• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2016 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie

Windows Server 2016 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core

€ 49,99 * € 119,99 * (58,34% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 5 keer verkocht
  • BS-10590
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Lizenzerweiterung:

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2016 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie"

Bij BestSoftware kun je gemakkelijk de Windows Server 2016 Standard Core Add-on Extension Licence 2 Core kopen

Als je behoeften veranderen en je de volledige hardware van je serveromgeving wilt gebruiken, maak je beslist een goede keuze met de Windows Server 2016 Standard Core Add-on Extensie Licentie 2 Core. Je kunt de bijpassende uitbreidingsaanbiedingen gemakkelijk hier bij BestSoftware bestellen, vertrouw op de talrijke voordelen en de aantrekkelijke mogelijkheden om ontspannen van thuis uit te winkelen.

Licenties correct - zo eenvoudig is het om Windows Server 2016 in je bedrijf te gebruiken

Om aan de slag te gaan met het populaire Windows Server 2016 in het dagelijks leven, moet je je vooraf vertrouwd maken met het speciale licentiemodel. Want sinds deze versie vertrouwt de bekende fabrikant Microsoft op zogenaamde core licensing, die al op andere gebieden van verschillende server-producten gebruikt wordt. Je moet echter niet zomaar de bijbehorende core licenties voor Windows Server 2016 kopen, maar eerst de belangrijke regels en notities hierover bestuderen. De eerste regel stelt dat elke fysieke processor met minstens acht kernen geteld wordt. Met de tweede regel specificeert Microsoft dat elke fysieke server ook geclassificeerd wordt met minstens 16 cores. Dit bepaalt dus het minimum aantal licenties of kernen dat de gebruiker moet aanschaffen om Windows Server 2016 te kunnen installeren en gebruiken. De derde regel bepaalt ook dat alle fysieke en actieve kernen een licentie moeten hebben, rekening houdend met de twee voorgaande opmerkingen.

De zogenaamde basislicenties zijn verkrijgbaar met 16 of 24 cores, afhankelijk van de individuele eisen en de gebruikte hardware. Je koopt deze als onderdeel van de eerste activering wanneer je Windows Server 2016 wilt installeren en gebruiken. Maar naarmate de maanden en jaren verstrijken, kan de behoefte rond de vergunningen veranderen. Dit is wanneer de Windows Server 2016 Standard Core Add-on Uitbreiding Licentie 2 Core in het spel komt. Je kunt deze uitbreidingslicentie voor het server besturingssysteem bijzonder gemakkelijk en goedkoop bij ons kopen in de BestSoftware online winkel, natuurlijk kun je de Windows Server 2016 Standard Core Add-on Extension Licence 2 Core ook meerdere malen kopen. Na een hardware upgrade of een serververhuizing kun je dan de actieve cores opnieuw licenseren en ze vrijgeven voor gebruik.

Merk echter op dat je ook de zogenaamde CAL's voor je server nodig hebt. Je kunt ofwel een gebruikers CAL ofwel een apparaat CAL kopen voor Windows Server 2016. Beide versies zijn voor je beschikbaar in de BestSoftware online winkel en inspireren je met de gebruikelijke voordelen. Dus voor elke behoefte en alle verschillende omgevingen kun je alle licenties voor Windows Server 2016 kopen.

Windows Server 2016 overtuigt in het dagelijks leven met veel nieuwe technieken en functies

Windows Server 2016 komt met veel technische herzieningen en praktische vernieuwingen in alle varianten. Gebruikers die nog met de voorganger werken en nu willen upgraden kunnen zich hiervan overtuigen. Tot nu toe moesten degenen die het besturingssysteem wilden upgraden daar veel tijd en moeite voor uittrekken. Bovendien ging dit proces vaak gepaard met aanzienlijke stilstandtijden. Met Windows Server 2016 ziet het er echter anders uit, want een zogenaamde Cluster Rolling Upgrade is mogelijk. Dit maakt een eenvoudige overschakeling op de nieuwe generatie mogelijk terwijl de server nog draait. Omdat het cluster op twee verschillende functionele niveaus werkt, is dit gemakkelijk mogelijk met Windows Server 2016 Standard.

Om ook op oudere apparaten prestatieproblemen te kunnen voorkomen, overtuigt Windows Server 2016 ook met een zogenaamde Nano Server. Dit is een speciale vorm van installatie die het probleem van de grote behoefte aan hulpbronnen doeltreffend bestrijdt. De Nano Server draait met slechts 500 megabyte schijfcapaciteit en kan effectief gebruikt worden. Bovendien zorgt deze speciale variant voor een betere gebruikersvriendelijkheid, omdat updates minder vaak nodig zijn en patches ook minder vaak voorkomen.

Rond beveiliging brengt Windows Server 2016 ook aantrekkelijke vernieuwingen en belangrijke functies. Je kunt nu vertrouwen op de nieuwe Windows Defender voor Servers, die direct na installatie langskomt en oplet. Want vooral na de installatie van de server is hij meestal voor een bepaalde tijd onbeschermd. Met deze praktische software, die de fabrikant Microsoft biedt een aantrekkelijke oplossing die goede bescherming kan bieden tegen alle gangbare bedreigingen en tegelijk heel gebruiksvriendelijk is. Overigens kunnen degenen die Windows Defender for Servers niet willen gebruiken, maar liever hun eigen oplossing gebruiken, het eenvoudigweg deactiveren.

Een verbetering van de cloud integratie, bijvoorbeeld via de Azure diensten van Microsoft, is ook opgenomen in Windows Server 2016 Standard. Hier slaat de fabrikant Microsoft de juiste weg in en besluit door te gaan met het aanbieden van virtuele oplossingen met zeer goede schaalbaarheid. Met verdere aanpassings- en instelmogelijkheden, nog meer functies en het beproefde concept, past het zich gemakkelijk aan de behoeften in je bedrijf aan.

Verschillende varianten van Windows Server 2016 richten zich tot verschillende doelgroepen

Windows Server 2016 is de officiële opvolger van Windows Server 2012 R2 en maakt indruk met aantrekkelijke functies, nieuwe technologieën en uitgebreide hulpmiddelen voor het dagelijkse werk. Microsoft stelde de afgewerkte en officiële versie in 2016 aan het publiek voor en stelde klanten in staat de benodigde licenties direct te kopen. Tot op de dag van vandaag wordt het speciaal aangepaste besturingssysteem veel gebruikt en overtuigt het met een grote mate van veiligheid. Dit wordt ook verzekerd door de regelmatige updates die tot ten minste 2027 beschikbaar zullen blijven. Dus als je een goedkoop, maar volwassen en krachtig besturingssysteem voor servers zoekt, is Windows Server 2016 een heel goede keuze.

Het zou al bekend moeten zijn van de voorgangers, maar ook in Windows Server 2016 zijn weer verschillende versies en varianten beschikbaar. Deze richten zich tot verschillende doelgroepen en worden gekenmerkt door technische kenmerken. Dit zijn de Essentials, Standard en Datacenter versies. Windows Server 2016 Standard vertegenwoordigt het middelmatige uitbreidingsniveau en is goed geschikt voor bedrijven die uitgebreide mogelijkheden nodig hebben en ook in mindere mate aan virtualisatie doen. Dit blijkt ook uit een korte blik op de virtualisatierechten. Met Windows Server 2016 Standard zijn twee virtuele machines of als alternatief twee Hyper-V containers mogelijk. De hardware ondersteuning is uitgebreid, er kunnen tot 24 terabyte RAM en tot 512 processorkernen gebruikt worden.

Overigens zijn de hardware eisen voor het gebruik van Windows Server 2016 weer beheersbaar, zodat gebruik op oudere apparaten in principe geen enkel probleem is. Het systeem vereist echter een 64-bit processor architectuur, en een netwerkkaart met een minimum doorvoer in het Gbit/s bereik moet beschikbaar zijn om het volledige potentieel van het systeem te kunnen benutten.

Koop Windows Server 2016 Standard Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core en bespaar extra geld

Wie veel geld wil besparen maar toch veel waarde hecht aan originele en legale licenties, maakt beslist een goede keuze met ons aanbod uit de BestSoftware online winkel. Dit geldt, onder andere, ook voor de Windows Server 2016 Standard Core Add-on Extension Licence 2 Core, maar we hebben ook veel andere producten in de aanbieding voor je behoeften en je technologie. Zo kun je bijvoorbeeld klassieke licenties voor Windows besturingssystemen kopen, onder andere Windows 11 Pro of Windows 10 Thuis tegen bijzonder gunstige prijzen in onze BestSoftware online winkel. Maar ook de andere aantrekkelijke voordelen zullen zeker inspireren. Zo kun je als consument rekenen op de zeer snelle levering van de gekochte licenties. Je kunt van de sleutels gebruik maken na maximaal 30 minuten, want ze worden per e-mail bezorgd. Tenslotte kun je ook gebruik maken van onze vriendelijke, competente klantenservice. Met onze persoonlijke service helpen we onze klanten bij elke zorg en bieden we ondersteuning, bijvoorbeeld via de praktische live chat, hulp via de hotline of stellen je in staat effectief te communiceren via e-mail. Profiteer dus nu van onze aantrekkelijke voordelen en bestel de Windows Server 2016 Standard Core Add-on Extension Licence 2 Core voor je bedrijf tegen lage prijzen bij ons in de BestSoftware online winkel.

Verdere links naar "Windows Server 2016 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2016 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2016 Standaard Core Add-on Uitbreidingslicentie"
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Microsoft Exchange Server 2013 gebruiker Microsoft Exchange Server 2013 gebruiker
vanaf € 19,90 * € 30,67 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
Windows Server 2012 Essentials Windows Server 2012 Essentials
€ 39,99 * € 124,03 *
Windows Server 2019 Datacenter Windows Server 2019 Datacenter
vanaf € 1.199,90 * € 1.538,69 *
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Microsoft SQL Server 2017 gebruiker Microsoft SQL Server 2017 gebruiker
vanaf € 89,90 * € 102,48 *
Microsoft SQL Server 2014 gebruiker Microsoft SQL Server 2014 gebruiker
vanaf € 69,90 * € 81,97 *
Windows Server 2008 gebruiker Windows Server 2008 gebruiker
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Laatst bekeken