• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft SQL Server 2016 Standaard

€ 219,90 * € 490,90 * (55,2% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 43 keer verkocht
  • BS-10677
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2016 Standaard"

 

Koop het nu - koop de populaire SQL Server 2016 Standard met alle nieuwe mogelijkheden

Koop de populaire SQL Server 2016 Standaard nu bij BestSoftware en vertrouw op de gesofisticeerde oplossing voor het beheer van uitgebreide databases. Een goed doordacht concept, de veiligheid van je gegevens en eenvoudige bediening staan centraal. Je kunt de nodige licenties voor gebruik tegen een gunstige prijs in onze online shop verkrijgen, dus bestel de passende varianten gemakkelijk bij ons in de BestSoftware online shop. Profiteer van het aantrekkelijke aanbod en ga meteen aan de slag dankzij onze bijzonder snelle beschikbaarheid.

 

Vereenvoudig je werk met databases dankzij de effectieve functies van SQL Server 2016 Standard

De SQL Server 2016 Standard is een verdere ontwikkeling van zijn voorganger en daarom nog steeds een krachtig relationeel databasemanagementsysteem. Wie dus herhaaldelijk met grote hoeveelheden gegevens omgaat en veel belang hecht aan goede beschikbaarheid en enorme veiligheid, doet er goed aan de professionele oplossing van het huis van Microsoft is heel goed aan te raden. De 2016 versie is verkrijgbaar in drie hoofdedities, die Enterprise, Express en Standard heten. De standaard versie is gericht op kleinere bedrijven die niettemin niet zonder de prestaties en de enorme functies willen.

 

De SQL Server 2016 Standard levert niet alleen permanent en betrouwbaar de nodige gegevens en databases, maar kan ook overtuigen met een zeer goed beveiligingsniveau. Het product maakt indruk met veel functies en de allernieuwste versleuteling. Je hoeft je dus beslist geen zorgen te maken over ongeoorloofde toegang tot de server. De functies voor praktisch en doeltreffend werken zijn echter ook op zichzelf belangrijk. De interface met cloud technologie, die al in 2012 werd geïntroduceerd, is er natuurlijk nog steeds, en de hybride oplossingen kunnen zonder beperkingen gebruikt worden. Dit maakt uitgebreide aanpassingen op het gebied van virtualisatie mogelijk, zodat je de SQL Server 2016 Standard desgewenst altijd kunt aanpassen aan individuele behoeften en kunt schalen met het oog op het gebruik in je bedrijf.

 

Gebruik de kernlicenties van SQL Server 2016 Standard voor je individuele werk

In 2012 introduceerde Microsoft herziene licenties voor de SQL Server, en dit systeem wordt ook gebruikt voor SQL Server 2016 Standard. Met de Standaard variant echter, heb je de keuze tussen kernlicenties of serverlicenties, samen met de bijbehorende toegangslicenties. Beide varianten kunnen natuurlijk voor- en nadelen hebben. Wat belangrijk is, is een fundamentele beoordeling, nog vóór de aankoop, van hoe het product in je bedrijf gebruikt zal worden. Dan kun je de juiste licentie voor je individuele behoeften kiezen en kopen. Merk echter op dat het helaas niet meer mogelijk is om reeds gekochte licenties achteraf te veranderen.

 

Met core licensing van SQL Server 2016 Standard worden de afzonderlijke kernen van de server gelicenseerd. Op het eerste gezicht lijkt deze variant voor veel klanten erg duur te zijn. Hier moet je echter opmerken dat verdere toegangsvergunningen niet meer nodig zijn voor gebruik. Je kunt de software direct gaan gebruiken en er zijn geen beperkingen. Dus als je met veel collega's, verschillende apparaten of onder voortdurend wisselende omstandigheden met SQL Server 2016 Standard wilt werken, is de zogenaamde core licensing beslist een heel goede keuze.

 

Maar de alternatieve variant biedt natuurlijk ook enkele voordelen. Binnen de reikwijdte van serverlicenties met toegangslicenties krijg je een vraaggerichte toegangsoptie. Eerst koop je de basislicentie, d.w.z. de server licentie. Dit is wat je in de eerste plaats in staat stelt het programma op je server te draaien. Het is echter belangrijk op te merken dat dit niet geldt voor toegang voor jou of je medewerkers. In plaats daarvan moeten voor deze gekozen variant de zogenaamde CAL's bijkomend gekocht worden. Je kunt kiezen tussen de zgn CAL's voor gebruikers en de Apparaat CALs apparaat CALs. De Device CALs geven een bepaald apparaat toegang tot de SQL Server 2016 Standard en zijn een bijzonder goede keuze, bijvoorbeeld als de toegang toch altijd via een vaste computer in het bedrijf verloopt. Het is echter belangrijk op te merken dat mobiel werken of soortgelijke projecten met deze licenties niet gemakkelijk mogelijk zijn. Werknemers zijn veel flexibeler met een gebruikers-CAL. Dit heeft te maken met de individuele gebruiker. Deze gebruiker kan dan de SQL Server 2016 Standard gebruiken vanaf elk gewenst apparaat, bijvoorbeeld vanaf een tablet of notebook. Als je steeds weer met verschillende technologieën wilt werken, kies je zo mogelijk voor een van deze varianten. Bedenk bij je keuze wel dat dan voor elke individuele werknemer een licentie moet worden gekocht. Vooral in grote bedrijven met veel werknemers kan dit snel erg duur worden.

 

Vernieuwingen en herzieningen - dit is wat je kunt verwachten in SQL Server 2016 Standard

De fabrikant Microsoft heeft de SQL Server 2016 Standaard opnieuw op precies de juiste plaatsen aanzienlijk verbeterd en blijft zich vooral richten op de dagelijkse behoeften van gebruikers. De aandacht gaat bijvoorbeeld uit naar de enorme hoeveelheid gegevens die tegenwoordig als onderdeel van het dagelijkse werk steeds weer in grote databanken verplaatst moeten worden. In dit geval zijn zeer hoge prestaties belangrijk, en het is precies dit dat de SQL Server 2016 Standard weer met zich meebrengt Microsoft heeft bijvoorbeeld de nieuwe in-memory OLTP module in de server geïntroduceerd en belooft aanzienlijk betere prestaties en betere gegevensoverdracht. Tot 30 keer snellere toepassingen en zelfs tot 100 keer snellere gegevensopvragingen zouden het resultaat van de optimalisaties moeten zijn. Dit bespaart natuurlijk enorm veel tijd en moeite, vooral op de lange termijn.

 

Het is echter ook belangrijk om in een veilige omgeving te werken. Dit is precies wat SQL Server 2016 Standard met de juiste mogelijkheden en herziene technieken brengt, bijvoorbeeld door verbeterde versleuteling. Aan de andere kant, als het gaat om werken in de cloud, zijn er ook voortdurend verdere ontwikkelingen en verbeteringen in SQL Server 2016 Standard. Vertrouw op nog meer naadloze en betere samenwerking in een hybride omgeving. Wie tegelijk met lokale hardware en de kracht van de cloud wil samenwerken, doet met SQL Server 2016 Standard beslist een heel goed idee. Verdere veranderingen betreffen bijvoorbeeld de visualisatiemogelijkheden van de server, waarmee je steeds veel beter veranderingen, vorderingen of de huidige status in de gaten kunt houden.

 

Altijd een goede beslissing - koop SQL Server 2016 Standaard licenties bij BestSoftware

De aankoop van SQL Server 2016 Standaard licenties hier bij BestSoftware is altijd een goede oplossing voor jou als consument. Want alleen bij ons kun je vele aantrekkelijke, verschillende voordelen verwachten, waarvan je met een eenvoudige bestelling individueel gebruik kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld rekenen op de bijzonder snelle levering, want die voeren we per e-mail uit. Na je aankoop zijn de licenties dus al na maximaal 30 minuten vrij beschikbaar en niets staat uitgebreid werken met de SQL Server 2016 Standard nog in de weg. Je bent ook welkom om jezelf te overtuigen van de bekwame, vriendelijke service die altijd voor je klaar staat. Onze medewerkers zullen je naar beste vermogen ondersteunen als je vragen hebt over de producten of als er problemen optreden bij de activering. Natuurlijk kun je bij BestSoftware ook veel andere producten op aanvraag verwachten, bijvoorbeeld de directe voorganger van de SQL Server of nieuwere varianten. Als je wilt, koop je dus gewoon de SQL Server 2014 of de SQL Server 2017 en beslis voor de precies passende vergunningen.

 

 

Systeemeisen - Microsoft SQL Server 2016 Standard
Platform Windows, Linux, Mac
Besturingssysteem Windows 8, Windows 8.1 Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Red Hat Enterprise Linux 7.3, Red Hat Enterprise Linux 7.4, SUSE Enterprise Linux Server v12 SP2, Ubuntu 16.04LTS, Docker Engine 1.8+
Processor x64 1.4 GHz CPU (minimaal), x64 CPU 2.0 GHz of sneller (aanbevolen)
Geheugen 1 GB (minimaal), 4 GB (aanbevolen)
Harde schijf ruimte 6 GB (minimum)
Monitor Super VGA monitor met een minimum resolutie van 800 x 600 (hogere resolutie aanbevolen)
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2016 Standaard"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2016 Standaard"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2016 Standaard"
Laatst bekeken