• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
PDF-XChange Editor Plus | Windows

PDF-XChange Editor Plus | Windows 1 Gebruiker 1 Jaar

€ 78,90 * € 91,00 * (13,3% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 253 keer verkocht
  • BS-11256
  • Meertalig
  • 1 Jahr
  • 1 Benutzer
  • 1 gebruiker
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Benutzer

Hersteller Support

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "PDF-XChange Editor Plus | Windows"

Goedkope sleutels voor PDF-XChange Editor Plus kun je hier kopen bij BestSoftware

Nog meer functies, nog meer vernieuwende hulpmiddelen en tegelijk eenvoudige bediening worden door de software beloofd PDF-XChange Editor Plusdat op de markt is als de opvolger van het populaire programma PDF-XChange Viewer. Je kunt het programma bij ons bijzonder goedkoop en gemakkelijk kopen, we leveren je de licentie tegen een bijzonder lage prijs. De software is vooral gericht op professionele gebruikers en overtuigt over de hele linie in de professionele sector. Bekijk het nu in onze BestSoftware online winkel en bespaar geld en veel tijd door de eenvoudige, gemakkelijke aankoop van thuis uit.

Werk effectiever dankzij de vele hulpmiddelen - PDF-XChange Editor Plus is een goede keuze voor professionals

Wist de voorganger al lange tijd gebruikers te overtuigen, de nieuwe versie onder de naam PDF-XChange Editor Plus moet nog meer comfort bieden, meer gereedschappen en een verbeterde bediening. Dankzij krachtige functies is het werken met PDF bestanden bijzonder effectief.

De basisfuncties zijn bijvoorbeeld al beschikbaar. Nadat je het programma op je computer of notebook geïnstalleerd hebt, kun je alle PDF bestanden zoals gewoonlijk openen en weergeven, dus de basis is weer aan boord. Bovendien kun je bestaande tekst gemakkelijk aanpassen, verwijderen of veranderen. Het toevoegen van verdere grafieken, die belangrijke informatie en inhoud kunnen overbrengen, kan ook in een paar eenvoudige stappen gebeuren.

Veiligheid mag niet verwaarloosd worden bij het gebruik van de PDF-XChange Editor Plus software. Daartoe staan dan ook de nodige hulpmiddelen ter beschikking. Als je bijvoorbeeld je documenten veilig wilt versleutelen om ongeoorloofde toegang te voorkomen, kun je dat heel gemakkelijk doen dankzij PDF-XChange Editor Plus. Natuurlijk worden de huidige en gevestigde normen voor versleuteling volledig ondersteund. Bovendien zijn er nog meer functies beschikbaar voor veilig werken met PDF bestanden. Vertrouw bijvoorbeeld op de eenvoudige toevoeging van een watermerk of het zwart maken van gevoelige informatie of gegevens in de documenten, zodat ze niet meer gelezen kunnen worden.

Bij de ontwikkeling van de PDF-XChange Editor Plus software richtten de fabrikanten zich op gemakkelijke samenwerking met vrienden, collega's of medewerkers. Dit kan in het dagelijks leven veel tijd besparen. Je kunt er bijvoorbeeld belangrijke notities of opmerkingen in opslaan om de aandacht op bepaalde passages te vestigen. Hier zijn verschillende opties beschikbaar, zodat niet alleen eenvoudige tekstvelden ingevoegd kunnen worden. Vertrouw je op PDF-XChange Editor Plus, dan kun je, bijvoorbeeld, interactieve annotaties gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld geometrische vormen of vertrouw op de zogenaamde vrije hand lijn om effectief te werken en belangrijke inhoud in één oogopslag over te brengen.

Om ervoor te zorgen dat in het dagelijkse leven geen voortgang verloren gaat aan documenten, heeft de PDF-XChange Editor Plus software een automatische bewaarfunctie. Activeer deze functie om te voorkomen dat je gegevens verliest, zelfs als je het programma per ongeluk sluit. Met automatisch herstel sta je aan de veilige kant als je computer crasht of er een probleem met de technologie is.

Voor onervaren gebruikers biedt de PDF-XChange Editor Plus software aantrekkelijke voordelen

De fabrikant heeft ervoor gezorgd dat de PDF-XChange Editor Plus software heel gemakkelijk en effectief te gebruiken is. Ondanks de vele hulpmiddelen en functies is het programma uitstekend geschikt voor onervaren gebruikers en technische leken. Dit wordt al gegarandeerd door de structuur van de gebruikersinterface, waarin alle gebruikers heel snel hun weg kunnen vinden. De structuur is logisch, de nodige knoppen zijn direct gelabeld en zijn dus bij dagelijks gebruik meteen te vinden. Tegelijk zijn aantrekkelijke technieken en vernieuwende ideeën aan boord, zodat je doeltreffender kunt werken. Dit is bijvoorbeeld de mogelijkheid om de gebruikersinterface om te schakelen. Dit betekent dat je niet alleen de klassieke versie kunt gebruiken, maar ook een aangepaste versie. Deze is speciaal geoptimaliseerd voor tablets of voor schermen met een aanraakfunctie en maakt de bediening van de PDF-XChange Editor Plus software nog gemakkelijker.

Als je nog niet vertrouwd bent met de talrijke functies van de PDF-XChange Editor Plus software, is de Pro versie beslist een goede keuze. Hier is een interactieve gebruikershandleiding aan boord. Dit gidst je door de belangrijke functies en de krachtige hulpmiddelen en geeft ook aantrekkelijke tips over hoe je nog effectiever met de software kunt werken. We raden je aan snel de helpsectie of de handleiding te bekijken, zodat je de software zonder problemen kunt gaan gebruiken.

Tussen haakjes: De fabrikant biedt een gratis proefversie voor de PDF-XChange Editor Plus software. Zo kun je als gebruiker de talrijke functies en krachtige hulpmiddelen uitproberen. Als de mogelijkheden van het programma je dan bevallen, kun je bij ons voor een redelijke prijs een sleutel kopen voor de permanente activering van de software PDF-XChange Editor Plus. We helpen je graag als je vragen hebt over de testversies of de mogelijkheden van het programma.

Vertrouw op mobiel gebruik en innovatieve oplossingen - werk nu met PDF-XChange Editor Plus

In directe vergelijking met zijn voorganger en de klassieke versie, komt de PDF-XChange Editor Plus software met enkele vernieuwende oplossingen en technieken. Zo biedt het programma een mobiele modus. Als je herhaaldelijk op verschillende toestellen of technieken wilt werken, is de draagbare versie een heel goede keuze. Dit kan gebruikt worden zonder installatie op de computer, bijvoorbeeld op een notebook of op een computer. Merk echter op dat de PDF-XChange Editor Plus software alleen gebruikt kan worden op een computer met Windows, dus andere platforms worden helaas niet ondersteund. Het kan echter zonder problemen gebruikt worden onder de nieuwste versies, bijvoorbeeld onder Windows 10 en Windows 11.

Je kunt ook rekenen op de aantrekkelijke kenmerken en krachtige functies die je in staat stellen effectief te werken in het dagelijks leven. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op de OCR functie, d.w.z. automatische tekstherkenning. Als je bijvoorbeeld een document wilt scannen en het in een PDF bestand wilt omzetten, doe je er goed aan het programma PDF-XChange Editor Plus te gebruiken. Met de moderne technologie worden de woorden en afzonderlijke letters automatisch herkend, wat tijdrovend typen en herformatteren op eigen houtje bespaart. Bovendien kun je interactieve formulieren maken met een volledige licentie voor PDF-XChange Editor Plus. Maak afzonderlijke velden waarin klanten of werknemers gemakkelijk de gewenste informatie kunnen invoeren. Dynamische documentstempels staan je ook ter beschikking als je een licentie voor PDF-XChange Editor Plus van ons gekocht hebt. De aanschaf van een licentie is dus over de hele lijn de moeite waard, kijk nu bij ons in de BestSoftware online shop en profiteer van de talrijke functies en krachtige hulpmiddelen voor professioneel werk.

Koop goedkope sleutels online voor PDF-XChange Editor Plus bij BestSoftware

Als je een klant bent die een goede gelegenheid zoekt om goedkope en tegelijk originele sleutels te kopen voor het permanente gebruik van de software PDF-XChange Editor Plus, dan moet je eens goed kijken in onze BestSoftware online winkel. Elke bestelling wordt door ons in korte tijd verwerkt, o.a. dankzij de snelle levering van de sleutel per e-mail. In de regel is de sleutel al na een paar minuten beschikbaar, met een maximum wachttijd van 30 minuten voor onmiddellijke activering. Je bent ook welkom om andere software oplossingen of laaggeprijsde programma's bij ons te kopen, ook hier is je bestelling de moeite waard. Maak bijvoorbeeld gebruik van de PDF hulpmiddelen of PDF-Xchange Pro. Een uitstekende service mag niet ontbreken bij BestSoftware. We willen voor je als klant zorgen en je snel helpen als je vragen of problemen hebt. We hebben onder andere een praktische live chat voorbereid. In deze chat staan onze ervaren en vriendelijke medewerkers klaar om al je vragen onmiddellijk te beantwoorden. Tegelijk steunen we je, als het ergste gebeurt, zelfs met direct onderhoud op afstand, waarmee we bij je computer kunnen. Natuurlijk behoud je altijd de volledige controle. Profiteer nu van deze service, we kijken uit naar je aankoop.

Let op! Als het product eenmaal gekocht is, kan het niet meer geannuleerd worden, want de licentiesleutel wordt met het e-mail adres bij de fabrikant geregistreerd en permanent aan hem gekoppeld.

Verdere links naar "PDF-XChange Editor Plus | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "PDF-XChange Editor Plus | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "PDF-XChange Editor Plus | Windows"
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Kofax Power PDF Standaard 4.0 Kofax Power PDF Standaard 4.0
€ 74,90 * € 102,48 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Kofax Power PDF Standard 5.0 Kofax Power PDF Standard 5.0
€ 102,90 * € 108,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 134,90 * € 174,29 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
TIP!
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Laatst bekeken