• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
AOMEI Backupper WorkStation | Windows
AOMEI Backupper WorkStation | Windows
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 68 keer verkocht
  vanaf € 39,90 * € 49,90 *
  Productdetails
  AOMEI Backupper Professional
  AOMEI Backupper Professional
 • 1 PC
 • 1 Jahr | Lebenslang
 • Weltweit
 • Mehrsprachig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 64 keer verkocht
  vanaf € 23,90 * € 44,90 *
  Productdetails
  AOMEI Backupper Server | Windows
  AOMEI Backupper Server | Windows
 • 1 Server
 • 1 Jahr | Lebenslang
 • Weltweit
 • Mehrsprachig
 • 5 - 30 Minuten
 • vanaf € 129,90 * € 169,90 *
  Productdetails

  Producten van Aomei

  Aomei

  Koop goedkope AOMEI software - we kijken uit naar je bezoek

  We verheugen ons op je bezoek hier bij BestSoftware als je de juiste software van de bekende fabrikant wilt kopen AOMEI zou willen kopen. Bovenal staat de veiligheid van de gegevens centraal bij de ontwikkelde producten, de firma noemt zich een verzekeraar voor je persoonlijke informatie, bestanden en memorabilia. Bij ons kun je alle gangbare oplossingen verwachten en profiteren van een overtuigende service. Of het nu per e-mail is, met een eenvoudig telefoontje of in de vorm van een handige live chat met een van onze ervaren experts, we helpen je graag.

  uw gegevens zijn altijd in veilige handen bij de fabrikant AOMEI

  Duizenden klanten vertrouwen al op de vele aanbiedingen en praktische software producten van AOMEI. De firma bestaat echter nog helemaal niet lang, pas onlangs vierde de fabrikant zijn elfde verjaardag. Maar in privé en professionele omgevingen zijn de beveiligingsoplossingen onmisbaar en helpen als het gaat om het beheren en beveiligen van persoonlijke gegevens. Overigens is de volledige naam van het bedrijf AOMEI International Network Limited, het hoofdkwartier staat in Hong Kong, en het werd opgericht in 2010.

  De fabrikant zelf beschrijft zowel zijn eigen werknemers als de klanten van zijn eigen produkten als centrale elementen voor het succes van de onderneming. Met zijn eigen afdelingen voor de ontwikkeling van klantvriendelijke oplossingen en een bekwame klantenservice biedt de firma AOMEI uitstekende voorwaarden voor het werken met de software oplossingen en voldoet ook aan hoge eisen met absoluut gemak. Het resultaat is indrukwekkend, want de populaire producten overtuigen op alle verschillende gebieden. De gereedschappen zijn niet alleen een zeer goede keus voor de particuliere sector, AOMEI verwijst met trots naar vele bekende en grote bedrijven. Volgens officiële informatie zijn merknamen als McDonalds of Lenovo afhankelijk van de bijbehorende softwareproducten. Hetzelfde geldt voor grote en bekende bedrijven. De fabrikant AOMEI biedt zijn producten aan in in totaal meer dan 180 landen en vindt hier steeds meer klanten.

  Een van de factoren die bijdragen tot het grote succes en de snelle groei van de bekende fabrikant is de consequente gerichtheid van alle gebieden op de behoeften van de klanten. Dit geldt zowel voor de gratis als voor de op vergoedingen gebaseerde producten, die zowel in de particuliere als in de beroepssector gebruikt worden. Zo beschrijft de fabrikant dat het produktteam de beoordelingen en feedback van de klanten uitvoerig evalueert en zo de juiste inspiratie voor nieuwe functies krijgt. Met zijn eigen technologieën, die in de loop der jaren zijn ontwikkeld, stelt de fabrikant AOMEI ook hoge eisen aan zijn eigen oplossingen en verzekert de gebruiker van maximale veiligheid met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. In de loop der jaren is het assortiment van de onderneming gestadig gegroeid en is het nu meer gediversifieerd dan ooit tevoren. Hier profiteert AOMEI ook van de toenemende vraag van gebruikers die hun eigen gegevens maximaal willen beveiligen en ook bereid zijn geld uit te geven voor dit voordeel. Bijgevolg kan de fabrikant rekenen op een voortdurende groei in de komende jaren en zich verheugen op een intensief gebruik van de overeenkomstige producten.

  Koop nu tegen een gunstige prijs - reken op een aantrekkelijk aanbod

  Als je in het dagelijks leven steeds op de maximale veiligheid van je gegevens wilt vertrouwen, heten we je welkom om hier bij BestSoftware te winkelen. In onze goed gesorteerde online winkel wacht het gebruikelijke ruime en aantrekkelijke assortiment op je. We nemen niet alleen de nieuwste versies van de programma's in het programma-aanbod op, maar stellen je ook oudere versies ter beschikking. Vooral hier zijn de zeer gunstige omstandigheden merkbaar. Maar als je de sleutels koopt, profiteer je meestal van gunstige voorwaarden die je veel geld besparen. Vooral met AOMEI Backupper krijg je een krachtige software die geschikt is voor dagelijks gebruik en zeer gemakkelijk te bedienen is. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je AOMEI Backupper Workstation als privé gebruiker kunt gebruiken direct na je aankoop bij ons. Daarom sturen we de gekochte sleutels gewoon per e-mail. Je ontvangt de benodigde vergunning direct in je mailbox binnen maximaal 30 minuten. Download daarom het programma direct van het internet, gebruik de sleutel voor activering en overtuig jezelf van de talrijke mogelijkheden die de producten van AOMEI je bieden.

  Je kunt vertrouwen op de talrijke producten van de fabrikant AOMEI

  Zoals al eerder gezegd, richt de software van de fabrikant AOMEI zich op de maximale beveiliging van je eigen gegevens. Daarom omvat de reeks back-upprogramma's die het vervelende verlies van gegevens op verschillende eindtoestellen voorkomen. Het middelpunt van de reeks is het AOMEI Backupper programma. Dit is geschikt voor gebruik met Windows systemen. Een van zijn grote sterke punten is de uitgebreide ondersteuning voor vele versies van het populaire besturingssysteem. Oudere versies vanaf Windows XP, bijvoorbeeld, zijn geen probleem. Tegelijkertijd echter kan een aanvraag onder de huidige Windows 11 is geen enkel probleem, overeenkomstige updates maken dit mogelijk. Als alternatief kun je AOMEI Backupper zelfs onder Windows Server gebruiken, vanaf 2003 tot de huidige versie is de ondersteuning zeer uitgebreid. In de software zijn drie functies beschikbaar: de klassieke back-up functie, herstellen en klonen. Met behulp van het programma kun je een backup maken die belangrijke bestanden weer tot je beschikking stelt, mocht het ergste gebeuren. Als bijvoorbeeld je harde schijf beschadigd is, gaan je persoonlijke foto's, video's of documenten van het dagelijkse werk niet verloren. Met behulp van de functie "Clone" kun je AOMEI Backupper om een 1-op-1 kopie van je harde schijf te maken. Zo kun je bijvoorbeeld je vorige harde schijf naadloos vervangen zonder tijdrovende installaties of het uitwisselen van bestanden. "Restore" is de redding in geval van nood, bijvoorbeeld als malware of een andere fout optreedt en de computer niet meer naar wens werkt. Natuurlijk profiteer je van een automatische back-up functie, zodat je niet langer kunt vergeten regelmatig back-ups te maken. Bovendien behoren, met behulp van de schemabeheerfunctie, problemen met onvoldoende opslagruimte tot het verleden. Met deze functie verwijdert AOMEI Backupper automatisch oude back-ups als ze niet meer nodig zijn.

  Afhankelijk van je behoeften kun je AOMEI Backupper in verschillende versies en uitvoeringen krijgen. Je kunt bijvoorbeeld de standaard editie gebruiken als je een thuisgebruiker bent en thuis regelmatig back-ups van al je belangrijke gegevens wilt maken. Het gebruik van deze software is voor jou als gebruiker geheel gratis. Als je echter veel meer functies en mogelijkheden nodig hebt, waaronder herstellen of klonen, dan moet je voor de Professionele Editie gaan. Bovendien zijn met AOMEI Backupper Workstation of AOMEI Backupper Server nog meer mogelijkheden beschikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven. Tenslotte bieden de Technician Edition en Technician Plus Edition ook de juiste oplossingen voor grote bedrijven en dienstverleners voor efficiënte gegevensback-up. Trouwens, levenslange updates zijn altijd inbegrepen als je de software van AOMEI kiest.

  Laatst bekeken