• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Office 2019 Professional Plus Volumenlizenz | Terminalserver | Windows

€ 94,90 * € 249,90 * (62,02% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 269 keer verkocht
 • BS-10564
 • Meertalig
 • Afhankelijk van de keuze
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
 • Word
  Excel
  PowerPoint
  OneNote
  Outlook
  Uitgever
  Toegang
  Skype
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Professional Plus Volumenlizenz | Terminalserver | Windows"

De perfecte oplossing voor bedrijven: Office 2019 Professional Plus Volume Licenties

Microsoft Office is de ongeslagen industriestandaard voor effectief werken met digitale documenten in alle kantoren over de hele wereld. Met Microsoft Office 2019 Professional Plus bieden we je een functierijke softwarecollectie die indruk maakt met zijn gebruikelijke hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Als onderdeel van Microsofts open licentie programma kun je de licenties tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden kopen. Het pakket bevat het tekstverwerkingsprogramma Word 2019, het spreadsheetprogramma Excel 2019, de presentatiesoftware PowerPoint 2019, het digitale notitieprogramma OneNote 2016, de databanksoftware Access 2019, het e-mailbeheerprogramma Outlook 2019, de VoIP-software Lync 2019 (Skype for Business 2019) en de publicatiesoftware Publisher 2019. Met de Office WebApps 2019 kun je flexibel en vanaf elke locatie via een browser werken. Met de software oplossingen kan elke denkbare taak professioneel en doelgericht beheerd worden.

Informatie over volumelicenties en het open licentieprogramma

Oorspronkelijk waren volumelicenties voorbehouden aan extreem grote bedrijven. Alleen bedrijven met de nodige middelen en een groot aantal werknemers kwamen in aanmerking. Het Open Licentie Programma van Microsoft stelt kleinere bedrijven (vijf werkstations of meer) in staat te profiteren van de talloze voordelen van volumelicenties. Registratie voor de licentiemodule Microsoft Office 2019 Professional Plus Open-NL is vereist. Je kunt dan gemakkelijk volumelicenties voor je bedrijf kopen. Aanvankelijk hoef je maar vijf licenties te kopen. In een later stadium kun je gemakkelijk extra MAK en KMS licenties kopen. Vooral groeiende bedrijven kunnen het financiële risico dat uit een investering vooraf kan voortvloeien, aanzienlijk beperken. Vergeleken met een gewone winkelversie kun je profiteren van extra service-aanbiedingen van Microsoft. Natuurlijk kunnen Microsoft Office 2019 Professional Plus Open-NL licenties die je via onze winkel koopt zowel op standalone computers als op een terminal server gebruikt worden.

KMS en MAK: Twee manieren om Office 2019 Professional Plus te activeren

De volumelicenties die in het Open-Licentie programma worden aangeboden, kunnen in principe op twee verschillende manieren geactiveerd worden. Ten eerste via een sleutelbeheersdienst (KMS), en ten tweede in de vorm van meervoudige activeringssleutels (MAK). Grotere bedrijven met meer dan 25 computerwerkstations kunnen overwegen een Microsoft Office 2019 Professional Plus KMS licentie te gebruiken. Dan kunnen de licentiesleutels geactiveerd worden via een centrale server in het bedrijf. MAK's lijken erg op de licentiesleutels van de consumentenvarianten van Office 2019 en van andere softwareproducten. Hier moet de productsleutel voor elke afzonderlijke installatie worden ingevoerd en wordt hij rechtstreeks met Microsoft gevalideerd. Als beheerder kun je de licenties gemakkelijk omzetten via slmgr, zodat de aanschaf van een onjuiste sleutel volkomen onschadelijk is.

Koop Office 2019 Professional Plus goedkoop en verhoog je productiviteit

Elk programma in het Office pakket biedt verschillende sterke punten en is ontworpen om specifieke taken op te lossen.
Microsoft Word is het functierijke tekstverwerkingsprogramma waarmee jij en je medewerkers allerlei soorten inhoud kunnen bewerken. Of het nu gaat om zakelijke correspondentie, kwartaalrapporten, facturen of herinneringen, Word 2019 geeft je geschreven documenten altijd een aantrekkelijk ontwerp en een professionele opmaak.
Met Excel kunnen uitgebreide tabellen beheerd worden en wiskundige opgaven moeiteloos opgelost worden. Je bedrijf kan onder meer voordeel halen uit de talrijke functies op het gebied van boekhouden, administratie, personeelszaken, controlling en produktieplanning. De gegevens kunnen gevisualiseerd worden met een aantal diagrammen.
De PowerPoint presentatiesoftware is de ideale oplossing als het erom gaat informatie op een begrijpelijke manier over te brengen of inhoud op een indrukwekkende manier te presenteren. Of het nu gaat om veranderingen in de organisatiestructuur, nieuwe producten, kwartaalanalyses of vergaderresultaten, met PowerPoint zullen jij en je medewerkers altijd een positieve indruk achterlaten in het bedrijf en bij de klanten.
Met het krachtige e-mailbeheerprogramma Outlook kun je gemakkelijk e-mails verzenden, ontvangen, doorsturen, beheren en archiveren. Bovendien kunnen de geïntegreerde agendafuncties gebruikt worden om vanaf de computer snel en gemakkelijk vergaderingen met meerdere deelnemers te organiseren. Bovendien kunnen vrij definieerbare taken gebruikt worden om de belangrijkste punten bij te houden.
Microsoft Access is het professionele programma voor het handig maken en beheren van databases. Zelfs zonder uitgebreide programmeerkennis kan uitgebreide informatie in een databank opgeslagen, beheerd en geëvalueerd worden. Complete processen zoals verkoop en inkoop kunnen via de software doelgericht afgehandeld worden.
Terwijl digitale notitieboeken gemaakt en beheerd kunnen worden met OneNote 2016, is Publisher 2019 de perfecte software-oplossing voor het maken van brochures, flyers en andere hoogwaardige publicatieproducten.

Voor een heleboel nieuwe functies: Office 2019 Professional Plus online kopen

Microsoft Office 2019 is echt het all-round zorgeloze pakket voor je bedrijf en maakt indruk met tal van nieuwe functies die het comfort en de productiviteit op een terminal server en een PC aanzienlijk verhogen. Als je de bijbehorende licenties goedkoop online via onze shop koopt, kun je profiteren van nieuwe functies voor peninvoer. Behalve krachtigere gegevensanalyse in Excel, kun je nieuwe indrukwekkende dia-overgangen gebruiken in PowerPoint. Het schrijfprogramma Word is uitgebreid met een oogvriendelijk "Donker Thema" en biedt een tekst-naar-spraak functie. De talrijke aanraakfuncties van Microsoft Office 2019 Professional Plus zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 10. Een laptopcamera of een USB 2.0 videocamera, microfoon en audio-uitgang zijn nodig om de Skype voor Bedrijven gespreks- en vergaderfuncties ten volle te kunnen benutten. De verzameling programma's wordt gecompleteerd door Microsoft Office web apps. Hiermee kunnen jij en je medewerkers talrijke kernfuncties van de programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook direct in de web browser gebruiken. Dit kanuiterst praktisch zijn, vooral voor externe afspraken of voor verschillende werkplekken in de onderneming.

 

 

Systeemvereisten - Office 2019 Professional Plus volumelicenties
Processor 1.6 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 11
Windows Server 2019, Windows Server 2022 (andere versies van Windows worden niet ondersteund)

RAM minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 4 GB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixels
NET versie .NET versie 3.5 of hoger
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant) office.com/systemrequirements.Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Professional Plus Volumenlizenz | Terminalserver | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Professional Plus Volumenlizenz | Terminalserver | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Professional Plus Volumenlizenz | Terminalserver | Windows"
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Eset Home Security Premium Eset Home Security Premium
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
TIP!
Microsoft Excel 2019 Windows Microsoft Excel 2019 Windows
€ 29,90 * € 107,09 *
Microsoft Word 2016 Windows Microsoft Word 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Laatst bekeken