• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

AOMEI Backupper WorkStation | Windows Ohne Lifetime Upgrades

€ 39,90 * € 49,90 * (20,04% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 22 keer verkocht
  • BS-10977
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Upgrades:

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AOMEI Backupper WorkStation | Windows"

 Koop AOMEI Backupper WorkStation - koop je goedkope licentie bij BestSoftware

Verzeker je van een goedkope licentie voor de software AOMEI Backupper WorkStation en profiteer van een krachtige oplossing die speciaal geoptimaliseerd is voor de behoeften van professionele gebruikers. Met het gebruik van het programma behoort de vrees voor ernstig gegevensverlies in de onderneming eindelijk tot het verleden. Samen met een zeer eenvoudige bediening blijven er tijdens het gebruik vrijwel geen wensen onvervuld. Bestel je sleutel nu in onze winkel en reken op een bijzonder snelle levering van de benodigde sleutel binnen maximaal 30 minuten na ontvangst van je betaling.

Bescherm jezelf tegen gegevensverlies in het dagelijks leven dankzij AOMEI Backupper WorkStation

Door de toenemende digitalisering spelen uitgebreide gegevens een steeds centralere rol in bedrijven. Deze worden onder andere op servers opgeslagen, maar belangrijke informatie kan ook op klassieke harde schijven of zelfs op interne gegevensdragers gevonden worden. Zolang de technologie goed werkt, staat niets de werking van de moderne technologie in de weg. Maar zelfs de beste harde schijven kunnen altijd een foutje hebben, en het verlies van gegevens door malware is allesbehalve zeldzaam. In zo'n geval vormen de financiële verliezen een zeer grote last.

Dit is nog een reden waarom de regelmatige back-up van gegevens een centrale rol speelt in de bedrijfsomgeving. De zogenaamde back-up wordt door alle deskundigen duidelijk aanbevolen. Vertrouw hiervoor op de software AOMEI Backupper WorkStation, dat vooral voor professionele gebruikers een goede keuze is. Met vele mogelijkheden en functies en een zeer hoog niveau van beveiliging laat het programma vrijwel niets te wensen over. Overigens, als je een licentie koopt, krijg je een sleutel waarmee je de licentie permanent kunt gebruiken. Tegelijk belooft de fabrikant je regelmatig updates met meer beveiliging en meer functies.

De grote voordelen van de AOMEI Backupper WorkStation software zijn vooral de vele mogelijkheden en functies die je gemakkelijk in je dagelijkse werk kunt integreren. Het maken van back-ups en reservekopieën staat hier natuurlijk centraal. Overigens kun je de parameters voor een gegevensback-up zelf instellen in een paar eenvoudige stappen. Of het nu om een hele harde schijf of afzonderlijke partities gaat, de mogelijkheden met AOMEI Backupper WorkStation zijn zeer uitgebreid. Intelligente technologieën zijn ook altijd inbegrepen en overtuigen over de hele lijn. Een praktische functie zorgt er bijvoorbeeld voor dat alleen nieuwe bestanden in de backup worden opgenomen. Dit zorgt voor een bijzonder veilige bescherming en bespaart ook veel opslagruimte op de gegevensdragers die voor de back-up gebruikt worden.

Je kunt ook rekenen op eenvoudig klonen wanneer je de AOMEI Backupper WorkStation software gebruikt. Bij het overschakelen op andere hardware of het vervangen van een bestaande harde schijf zijn de praktische eigenschappen over de hele lijn overtuigend. Door bijvoorbeeld het hele systeem te klonen, een complete harde schijf of, alweer, alleen afzonderlijke partities, heb je het helemaal zelf in de hand. Door de 1-op-1 rangschikking van alle belangrijke bestanden kan de nieuwe gegevensdrager gewoon gebruikt worden, je merkt geen verschil, zelfs niet bij het verwisselen van de systeem harde schijf. Je kunt alle parameters, alle bronnen en alle doeldrives in een paar stappen instellen en zo een optimale kopie van je bestanden maken. Dankzij de hoge prestaties en de ondersteuning van bijzonder snelle hardware, bijvoorbeeld in de vorm van SSD opslagmedia, overtuigt AOMEI Backupper WorkStation over de hele lijn.

In het ergste geval ben je met AOMEI Backupper WorkStation altijd aan de veilige kant

Ondanks alle back-ups en een zorgvuldige omgang met de moderne technologie in je eigen bedrijf, kan er altijd een storing in de gegevensdrager of zelfs een besmetting met malware in het bedrijf optreden. Normaal moet je in zo'n geval een vakman inhuren en de hoge kosten ervan betalen. Enkele duizenden euro's zijn allesbehalve zeldzaam. Met de AOMEI Backupper WorkStation software behoud je de volledige controle en kun je de bestanden gemakkelijk zelf herstellen als dat nodig is. Natuurlijk wordt het programma geleverd met de juiste hulpmiddelen voor noodgevallen. Ook hier heb je met de AOMEI Backupper WorkStation oplossing de vrijheid van keuze. Via de regelmatige back-ups herstel je complexe harde schijven, het systeem uit het dagelijks leven of zelfs afzonderlijke partities in de gebruikelijke vorm. Dus na een betrekkelijk korte tijd kun je weer gewoon verder werken.

Andere krachtige hulpmiddelen maken het gebruik van de AOMEI Backupper WorkStation software een bijzonder goede beslissing in kleine bedrijven. Bijvoorbeeld, als de computer niet meer gestart kan worden, maak je eenvoudig een bootable medium. Hiermee start je dan de computer op in de AOMEI WinPE herstelomgeving en herstel de belangrijke technologie in een paar eenvoudige stappen. Met het zogenaamde PXE Boot Tool kun je ook verschillende computers tegelijk via het netwerk opstarten voor effectief onderhoud. Dankzij AOMEI Backupper WorkStation kun je ook gemakkelijk reeds bestaande images controleren en zo nagaan of het een foutloze image is. Als dat zo is, kun je het image direct mounten om bijvoorbeeld de installatie uit te voeren.

Profiteer van eenvoudige bediening en automatische back-ups

De AOMEI Backupper WorkStation software is vooral gericht op kleine bedrijven met een beheersbare hoeveelheid werk op het gebied van gegevensback-up of regelmatige back-ups. Om te zorgen dat niets het directe gebruik in de weg staat, besteedt de fabrikant speciale aandacht aan eenvoudige bediening. Zelfs onervaren gebruikers kunnen in een paar stappen toegang krijgen tot alle mogelijkheden en functies; uitgebreide training is niet nodig. Vooral in normaal bedrijf is de inspanning die nodig is voor de back-up absoluut beheersbaar. Zo kun je bijvoorbeeld in een paar stappen automatische back-ups instellen. De harde schijf of afzonderlijke partities worden dan met regelmatige en terugkerende tussenpozen geback-upt, met afzonderlijke opslag op de gewenste plaats. In het netwerk, op een externe gegevensdrager of zelfs in de cloud, de mogelijkheden zijn veelzijdig en na de eenmalige instelling hoef je je nergens meer zorgen over te maken.

Als zich toch een noodgeval voordoet, is de bediening van de AOMEI Backupper WorkStation software weer heel eenvoudig gehouden. Met handige tips en een begeleide toepassing hoef je je niet veel zorgen te maken of zelfs voor veel geld een vakman in te huren. Het AOMEI Backupper WorkStation programma toont je dus in detail de nodige stappen en overtuigt met duidelijke labeling en een intuïtieve structuur van alle interfaces. Dus zelfs in een pas opgericht bedrijf is de oplossing beslist een heel goede keuze.

Bespaar geld door de licentie voor AOMEI Backupper WorkStation in onze winkel te kopen

Door de licentie voor AOMEI Backupper WorkStation software bij ons in de BestSoftware online winkel te kopen, bespaar je als consument geld. Verlaag nu je kosten binnen het bestek en profiteer van de vele aantrekkelijke voordelen. Wij zullen je als consument uitvoerig en deskundig adviseren als je vragen of zelfs problemen zou hebben binnen het toepassingsgebied van de activering. In dat geval staan onze experts tot je beschikking, onder andere via e-mail, live chat of hotline. We helpen je bij eventuele problemen, inclusief onderhoud op afstand indien nodig. Met veel andere producten, bijvoorbeeld Microsoft Office Home en Business 2021 of Windows 11 Pro, bieden we ook veel aantrekkelijke oplossingen speciaal voor zakelijke klanten. Zo ben je er zeker van dat je snel vindt wat je zoekt en profiteer je van aantrekkelijke winkelmogelijkheden bij elke bestelling. Reik nu de hand uit, neem de tijd om rond te kijken en koop voordelig bij BestSoftware.


Systeemvereisten - AOMEI Backupper WorkStation
Processor 500 MHz x86 of sneller
Besturingssystemen   

Windows11, Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, Windows Vista en Windows XP
Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows 2012/R2, Windows Home Server 2011 en Windows Server 2008/R2

RAM minstens 256MB RAM
Harde schijf ruimte minstens 300 MB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixel

 

 

Verdere links naar "AOMEI Backupper WorkStation | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AOMEI Backupper WorkStation | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AOMEI Backupper WorkStation | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 509,90 * € 679,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 35,90 * € 44,90 *
AOMEI Backupper Server | Windows AOMEI Backupper Server | Windows
vanaf € 129,90 * € 169,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC
vanaf € 89,90 * € 119,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 17,90 * € 26,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Apparaat Microsoft SQL Server 2022 Apparaat
vanaf € 119,90 * € 124,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Parallels Desktop 18 Pro für MAC Parallels Desktop 18 Pro für MAC
€ 84,90 * € 119,90 *
Parallels Desktop 17 Pro voor MAC Parallels Desktop 17 Pro voor MAC
€ 99,90 * € 129,90 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Steganos Safe 22 | Windows Steganos Safe 22 | Windows
€ 21,90 * € 34,99 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Ashampoo Foto Herstel | Windows Ashampoo Foto Herstel | Windows
€ 19,90 * € 39,90 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
Laatst bekeken