• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Server 2019 Datacenter Media Kit | Downgrade Recht

Microsoft Server 2019 Datacenter Media Kit | Downgrade Recht

€ 149,90 * € 198,90 * (24,64% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 12 keer verkocht
  • BS-11191
  • Meertalig
  • 1 Server
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Server 2019 Datacenter Media Kit | Downgrade Recht"

Koop Microsoft Server 2019 Datacenter Media Kit en voer een Windows Server 2022 downgrade uit

Het Windows Server 2022 Datacenter serverbesturingssysteem wordt gekenmerkt door talloze eigenschappen die gecentraliseerde resource provisioning en handig gebruikersbeheer mogelijk maken. Hoewel de serversoftware tot de meest feature-rijke en effectieve in zijn soort behoort, kunnen andere omstandigheden pleiten voor een downgrade naar Microsoft Server 2019 Datacenter. Microsoft garandeert maximale compatibiliteit voor alle server besturingsversies. Toch kunnen er foutmeldingen of zelfs beperkingen optreden, vooral bij speciale, gespecialiseerde procedures. In zo'n geval kan een Windows Server 2022 Datacenter downgrade raadzaam zijn, maar er zijn ook andere denkbare scenario's. Soms worden nieuwe servers geleverd samen met Windows Server 2022 Datacenter, hoewel de rest van de IT infrastructuur, inclusief de licenties voor client-toegang, eigenlijk voor de vorige versie ontworpen is. Als je de Windows Server 2022 Datacenter Media Kit online via onze winkel koopt, kun je met weinig moeite downgraden naar Microsoft Server 2019 Standard. Het downgrade recht is aanzienlijk goedkoper vergeleken met een gewone Microsoft Server 2019 Datacenter licentie. Gebruik het serverbesturingssysteem dat je wilt en nodig hebt dankzij de Microsoft Server 2019 Datacenter Media Kit.

Voor een Microsoft Server 2022 Datacenter Downgrade: Koop Microsoft Server 2019 Datacenter Media Kit

Als je de Microsoft Server 2019 Datacenter Media Kit koopt om Microsoft Server 2022 Datacenter te downgraden, zijn alle Microsoft Server 2019 Datacenter functies natuurlijk volledig beschikbaar voor je. Microsoft is al een tijdje bezig met het verbeteren van de beveiliging van al zijn producten. Microsoft Server 2019 Datacenter ondersteunt de Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) cloud dienst, waarmee IT afdelingen aanvallen op hun eigen netwerk zo vroeg mogelijk kunnen detecteren. Windows Defender ATP Exploit Guard brengt een aantal nieuwe functies op de tafel om specifieke aanvalsvectoren direct aan te pakken en bekende aanvalsgedragingen van malware te blokkeren. Deze omvatten Attack Surface Reduction (ASR), netwerkbescherming, gecontroleerde map toegang en exploit bescherming. Windows Defender Application Control is uitgebreid met standaard beleidsregels voor code-integriteit (CI) om het gebruik te vereenvoudigen. Bijgevolg hoef je, als je de Microsoft Server 2019 Datacenter Media Kit koopt om een Microsoft Server 2022 Datacenter downgrade uit te voeren, je geen zorgen te maken over het opofferen van beveiliging.

Koop Windows Server 2019 Datacenter Media Kit voor een lage prijs en gebruik het favoriete serverbesturingssysteem

Als je Windows Server 2022 Datacenter wilt downgraden, geeft de Windows Server 2019 Datacenter Media Kit je de nodige downgrade rechten. Gebruik het server besturingssysteem van je voorkeur voor een uitstekende prijs door het recht goedkoop via onze winkel te kopen. De functies van Windows Server 2019 Datacenter omvatten nieuwe Express Updates, betere integratie met Microsoft Azure, Storage Migration Service, geoptimaliseerde versleuteling en Windows Subsystem voor Linux. Downgrade naar Windows Server 2022 Datacenter met de Windows Server 2019 Datacenter Media Kit om te profiterenvan deze en nog veel meer.

Verdere links naar "Microsoft Server 2019 Datacenter Media Kit | Downgrade Recht"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Server 2019 Datacenter Media Kit | Downgrade Recht"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Server 2019 Datacenter Media Kit | Downgrade Recht"
Laatst bekeken