• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Remote Desktop Services 2019 gebruiker

Microsoft Remote Desktop Services 2019 gebruiker 1 CAL

€ 45,90 * € 57,35 * (19,97% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 297 keer verkocht
  • BS-10563
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Remote Desktop Services 2019 gebruiker"

Koop je RDS 2019 Gebruikers CAL bij ons voor een heel lage prijs en heel gemakkelijk

Krijg toegang en koop je RDS 2019 Gebruikers CAL nu bij BestSoftware tegen een lage prijs om de diensten meteen effectief te gaan gebruiken. De afkorting staat voor Remote Desktop Services, of in het Duits voor Remotedesktopdienste. Deze zijn gericht op professionele gebruikers die op afstand met de gewone Windows diensten willen werken en veel waarde hechten aan hoge dagelijkse bruikbaarheid en maximale gegevensbeveiliging. Door nu de RDS 2019 User CAL tegen een gunstige prijs te bemachtigen, kun je jezelf overtuigen van de huidige versie van de diensten die al jaren populair zijn.

Werk effectief, zelfs op afstand - Remote Desktop Services maken het mogelijk

De Remote Desktop Services van 2019 zijn gebaseerd op Windows Server 2016. Dit is een zogenaamd virtualisatieplatform. Dit wordt onder andere gebruikt om op afstand toegang te krijgen tot de verschillende diensten. Om deze diensten en functies van Windows Server te kunnen gebruiken, hoeft Windows niet op het gebruikte eindtoestel te draaien, alleen de app is belangrijk. Als dit eenmaal op het gebruikte eindtoestel geïnstalleerd is, staat niets een onbeperkte en eenvoudige toegang meer in de weg, zelfs niet op afstand.

De nadruk ligt op een groot gebruiksgemak en een hoge mate van beveiliging van je gegevens. De Remote Desktop Services 2019 hoeven dus maar eenmaal centraal op de server geïnstalleerd te worden, en dan staat niets uitgebreid gebruik in verschillende omgevingen meer in de weg. Dit maakt je werk veel flexibeler en ondersteunt jou en je medewerkers bij de mobiele administratie van gegevens, bij het invoeren van belangrijke informatie en bij vele andere dagelijkse taken. Natuurlijk wordt de transmissie permanent versleuteld en is het voor derden niet mogelijk om bij de informatie te komen.

Natuurlijk bevat Remote Desktop Services 2019 ook uitgebreide controle. Als beheerder heb je altijd alles in beeld. Je kunt gemakkelijk machtigingen toekennen of intrekken, of je kunt activiteiten monitoren om onmiddellijk misbruik of gevaarlijk gedrag op te sporen. Remote Desktop Services 2019 toont nu al zijn sterke kanten in veel verschillende omgevingen en zou binnenkort permanente hardware upgrades overbodig kunnen maken, althans voor een groot deel. Door toegang op afstand tot gegevens en functies zijn zelfs oudere eindtoestellen, zoals smartphones of tablets, bij uitstek geschikt voor het dagelijkse werk en hoeven ze niet weggegooid te worden.

Remote Desktop Services 2019 is consequent en uitgebreid verder ontwikkeld

Remote Desktop Services 2019 genieten van een enorme vraag, vooral door het toenemende belang van mobiel werken en de enorme technische vooruitgang. Deze zijn daarom nu voor veel bedrijven van groot belang. Bijgevolg mogen voortdurende verbeteringen en verdere ontwikkelingen in geen geval ontbreken, en deze staan je ook ter beschikking met de populaire versie van 2019. Je kunt bijvoorbeeld Remote Desktop Services 2019 gebruiken met een zogenaamde Remote Desktop Gateway. Dit is van groot belang voor een snelle, veilige en eenvoudige verbinding tussen virtuele desktops en kan veel tijd besparen. Hier wordt ook een SSL tunnel gebruikt, die de versleuteling van de gegevens op een hoog beveiligingsniveau overneemt.

 Wie Remote Desktop Services 2019 wil gebruiken voor productief werk, kan ook vertrouwen op de Remote Desktop Connection Broker door naar deze versie te upgraden. Hoewel mobiele internetverbindingen ook steeds sneller, beter en stabieler worden, kunnen er nog steeds problemen optreden. In zulke gevallen helpt de dienst. Mocht de verbinding uitvallen, dan gaat geen voortgang van het werk of zelfs maar gegevens verloren, want die worden door de nieuwe dienst geback-upt. Als daarna met succes weer verbinding gemaakt kon worden, zullen Remote Desktop Services 2019 ook automatisch weer aan het werk gaan en kun je er naadloos mee verder werken.

Krijg toegang tot alle functies op afstand - koop nu de RDS 2019 Gebruikers CAL voor een lage prijs

Als je de server en dus alle praktische functies op afstand wilt benaderen, moet je de Remote Desktop Services van Microsoft eenmalig centraal op je server installeren. Natuurlijk moet je hiervoor een bijbehorende licentie hebben. Je moet echter extra toegangslicenties kopen, want dat is de enige manier om de diensten op extra toestellen te gebruiken. Bij BestSoftware kun je de RDS 2019 Gebruikers CAL voor een bijzonder lage prijs krijgen.

In het algemeen is de RDS 2019 User CAL een goede keuze voor jou en je medewerkers, omdat je er mobiel werken op veel verschillende apparaten mee kunt versnellen en ondersteunen. Bovendien doet de keuze van het platform of de soort technologie er bij dit soort toegangsvergunning niet toe. In tijden waarin steeds meer mensen in het veld met verschillende apparaten moeten omgaan, is de RDS 2019 User CAL dus zeker in veel gevallen een heel goede keuze. Merk echter op dat de aanschafkosten voor een RDS 2019 User CAL op het eerste gezicht hoog kunnen lijken, maar er is geen beperking op het aantal apparaten met de RDS 2019 User CAL. Je kunt deze bij ons kopen tegen een bijzonder gunstige prijs. Profiteer nu en verzeker je toegangsvergunning voor uitgebreid gebruik van de diensten.

Natuurlijk is er een aantrekkelijk alternatief voor de RDS 2019 User CAL, namelijk de zogenaamde Device CAL. Je kunt dit ook bij ons kopen als je dat wilt. Hiermee krijg je toegang tot de diensten en functies vanaf een vast toestel. Dit kan vooral de moeite waard zijn voor stationair werk, bijvoorbeeld in een call center. Hier zijn de aanschafkosten lager dan bij de RDS 2019 User CAL, maar de flexibiliteit laat te wensen over. Denk dus goed na over welke van de varianten bij je past.

Je kunt je RDS 2019 Gebruikers CAL gemakkelijk en veilig van thuis uit kopen bij BestSoftware

Je kunt dus de praktische functies voor mobiel, effectief werken direct gebruiken met de RDS 2019 Gebruikers CAL. En als je besluit de oplossingen rechtstreeks bij ons te kopen, profiteer je als consument direct van een reeks aantrekkelijke voordelen. Zo overtuigen we onze klanten al enkele jaren met onze bijzonder lage prijzen. Met de lage prijzen kun je veel geld besparen, vooral in directe vergelijking met kopen bij de fabrikant Microsoft. Natuurlijk hoef je niet lang te wachten op je gekochte product in de vorm van de RDS 2019 User CAL. Omdat we de sleutels gewoon per e-mail bezorgen, staan ze na maximaal 30 minuten tot je beschikking. Mochten er, tegen de verwachtingen in, problemen ontstaan, dan staan wij altijd voor je klaar en steunen je met professionele dienstverlening. Neem contact met ons op via de praktische live chat, bel ons of schrijf ons gewoon een e-mail. Natuurlijk kun je ook veel andere producten van ons verwachten, bijvoorbeeld de RDS 2019 Apparaat CAL of de RDS 2016 Gebruikers CAL tegen een bijzonder lage prijs.

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2019 gebruiker"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2019 gebruiker"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2019 gebruiker"
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Windows Server 2019 Apparaat Windows Server 2019 Apparaat
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Windows Server 2019 Datacenter Windows Server 2019 Datacenter
vanaf € 1.199,90 * € 1.538,69 *
Windows Server 2019 Essentials Windows Server 2019 Essentials
€ 134,90 * € 266,62 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Microsoft SQL Server 2017 gebruiker Microsoft SQL Server 2017 gebruiker
vanaf € 89,90 * € 102,48 *
Microsoft SQL Server 2014 gebruiker Microsoft SQL Server 2014 gebruiker
vanaf € 69,90 * € 81,97 *
Windows Server 2016 gebruiker Windows Server 2016 gebruiker
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Windows Server 2019 Datacenter Windows Server 2019 Datacenter
vanaf € 1.199,90 * € 1.538,69 *
Windows Server 2016 Apparaat Windows Server 2016 Apparaat
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Microsoft Outlook 2016 Windows Microsoft Outlook 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
vanaf € 15,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Corel Painter 2022 | Windows / Mac Corel Painter 2022 | Windows / Mac
vanaf € 149,90 * € 424,95 *
Laatst bekeken