• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Windows 10 Thuis N

€ 13,90 * € 25,54 * (45,58% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 247 keer verkocht
  • BS-11124
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows 10 Thuis N"

Koop Windows 10 Home N - koop het moderne systeem voor een geweldige prijs hier bij BestSoftware

Met Windows 10 Home N presenteert de bekende fabrikant Microsoft een besturingssysteem in een heel bijzondere vorm. Met marginale verschillen, die vooral betrekking hebben op de software-componenten, wordt het systeem in vele omgevingen gebruikt en maakt het in principe effectief werken mogelijk. In onze BestSoftware online winkel kun je je licentie voor Windows 10 Home N tegen bijzonder gunstige voorwaarden krijgen en tegelijk profiteren van een directe download en snelle levering van de sleutel per e-mail. Grijp dus nu je kans en koop je sleutel bij ons, we verheugen ons op je gemakkelijke en betaalbare bestelling in de online winkel.

Veel functies, praktische hulpmiddelen om effectief te werken met Windows 10 Home N

Windows 10 Home N is geschikt voor productief werk, effectief gamen of veilig surfen op het Internet en is vooral gericht op privégebruikers. Het besturingssysteem ondersteunt ook krachtige hardware componenten en wordt geleverd met een uitgebreide reeks on-board hulpmiddelen voor uitgebreid gebruik. Je kunt onder andere vertrouwen op de nieuwe Microsoft Edge webbrowser, die in de nieuwste versie beschikbaar is. Hier is een grote en belangrijke verandering te zien. Deze browser is nu gebaseerd op Chromium technologie en verschilt dus al aanzienlijk van de eerder gebruikte Internet Explorer. Edge belooft zeer goede prestaties, ondersteuning voor alle gangbare functies en, natuurlijk, een enorm ruime keuze aan noodzakelijke uitbreidingen voor een goede en individuele ervaring bij het surfen.

Ook de andere on-board hulpmiddelen van Windows 10 Home N laten vrijwel niets te wensen over als je op het bijbehorende systeem wilt vertrouwen. Windows Defender is bijvoorbeeld een praktische beveiligingsoplossing die goede bescherming kan bieden tegen alledaagse bedreigingen. Samen met de Windows Firewall houdt het programma de activiteiten op de computer in de gaten en detecteert het onmiddellijk bedreigingen, potentiële gevaren of aanvallen. Met regelmatige updates, die ook voor Windows Defender gelden, ben je altijd up-to-date als je Windows 10 Home N gebruikt en hoef je je ook vrijwel geen zorgen te maken over actuele bedreigingen.

Met behulp van een Microsoft account kun je gebruik maken van veel meer functies en mogelijkheden in Windows 10 Home N. Meld je met dit account aan, bijvoorbeeld om automatische synchronisatie van belangrijke gegevens tussen verschillende eindtoestellen mogelijk te maken. Op deze manier kun je je surfgeschiedenis of opgeslagen wachtwoorden direct op je andere computers terugvinden. Met behulp van de bijbehorende functie verhoog je je productiviteit vrij aanzienlijk. De Windows Store is ook praktisch. Het biedt je vele gratis of betaalde programma's die je met een paar muisklikken op je thuiscomputer kunt downloaden. Je vindt hier veel populaire versies, die ook gemakkelijk gekocht kunnen worden als dat nodig is. Een Microsoft account is ook nodig om de winkel te gebruiken.

Met Windows Hello heeft de ontwikkelaar Microsoft ook een nieuwe functie toegevoegd die het inlogproces in het dagelijks leven veel gemakkelijker maakt. Gebruik bijvoorbeeld je vingerafdruk of gezichtsherkenning, zodat je binnen korte tijd kunt inloggen en je gebruikersaccount ontgrendelen. Natuurlijk is daarvoor de bijbehorende hardware nodig.

Visueel is Windows 10 Home N ook veel veranderd ten opzichte van zijn nogal onbeminde voorganger Windows 8 en Windows 8.1. De nieuwere versie is nu gericht op het beproefde, althans in zijn basisfuncties, en biedt je bijvoorbeeld een klassiek startmenu voor het starten van apps of het bedienen van basisfuncties. Ook dit kan individueel aangepast en veranderd worden. De zogenaamde Dark Mode is ook inbegrepen, waarmee de gewone vensters, kaders en inhoud in een contrastrijk zwart worden weergegeven. Deze modus kun je afzonderlijk en gemakkelijk activeren of deactiveren, dus afhankelijk van je smaak kun je Windows 10 Home N gebruiken met het klassieke uiterlijk of de nieuwe Donkere modus.

Concluderend zijn het ook de kleine verbeteringen die van Windows 10 Home N een goede keuze maken voor het dagelijkse werk. Zo kun je bijvoorbeeld rekenen op een uitgebreide gebarenbesturing waarmee je de software intuïtief kunt bedienen. Bovendien kun je nu met een paar eenvoudige stappen instellen dat de WLAN interface na deactivering automatisch weer inschakelt en verbinding maakt met het gewenste netwerk. Bovendien komt Windows 10 Home N met een functie voor automatisch of dynamisch vergrendelen. Het principe is heel eenvoudig: Als je jezelf van je PC verwijdert, vergrendelt het systeem zich automatisch. Vooral in de professionele sector kan dit de veiligheid en doeltreffendheid tijdens het werk aanzienlijk verhogen. Overigens is deze functie technisch gebaseerd op de Bluetooth interface van je smartphone. Als je hem meeneemt als je de werkplek verlaat, wordt de Bluetooth verbinding onderbroken en vergrendelt de computer zich na ongeveer 30 seconden. Onbevoegden hebben dus geen toegang meer tot de functies en bestanden op de computer.  

Belangrijke verschillen tussen Windows 10 Home N en Windows 10 Home

Windows 10 Home N is in principe de klassieke versie van het besturingssysteem, de meeste mogelijkheden en functies staan tot je beschikking, en de bediening verschilt niet van de gewone versie. Toch ontbreekt er een belangrijk detail: Windows Media Player ontbreekt in Windows 10 Home N. Met deze speciale versie volgt de fabrikant Microsoft de eisen van de EU Commissie. Want sinds 2004 is de firma verplicht ook een versie van het systeem zonder Media Player aan te bieden. Eerst en vooral kun je de gewenste mediaspeler niet gebruiken om er video's of muziek mee af te spelen of om er CD's en DVD's mee te branden. Door het ontbreken van overeenkomstige codes en onderdelen gaan de effecten met Windows 10 Home N echter verder dan de Windows Media Player. De Windows Movie Maker of het Windows Media Center zijn dus ook niet vrij verkrijgbaar ex werkt met de Windows 10 Home N licentie. Het verschil is ook merkbaar bij het gebruik van de camera-app, want ook die kan niet af fabriek gestart worden.

Tip: Hoe gebruik je de mediaspeler en andere functies met Windows 10 Home N

Hoewel Windows 10 Home N natuurlijk ook zonder de mediaspeler gebruikt kan worden zonder problemen of grote beperkingen, is het eenvoudige en ongecompliceerde concept erg populair bij veel gebruikers. De wens om de software onder Windows 10 Home N te gebruiken komt dan ook vaak voor. Met de bijbehorende packs en downloads heb je de mogelijkheid om de mediaspeler en de codecs die voor het gebruik van alle functies gebruikt worden ook daarna te installeren en te gebruiken. Je vindt de bijbehorende downloads en bestanden direct bij de fabrikant Microsoft, onder andere, dus maak gebruik van de eenvoudige mogelijkheden voor snelle montage achteraf.

Overigens: Een directe upgrade naar de klassieke versie van Windows 10 Home is niet mogelijk. De kern van de varianten is daarvoor te verschillend. Dus als je van Windows 10 Home N naar Windows 10 Home wilt overschakelen, moet je het systeem helemaal opnieuw installeren. Natuurlijk kun je ook je sleutel voor de permanente activering en het gebruik van Windows 10 Home hier bij ons krijgen als je van de uitgebreide mogelijkheden wilt profiteren. Koop dus voordelig de versie die je wilt, we kijken uit naar je aankoop.

We raden nu een goedkope aanschaf van Windows 10 Home N direct bij BestSoftware aan

Met een gemakkelijke en goedkope aanschaf rond de licentie voor Windows 10 Home N, zijn we hier bij BestSoftware voor jou om van te genieten. Bekijk nu de aantrekkelijke aanbiedingen en ontvang de sleutel per e-mail binnen maximaal 30 minuten na je aankoop. Je hoeft niet lang te wachten op de succesvolle activering van je software, maar kunt direct beginnen met het uitgebreide gebruik. We helpen je graag bij de activering of als je vragen hebt over het product. Gebruik onze contactmogelijkheden per telefoon, e-mail of live chat voor bijzonder snelle hulp. Ook andere Microsoft producten zijn gratis voor je verkrijgbaar, dit geldt bijvoorbeeld voor Office 2021, voor het klassieke Windows 10 Home of voor Windows 10 Pro N. Dus pak de versie die je wilt en koop je favoriet hier bij ons in slechts een paar stappen.

 

Systeemeisen - Windows 10 Home N
Processor of SoC met minstens 1 GHz
Besturingssystemen    Windows 10 Thuis N
Geheugen 1 GB voor 32-bit of 2 GB voor 64-bit
Harde schijf ruimte 16 GB voor 32-bit besturingssysteem of 20 GB voor 64-bit besturingssysteem
Grafische kaart DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0 driver
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

Verdere links naar "Windows 10 Thuis N"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows 10 Thuis N"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows 10 Thuis N"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Windows 7 Ultimate Windows 7 Ultimate
€ 14,90 * € 34,50 *
Windows 7 Home Premium Windows 7 Home Premium
€ 8,90 * € 13,23 *
Microsoft Outlook 2010 Windows Microsoft Outlook 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Windows 8.1 Professional Windows 8.1 Professional
€ 11,90 * € 39,26 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Outlook 2019 MAC Microsoft Outlook 2019 MAC
€ 29,90 * € 89,90 *
Windows 10 Onderwijs Windows 10 Onderwijs
€ 25,90 * € 31,70 *
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
€ 179,99 * € 226,61 *
Windows 10 Pro voor werkstation Windows 10 Pro voor werkstation
€ 89,90 * € 184,55 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 44,90 * € 75,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
Laatst bekeken