• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Nero Platinum 2021 Onbeperkt | Windows

€ 59,90 * € 84,90 * (29,45% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 187 keer verkocht
  • BS-10844
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nero Platinum 2021 Onbeperkt | Windows"

software.nltten kun je deze effecten precies op de juiste plaats brengen. Je kunt ook de vele verschillende menusjablonen gebruiken, evenals de indrukwekkende hoofdstukoverzichten, die je gemakkelijk kunt gebruiken voor de DVD's of Blu-rays die je zelf brandt.

 

Voor het organiseren en effectief beheren van je bestanden, profiteer je van de Nero MediaHome functie in het complete Nero Platinum 2021 pakket. Houd je films, muziek, en al je video's bij. Overtuig jezelf van de directe lancering van inhoud, ook rechtstreeks uit de cloud. Zelfs downloaden naar het betreffende eindtoestel is geen enkel probleem. Je kunt rekenen op een brede ondersteuning van formaten en ondersteuning voor verbindingen via LAN of WLAN.

 

Zodat zelfs in het ergste geval natuurlijk geen gegevens verloren mogen gaan. Met de Nero Platinum 2021 software profiteer je dus van de Nero BackItUp functie. De mogelijkheden voor een effectieve back-up strekken zich echter niet alleen uit tot je persoonlijke foto's of video's; ook van Windows systeembestanden en andere inhoud kun je gemakkelijk een back-up maken en zo nodig herstellen. Als het op back-uppen aankomt, geeft Nero Platinum 2021 je een vrije keuze. Naast de klassieke opslagmedia, bijvoorbeeld de externe harde schijf, profiteer je ook van directe opslag van de back-ups in de cloud. Dit verhoogt de veiligheid nog meer. Alle gangbare diensten, zoals OneDrive of Google Drive, worden ondersteund. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het verlies van waardevolle herinneringen.

 

De Nero Recode functie is ook belangrijk. Gebruik het om niet-kopieerbeveiligde CD's, video's, Blu-rays en andere gegevensdragers te rippen. Zet dan de hier verkregen bestanden direct over in een ander formaat of bewaar ze op andere gegevensdragers. De fabrikant belooft zeer goede prestaties in Nero Platinum 2021 en ondersteunt je met de nodige prestaties, zelfs met grotere bestanden. Je kunt rekenen op een bijzonder snelle omzetting van alle bestanden in een ander formaat.

 

Je kunt ook de Music Recorder in Nero Platinum 2021 gebruiken. Meer dan 100.000 online radiostations zijn hier vrij beschikbaar en bieden het passende amusement voor het dagelijkse leven. Ook veel andere audio-inhoud laat niet lang op zich wachten, bijvoorbeeld concerten of clips. Als je een opnamefunctie voor niet-kopieerbeveiligde inhoud wilt, doe je er ook goed aan Nero Platinum 2021 te gebruiken. In directe verbinding met de eenvoudige opname worden de bestanden op de harde schijf of op een ander eindtoestel opgeslagen.

 

Dankzij de vele mogelijkheden is de Nero Platinum 2021 software technisch up-to-date

De bovenstaande eigenschappen maken effectief gebruik van de Nero Platinum 2021 software mogelijk en worden ondersteund door vele moderne technologieën. Deze vergroten onder andere het gemak, maar zorgen er ook voor dat het programma state-of-the-art is. Zo ondersteunen de praktische afzonderlijke delen natuurlijk de huidige en steeds meer verbreide 4K standaard, d.w.z. video's in een bijzonder hoge resolutie. Kunstmatige intelligenties mogen ook niet ontbreken om je zo goed mogelijk te ondersteunen. De huidige stand van de techniek van Nero Platinum 2021 blijkt ook uit de directe samenwerking met de cloud, dankzij welke veel gegevens direct naar de online opslag kunnen worden overgebracht. Dit verhoogt de veiligheid nog meer en je kunt vertrouwen op permanente beschikbaarheid. Zodat je het Nero Platinum 2021 programma ook op alle platforms kunt gebruiken, profiteer je ook van ondersteuning voor veel verschillende besturingssystemen. Dienovereenkomstig is er ook een aanvraag beschikbaar onder Windows 11 of Windows 10 is beschikbaar in de nieuwste versies.

 

Meer overzicht en prestaties op de computer dankzij DuplicateManager van Nero Platinum 2021

Met de DuplicateManager en de Nero Burning Rom functie bevat de Nero Platinum 2021 software nog meer functies die je in het dagelijks leven effectief kunt gebruiken. Met deze functies kun je de prestaties van je eigen computer aanzienlijk verbeteren en alles bijhouden. Als je bijvoorbeeld veel verschillende foto's in een grote verzameling op je computer hebt staan, zitten daar vaak veel verschillende bestanden tussen die je eigenlijk niet meer nodig hebt. Nero Platinum 2021's DuplicateManager gebruikt bijzonder moderne technieken en algoritmen om dubbele bestanden of afbeeldingen op te sporen die niet meer nodig zijn. Deze kunnen dan gemakkelijk gewist worden om de harde schijf te ontlasten en de boel opgeruimder te houden.

 

Met Nero Burning Rom gebruik je de functie waarmee de fabrikant bekend is geworden. Als je besluit Nero Platinum 2021 te gebruiken, kun je gemakkelijk veel bestanden op CD, DVD of Blu-ray branden. Ook hier komt de moderne technologie van de software duidelijk tot zijn recht, want de SecurDisc 4.0 functie, bijvoorbeeld, gebruikt ook sterke 256-bit encryptie en Nero Platinum 2021 bepaalt de optimale condities voor de benodigde opslagruimte.

 

Verminder je aanschafkosten door Nero Platinum 2021 voor lage prijzen bij BestSoftware te bestellen

Verlaag je kosten voor de aanschaf van Nero Platinum 2021 software nu met een eenvoudige beslissing om online te winkelen bij BestSoftware. Wij zijn je betrouwbare en innovatieve one-stop shop voor gemakkelijk winkelen naar krachtige software producten en overtuigen je met bijzonder lage prijzen. Profiteer van de vele producten, bijvoorbeeld de populaire oplossing Nero Ultimate, die je tegen de gebruikelijke aantrekkelijke voorwaarden ter beschikking staan. We bezorgen je de gekochte sleutel per e-mail binnen maximaal 30 minuten, dus je hoeft niet lang op een levering te wachten. Als je vragen, problemen of verzoeken hebt over de producten of onze online winkel, helpen we je graag. Gebruik de contactmogelijkheden via onze live chat, hotline of zelfs gewoon per e-mail om snel hulp te krijgen in geval van nood. We kijken uit naar je aankoop en staan altijd voor je klaar.

 

Systeemeisen - Nero Platinum 2021 Unlimited
Processor 2 GHz AMD of Intel® processor
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8

Werkgeheugen min. 1000 MB
Harde schijf ruimte min. 5000 MB
Schermresolutie

min. 1024x768

(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "Nero Platinum 2021 Onbeperkt | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nero Platinum 2021 Onbeperkt | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nero Platinum 2021 Onbeperkt | Windows"
Laatst bekeken