• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft SQL Server 2019 Standaard 2 Kern

Microsoft SQL Server 2019 Standaard 2 Kern

€ 1.999,90 * € 3.299,99 * (39,4% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 59 keer verkocht
  • BS-10595
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2019 Standaard 2 Kern"

We leveren je SQL Server 2019 Standard 2 Core tegen een bijzonder gunstige prijs en betrouwbaar

Wij leveren je voordelige licenties voor effectief gebruik overal in de wereld SQL Server 2019 Standaard 2 Kern en ondersteunen je zo bij het beheer en gebruik van je databanken. Het aanbod is steeds gericht op professionele gebruikers die hoge eisen stellen aan de betrouwbaarheid en de functionaliteit van de gebruikte servers. In de nieuwe versie van 2019 brengt de SQL Server 2019 Standard 2 Core natuurlijk weer veel verbeteringen en herziene technieken, dankzij welke je uiteindelijk nog doeltreffender kunt werken.

De nieuwe versie van de SQL Server 2019 Standard 2 Core biedt je veel nieuwe functies

De nieuwe SQL Server 2019 Standard 2 Core is een consequente verdere ontwikkeling van zijn voorganger uit 2019. Hier introduceert de fabrikant Microsoft aan de ene kant compleet nieuwe functies, maar zorgt aan de andere kant ook voor een optimalisatie van de vernieuwingen uit de vorige generaties. Het resultaat is een stabiel, praktisch relationeel databasemanagement systeem met vele functies.

Een van de grootste en belangrijkste vernieuwingen in SQL Server 2019 Standard 2 Core is waarschijnlijk de introductie van twee open source projecten. Dit zijn de Apache Spark en Hadoop Distributed File System oplossingen. Deze technologieën worden gebruikt om bijzonder grote hoeveelheden gegevens te verwerken en te analyseren, en zijn daarom vandaag actueler en belangrijker dan ooit tevoren. Kleinere optimalisaties en vernieuwingen zitten natuurlijk ook in SQL Server 2019 Standard 2 Core. Deze hebben bijvoorbeeld betrekking op het gebied van beveiliging, waaronder gegevensversleuteling in Secure Enclaves of uitgebreide auditing. Microsoft heeft ook de hoge beschikbaarheid weer duidelijk geoptimaliseerd om de uitvaltijden te verminderen, het werk te versnellen en zo de productiviteit in het hele bedrijf te verhogen.

De integratie van Java Runtime moet ook kort genoemd worden als het gaat om de grote veranderingen en vernieuwingen in SQL Server 2019 Standard 2 Core. Hier kun je nu gecompileerde Java code direct op de SQL Server uitvoeren. Bij deze stap hoeven gegevens niet meer gemigreerd te worden.

Vertrouw op de beproefde server voor werk in een professionele omgeving

De SQL Server 2019 Standard 2 Core is een oplossing die al tientallen jaren beproefd is, met veel functies en veel technieken. De belangrijkste taak van de server is het beheren en aanbieden van grote databanken met overeenkomstige hoeveelheden gegevens. In de loop der jaren zijn de volumes blijven toenemen, zodat Microsoft al in 2014 uitgebreide veranderingen doorvoerde voor een veel snellere verwerking. Voor productief en dagelijks werk is de SQL Server 2019 Standard 2 Core dus uitstekend geschikt.

Tegelijk is ook de integratie van intelligente functies nog opgenomen. De SQL Server 2019 Standard 2 Core biedt automatische functies om de databases te optimaliseren en ondersteunt desgewenst met zogeheten machine leren. Voor betere schaalbaarheid en individueel gebruik, afhankelijk van de omgeving en de eisen, is ook de Azure Cloud integratie met Microsofts eigen dienst nog steeds aan boord. De SQL Server 2019 Standaard 2 Kern kan dus gemakkelijk aan veranderende behoeften in het bedrijf worden aangepast. Met talloze beveiligingsfuncties en de allernieuwste basisversleuteling hoef je je ook geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je gegevens.

Natuurlijk speelt de keuze van geschikte licenties voor dagelijks gebruik een centrale rol

Met de SQL Server 2019 Standard 2 Core blijft Microsoft trouw aan de lijn die het sinds 2012 volgt en geeft het klanten de vrijheid om te kiezen tussen twee verschillende licentie-opties. Dit geldt althans voor de standaard variant, die onder meer via zogenaamde core licensing gebruikt kan worden. Hier koop je als klant geen licentie voor de server zelf, maar een licentie voor de afzonderlijke kernen van de processoren die gebruikt worden voor het gebruik. Voor deze variant gelden echter vaste regels, die je precies moet kennen voor je een aankoop doet. Je moet bijvoorbeeld minstens vier core licenties kopen, want de regels bepalen dat elke processor wordt geteld als hebbend ten minste vier cores. Het is ook niet mogelijk de kernlicenties afzonderlijk te kopen; ze worden altijd in het voorgeschreven dubbelpakket verkocht.

Op het eerste gezicht lijkt Core licensing een erg dure oplossing te zijn om te gebruiken als het gaat om SQL Server 2019 Standard 2 Core. Als gebruiker profiteer je met deze variant echter van veel aantrekkelijke voordelen. Zo is bijvoorbeeld de bijkomende aankoop van toegangslicenties niet langer nodig. De Core licenties bevatten al een onbeperkt aantal hiervan. In theorie hebben alle medewerkers en apparaten evenveel toegang tot de server als je core licensing gekozen hebt. Dit is waarschijnlijk over de hele linie de moeite waard, vooral in een grotere onderneming, omdat anders veel individuele toegangslicenties gekocht zouden moeten worden.

Maar core licensing is vaak niet echt de moeite waard, vooral voor kleinere bedrijven met weinig werkstations of weinig werknemers. Voor dit geval biedt Microsoft een alternatieve oplossing rond de SQL Server 2019 in de standaard versie. Dit is een combinatie van een server licentie en de bijbehorende toegangslicenties waarmee je medewerkers dan met de server kunnen werken. Hier heb je de vrije keuze tussen de SQL Server 2019 apparaat CAL's en de SQL Server 2019 gebruikers CAL's. Met de User CALs geef je een enkele medewerker toegang tot de server, zodat hij of zij vanaf verschillende eindtoestellen steeds opnieuw kan werken en de server kan gebruiken. Of het nu om een smartphone, tablet of klassieke desktop PC gaat, doet hier niet ter zake, gebruik is altijd mogelijk. Een Device CAL is vooral de moeite waard als het werk op de server toch altijd via dezelfde computer werkt, bijvoorbeeld via een vaste computer in het bedrijf. In dit geval kun je met deze variant veel geld besparen, en tegelijk kunnen alle medewerkers via het gelicentieerde apparaat evenveel met SQL Server 2019 Standard 2 Core werken. Neem dus nu je beslissing, we geven je graag weer advies en helpen je bij het vinden van de juiste variant voor het professionele gebruik van de server in het dagelijks leven.

Bespaar geld en krijg bekwame hulp van onze experts als je die nodig hebt

Onze experts staan hier in onze BestSoftware online winkel voor je klaar als je nog vragen mocht hebben over de aanbiedingen of de benodigde licenties voor SQL Server 2019 Standard 2 Core. We richten ons op een perfecte klantenservice en zijn daarom altijd blij je te helpen. Vertrouw op de praktische live chat, waarin je onmiddellijk met een deskundige kunt schrijven. Zelfs toegang op afstand is voor ons geen probleem als je als klant hulp nodig mocht hebben. Bekijk bovendien de prijzen voor SQL Server 2019 Standard 2 Core, of anders voor de talloze andere producten. Wij zorgen er met aantrekkelijke voorwaarden voor dat je meteen veel geld kunt besparen. Uiteindelijk zal je aankoop aanzienlijk goedkoper zijn dan vaak gedacht. Bovendien hoef je na een succesvolle bestelling bij BestSoftware niet lang te wachten voor je met de server aan de slag kunt. Wij bieden je onder andere een bijzonder snelle levering van de licenties per e-mail, die maximaal 30 minuten duurt. Zoals je ziet zijn er veel punten in het voordeel van kopen hier bij BestSoftware. Maak er dus nu gebruik van en overtuig jezelf van de aantrekkelijke mogelijkheden.

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2019 Standaard 2 Kern"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2019 Standaard 2 Kern"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2019 Standaard 2 Kern"
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Microsoft Word 2010 Windows Microsoft Word 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Apparaat Microsoft SQL Server 2022 Apparaat
vanaf € 119,90 * € 124,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Windows Server 2019 Datacenter Windows Server 2019 Datacenter
vanaf € 1.199,90 * € 1.538,69 *
Microsoft SQL Server 2019 Apparaat Microsoft SQL Server 2019 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 112,74 *
Microsoft SQL Server 2016 Apparaat Microsoft SQL Server 2016 Apparaat
vanaf € 79,90 * € 102,48 *
Windows Server 2012 gebruiker Windows Server 2012 gebruiker
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Laatst bekeken