• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
PDF-XChange Editor Plus | Windows

PDF-XChange Editor Plus | Windows 1 Gebruiker 1 Jaar

€ 133,90 * € 149,90 * (10,67% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 107 keer verkocht
  • BS-11258
  • Meertalig
  • 1 jaar
  • 1
  • 1 gebruiker
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Benutzer

Hersteller Support

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "PDF-XChange Editor Plus | Windows"

Privé of professioneel gebruik - PDF-XChange Pro is geschikt voor alle doelgroepen

De PDF-XChange Pro software richt zich op het effectief werken met PDF bestanden en helpt je zo je dagelijks leven effectiever te organiseren. Wij bieden onze klanten de licenties voor het aantrekkelijke totaalpakket tegen een bijzonder gunstige prijs aan in onze online winkel en maken het je gemakkelijk om van thuis uit te kopen. Je kunt rekenen op onze beste klantenservice, die klaar staat om je te helpen met al je vragen, verzoeken of zelfs problemen en je de juiste ondersteuning biedt. Ga nu naar BestSoftware, we kijken uit naar je aankoop en staan altijd voor je klaar als dat nodig is.

De talrijke functies maken de omgang met PDF bestanden in het dagelijkse leven veel gemakkelijker

De diverse functies en talrijke componenten behoren tot de centrale voordelen van de PDF-XChange Pro software. Het complete pakket is uitdrukkelijk geschikt voor zowel beginners als professionele gebruikers en omvat drie afzonderlijke componenten. Dit zijn de oplossingen PDF-XChange Editor Plus, PDF-XChange Standaard en PDF Gereedschap. Veel van deze producten zijn ook afzonderlijk bij ons te koop in de BestSoftware online winkel, dus voel je vrij om er direct van te profiteren.

De functies van de PDF-XChange Pro software gaan hoofdzakelijk over het werken met PDF bestanden. Het formaat is al vele jaren een gevestigde norm in de beroepsomgeving en is daarom van groot belang voor een doeltreffende communicatie. De PDF-XChange Pro software brengt het werken met bestanden naar een nieuw niveau en maakt het veel gemakkelijker om ze aan te passen, te veranderen of ermee te werken.

Met de PDF-XChange Editor Plus kun je gebruik maken van een klassieke viewer die ook veel functies biedt om bestaande bestanden te bewerken. Als je bijvoorbeeld tekst veilig en gemakkelijk uit een PDF bestand wilt verwijderen, kun je dat in een paar eenvoudige stappen doen dankzij PDF-XChange Pro. Je kunt ook nieuwe tekst of afbeeldingen toevoegen om het bestand aan je eigen behoeften aan te passen. Met de praktische OCR functie is het ook mogelijk diverse documenten gemakkelijk te scannen. Deze worden dan met tekstherkenning in het gewenste formaat omgezet en je kunt ze als PDF opslaan. De afgewerkte documenten kunnen gemakkelijk doorzocht en gearchiveerd worden, een eigenschap die vooral in het professionele segment belangrijk is. Als je PDF bestanden wilt maken, is dat ook bijzonder gemakkelijk met de PDF-XChange Pro software. Je kunt bijvoorbeeld afzonderlijke pagina's uit verschillende bronnen samenvoegen of de praktische batchverwerking gebruiken. Met deze functie zet je automatisch en gelijktijdig meerdere bestanden om, wat veel tijd bespaart.

Maar ook de andere functies en onderdelen van de PDF-XChange Pro software zijn zeer overtuigend in de context van het dagelijks gebruik. De PDF-XChange Standard Printer maakt deel uit van de uitrusting en biedt vele mogelijkheden en functies. De software is niet alleen geschikt voor eenvoudig afdrukken, maar biedt ook uitgebreide beveiligingsfuncties. Voor het opslaan kun je de PDF bestanden bijvoorbeeld laten versleutelen volgens de laatste stand van de techniek om te voorkomen dat onbevoegden bij de inhoud kunnen komen. Met de PDF-XChange Pro software component kun je ook praktische PDF bestanden maken vanuit vrijwel alle Windows toepassingen. Je hoeft niet eens door de interface te navigeren, het is zo simpel als een paar klikken in de Windows applicatie zelf. Dit bespaart je extra stappen en veel moeite. Of Woord, Excel of CAD software, de ondersteuning is enorm uitgebreid met PDF-XChange Pro. Andere functies, zoals het maken van extra kop- en voetteksten of het aanpassen van de afdrukinstellingen, ronden het totaalpakket af en laten vrijwel niets te wensen over, zelfs voor professioneel gebruik.

Tenslotte maken ook de PDF gereedschappen deel uit van de functies en gereedschappen in PDF-XChange Pro. Hiermee maak, converteer of bewerk je de bestaande PDF bestanden nog meer. Met deze functie kun je gemakkelijk bijna alle bestaande formaten in een PDF omzetten, dit kan in een paar seconden en met een paar eenvoudige stappen. Effectieve compressie kan helpen om de opslagruimte op je eigen computer veel effectiever te beheren, omdat de voltooide bestanden kleiner zullen zijn.

Zeer geschikt voor beginners - profiteer van de zeer eenvoudige bediening van de PDF-XChange Pro software

De software PDF-XChange Pro overtuigt door een zeer eenvoudige en doeltreffende bediening, dit geldt voor alle drie de afzonderlijke componenten. Zo hoef je je als onervaren gebruiker geen zorgen te maken over een ingewikkeld opstarten, het gebruik zal ook voor jou zonder problemen lukken. Je kunt bijvoorbeeld profielen opslaan met de instellingen die je het meest gebruikt, om de gebruikerservaring aan je eigen behoeften aan te passen. Met praktische plug-ins kan de functionaliteit van de PDF-XChange Pro software ook aanzienlijk worden uitgebreid.

Overigens zijn alle componenten van de PDF-XChange Pro software ontworpen voor gebruik op computers of notebooks met Windows. Je moet daarom een Windows 10 of een Windows 11 Systeem om zonder problemen van alle voordelen te profiteren. Als je nog niet zeker weet of de PDF-XChange Pro software echt geschikt is voor je behoeften, kun je de niet-bindende testversie eens goed bekijken. Dit kan gratis op je computer geïnstalleerd worden en je dan inzicht geven in alle functies. Voor verder en onbeperkt gebruik kun je dan je licentie direct bij BestSoftware kopen.

Krijg nu toegang en verzeker je van het pakket met drie afzonderlijke producten bij BestSoftware!

Ga nu naar ons assortiment en verzeker je van het complete pakket van de krachtige PDF-XChange Pro software tegen bijzonder gunstige prijzen. Omdat je als consument veel geld kunt besparen met een eenvoudige aankoop bij ons in de BestSoftware online winkel, zijn onze prijzen, vooral in directe vergelijking met die van de fabrikant, beduidend lager. Bovendien bieden we nog andere aantrekkelijke voordelen rond je aankoop, bijvoorbeeld de bijzonder snelle levering. Omdat we uit eigen ervaring weten dat het niet snel genoeg kan gaan na de aanschaf van een nieuwe software. Daarom ontvang je je sleutel, die je nodig hebt om het programma PDF-XChange Pro te activeren, na maximaal 30 minuten, in veel gevallen is het zelfs veel sneller. Sla eventueel ook de andere producten voor effectief werken met PDF bestanden niet over. Je hebt bijvoorbeeld toegang tot de PDF hulpmiddelen van de fabrikant, die ook belangrijke functies kunnen combineren in een aantrekkelijk totaalpakket. De genoemde voordelen gelden ook voor deze aankoop bij ons, dus de bestelling is over de hele lijn de moeite waard voor je.

Verdere links naar "PDF-XChange Editor Plus | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "PDF-XChange Editor Plus | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "PDF-XChange Editor Plus | Windows"
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Abbyy FineReader 15 Corporate | Windows Abbyy FineReader 15 Corporate | Windows
vanaf € 139,90 * € 164,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 18,90 * € 25,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 61,90 * € 99,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Laatst bekeken