• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Corel PDF Fusion | Windows

€ 22,90 * € 29,90 * (23,41% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 101 keer verkocht
  • BS-10647
  • DE | EN
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Corel PDF Fusion | Windows"

Koop Corel PDF Fusion voor effectief dagelijks werk nu bij BestSoftware

Het "PDF" formaat is de laatste maanden en jaren steeds populairder geworden. De documenten worden vooral gebruikt in het professionele segment. Het universele formaat heeft vele overtuigende voordelen, bijvoorbeeld dat het op alle systemen altijd op dezelfde manier wordt weergegeven. Bovendien maken PDF's een zeer hoge veiligheidsstandaard mogelijk en kunnen ze voorzien worden van de respectieve autorisaties, bijvoorbeeld om af te drukken of om in te vullen met de juiste software. Voor het dagelijkse werk met overeenkomstige documenten, raden we de software aan Corel PDF Fusion. De bekende fabrikant biedt je talloze mogelijkheden en hulpmiddelen om effectief te werken.

Maken, bewerken en converteren - met Corel PDF Fusion kun je het allemaal met PDF bestanden doen

Met de basisfuncties en mogelijkheden van Corel PDF Fusion kun je effectief en gemakkelijk PDF's maken, bewerken en converteren. Maak bijvoorbeeld van de gelegenheid gebruik om een nieuw formulier of document helemaal opnieuw te maken. Bovendien kun je de handige optie gebruiken om vanuit elk populair programma een PDF bestand te maken, zolang het maar een afdrukfunctie heeft. Er staan je echter nog veel meer hulpmiddelen ter beschikking bij het maken van PDF bestanden. Je kunt de functie bijvoorbeeld gebruiken om verwante bestanden in een enkel PDF document te verzamelen en ze dan direct te verzenden. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om bestaande bestanden in andere formaten om te zetten. Je kunt dit in een paar stappen doen, zelfs als je een heleboel bestanden tegelijk hebt. Het praktische Corel PDF seriebeheer is hiervoor inbegrepen. Verwerk en converteer zelfs grote en omvangrijke bestanden met absoluut gemak en binnen een paar seconden. Als je bestanden van Microsoft Word, Excel of PowerPoint wilt omzetten in PDF formaat, neemt Corel PDF Fusion natuurlijk alle voorgaande opmaak over. Dit betekent dat alle documenten er altijd hetzelfde uitzien.

Het bewerken van bestaande PDF bestanden is ook geen probleem meer voor je bij je dagelijkse werk als je de Corel PDF Fusion software gebruikt. Als je bijvoorbeeld bestaande tekstpassages wilt aanpassen, kan dat in een paar eenvoudige stappen. Selecteer gewoon de relevante tekst, voer de veranderingen in en pas ze dan op je document toe. Zelfs geheel nieuwe tekst met bijbehorende inhoud is geen enkel probleem. Hiervoor zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar, bijvoorbeeld wat betreft de tekstgrootte of het lettertype. Op deze manier kun je het PDF bestand gemakkelijk aan je behoeften aanpassen. Voor belangrijke notities of samenwerking met collega's is er ook de eenvoudige mogelijkheid om commentaar of bladwijzers toe te voegen. Zo weten je collega's altijd precies wat je aan het doen bent en kun je altijd de plaats terugvinden waar je voor het laatst gestopt bent met werken. Je kunt de functie ook gebruiken om afzonderlijke passages en punten in het document te markeren of om praktische notities op te slaan. Tenslotte zijn praktische hulpmiddelen voor het knippen en draaien van bestaande documenten vrij verkrijgbaar. Dienovereenkomstig profiteer je van individueel werk.

Wil je meerdere documenten samenvoegen met behulp van de Corel PDF Fusion software, dan zijn er ook geschikte gereedschappen en opties beschikbaar. Je kunt vertrouwen op praktische drag and drop bewerkingen om de relevante inhoud uit verschillende bronnen samen te voegen tot een enkel PDF document. Of het nu vanuit tabellen, Word of Excel is, de bediening is heel eenvoudig en efficiënt. Als je alle gewenste inhoud verzameld hebt, maak je het definitieve bestand en sla je het op de traditionele manier op je thuiscomputer op. Je kunt hiervoor kiezen uit de formaten PDF en XPS.

Meer veiligheid in het dagelijks leven met de nieuwste technologie

PDF documenten worden in veel gevallen gebruikt in het professionele segment en dienen bijvoorbeeld voor doeltreffende communicatie. Vooral in zo'n segment speelt beveiliging een centrale rol. De Corel PDF Fusion software biedt ook op dit gebied precies de juiste hulpmiddelen om de nodige beveiliging te garanderen. Als het nodig is, kun je in een paar eenvoudige stappen individuele permissies voor afzonderlijke bestanden toekennen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld het afdrukken of wijzigen van documenten toestaan of verbieden. Als alternatief is het mogelijk om een watermerk in afzonderlijke PDF's te plaatsen. Zo laat je altijd precies zien dat het betreffende document aan jou of je bedrijf toebehoort en maak je het zo moeilijk voor onbevoegden om het door te geven of te kopiëren.

Natuurlijk zijn de voltooide bestanden ook beveiligd met encryptie, als er belangstelling is voor zo'n functionaliteit. Versleutel je bestanden met behulp van de Corel PDF Fusion software binnen enkele seconden en wijs desgewenst een individueel wachtwoord toe waarmee de bestanden dan geopend kunnen worden. Door de nieuwste technieken op het gebied van versleuteling te gebruiken, hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je gegevens en informatie van de PDF bestanden.

Je kunt meteen profiteren van de talrijke voordelen van Corel PDF Fusion software met onze voordelige licenties. Bestel nu je sleutel en profiteer van onbeperkt gebruik in alle omgevingen.

Je kunt altijd vertrouwen op de zeer eenvoudige en snelle werking van Corel PDF Fusion

Of je nu een beginner of een professional bent, de Corel PDF Fusion software biedt de ideale omstandigheden en talrijke hulpmiddelen voor je dagelijkse werk. Je kunt vertrouwen op de vele jaren ervaring van de fabrikant, die ook duidelijk blijkt uit de intuïtieve bediening. Dienovereenkomstig is het programma ook een heel goede keuze voor beginners die misschien niet erg vertrouwd zijn met moderne technologie van thuis uit. De talrijke gereedschappen van Corel PDF Fusion zijn intuïtief en duidelijk gelabeld en kunnen meestal met een paar klikken gebruikt worden. Natuurlijk draagt ook het populaire sleep-en neerzet principe in hoge mate bij tot het gebruiksgemak van het programma. In een paar stappen kun je de gewenste inhoud naar precies de juiste plaats verplaatsen, zonder dat je talloze knoppen hoeft te gebruiken. Ook belangrijk is het goed gesorteerde hulpgedeelte, dat je veel informatie en praktische tips geeft. Vooral als je de software voor het eerst gebruikt, raden we je daarom aan snel het betreffende segment te bekijken om direct met het gebruik en alle hulpmiddelen aan de slag te gaan.

Overigens: De huidige versie van de Corel PDF Fusion software werkt uitstekend met de nieuwste Windows besturingssystemen. De fabrikant belooft je uitgebreide compatibiliteit met Windows 10 en Windows 11, dus niets staat een gemakkelijke installatie in de weg.

Koop nu voor een geweldige prijs - profiteer van de vele voordelen bij BestSoftware

Je kunt de licentie voor het uitgebreide gebruik van de software Corel PDF Fusion nu voor een gunstige prijs kopen. Hier bij BestSoftware heb je toegang tot een aantrekkelijke en ruime keuze aan actuele software producten. Naast het werken met PDF bestanden, bieden we je ook producten voor beeldbewerking en meer creativiteit van Corel. Als je een brede waaier van gereedschappen wilt gebruiken, kun je, bijvoorbeeld, gebruik maken van CorelDRAW Essentials 2021 of CorelDRAW Standaard 2021 op terug te vallen. Met de CorelDRAW Graphics Suite 2021 en Corel PaintShop Pro 2021 bieden we ook oplossingen voor professionele gebruikers met navenant hoge eisen. CorelCAD 2021, Corel AfterShot Pro 3 en CorelDRAW Technical Suite 2020 zijn ook voor jou beschikbaar en overtuigen met talrijke functies in veel verschillende doelgroepen. Bestel je sleutels voor de software heel goedkoop bij ons en profiteer van snelle levering binnen 30 minuten per e-mail, en van de beste klantenservice bij vragen of problemen met je software. We kijken uit naar je aankoop hier bij BestSoftware.

Systeemvereisten - Corel PDF Fusion
Processor Processor met minstens 1.3 GHz
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Windows Server 2016, Windows Server 2012/R2, Windows Server 2008 R2

Hoofdgeheugen Minstens 512 GB RAM (1 GB aanbevolen)
Harde schijf ruimte  250 MB vrije ruimte op de harde schijf
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant
Verdere links naar "Corel PDF Fusion | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Corel PDF Fusion | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Corel PDF Fusion | Windows"
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 134,90 * € 174,29 *
Kofax Power PDF Standaard 4.0 Kofax Power PDF Standaard 4.0
€ 74,90 * € 102,48 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 139,90 * € 174,29 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac
€ 94,90 * € 102,48 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
TIP!
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Microsoft Access 2021 Windows Microsoft Access 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 23,90 * € 44,90 *
Kofax Omnipage Ultimate | Windows Kofax Omnipage Ultimate | Windows
€ 144,90 * € 189,90 *
Abbyy Finereader PDF voor Mac Abbyy Finereader PDF voor Mac
vanaf € 59,90 * € 85,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Laatst bekeken