• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Remote Desktop Services 2019 Apparaat

Microsoft Remote Desktop Services 2019 Apparaat 1 CAL

€ 45,90 * € 57,35 * (19,97% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 55 keer verkocht
  • BS-10562
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Remote Desktop Services 2019 Apparaat"

RDS 2019 Apparaat CAL gezocht? Koop nu gemakkelijk goedkope licenties bij BestSoftware

Als je RDS 2019 Apparaat CAL zoekt en voordelig wilt kopen, ben je in onze BestSoftware online winkel precies aan het goede adres. Bestellen bij ons is heel eenvoudig en na maximaal 30 minuten heb je de praktische licentie, waarmee je de Remote Desktop Services kunt gebruiken van Microsoft zonder enige beperkingen. Deze zijn vooral gericht op professionele gebruikers in de bedrijfsomgeving, dit geldt evenzeer voor grote als voor kleine bedrijven. Wij geven je graag deskundig en vriendelijk advies over de aangeboden producten.

Met Remote Desktop Services wordt mobiel werken nog succesvoller

In de wereld van vandaag wordt mobiel werken steeds belangrijker. De gebruikte toestellen zijn echter niet altijd in staat om de talrijke functies en mogelijkheden van de moderne software te gebruiken. In zulke gevallen zijn Remote Desktop Services een goede keuze, omdat ze rechtstreeks toegang geven tot de verschillende oplossingen. Dit is gemakkelijk op afstand te doen en ondersteunt een effectief gebruik. Je hoeft de diensten maar één keer in je server omgeving te installeren, en dan staat niets de toepassing meer in de weg. Overigens hoeft het gebruikte eindtoestel niet eens een Windows besturingssysteem te hebben, zoals Windows 10 of Windows 11, worden alle gangbare platforms en technologieën ondersteund. Vooral voor oudere toestellen die niet meer de beste prestaties kunnen leveren zijn Remote Desktop Services een goede keuze, omdat ze het mogelijk maken alle functies soepel en snel te gebruiken.

Natuurlijk staat veiligheid nog steeds voorop. Gegevensbescherming en beveiliging spelen ook een centrale rol als je op afstand werkt. Met voortdurende versleuteling van de verbinding op een bijzonder hoog beveiligingsniveau, hoef je je geen zorgen te maken over ongeoorloofde toegang tot de informatie. Bovendien overtuigen de diensten door een zeer eenvoudige bediening en individuele schaalbaarheid. Er zijn dan ook veel redenen om de diensten te gebruiken in het professionele segment en ook in je bedrijf.

De licentie van Remote Desktop Services 2019 is van groot belang

Maar voordat je de diensten in je bedrijf kunt gaan gebruiken, moet je je bezighouden met de licenties van Remote Desktop Services. Effectieve licentieverlening is wat je in de eerste plaats in staat stelt ze te gebruiken en er toegang toe te krijgen. Om de diensten eenmalig op je server te kunnen installeren, moet je eenmalig de bijbehorende server licentie kopen. Maar ook de zogenaamde CAL's spelen een centrale rol. Deze afkorting staat voor Client Access License en beschrijft in principe alleen een toegangsvergunning. Met zo'n licentie heb je direct toegang tot de diensten en kun je ze op het gewenste eindtoestel uitvoeren.

De RDS 2019 Device CALs zijn een heel goede keuze, vooral voor geconcentreerd gebruik op één eindtoestel, en zijn overtuigend in vergelijking met het alternatief met lage aanschafkosten. Je wijst de RDS 2019 Device CAL toe aan een vast apparaat in je bedrijf, bijvoorbeeld een desktop PC of een notebook. Alle medewerkers kunnen dan de diensten vanaf deze computer in willekeurig aantal gebruiken. Dienovereenkomstig is een RDS 2019 Device CAL de moeite waard voor jou en je bedrijf, vooral als meerdere medewerkers op de computer kunnen werken.

Als je daarentegen belang hecht aan meer flexibiliteit en mobiel werken, dan is misschien de RDS 2019 Gebruikers CAL is een goed alternatief. Op het eerste gezicht lijkt dit aanzienlijk duurder, maar het is toestelonafhankelijk. Smartphone, tablet of notebook, met een gebruikers-KAL kun je de praktische diensten vanaf elk apparaat gebruiken. Dit aantrekkelijke alternatief voor de RDS 2019 Apparaat CAL kun je gemakkelijk bij ons kopen, dus doe er nu je voordeel mee.

Gebruik Remote Desktop Services 2019 met aantrekkelijke nieuwe mogelijkheden en meer beveiliging

De Remote Desktop Services 2019 van Microsoft zijn weer helemaal vernieuwd en voorzien van veel aantrekkelijke verbeteringen die je dagelijkse werk veel gemakkelijker kunnen maken. Je profiteert van nieuwe technieken waarmee de functionaliteit vergroot is. Dit wordt bijvoorbeeld aangetoond door de praktische, belangrijke en nieuwe SSL tunnel. Dit is beschikbaar voor beveiligde transmissies en helpt je om met uitgebreide bescherming toegang te krijgen tot de gewenste diensten. Bovendien is de dienst "Remote Desktop Connection Broker" nu inbegrepen. Dit wordt altijd gebruikt als de Internet verbinding zou uitvallen of verstoord zou worden terwijl je onderweg bent. In zo'n geval hoef je je, dankzij Remote Desktop Services 2019, nog steeds geen zorgen te maken over het verlies van je informatie of gegevens. De gegevens worden effectief geback-upt en zodra er weer een stabiele verbinding met het internet is, wordt de toegang hersteld en kan er zonder verlies verder gewerkt worden.

De functie "Remote Desktop Gateway" is zeker ook belangrijk. Je kunt dit vrij eenvoudig in het dagelijks leven gebruiken om virtuele desktops te benaderen met behulp van de Remote Desktop Services 2019 om toegang te krijgen tot virtuele desktops en er naadloos mee te werken. Talrijke kleinere en verdere verbeteringen laten ook in Remote Desktop Services 2019 vrijwel niets te wensen over en zorgen ervoor dat de diensten op basis van Windows Server 2016 effectief en productief dagelijks werk mogelijk te maken. Beveilig nu je benodigde licenties tegen een gunstige prijs in onze BestSoftware online shop.

Kopen hoeft niet duur te zijn - bestel de juiste RDS 2019 Apparaat CALs nu in onze online winkel

In onze BestSoftware online winkel heb je als consument de eenvoudige mogelijkheid om de gewenste RDS 2019 Apparaat CAL's te kopen. De nadruk ligt hier op de aantrekkelijke voorwaarden. Met lage prijzen bespaar je als consument geld, en vooral in directe vergelijking met bestellen bij de fabrikant verminder je je aankoopkosten enorm. Vooral voor onervaren klanten en gebruikers is de beste klantenservice waarschijnlijk van groot belang. Wij ondersteunen je met competente service en voorzien je van vriendelijke, ervaren deskundigen. Ze kunnen helpen, bijvoorbeeld bij de keuze van RDS 2019 Device CALs of bij de activering van de gekochte producten. Doe daarvoor een beroep op onze praktische live chat, formuleer je verzoek per e-mail of bel gewoon onze hotline. Als je wilt, kunnen we je ook advies geven over de andere producten in ons assortiment, bijvoorbeeld de RDS 2019 User CAL of de RDS 2016 Apparaat CAL tegen een nog gunstiger prijs. Bij ons mag vrijwel geen enkele wens onvervuld blijven en met de talrijke producten dekken we moeiteloos verschillende behoeften.

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2019 Apparaat"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2019 Apparaat"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2019 Apparaat"
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
vanaf € 15,90 * € 39,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Start 10 | Windows Start 10 | Windows
€ 25,90 * € 39,78 *
DENOISE projects 3 | Windows DENOISE projects 3 | Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 13,90 * € 69,90 *
Ashampoo ActionCam Ashampoo ActionCam
€ 17,90 * € 49,99 *
Laatst bekeken