• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie

Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core

€ 49,90 * € 144,99 * (65,58% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 5 keer verkocht
  • BS-10591
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Lizenzerweiterung

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie"

Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core - koop nu goedkoop bij BestSoftware

Windows Server 2016 is een populaire Besturingssysteem voor server omgevingen in de professionele omgeving en overtuigt met talrijke krachtige hulpmiddelen, eenvoudige bediening en een zeer hoog beveiligingsniveau. Als de behoefte veranderd is binnen de reikwijdte van de zogenaamde Core licenties, kun je op de veranderde behoefte reageren met een praktische Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core uit ons assortiment en profiteren van uitgebreid gebruik. Met de bijzonder gunstige prijzen en onze aantrekkelijke voordelen voor de komende bestelling is het altijd de moeite waard bij ons te winkelen.

Windows Server 2016 Datacenter overtuigt met veel functies en uitgebreide technieken

Windows Server 2016 is nog steeds een populair en krachtig besturingssysteem voor serveromgevingen. Het systeem werd voor het eerst uitgebracht op 12 oktober 2016 en krijgt nog steeds uitgebreide, regelmatige updates die onder andere bestaande beveiligingslekken kunnen dichten. De fabrikant Microsoft belooft ondersteuning tot 12 januari 2027, dus het is nog steeds de moeite waard een licentie te kopen om het systeem op je server te installeren.

Met de introductie van Windows Server 2016 besloot de fabrikant Microsoft weer om verschillende versies te introduceren. Dit zijn de Essentials, Standard en Datacenter versies. Elk van de versies richt zich tot een andere doelgroep. Windows Server 2016 Datacenter staat voor een zeer hoge vraag en gebruik in een professionele omgeving. Bedrijven met zeer hoge eisen aan de zogenaamde IT workloads doen er goed aan Windows Server 2016 Datacenter te gebruiken. Onbeperkte virtuele machines en Hyper-V containers zijn ook een must in deze speciale versie van het besturingssysteem voor server omgevingen. De ondersteuning voor de gebruikte hardware is ook bijzonder uitgebreid met Windows Server 2016 Datacenter, zodat bijvoorbeeld tot 24 TB RAM en een maximum van 512 processorkernen ondersteund kunnen worden. Ook dit onderstreept de hoge standaard van de speciale variant.

Vernieuwingen in een oogopslag - Windows Server 2016 biedt veel nieuwe voordelen

Windows Server 2016 is een krachtig besturingssysteem met talloze hulpmiddelen en functies. In directe vergelijking met zijn voorganger profiteer je van een aantal aanpassingen en belangrijke vernieuwingen die bij het dagelijks gebruik duidelijk merkbaar zijn. Zo introduceert de fabrikant Microsoft de zogenaamde Nano Server. Dit is een speciale installatievariant van het besturingssysteem. Tot nu toe ging zo'n installatie in een server omgeving altijd gepaard met hoge eisen aan de middelen. De Nano Server wordt nu verondersteld hierin verandering te brengen en zich te redden met slechts 500 megabyte aan harde schijf capaciteit. Vooral bij oudere en zwakke hardware laat deze functie zich van zijn beste kant zien.

Windows Server 2016 brengt ook aantrekkelijke, belangrijke vernieuwingen op het gebied van beveiliging. Gebruikers kunnen met deze versie vertrouwen op Windows Defender voor Servers. De tijden dat een server onbeschermd draaide, althans direct na installatie, zijn eindelijk voorbij met dit krachtige programma voor bescherming. Wie dit niet wil, kan echter ook met een eenvoudig commando Defender uitschakelen. In dit geval moet je er echter voor zorgen dat een ander programma de nodige bescherming biedt voor gevoelige technologie. Bovendien wordt de cloud-ondersteuning, die al in de voorganger Windows Server 2012 R2 zat, opnieuw aanzienlijk uitgebreid met de nieuwe versie uit 2016. Dit geldt bijvoorbeeld via de Azure Stack functie, die na een upgrade een vast onderdeel van het besturingssysteem is. Wie een hybride cloud wil gebruiken met optimale schaalbaarheid, gemakkelijke integratie en zeer hoge stabiliteit doet er met Windows Server 2016 Datacenter beslist goed aan.

Wie wil upgraden van Windows Server 2012 R2 naar de 2016 versie kunnen ook profiteren van een zogenaamde Cluster Rolling Upgrade. Tot nu toe ging de overstap naar een nieuwe versie van Windows Server vaak gepaard met enorme inspanningen en zelfs uitval van de server. Met Windows Server 2016 en de nieuwe functionaliteit zouden deze tijden eindelijk tot het verleden moeten behoren. De fabrikant Microsoft belooft een bijzonder eenvoudige upgrade, want het cluster kan op twee zogenaamd verschillende functionele niveaus bediend worden.

Breid je gebruiksmogelijkheden uit met de Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreiding Licentie 2 Core

Met Windows Server 2016 heeft de fabrikant Microsoft weer gekozen voor een complexe vorm van licentiëring, hoewel die al bekend is voor verschillende versies. Enerzijds moet je de licenties voor het systeem zelf verkrijgen, maar anderzijds ook de zogenaamde CAL's. In principe speelt de zogenaamde kernlicentie een belangrijke rol voor je, want het is de basis voor de installatie en inbedrijfstelling van het systeem. In principe betekent core licensing dat je een licentie moet nemen op de afzonderlijke processorkernen van je server voor gebruik met Windows Server 2016. Dit is om een op de vraag afgestemd en kosteneffectief gebruik te garanderen. Je moet echter niet alleen voor elke core een licentie kopen, maar je moet ook de drie belangrijke regels daarvoor kennen.

De eerste regel is dat elke fysieke processor met minstens acht kernen geteld wordt. Zelfs met een processor met minder dan acht kernen moet dit getal berekend worden. De tweede regel stelt ook dat elke fysieke server in principe met minstens 16 kernen geëvalueerd wordt. De derde regel over core licensing vat nu nog eens samen dat de fysieke en actieve cores samen een licentie moeten krijgen. Je kunt bij het begin zogenaamde basislicenties voor de processorkernen kopen en daarmee Windows Server 2016 activeren. Deze zijn verkrijgbaar met 16 of 24 kernen, afhankelijk van de individuele behoeften.

Maar vooral in de loop van de jaren kunnen de hardware eisen in de server sterk veranderen, en vooral een uitbreiding is in dit geval allesbehalve zeldzaam. In dat geval kun je zogenaamde extra licenties kopen. Je vindt deze bij ons onder de naam Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Extension Licence 2 Core. Dit zijn licenties voor twee extra kernen die afzonderlijk kunnen worden gebruikt om in te spelen op veranderende behoeften. Meerdere aankopen van de Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core zijn ook mogelijk als dat nodig is, bijvoorbeeld in de loop van maanden of jaren. We geven je graag advies en helpen je als je nog vragen hebt over de Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core of andere opties voor effectieve licenties van het populaire besturingssysteem voor servers.

Koop Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core en andere producten tegen lage prijzen

Je bent hier op de juiste plaats als je de Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Extension Licence 2 Core voor je server tegen een lage prijs online wilt kopen. De bijzonder gunstige prijzen staan bij ons centraal, maar tegelijk wachten je nog vele andere voordelen. Dus als je vragen of problemen hebt met het gebruik van de gekochte software, sta je bij ons altijd aan de veilige kant en profiteer je van bekwame service en een persoonlijk aanspreekpunt. Onze medewerkers helpen je bijvoorbeeld via de praktische live chat of steunen je op de hotline. Je kunt ook rekenen op een snel antwoord per e-mail, met deze steun ben je natuurlijk bijzonder flexibel. Tegelijk hoef je ook niet lang te wachten om de Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Extension Licence 2 Core te claimen, want je aankoop wordt per e-mail verstuurd. Na maximaal 30 minuten zijn de gewenste licenties dan vrij beschikbaar in je mailbox. Bekijk dus nu ons aantrekkelijke aanbod en koop Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core of talloze andere producten direct bij ons en vanuit je luie stoel.

Verdere links naar "Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2016 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft SQL Server 2022 Apparaat Microsoft SQL Server 2022 Apparaat
vanaf € 119,90 * € 124,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
Windows Server 2019 Datacenter Windows Server 2019 Datacenter
vanaf € 1.199,90 * € 1.538,69 *
Windows Server 2012 R2 Apparaat Windows Server 2012 R2 Apparaat
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Windows Server 2008 R2 Apparaat Windows Server 2008 R2 Apparaat
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Laatst bekeken