• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft SQL Server 2017 Standaard 2 Kern

Microsoft SQL Server 2017 Standaard 2 Kern

€ 1.290,90 * € 3.299,99 * (60,88% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 3 keer verkocht
  • BS-10608
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2017 Standaard 2 Kern"

Koop SQL Server 2017 Standard 2 Core - bij ons vind je alle licenties veel goedkoper

We kijken uit naar je aankoop bij ons in de BestSoftware online winkel, bij ons profiteer je van aantrekkelijke aanbiedingen rond de SQL Server 2017 Standard 2 Core. Reik uit en verzeker je nu van het bewezen relationele database management systeem tegen aantrekkelijke voorwaarden bij ons in de winkel, hier vind je vast en zeker de juiste variant voor je behoeften. De oplossing biedt beproefde technieken, veel functies en is uitstekend geschikt voor de hoge eisen van professionele gebruikers in de onderneming. Betrouwbare technieken, goede prestaties en gesofisticeerde functies voor jarenlang gebruik vormen een aantrekkelijk totaalpakket wanneer je dne SQL Server 2017 Standaard 2 Kern besluiten.

SQL Server 2017 Standard 2 Core ondersteunt uitgebreid werken met grote gegevensvolumes

In de loop der jaren heeft Microsoft herhaaldelijk de SQL Server als een populair relationeel databasemanagement systeem vernieuwd en vele nieuwe functies geïntroduceerd. Tot op de dag van vandaag zorgt dit voor een grote vraag van de beroepssector naar de aantrekkelijke oplossing. Natuurlijk biedt de SQL Server 2017 Standard 2 Core weer uitgebreide mogelijkheden op het gebied van virtualisatie, bijvoorbeeld om belangrijke processen uit te besteden en virtuele infrastructuren te gebruiken. Dit maakt eenvoudige en individuele schaling van de prestaties van de server mogelijk. Vooral in kleinere bedrijven, waar de prestatie-eisen snel kunnen veranderen, biedt de SQL Server 2017 Standard 2 Core dus veel voordelen en optimale voorwaarden voor dagelijks gebruik.

Natuurlijk gaan de mogelijkheden met de SQL Server 2017 Standard 2 Core veel verder. Je kunt vertrouwen op intelligente functies en machinaal leren om je werk nog effectiever te maken. Bovendien heb je de vrije keuze uit in totaal drie versies. De variant van de SQL Server uit 2017 kun je kopen als Enterprise, Standard of Express. Met de Standaard versie maak je beslist een goede keuze als klant uit de professionele omgeving met een kleiner bedrijf.

De juiste licentie voor je bedrijf - je vindt ze zeker snel bij BestSoftware

Als je de SQL Server 2017 Standard 2 Core in het dagelijks leven wilt gebruiken en er effectief mee wilt werken, moet je natuurlijk eerst de juiste licenties kopen. Vertrouw op individuele mogelijkheden, want Microsoft biedt twee praktische manieren voor de server van het jaar 2017. De zogenaamde core licensing, die voor het eerst in 2012 werd ingevoerd, is bijzonder populair.

Hiermee koop je licenties voor de afzonderlijke kernen van de processoren. Met deze aankoop kun je dan de SQL Server 2017 Standard 2 Core onbeperkt gebruiken en ook met meerdere apparaten of medewerkers toegang tot de server krijgen; extra toegangslicenties zijn met deze naar verhouding dure variant niet meer nodig. Voor de 2017 server specificeert Microsoft weer vaste regels rond licenties, bijvoorbeeld rond het aantal cores dat gelicentieerd moet worden. Zo kunnen de licenties alleen in een dubbelpakket gekocht worden; afzonderlijke varianten worden niet aan klanten aangeboden. Tegelijkertijd moeten er minstens vier licenties per processor uitgegeven worden, dus het minimum is vier core licenties per server.

Als je afgeschrikt wordt door de hoge kosten of meer individuele licenties wilt, kun je ook kiezen voor de alternatieve variant. Dit is een combinatie van serverlicenties en toegangslicenties. In dit geval moet je beide versies kopen, maar de afzonderlijke prijzen zijn navenant lager. Als je beslist hebt over de serverlicentie, moet je nu kiezen tussen SQL Server 2017 apparaat CAL en SQL Server 2017 gebruikers CAL en . De afkorting CAL staat voor "Client Access License" en staat voor een zogenaamde toegangsvergunning. Dit kan dan gebruikt worden om de individuele medewerkers of de apparaten een licentie te geven voor toegang tot de server. In het algemeen bieden beide varianten je verschillende voor- en nadelen, waarmee je beslist rekening moet houden als je een beslissing neemt. Zo zijn User CALs geschikt voor directe toegang tot SQL Server 2017 via veel verschillende apparaten. Je medewerker kan effectief werken via de notebook, de vaste PC of zelfs de tablet, maar je hebt voor elke collega een aparte licentie nodig. Als je een Device CAL kiest, geef je toegangsrechten aan een vast apparaat. Dit kan bijvoorbeeld een vaste computer in het bedrijf zijn. Alle medewerkers kunnen dan vanaf deze computer met de SQL Server werken.

Tussen haakjes: Als je eenmaal de licenties voor SQL Server 2017 Standard 2 Core hebt gekocht, liggen ze vast. Helaas is herbestemming of een verandering dan niet meer mogelijk en moet je je bij de keuze neerleggen. Daarom moet je steeds zorgvuldig nagaan welke van de varianten bijzonder goed aan je behoeften voldoet.

In 2017 introduceert Microsoft enkele aantrekkelijke vernieuwingen in de SQL Server

In 2017 heeft de fabrikant Microsoft de SQL Server weer eens bijgewerkt en op precies de juiste plaatsen veranderingen aangebracht. Zo kun je als klant rekenen op nog betere prestaties, die in 2014 al een grote sprong voorwaarts maakten met de introductie van nieuwe opslagtechnologieën. Maar de voortdurende verbetering van de reactiesnelheid van de server is ook van groot belang voor het dagelijkse werk, want per slot van rekening nemen de gegevensvolumes al jaren voortdurend toe en in de professionele omgeving is ook effectief werken belangrijk. De SQL Server 2017 Standaard 2 Kern server biedt de perfecte voorwaarden voor deze hoge eisen.

Maar tegelijk brengt SQL Server 2017 Standard 2 Core veel andere vernieuwingen en veranderingen met zich mee. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op de ondersteuning van veel meer Linux distributies, dit maakt het werken met de server nog flexibeler mogelijk. Tegelijk breidt Microsoft de ondersteuning voor het leren van gegevens uit en integreert nieuwe talen voor gegevensanalyse, dit zijn de populaire varianten R en Python. Met automatische database optimalisatie en nieuwe T-SQL tekstfuncties blijft vrijwel geen wens onvervuld bij het dagelijkse werk met de SQL Server 2017 Standard 2 Core.

Koop per stuk en bespaar geld - wij maken het ook voor jou mogelijk

Bij ons zijn klanten precies op de juiste plaats voor de individuele en tegelijk zeer voordelige aankoop van software producten en licenties. Je kunt vertrouwen op onze hoge graad van bekwaamheid en onze intussen uitgebreide ervaring als het gaat om het aantrekkelijke software aanbod. Natuurlijk kun je als consument bij BestSoftware veel voordelen verwachten, dit geldt niet alleen voor de aanschaf van SQL Server 2017 Standard 2 Core. Je kunt bij ons ook veel andere producten tegen zeer gunstige voorwaarden krijgen, bijvoorbeeld de nog nieuwere SQL Server 2019 of de goedkopere, oudere varianten met de SQL Server 2012. Het is dus zeker de moeite waard hier eens goed naar te kijken. Bovendien steunen we je met een persoonlijke klantenservice als je nog steeds niet zeker bent over de juiste variant. Neem dan contact met ons op, gebruik de handige live chat of onze hotline om direct met een ervaren expert te spreken. Met BestSoftware's beste klantenservice ben je er zeker van dat je heel snel de juiste variant en software voor je professionele dagelijkse leven vindt.

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2017 Standaard 2 Kern"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2017 Standaard 2 Kern"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2017 Standaard 2 Kern"
Laatst bekeken