• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2022 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie

Windows Server 2022 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core

€ 79,90 * € 159,90 * (50,03% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

Reeds 2 keer verkocht
  • BS-11121
  • Microsoft
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Lizenzerweiterung

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2022 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie"

Koop een Windows Server 2022 Datacenter Core add-on uitbreidingslicentie en gebruik alle mogelijkheden

Als je je hardware wilt uitbreiden en upgraden met Windows Server 2022 moet je misschien een Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie aankoop. De reden hiervoor is het speciale licentiemodel, dat ook wordt toegepast op de nieuwe versie van de populaire server besturingssystemen. Wij staan klaar om je te helpen als je goedkope Windows Server 2022 Datacenter Core uitbreidingslicenties nodig hebt vanwege de verandering in technologie, en bij BestSoftware maken we het je gemakkelijk en effectief om zoals gewoonlijk rechtstreeks van huis te kopen. Kijk nu op je gemak rond en profiteer van de aantrekkelijke voordelen en mogelijkheden die aan veilig bestellen verbonden zijn.

Gebruik Windows Server 2022 en licentie met succes met gunstige aanbiedingen

Met Windows Server 2022 heeft de fabrikant Microsoft de nieuwste versie van het populaire besturingssysteem beschikbaar gesteld voor gebruikers. Met nieuwe mogelijkheden, de vertrouwde bediening en technische ondersteuning voor veel verschillende processen is Windows Server 2022 opnieuw een populaire keuze voor alle professionele gebruikers en gebruikers. Zoals gewoonlijk levert de fabrikant de software voor verschillende doelgroepen in verschillende afzonderlijke varianten. Kies de Essentials, Standard, Datacenter en Datacenter Azure Edition varianten, afhankelijk van je behoeften. De Datacenter versie, waarvoor je bij BestSoftware een Core Add-on uitbreidingslicentie kunt kopen, is vooral gericht op bedrijven met hoge eisen aan de IT werklast en maakt het gebruik van een groot aantal virtuele machines mogelijk. Bovendien kun je je verheugen op het feit dat er met Windows Server 2022 geen CPU limiet is, dus met de juiste Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Extension Licentie kun je een onbeperkt aantal cores gebruiken.

Om Windows Server 2022 met al zijn functies en mogelijkheden te kunnen gebruiken, moet je je toevlucht nemen tot zogenaamde core licensing. Dit betekent dat de afzonderlijke CPU kernen een overeenkomstige licentie krijgen. Microsoft heeft hiervoor in totaal drie regels gedefinieerd om effectief licentiëren en dus onmiddellijk gebruik mogelijk te maken. Bijvoorbeeld, elke fysieke processor wordt gewaardeerd met minstens acht kernen. Voor elke fysieke server is het minimum aantal cores even 16 cores. Alle fysieke en actieve kernen komen dan in de beschouwing van de licenties en moeten van een passende licentie voorzien worden voor je ze kunt gaan gebruiken.

Belangrijk: Om toegang te krijgen tot de nieuwe Windows Server 2022, heb je niet alleen de core licenties nodig, maar ook de access licenties. De zogenaamde CAL's (Client Access License) staan natuurlijk voor je klaar hier bij BestSoftware. Dus voel je vrij om rond te shoppen en de juiste Windows Server 2022 Device CALs of Windows Server 2022 User CALs te bemachtigen. We kijken uit naar je aankoop.

De huidige versie brengt enkele nieuwe functies en vernieuwende oplossingen voor je werk

Met de nieuwe versie van Windows Server 2022 is de fabrikant Microsoft nogal terughoudend op het gebied van veranderingen. Discrete herzieningen in plaats van grote vernieuwingen staan hier waarschijnlijk op de voorgrond. Niettemin zijn sommige van de veranderingen en vernieuwingen in Windows Server 2022 zeker van groot belang voor jou als gebruiker en moet je ze dus kennen voordat je een verandering of upgrade uitvoert. Zo werkt de fabrikant Microsoft aanzienlijk aan de beveiliging. Met herziene beveiligingskenmerken en -functies bied je criminelen aanzienlijk minder aanvalsoppervlak en kun je rekenen op beschermd én effectief werk. De Azure hybride functies zijn ook nieuw. Hiermee breidt de fabrikant zijn ondersteuning voor zijn eigen cloud-diensten opnieuw aanzienlijk uit. De voordelen voor jou zijn duidelijk, want hier wachten je toenemende virtualisatie en aanzienlijk betere schaalbaarheid, die gericht is op je individuele behoeften. Met de uitbreidingslicentie Windows Server 2022 Datacenter Core kun je ook de nieuwe en praktische Microsoft Edge webbrowser gebruiken en gebruik maken van de geneste virtualisatie van AMD processors of de opslagoptimalisaties van Storage Spaces.

Het is ook de moeite waard om even te kijken naar de mogelijkheden en functies die met Windows Server 2022 niet meer ondersteund worden. Als je ze tot nu toe gebruikt hebt, moet je overwegen of en hoe je zonder ze kunt. Dit geldt bijvoorbeeld voor het zogenaamde SAC (Semi-Annual Channel). Het halfjaarlijkse kanaal is helemaal verwijderd van Windows Server 2022 . Hetzelfde geldt voor de iSNS server dienst, die ook niet langer vrij beschikbaar is in de nieuwste versie van Windows Server. De diensten Guarded Fabric en Shielded Virtual Machines worden niet langer verder ontwikkeld. Deze zijn echter nog steeds vrij verkrijgbaar en kunnen, althans voorlopig, in het server besturingssysteem gebruikt worden. Een andere verandering tenslotte betreft het gebruik van een kerninstallatie. SConfig kan niet langer met een commando opgeroepen worden, omdat het standaard al gestart is. Ook hierzullen gebruikers misschien aan moeten wennen.

Kies het juiste installatietype voor het nieuwe Windows Server 2022 systeem

Als je Windows Server 2022 wilt gebruiken, moet je behalve aan de juiste licenties ook denken aan de installatie. De meeste gebruikers kiezen de klassieke installatie van de desktop versie. Deze versie van Windows Server 2022 heeft een klassiek bureaublad en een grafische gebruikersinterface die sterk gericht is op Windows 10 of Windows 11 en het werk veel gemakkelijker moet maken, vooral voor een beginner. Met Windows Server 2022 kun je echter nog steeds de zogenaamde kerninstallatie gebruiken. Dit is een installatie van de werkelijk alleen essentiële diensten en functies die belangrijk zijn voor het eenvoudige gebruik van de gewone server rollen. Een grafische gebruikersinterface is in dit geval echter niet beschikbaar, dus de bediening gebeurt via overeenkomstige ingangen of via een verbinding op afstand. De kerninstallatie is niettemin erg populair in sommige omgevingen en overtuigt, bijvoorbeeld, door een beduidend hoger niveau van beveiliging. Omdat de gegevensdrager-eis in de kernversie van Windows Server 2022 beduidend lager is, biedt het ook een overtuigend kleiner aanvalsoppervlak, dankzij de enorm kleinere codebasis. Het hangt dus van de individuele behoeften af welke versie het meest geschikt is.

Koop de Windows Server 2022 Datacenter Core add-on uitbreidingslicentie nu bij BestSoftware

Als gebruiker ben je welkom om de Windows Server 2022 Datacenter Core add-on uitbreidingslicentie nu direct bij BestSoftware te kopen, zodat je ook kunt profiteren van aantrekkelijke voordelen en de gunstige voorwaarden. Natuurlijk bespaar je bij ons niet alleen geld, maar krijg je ook toegang tot andere populaire producten van het huis van Microsoft om toegang te krijgen. De genoemde Windows Server 2022 Apparaat CAL's en Windows Server 2022 gebruikers CAL's beschikbaar zijn, bijvoorbeeld, maar we zijn ook klaar voor oudere Windows server versies. Windows Server 2019 of zelfs Windows Server 2012 voor een goedkoop begin blijft in ons assortiment vrijwel geen enkele wens onvervuld. Bekijk de aantrekkelijke producten nu op je gemak en bestel dan met weinig moeite. Natuurlijk garanderen we snelle levering per e-mail en, als je belangstelling hebt, helpen we je snel met eventuele problemen met de nieuwe software via een hotline, bericht of live chat.

Verdere links naar "Windows Server 2022 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2022 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2022 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie"
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Microsoft Word 2010 Windows Microsoft Word 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 89,90 * € 109,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
TIP!
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
G Data Mobile Security Android G Data Mobile Security Android
€ 14,90 * € 19,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
Laatst bekeken