voor de afzonderlijke bestanden toe te kennen. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig bepalen wie ze mag openen of afdrukken. Je kunt ook altijd rekenen op een slimme zoekfunctie als je Nuance PDF Converter Professional 8 gebruikt. Dit betekent dat je alle inhoud in de PDF's kunt doorzoeken en vinden. Dit geldt niet alleen voor de eigenlijke teksten zelf, maar zelfs voor de bladwijzers en commentaren in de bestanden. De intelligente zoekfunctie "Looks Like Search" vindt de exacte zoektermen in een paar eenvoudige stappen. Dit geldt ook voor telefoonnummers, e-mail adressen of zelfs credit card nummers. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zogenaamde alfanumerieke patroonherkenning, die gebruikt wordt in plaats van het zoeken naar een zoekterm. Je kunt de talrijke functies en mogelijkheden van de software ook op een bijzonder eenvoudige en intuïtieve manier gebruiken. De vele jaren ervaring van de fabrikant Nuance is duidelijk merkbaar; je profiteert van een zelfverklarende opzet van de menu's en functies. Bijgevolg is het programma Nuance PDF Converter Professional 8 ook een zeer goede keuze voor beginners en onervaren gebruikers.

Je kunt je licentie voor Nuance PDF Converter Professional 8 goedkoop kopen bij BestSoftware

Als je een goedkope en gemakkelijke manier zoekt om je licentie voor Nuance PDF Converter Professional 8 te kopen, dan is BestSoftware's online winkel de juiste plaats voor je. Met aantrekkelijke voordelen staan we voor je klaar en overtuigen je bijvoorbeeld met een top service. Als je vragen hebt over de producten of problemen met de activering, staan we tot je beschikking. Bel ons, praat met onze medewerkers of schrijf een korte e-mail. Een snel antwoord is in alle gevallen gegarandeerd. Bovendien overtuigen we je met een aantrekkelijk assortiment producten van de fabrikant Nuance. Koop bijvoorbeeld Nuance Power PDF Advanced 2.1 of Nuance Dragon Professional Individual 15 om te profiteren van effectief werk aan je bureau thuis. Bovendien bieden we je Nuance Dragon NaturallySpeaking 13, Nuance PaperPort Professional 14 of Nuance Dragon Home 15. Hier in het assortiment blijft vrijwel geen enkele wens onvervuld en we komen met gemak tegemoet aan alle verschillende behoeften.

 

Systeemvereisten - Nuance PDF Converter Professional 8
Processor Intel® Dual Core of gelijkwaardige AMD processor - snellere processors, betere prestaties
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7

RAM Minstens 2 - 4 GB RAM
Harde schijf ruimte  8 GB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassingsbestanden.
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Ondersteunde browsers

Internet Explorer 11 of hoger of de nieuwste versie van Chrome

Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant

 

Wettelijk:
Met het eindvonnis van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor een enkele gebruiker uit een volumecontract overname, een registratie op een ID is dus niet mogelijk. Je kunt het product activeren, het zonder beperkingen gebruiken en ook de update naar 15.3 verkrijgen. Hogere updates en registratie zijn echter niet mogelijk

Verdere links naar "Nuance PDF Converter Professional 8 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nuance PDF Converter Professional 8 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nuance PDF Converter Professional 8 | Windows"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
O&O Defrag 24 Pro | Windows O&O Defrag 24 Pro | Windows
€ 39,90 * € 49,90 *
CorelDRAW Standard 2021 | Windows CorelDRAW Standard 2021 | Windows
€ 329,90 * € 359,90 *
Windows Server 2019 Essentials Windows Server 2019 Essentials
€ 134,90 * € 266,62 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
Windows 7 Ultimate Windows 7 Ultimate
€ 14,90 * € 34,50 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 134,90 * € 174,29 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat Microsoft Exchange Server 2010 Apparaat
vanaf € 15,90 * € 26,57 *
Microsoft SQL Server 2016 Apparaat Microsoft SQL Server 2016 Apparaat
vanaf € 79,90 * € 102,48 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Corel Painter 2021 Windows/Mac Corel Painter 2021 Windows/Mac
vanaf € 148,90 * € 354,85 *
TIP!
Nuance Dragon Home 15 | Windows Nuance Dragon Home 15 | Windows
€ 129,90 * € 220,90 *
Laatst bekeken