• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie

Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core

€ 109,90 * € 290,90 * (62,22% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • BS-11126
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Lizenzerweiterung

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie"

Op zoek naar Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core? Je vindt hier wat je zoekt!

Het nieuwe besturingssysteem voor server omgevingen Windows Server 2022 verscheen in augustus 2021 op de markt en overtuigde al snel met een fris ontwerp en veel nieuwe technologieën. Veel consumenten kiezen uit kosten- en veiligheidsoverwegingen voor een zogenaamde kerninstallatie, maar ook hier is de klassieke installatie met een gebruikersinterface geen enkel probleem. Bij extensief gebruik speelt de juiste licentieverlening een centrale rol; meestal gebeurt dit volgens de zogenaamde kernlicenties. Elke afzonderlijke kern van de processoren moet dus een licentie hebben, zodat gebruik van de server mogelijk is. Als de vraag in de loop der jaren uitbreidt of de hardware wordt vervangen, kun je de vraag en de gebruikte hardware aanpassen met een z.g. Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core, zodat niets een uitgebreid gebruik in de weg staat. Je kunt de juiste Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core hier bij ons krijgen, dus koop het nu gerust in de BestSoftware online winkel.

Windows Server 2022 - de nieuwe versie overtuigt met veel functies en nieuwe technologieën

Met Windows Server 2022 bracht de bekende fabrikant Microsoft op 18 augustus 2021 de nieuwste versie van het populaire besturingssysteem voor servers op de markt; dit is de officiële opvolger van Windows Server 2019. Overigens profiteren degenen die vandaag de upgrade route kiezen van een zeer lange toevoer van regelmatige beveiligingsupdates. Microsoft belooft ondersteuning tot 14 oktober 2031.

Vergeleken met de voorganger, d.w.z. met Windows Server 2019, brengt de nieuwe variant veel aantrekkelijke veranderingen en nieuwe functies met zich mee. Zo kunnen klanten rekenen op uitgebreide beveiligingsfuncties die doeltreffende bescherming bieden tegen alle gangbare bedreigingen. Zo is er de firmware beschermingsfunctie, die een goede bescherming biedt tegen firmware aanvallen. Maar er zijn ook enkele technische vernieuwingen en innovatieve oplossingen, zoals de geïntegreerde webbrowser. Hier komt met Windows Server 2022 wordt nu de praktische en populaire browser Edge gebruikt, die een beduidend betere prestatie en ook een betere hantering mogelijk maakt. Ook de vernieuwingen in AMD processor virtualisatie, Azure Arc voor effectief beheer van verschillende cloud diensten en andere aanpassingen laten vrijwel niets te wensen over als Windows Server 2022 in het dagelijks leven gebruikt wordt. Bovendien kunnen klanten profiteren van een sterk verbeterde UDP en TCP prestatie, die merkbaar zou moeten zijn bij regelmatig gebruik van het systeem. Snellere reacties en aanzienlijk doeltreffender werk zullen zeker indruk maken.

Breid je gebruiksmogelijkheden uit met de Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core

Windows Server 2022 is verkrijgbaar in veel verschillende versies en is dus bedoeld om verschillende doelgroepen direct aan te spreken. Bijzonder populair zijn de twee versies Datacenter en Standard, die even geschikt zijn voor grotere en kleinere bedrijven of omgevingen. Bij deze versies komt een bijzondere vorm van licentiëring om de hoek kijken, want Microsoft heeft gekozen voor zogenaamde core licensing. Daarom moeten alle afzonderlijke kernen van de processoren voorzien zijn van een licentie, zodat het gebruik van het besturingssysteem mogelijk is. Daar zijn vaste regels voor, die je al van tevoren kunt zien en in acht moet nemen.

Wie het nieuwe besturingssysteem Windows Server 2022 wil kopen en gebruiken, moet dus snel de juiste licenties kiezen die overeenkomen met het aantal cores. Maar dit aantal is natuurlijk niet permanent hetzelfde, want vooral bij een toenemende vraag worden vaak sterkere processoren en meer servers met meer kernen gebruikt. Dus om gemakkelijk toegang te krijgen tot de volledige prestaties en uitgebreide functionaliteit van Windows Server 2022, moet je de licenties aanzienlijk uitbreiden. Een kostbare en uitgebreide aanschaf is echter niet absoluut nodig, want de bekende fabrikant Microsoft biedt zogenaamde uitbreidingslicenties aan. Met de Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core, kun je twee extra cores licenseren en activeren voor gebruik. Het belangrijkste hier is dat je het precieze aantal dat je wilt rond de Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Extension Licence 2 Core kunt kopen. Meerdere gecombineerde aankopen tegen een bijzonder lage prijs zijn natuurlijk ook mogelijk, in dat geval besluit je direct bij ons te bestellen in de BestSoftware online winkel.

Tussen haakjes: Als je vandaag de Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core koopt, is deze uitbreiding natuurlijk niet de laatste mogelijkheid voor een aanpassing. Vooral gedurende vele jaren vinden er steeds weer aanpassingen en veranderingen plaats, die vooral in een professionele omgeving of in een bedrijf vaak voorkomen. In dat geval kun je de Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreiding Licentie 2 Core ook later opnieuw kopen en profiteren van de aantrekkelijke voordelen en mogelijkheden die de uitgebreide uitbreiding biedt. Koop dus op elk moment de Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core en profiteer van onze aantrekkelijke voordelen.

Gebruiksgemak en ondersteuning voor nieuwe hardware - gebruik nu Windows Server 2022

Wie de nieuwe Windows Server 2022 wil gebruiken, kan onder andere rekenen op een zeer eenvoudige en doeltreffende bediening. Het systeem is gebaseerd op het populaire Windows 10 besturingssysteem en heeft, met een complete installatie met gebruikersinterface, het vertrouwde bureaublad. Zo ben je er zeker van dat je snel de juiste versies vindt en de precieze functies die je zoekt. Maar een zogenaamde kerninstallatie is natuurlijk ook mogelijk met Windows Server 2022. Gebruik deze optie om een bijzonder eenvoudige en veilige installatie uit te voeren. In dit geval worden alleen de basisgereedschappen geïnstalleerd en een grafische gebruikersinterface is ook niet inbegrepen. Maar je profiteert natuurlijk van zeer eenvoudige bediening en aanzienlijk meer veiligheid, omdat het aanvalsoppervlak veel kleiner is. Overigens kun je ook de Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core kopen bij een bestaande Core installatie, om te kunnen reageren op een veranderde behoefte in het bedrijf.

Overigens is een upgrade naar de nieuwe versie van Windows Server 2022 ook de moeite waard met oudere hardware. De minimum eisen voor de gebruikte hardware zijn nauwelijks veranderd ten opzichte van de voorganger. Je moet bijvoorbeeld nog twee gigabyte RAM hebben als je een installatie met bureaubladweergave wilt. De 1.4 Ghz processor met 64-bit technologie blijft ook een centraal element van groot belang voor effectief gebruik. Als je Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core goedkoop en gemakkelijk bij ons in de BestSoftware online winkel wilt kopen, krijg je een direct inzicht in de hardware eisen. Bij BestSoftware richten we ons op gemakkelijk winkelen en directe informatieoverdracht.

Je kunt de Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core hier voor een lage prijs kopen

Als je wilt inspelen op een toegenomen vraag en dus de Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core wilt kopen, ben je op de juiste plaats. Tegelijk hoef je bij je aankoop niet veel geld uit te geven, want de lage prijzen van onze online winkel gelden ook hier. Bovendien profiteer je van de zeer snelle levering van de gekochte licentie. We weten uit de dagelijkse ervaring dat het, vooral in de professionele omgeving, meestal niet snel genoeg kan gaan. Daarom hebben we besloten de sleutel per e-mail te bezorgen. Daarom duurt het maar ongeveer 30 minuten tot je van je aankoop gebruik kunt maken en de Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Extensie Licentie 2 Core effectief kunt gebruiken. Bovendien kun je altijd volledig op onze service vertrouwen. Omdat we je als klant uitgebreide ondersteuning willen kunnen bieden en daarom vertrouwen op een praktische live chat. Je kunt hiermee rechtstreeks chatten en je vragen laten beantwoorden door een opgeleide deskundige. Als er problemen zijn met de activering van de Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie 2 Core, ondersteunen we je zelfs met praktisch onderhoud op afstand en kunnen we actief ingrijpen om de complicaties op te lossen. Je kunt ons ook bellen via de hotline of gebruik maken van de contactmogelijkheid via e-mail. Neem in elk geval de tijd om rond te kijken en koop je Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Extensie Licentie 2 Core voor een bijzonder lage prijs.

Verdere links naar "Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2022 Datacenter Core Add-on Uitbreidingslicentie"
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Laatst bekeken