• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows

€ 24,90 * € 39,90 * (37,59% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 13 keer verkocht
  • BS-11147
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows"

Koop Ashampoo ZIP Pro 4 - de professionele software met uitgebreide mogelijkheden en functies

Het werken met Zip bestanden en gelijkaardige formaten is duidelijk een deel van het dagelijkse leven van veel gebruikers. Om dit werk effectief te kunnen doen, speelt de juiste software een centrale rol. Als alternatief voor de eenvoudige en gratis versies genieten de professionele versies een bijzonder grote vraag. Met de oplossing Ashampoo ZIP Pro 4 maak je beslist een goede beslissing en profiteer je van vele voordelen, functies en mogelijkheden bij je dagelijkse werk. Je kunt je licentie om het programma te gebruiken hier bij BestSoftware verkrijgen. Er wachten je vele aantrekkelijke voordelen voor je aankoop hier bij ons, overtuig jezelf nu van het aantrekkelijke aanbod.

 

Profiteer o.a. van de klassieke hulpmiddelen om met ZIP bestanden te werken

De Ashampoo ZIP Pro 4 software richt zich op het werken met verschillende bestanden, waaronder het bekende ZIP formaat. Open, pak uit of bewerk ze gemakkelijk en effectief in slechts een paar stappen. Je profiteert van een duidelijke interface en intuïtieve bediening, wat ook voor privé gebruikers een goede keuze is. Natuurlijk kun je ook gemakkelijk de overeenkomstige archieven in het respectievelijke formaat maken en profiteren van verbeterde beveiliging en effectieve bescherming tegen ongeoorloofde toegang.

Vooral wat betreft de praktische functies voor het werken met meer dan 60 verschillende formaten, blijkt de draagbare versie van het programma Ashampoo ZIP Pro 4 een heel goede keus te zijn. Profiteer van een oplossing die je overal mee naartoe kunt nemen en die je zelfs direct kunt starten zonder installatie. Om dit te doen pak je de benodigde bestanden op een USB stick of harde schijf, neem je de gegevensdrager mee en werk je gemakkelijk vanaf elke computer met de krachtige hulpmiddelen.

 

Gebruik Ashampoo ZIP Pro 4 vandaag nog op alle huidige platforms

De Ashampoo ZIP Pro 4 software laat zich van zijn beste kant zien in termen van compatibiliteit met het gebruikte software platform. Profiteer van de nieuwste versie, die je hier in onze online winkel kunt krijgen. Vertrouw op de regelmatige updates die de fabrikant Ashampoo je gratis ter beschikking stelt. Daarom gebruik je nu al de praktische oplossing onder het nieuwste besturingssysteem Windows 11die de fabrikant Microsoft in oktober 2021 aan gebruikers ter beschikking stelde. Natuurlijk worden ook de andere populaire besturingssystemen van Microsoft ondersteund, waaronder Windows 10 en de oudere versies tot en met oktober 2021 Windows 10 terug.

Vooral in samenwerking met de moderne kenmerken van Windows 11 laat de Ashampoo ZIP Pro 4 software ook zijn sterke punten zien. De fabrikant Ashampoo levert bijvoorbeeld een native shell direct in Verkenner. Dit maakt het je veel gemakkelijker om te werken met en toegang te krijgen tot de belangrijkste functies van het programma. De fabrikant heeft het ontwerp ook al aangepast aan het nieuwste systeem van Microsoft, dus je kunt rekenen op afgeronde hoeken en passende thema's die je afzonderlijk kunt kiezen. Zo kun je de interface naar je eigen wensen inrichten.

 

Overzicht van de andere eigenschappen van de Ashampoo ZIP Pro 4 software

De mogelijkheden van de Ashampoo ZIP Pro 4 software zijn zeer uitgebreid en stellen je als gebruiker in staat het in alle verschillende omgevingen effectief te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld profiteren van de zogenaamde Ashampoo Encryption Suite. Dit is beschikbaar om over de hele linie te kunnen overtuigen op het gebied van veiligheid. Want de inpakmethoden van een krachtige oplossing zijn bijzonder geschikt voor het verzenden of beheren van gevoelige bestanden. Ashampoo ZIP Pro 4 ondersteunt je met een zogenaamde FIPS 140-2 256-bit AES versleuteling, die de beveiliging naar een geheel nieuw niveau brengt. De maximale veiligheid geldt echter niet langer alleen voor klassieke ZIP bestanden. Als je in plaats daarvan in het dagelijks leven met Word documenten of PDF bestanden werkt, kun je ook rekenen op gemakkelijke samenwerking. Versleutel deze inhoud eenvoudig en maak toegang absoluut onmogelijk voor onbevoegden. De geïntegreerde back-up functie van de software maakt ook deel uit van de beveiliging. Je kunt er zeker van zijn dat zelfs in het ergste geval alle informatie, documenten en gegevens nog voor je beschikbaar zullen zijn. Voor dit doel overtuigt het Ashampoo ZIP Pro 4 programma met veel verschillende opslagmogelijkheden. Of het nu op een externe harde schijf is, via een beveiligde FTP of ook heel klassiek in het thuisnetwerk, hier blijven geen wensen open. Zelfs meerdere opslagplaatsen tegelijk of directe overdracht naar de cloud zijn geen probleem.

Voor een maximaal overzicht van je gegevens en informatie in de cloud wordt de Ashampoo ZIP Pro 4 software geleverd met een zogenaamde cloud browser. Dit ondersteunt alle gangbare en bekende oplossingen, zoals Google Drive, Dropbox of OneDrive. Voor de effectieve uitwisseling van bestanden of het directe overzicht heb je geen verdere software meer nodig, maar kun je direct vertrouwen op de aantrekkelijke oplossingen. Samen met andere praktische functies, bijvoorbeeld Ashampoo Virtual Drive. Met deze functie open je eenvoudig je ISO bestanden als virtuele schijven zonder ze eerst te hoeven uitpakken of bewerken. Ook hier bespaar je op andere software oplossingen op je eigen computer en profiteer je van een zeer aantrekkelijk totaalpakket, dankzij Ashampoo ZIP Pro 4.

Vooral bij het in- of uitpakken van grote bestanden heb je in het dagelijks leven vaak veel geduld nodig, dit geldt vooral voor veel gratis oplossingen. De Ashampoo ZIP Pro 4 software maakt een eind aan lange wachttijden en overtuigt met een enorme prestatie. Door op de juiste plaatsen te optimaliseren, bespaar je kostbare tijd en benut je het volledige potentieel van je hardware. Maar vooral op oudere systemen en minder snelle computers blijkt het praktische programma van Ashampoo een heel goede oplossing te zijn en inspireert het tot effectief en snel werk. Tegelijk zorgt de moderne technologie van Ashampoo ZIP Pro 4 voor uitgebreide besparingen van opslagruimte. Dit wordt mogelijk gemaakt door het zogenaamde Advanced Codec Pack. Dit bereikt een tot 70 procent betere compressie voor de vele verschillende formaten en bestanden die in het dagelijks leven gebruikt worden.

Overigens: De Ashampoo ZIP Pro 4 software integreert veel praktische oplossingen en hulpmiddelen direct in het werk met andere programma's. Dit geldt bijvoorbeeld voor het populaire Office pakket van Microsoft. Gebruik de praktische invoegtoepassingen voor Microsoft Word, Outlook en Excel en comprimeer of versleutel bestanden direct vanuit het respectieve programma. Dit bespaart je veel tijd en moeite in het dagelijkse leven door te vertrouwen op de praktische functies van Ashampoo ZIP Pro 4. Je kunt je goedkope licentie voor het populaire programma hier bij ons krijgen.

 

Koop nu - bij BestSoftware kun je Ashampoo ZIP Pro 4 voor een zeer lage prijs krijgen

Koop het krachtige programma in de vorm van Ashampoo ZIP Pro 4 nu goedkoop en veilig bij ons en overtuig jezelf van de BestSoftware online winkel. We verwelkomen onze klanten met een aantrekkelijke reeks verschillende voordelen, te beginnen met de prijs. Met behulp van overeenkomstige voorwaarden bespaar je altijd geld op je aankoop. Bovendien ondersteunen we je als gebruiker met de beste klantenservice, die ons bijzonder na aan het hart ligt. Wij geven je deskundig advies via hotline, live chat of e-mail als je vragen hebt over onze producten of problemen met de activering. Veel andere software oplossingen direct van Ashampoo wachten ook op je hier bij BestSoftware. Met Ashampoo PDF Pro 2 kun je de populaire PDF bestanden heel effectief bewerken en met Ashampoo WinOptimizer 18 profiteer je van aanzienlijk betere prestaties op je thuiscomputer. Kijk nu rond en bestel in slechts een paar stappen.

 

Systeemeisen - Ashampoo ZIP Pro 4
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows 11 | Windows 10 | Windows 8 | Windows 7
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem vereist.
 Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant

 

Verdere links naar "Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows"
Laatst bekeken