• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft SQL Server 2016 Standaard 2 Kern

€ 889,90 * € 2.999,90 * (70,34% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 17 keer verkocht
  • BS-10678
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2016 Standaard 2 Kern"

Sneller, beter en veiliger - gebruik SQL Server 2016 Standard 2 Core en koop licenties tegen lage prijzen

Koop licenties voor de SQL Server 2016 Standaard 2 Kern nu tegen een zeer gunstige prijs en stel je vertrouwen in een beproefd relationeel database management systeem dat al vele tientallen jaren in gebruik is. Met de server heb je altijd toegang tot de juiste gegevens, je kunt veel doeltreffender werken en je profiteert van de jarenlange ervaring van de fabrikant. Profiteer nu en koop de core licenties voor SQL Server 2016 Standard 2 Core voor een bijzonder lage prijs in een dubbelpakket bij ons in de BestSoftware online winkel.

De SQL Server 2016 Standard 2 Core is een krachtige oplossing

SQL Server 2016 Standard 2 Core is een bijzonder krachtige en populaire optie voor het werken met grote gegevensvolumes en databases. De oplossing is al vele jaren beschikbaar voor gebruikers en inspireert met vernieuwende technieken en praktische functies. Dit geldt bijvoorbeeld voor beveiliging. Vooral bij gegevens en toegang tot databases via een server speelt bescherming een centrale rol. Doeltreffende versleutelingen en beveiligingen verhinderen toegang door onbevoegden en zijn dus beschikbaar voor veilig gebruik.

Maar ook de andere opties zijn over de hele linie overtuigend. Dit geldt bijvoorbeeld voor de gebieden virtualisatie of samenwerking met de "cloud". De fabrikant Microsoft legde hiervoor al in 2012 de basis met de integratie van de Azure interface, d.w.z. een optie voor effectieve samenwerking met zijn eigen cloud dienst. Met behulp van de verbinding en de extra mogelijkheden voor virtualisatie kan de behoefte steeds individueel aangepast worden om effectief gebruik mogelijk te maken.

De nieuwe versie biedt klanten veel herzieningen en betere prestaties

De SQL Server 2016 Standard 2 Core brengt veel vernieuwingen en uitgebreid herziene functies met zich mee, zodat er nog effectiever gewerkt kan worden. Dit is al duidelijk bij het bekijken van de beschikbare varianten. Het was te verwachten, maar de eerder aangeboden Business Intelligence versie is sinds 2016 niet meer beschikbaar voor de server. Het aanbod bestaat nu uit de drie hoofdvarianten Enterprise, Standard en Express. De Express oplossing blijft de taak op zich nemen om geschikte functies te bieden, vooral voor kleinere bedrijven.

Vanuit technisch oogpunt wordt bijvoorbeeld de SQL Server 2016 Standard 2 Core geleverd met een uitgebreide prestatie-optimalisatie. Dankzij dit kun je in het dagelijks gebruik veel tijd en moeite besparen. Je kunt rekenen op sneller gegevens ophalen, wat nu 100 keer sneller zou moeten zijn. Algemene toepassingen kunnen nog steeds 30 keer sneller gebruikt worden, dit moet behoorlijk merkbaar zijn. Vooral met het oog op de toenemende hoeveelheid gegevens en het enorme belang van uitgebreide bestanden in het dagelijks leven, spelen deze optimalisaties een centrale rol. Tegelijk werkt Microsoft ook op andere gebieden, bijvoorbeeld door Polybase te integreren. Hiermee zijn nu SQL queries via Hadoop bestanden mogelijk. Dankzij de nieuwe Stretch Database functie kunnen historische gegevens nu naar Azure worden uitbesteed, zodat niets meer in de weg hoeft te staan van effectief werk.

Ga nu aan de slag met de juiste licenties voor SQL Server 2016 Standard 2 Core

Maar voor je met het eigenlijke werk kunt beginnen, moet je nadenken over de juiste licenties. Hier gaat Microsoft verder met het concept van core licensing dat in 2012 werd geïntroduceerd. Als je wilt, kun je dus licenties nemen op de afzonderlijke processorkernen van de server. Met het oog op de toenemende prestaties van processors en servers is deze verandering in de licenties niet meer dan een logisch gevolg. Binnen de reikwijdte van de Core licenties profiteer je van onbeperkte toegang tot de praktische SQL Server 2016 Standard 2 Core. Je kunt rekenen op een uitgebreid gebruik. Tegelijk hoef je je geen zorgen meer te maken over de anders vereiste toegangslicenties bij de aankoop van de Core licenties, die worden met deze variant geheel weggelaten. Merk echter op dat de core licenties altijd alleen in een dubbel pakket worden gekocht, ongeacht het werkelijke aantal cores. Bovendien schrijft Microsoft voor dit type licenties de aankoop van minstens vier licenties per CPU voor; ook hier speelt het werkelijke aantal een ondergeschikte rol. Dus als je een van de zeldzame dual-core CPU's gebruikt, moet je nog steeds vier licenties kopen.

Onze tip: Denk, voordat je de SQL Server 2016 Standard 2 Core licenties koopt, goed na of de andere optie ook voor jou in aanmerking komt. Microsoft blijft immers het alternatief aanbieden in de vorm van server- en toegangslicenties, vooral voor de standaard variant. Dit zijn de zogenaamde CAL's, d.w.z. Client Access Licenses. Deze moeten naast de server licentie gekocht worden, maar bieden individuele en op de behoeften afgestemde licenties. Vooral in kleinere bedrijven met weinig werknemers kan deze overweging lonen. Je hebt de keuze tussen zogenaamde Apparaat CAL's en Gebruikers CAL's. De SQL Server 2016 standaard apparaat CAL's worden toegewezen aan een vast toestel, van waaruit alle medewerkers dan gelijkelijk toegang hebben tot de server. Met de SQL Server 2016 standaard gebruikers CAL gebruikers-CAL's, daarentegen, geef je een vaste medewerker een licentie. Deze medewerker kan dan de server vanaf alle verschillende toestellen zonder beperkingen gebruiken en is daardoor veel flexibeler in het dagelijks leven.

Weeg de opties en je eigen eisen voor SQL Server 2016 Standard 2 Core licenties en andere varianten heel zorgvuldig af, voordat je een aankoop doet. Omdat een latere wijziging of hertoewijzing van de licenties niet meer mogelijk is met SQL Server 2016.

Eenvoudig, snel en goedkoop - hier vind je licenties voor SQL Server 2016 Standard 2 Core

De praktische vergunningen voor de SQL Server 2016 Standaard 2 Kern je kunt de praktische licenties voor de server in onze BestSoftware online winkel heel gemakkelijk, heel goedkoop en vooral heel snel kopen. Vooral in de professionele omgeving is tijd vaak geld, en daarom hebben we gekozen voor een ongecompliceerde en snelle levering van de licenties per e-mail. Na de succesvolle aankoop van de gewenste producten bij ons in de BestSoftware online winkel, ontvang je de oplossingen per e-mail na maximaal 30 minuten. Als consument hoef je je ook geen zorgen te maken over vragen of problemen met de geleverde software of het aanbod in onze winkel. Wij ondersteunen je zo goed mogelijk bij de activering of tijdens het gebruik en stellen ervaren, vriendelijke deskundigen ter beschikking. Ze ondersteunen je naar best vermogen, we bieden je een praktische live chat, een hotline en een ondersteuningsmogelijkheid via e-mail. Bovendien heb je in onze winkel direct toegang tot veel andere software producten, waaronder die met betrekking tot Microsoft's SQL Server. Je kunt bijvoorbeeld tegen een bijzonder gunstige prijs de variant SQL Server 2012 of SQL Server 2019om ofwel veel geld te besparen, ofwel een aanzienlijk nieuwere variant te gebruiken.

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2016 Standaard 2 Kern"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2016 Standaard 2 Kern"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2016 Standaard 2 Kern"
Laatst bekeken