• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie

Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core

€ 79,99 * € 154,99 * (48,39% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 4 keer verkocht
  • BS-10587
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Lizenzerweiterung

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie"

Breid je servercapaciteiten uit met de Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core

Met de aankoop van Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core vergroot je je server capaciteiten aanzienlijk. Profiteer van onze zeer snelle levering van alle aangeboden producten, een vriendelijke service via live chat, hotline of e-mail en een veilige omgeving om je licenties te kopen. Vooral voor professionele gebruikers die vertrouwen op Windows Server 2019 als een praktisch en sterk besturingssysteem voor serveromgevingen, moet de Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core een heel interessante keuze zijn.

Windows Server 2019 Datacenter overtuigt met gemak zelfs de meest veeleisende gebruikers

Windows Server 2019 behoort tot de zogenaamde server besturingssystemen en is afkomstig van Microsoft. De bekende fabrikant is niet alleen actief op het gebied van klassieke software voor privé-gebruikers, maar is ook al vele jaren marktleider in het professionele segment. De combinatie van innovatieve producten en stabiele oplossingen voor continu bedrijf weet te inspireren. Windows Server 2019 kwam al uit op 2 oktober 2018, maar is nog steeds een bijzonder populaire keuze voor veel serveromgevingen. Dit is zeker ook te danken aan de langdurige ondersteuning door regelmatige updates. Het einde van de ondersteuning wordt pas aangekondigd op 9 januari 2029. Niets staat dus een verder uitgebreid gebruik in de weg. Tegelijk kun je rekenen op een krachtige basis, want voor Windows Server 2019 vertrouwt Microsoft als fabrikant op Windows 10. Dienovereenkomstig zou je de interface vertrouwd moeten vinden wanneer je met de software wilt werken.

Als je het besturingssysteem Windows Server 2019 op je eigen server wilt gebruiken, kun je kiezen uit drie verschillende varianten. Deze worden aangeboden onder de namen Essentials, Standard en Datacenter. Bovenal Windows Server 2019 Datacenter behoort tot de bijzonder krachtige versies en is uitstekend geschikt voor gebruikers met zeer hoge eisen. Het besturingssysteem is ook een heel goede keuze voor sterk gevirtualiseerde omgevingen, dus het systeem volgt de huidige trend van de tijd. Ook in cloud omgevingen kan het systeem zijn sterke kanten volledig uitspelen. De virtualisatierechten zijn onbeperkt met Windows Server 2019 Datacenter. Bovendien is er geen CPU limiet en kunnen gebruikers gemakkelijk rekenen op bijzonder krachtige hardware met een RAM limiet van een indrukwekkende 24 terabyte. Bovendien heeft Windows Server 2019 Datacenter enkele functies aan boord die gebruikers van de Standard of Essentials variant helaas helemaal moeten missen. Dit zijn, bijvoorbeeld, de Shieldes Virtual Machines en Software Defined Networking.

Overigens zijn zelfs met Windows Server 2019 Datacenter de eisen voor de gebruikte hardware beheersbaar. Zelfs een 1.4 GHz processor kan gebruikt worden. Wie kiest voor de zogenaamde core installatie kan zich ook redden met slechts 512 megabyte RAM. Dit is een installatie in de server omgeving zonder grafische gebruikersinterface. Enerzijds zorgt dit voor aanzienlijk betere prestaties, maar anderzijds kan het ook het beveiligingsniveau aanzienlijk verhogen. Dit komt omdat de magere installatie minder code bevat die voor mogelijke aanvallen gebruikt kan worden. Wie liever met een klassiek bureaublad werkt voor eenvoudiger bediening en een doeltreffende start, kan dat natuurlijk ook doen met Windows Server 2019 Datacenter. In dit geval moet het serversysteem echter minstens twee gigabyte RAM hebben om probleemloos te kunnen werken.

Aantrekkelijke vernieuwingen in een oogopslag - op deze functies kun je rekenen in Windows Server 2019

In directe vergelijking met zijn voorganger wist Windows Server 2019 zich snel een plaats te veroveren op de markt en bij de gebruikers. De aantrekkelijke en gevarieerde vernieuwingen spelen daarbij zeker een grote rol. Innovatieve technieken en een consequente verdere ontwikkeling van het voorgaande werk staan centraal in het besturingssysteem voor servers.

Een blik op de vernieuwingen onthult vooral het zeer hoge beveiligingsniveau van het populaire systeem. In dit systeem voorziet Microsoft in een nog effectievere versleuteling van de gebruikte bestanden. Dit is nu nog beter en nog veiliger, en tegelijk is de moeite die ermee gemoeid is sterk verminderd. Het netwerkverkeer, dat niet onbelangrijk is in een server besturingssysteem, kan nu ook gemakkelijk versleuteld worden met Windows Server 2019 en zo beschermd worden tegen ongeoorloofde toegang. Met Windows Defender Advanced Threat Protection bevat de nieuwe versie opnieuw beveiligingssoftware die speciaal voor serveromgevingen is ontwikkeld. Windows Defender was al aan boord in de voorganger en kon de bescherming van moderne technologie aanzienlijk verbeteren. Bij de verdere ontwikkeling worden nog meer gevaren betrouwbaar en in korte tijd gedetecteerd, bijvoorbeeld door de verbinding met de cloud. Windows Defender is zich zelfs bewust van nieuwe dreigingen en kan snel reageren.

Wie met een Linux server in Windows Server 2019 Datacenter wil werken of van plan is zo'n variant te virtualiseren, profiteert ook van aantrekkelijke vernieuwingen en verdere ontwikkelingen op dit gebied. Virtualisatie is geoptimaliseerd en sterk verbeterd met de opvolger van Windows Server 2016 is geoptimaliseerd en sterk verbeterd. Zo kunnen overeenkomstige Linux servers rechtstreeks vanuit Windows servers beheerd en bestuurd worden met Linux commando's. Als alternatief werkt dit ook andersom, beheer van de Windows server vanaf de Linux server is met de nieuwe versie geen probleem. Zo belooft Microsoft een veel betere samenwerking tussen beide varianten en technieken.

In veel gevallen is de Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreiding Licentie 2 Core een goede oplossing

Wie kiest voor Windows Server 2019 Datacenter maakt ook de keuze voor zogenaamde core licensing. Dit betekent dat de afzonderlijke kernen van de processoren een licentie moeten krijgen, zodat het gebruik succesvol is. Het is echter niet voldoende om gewoon individuele licenties te kopen voor de gekozen kernen, want Microsoft specificeert speciale regels voor licenties. Deze moeten op zijn minst vervuld zijn, zodat het gebruik van Windows Server2019 Datacenter ook in je dagelijks leven kan beginnen.

Een regel betreffende de licenties van het systeem stelt dat minstens acht kernen per processor een licentie moeten hebben. Dit geldt ook als de processor uiteindelijk minder kernen heeft. Bovendien moeten voor elke server minstens 16 cores gelicenseerd zijn voor het werk kan beginnen. Ook hier maakt het niet uit of er in totaal minder kernen in gebruik zijn. Dus wie een server met acht cores draait zal nog steeds de 16 licenties moeten kopen. Bovendien is Windows Server 2019 Datacenter pas klaar om te draaien als alle cores met succes gelicentieerd zijn.

De licenties zijn te koop in pakketten van 16, dit is het startpakket. Als de eisen in de loop der jaren veranderen, bijvoorbeeld door een upgrade of een verandering van hardware, wordt de zogenaamde Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreiding Licentie 2 Core gebruikt. Hiermee kun je ook later een licentie nemen op twee extra cores en die vrijgeven voor gebruik in de server. Bovendien kan de Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core ook meerdere keren gekocht worden als dat nodig is; hier specificeert Microsoft geen regels meer als eenmaal aan de minimumeisen is voldaan.

Bedenk echter niet alleen dat je de Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core koopt, maar ook dat je de juiste Windows Server 2019 CAL's toegangslicenties voor de gebruikers. Je kunt de toegangslicenties kopen als een Windows Server 2019 gebruikers CAL of als Windows Server 2019 apparaat CAL aankoop. Beide genoemde versies zijn in onze BestSoftware online shop te vinden tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden, dus profiteer er hier ook gerust van.

Je kunt je Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core bij ons kopen tegen een lage prijs

Je kunt je Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core kopen vanuit het comfort van je huis in onze online winkel. Je kunt altijd rekenen op BestSoftware. Profiteer van de talrijke voordelen en aantrekkelijke opties. Omdat een aankoop bij ons niet alleen heel snel gedaan is, kan de snelle levering ook duidelijk inspireren. Want wie de licentie koopt, heeft die meestal nodig voor professioneel gebruik. Daarom wacht je na een succesvolle aankoop altijd maximaal 30 minuten voordat de licentie voor je beschikbaar is. Kijk dus gerust na je aankoop in je brievenbus en je zult binnen korte tijd de benodigde sleutel vinden. Bovendien zijn de kosten voor de Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core en voor alle andere producten bijzonder gunstig. In directe vergelijking met kopen bij de oorspronkelijke fabrikant, kun je dus geld besparen door gewoon de BestSoftware online winkel te kiezen. Bovendien kun je rekenen op de beste klantenservice. Want onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij problemen of complicaties. Neem gerust een kijkje bij onze aanbiedingen en grijp de producten die je wilt. 

Verdere links naar "Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2019 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie"
Windows Server 2019 Datacenter Windows Server 2019 Datacenter
vanaf € 1.199,90 * € 1.538,69 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 59,90 * € 99,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
NEAT projects 2 | Windows NEAT projects 2 | Windows
€ 49,90 * € 69,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Windows 10 Pro voor werkstation Windows 10 Pro voor werkstation
€ 89,90 * € 184,55 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
Microsoft Excel 2010 Windows Microsoft Excel 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Laatst bekeken