• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

VMware Workstation 16 Pro

€ 109,90 * € 229,90 * (52,2% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 515 keer verkocht
 • BS-10583
 • Engels
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "VMware Workstation 16 Pro"

Koop VMware Workstation 16 Pro - de nieuwste versie overtuigt met veel mogelijkheden

Wie in het dagelijks leven verschillende besturingssystemen gebruikt maar op dezelfde computer wil werken, zou de software VMware Workstation 16 Pro eens nader moeten bekijken. Het aanbod van de marktleider overtuigt met praktische functies, een beginnersvriendelijk concept en zeer goede prestaties bij het werken op de professionele werkplek. Kijk nu rond en besluit tot een bijzonder voordelige aanschaf van de licentie bij ons in de BestSoftware online winkel. Je licentiesleutel voor de software VMware Workstation 16 Pro wordt je bijzonder snel en betrouwbaar per e-mail toegestuurd.

Gebruik alternatieve besturingssystemen eenvoudig en zonder verplichting met VMware Workstation 16 Pro

VMware Workstation 16 Pro is de absolute marktleider als het om virtualisatietechnologie gaat. Al vele jaren zijn de geschikte oplossingen beschikbaar voor eindgebruikers en genieten ze grote populariteit. De betrekkelijk eenvoudige toepassing draagt daar zeker toe bij. Als je het programma bijvoorbeeld wilt gebruiken om een nieuw besturingssysteem te virtualiseren en er zo een eerste indruk van te krijgen, is er een praktische assistent beschikbaar. Dit toont je direct de nodige handelingen en stappen om het gewenste systeem in de virtuele machine te installeren met behulp van een ISO bestand. Dit bespaart veel tijd, maakt lang onderzoek overbodig en zorgt ervoor dat het programma VMware Workstation 16 Pro ook voor beginners een heel goede keuze is.

Het programma is dus geschikt voor het gebruik van een ander besturingssysteem, en niet alleen voor demonstratiedoeleinden. Dit komt omdat alle gebruikelijke functies en mogelijkheden van het systeem ook hier vrij voor je beschikbaar zijn en zonder problemen gebruikt kunnen worden. Je merkt nauwelijks het verschil tussen een klassieke installatie en een virtuele machine. Natuurlijk profiteer je van een enorm breed scala aan ondersteuning voor verschillende besturingssystemen. Je kunt niet alleen de huidige versies van Windows 10 en Windows 11 van Microsoft in de virtuele machine gebruiken, maar ook talloze Linux varianten. Meer dan 200 verschillende varianten zijn geen probleem voor het VMware Workstation 16 Pro programma. Door de professionele versie van de virtualisatiesoftware te kiezen, profiteer je van onbeperkt gebruik. Dit geldt zowel voor de gebruikte hardware als voor het aantal systemen. Want met VMware Workstation 16 Pro zijn in principe een onbeperkt aantal virtuele machines mogelijk, die ook tegelijk in gebruik kunnen zijn. De onbeperkte ondersteuning van de gebruikte hardware is een groot voordeel, vooral als je de virtuele machines op een server gebruikt. Veel CPU cores of een enorme hoeveelheid RAM zijn niet ongewoon in zo'n omgeving.

Overigens speelt ondersteuning een belangrijke rol bij het professionele gebruik van de VMware Workstation 16 Pro software. Over het algemeen zijn er echter geen updates beschikbaar bij de aankoop van een host licentie. Wil je daar als gebruiker gebruik van maken, dan is daarvoor een aanvullende overeenkomst nodig, rechtstreeks met de fabrikant. Denk dus goed na of je ze wel nodig hebt. Als je het programma lange tijd gaat gebruiken, verder dan alleen uitproberen, is dit in elk geval aan te raden, zodat je altijd aan de veilige kant zit.

Veilig werken, zelfs in een netwerk - VMware Workstation 16 Pro maakt het mogelijk

De software VMware Workstation 16 Pro is de eerste keus voor professionals en moet natuurlijk veel functies en voordelen bieden voor de hoge eisen. Je maakt dus niet alleen meerdere virtuele machines, containers of Kubernetes clusters aan op één computer, maar kunt ook absoluut veilig handelen. Vooral in het professionele segment speelt de bescherming van persoonlijke informatie en apparatuur natuurlijk een centrale rol. VMware Workstation 16 Pro is hier state of the art en biedt, bijvoorbeeld, krachtige versleuteling. Dit voorkomt dat de gegevens uitgelezen of benaderd kunnen worden en verhoogt natuurlijk aanzienlijk de mate van veiligheid in het dagelijks leven.

Maar zelfs als je in een netwerk werkt, sta je met VMware Workstation 16 Pro altijd aan de veilige kant. Belangrijk hierbij is het beheer van alle toegangsrechten. In principe is het mogelijk om de virtuele machine vanaf verschillende computers te benaderen. Dit bespaart je enorm veel tijd en kan de productiviteit in het team of bedrijf aanzienlijk verhogen. Als beheerder behoud je echter altijd de volledige controle, dankzij VMware Workstation 16 Pro. Wijs nieuwe rechten toe of trek de vorige rechten van je medewerkers in. Natuurlijk kun je ook een algemeen wachtwoord voor de virtuele machine toekennen in een paar eenvoudige stappen.

De software VMware Workstation 16 Pro overtuigt over het algemeen met veel voordelen, en daarom is de aanschaf van een laaggeprijsde licentie bij BestSoftware beslist de moeite waard. Je bespaart als gebruiker onder andere belangrijke computercapaciteit en dus ook energie, wat uiteindelijk het milieu en je budget ten goede komt. Want je bespaart de aanschaf van een extra computer of server door de reeds bestaande middelen in het bedrijf te gebruiken via virtualisatie. VMware Workstation 16 Pro heeft ook aantrekkelijke voordelen op het gebied van beveiligingsrisico's. Bij een interne of externe aanval met malware wordt bij gebruik van een virtuele machine alleen het host systeem of de virtuele image aangetast. Voor de boekhouding of andere gevoelige gebieden in het bedrijf betekent het gebruik van VMware Workstation 16 Pro dus basis en extra bescherming, wat een groot voordeel kan zijn in een professionele omgeving.

Voor productief samenwerken biedt VMware Workstation 16 Pro je nog veel meer mogelijkheden. Als je de virtuele machine bijvoorbeeld gebruikt om nieuwe configuraties te controleren, voor softwaredemo's of voor testruns, dan is de snapshot functie beschikbaar. Dus mochten er problemen ontstaan, dan profiteer je van een effectieve gegevensback-up. Zet de virtuele machine in een paar eenvoudige stappen terug in een werkende toestand en ga dan verder met werken of zoeken naar de fout in een werkende omgeving. Je hoeft het ook niet langer te stellen zonder gemakkelijke samenwerking met Hyper-V, zodat ook andere diensten gemakkelijk met VMware Workstation 16 Pro gebruikt kunnen worden.

Meer ondersteuning voor nieuwe en krachtige hardware met VMware Workstation 16 Pro

Met de nieuwe versie VMware Workstation 16 Pro introduceert de bekende fabrikant ondersteuning voor nog krachtiger hardware in het dagelijks gebruik en is daarmee gericht op de snelle ontwikkeling op de markt. Zelfs grotere en krachtigere grafische kaarten zijn geen probleem meer. Chips met DirectX11 als interface en tot acht gigabyte eigen grafisch geheugen worden nu expliciet ondersteund. Dit zou een duidelijk voordeel moeten blijken te zijn, vooral bij het virtualiseren van grafisch-intensieve taken.

De VMware Workstation 16 Pro software laat zich ook duidelijk van zijn beste kant zien bij het gebruik van speciale apparaten. In principe is virtualisatie mogelijk op alle apparaten met een Windows besturingssysteem, ook op tablet PC's. Bij dit gebruik profiteer je dan van de speciale technieken waarvan bekend is dat ze ingebouwd zijn. Of het nu de versnellings- of de kantelsensor is, het virtuele systeem herkent ook deze technieken heel gemakkelijk en kan ze in het gebruik integreren.

We kijken uit naar je aankoop van de licentie voor VMware Workstation 16 Pro in onze online winkel

In de BestSoftware online winkel krijg je niet alleen je licenties voor het gebruik van VMware Workstation 16 Pro tegen een bijzonder gunstige prijs, je profiteert ook van een betrouwbare en ervaren partner. Je kunt je software-aankoop in een paar stappen afronden, want wij hechten veel belang aan eenvoudige en bijzonder snelle verwerking. Natuurlijk helpen we je als je vragen hebt en sturen je de code voor de activering per e-mail na maximaal 30 minuten, een download van het programma is direct na de aankoop voor je beschikbaar. Als de VMware Workstation 16 Pro software niet de juiste keuze voor je is, dan raden we je aan een van de talrijke en populaire alternatieven uit ons assortiment te kiezen. Je vindt er bijvoorbeeld ook de aanzienlijk goedkopere versies VMware Workstation 15 Pro of VMware Workstation Pro 14, en je hoeft het zelfs niet zonder een speciale versie voor Mac te stellen, dankzij VMware Fusion 11 Pro voor Mac. Doe er dus gerust je voordeel mee en bestel nu je individuele favoriet.

 

Systeemeisen - VMware Workstation 16 Pro
Ondersteunde processoren

Systemen met processors (CPU's) vanaf 2011 worden ondersteund, behalve:

 • Intel Atom processoren gebaseerd op de 2011 Bonnell microarchitectuur (bv. Atom Z670/Z650; Atom N570),
 • Systemen met Intel Atom processoren gebaseerd op de Saltwell microarchitectuur van 2012 (b.v. Atom S1200, Atom D2700/D2500, Atom N2800/N2600),
 • Systemen met AMD processoren op basis van de Llano en Bobcat microarchitecturen (bv. met de codenamen "Hondo", "Ontario", "Zacate", "Llano").

Bovendien wordt het volgende ondersteund:

 • Systemen met Intel processoren gebaseerd op de Westmere microarchitectuur van 2010 (b.v. Xeon 5600, Xeon 3600, Core i7-970, Core i7-980, Core i7-990)
 • Kernsnelheid: 1.3 GHz of sneller
 • Minimaal 2 GB RAM; 4 GB RAM of meer aanbevolen
Algemene systeemeisen

Compatibele x86/AMD64 CPU met 64 bit, 2011 of later *
Kernsnelheid: 1.3 GHz of sneller
Minstens 2 GB RAM; 4 GB RAM of meer aanbevolen
Algemene eisen voor het host besturingssysteem

Besturingssystemen   

Meer dan 200 besturingssystemen worden ondersteund, waaronder:

Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows XP, Ubuntu, Red Hat, SUSE, Oracle Linux, 
Debian, Fedora, openSUSE, Mint, CentOS

Voor een volledige lijst van ondersteunde host en guest besturingssystemen, zie de VMware Compatibiliteitsgids.

Vereisten voor besturingssysteem 

VMware Workstation Pro kan draaien op de meeste 64-bit* host besturingssystemen - Windows systemen:
Windows 10Windows Server 2019Windows Server 2016Windows Server 2012Windows 8Ubuntu, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Oracle Linux, openSUSE en SUSE Linux Enterprise Server

Merk op dat Windows 7 hosts niet langer ondersteund worden en dat Workstation 16 er niet op kan draaien.

(Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)

 

Wettelijk:
Met het eindvonnis van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor een enkele gebruiker uit een volumecontract overname, een registratie op een ID is dus niet mogelijk. Je kunt het product activeren en het zonder beperkingen gebruiken.

 

 

Verdere links naar "VMware Workstation 16 Pro"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "VMware Workstation 16 Pro"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "VMware Workstation 16 Pro"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
Windows Server 2016 gebruiker Windows Server 2016 gebruiker
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Microsoft Access 2021 Windows Microsoft Access 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
TIP!
Nuance Dragon Home 15 | Windows Nuance Dragon Home 15 | Windows
€ 129,90 * € 220,90 *
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
€ 179,99 * € 226,61 *
VMware Workstation Pro 14 VMware Workstation Pro 14
€ 74,90 * € 214,20 *
VMware Fusion 11 Pro MAC VMware Fusion 11 Pro MAC
€ 69,90 * € 138,03 *
VMware Workstation 15 Pro VMware Workstation 15 Pro
€ 89,90 * € 286,78 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
VMware Workstation 15 Pro VMware Workstation 15 Pro
€ 89,90 * € 286,78 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
VMware Workstation Pro 14 VMware Workstation Pro 14
€ 74,90 * € 214,20 *
VMware Fusion 11 Pro MAC VMware Fusion 11 Pro MAC
€ 69,90 * € 138,03 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
Parallels Desktop 17 Pro voor MAC Parallels Desktop 17 Pro voor MAC
€ 99,90 * € 129,90 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat
vanaf € 19,90 * € 30,67 *
Microsoft SQL Server 2019 Apparaat Microsoft SQL Server 2019 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 112,74 *
Microsoft SQL Server 2014 gebruiker Microsoft SQL Server 2014 gebruiker
vanaf € 69,90 * € 81,97 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
Windows 10 Pro voor werkstation Windows 10 Pro voor werkstation
€ 89,90 * € 184,55 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken