• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

VMware Fusion 11 Pro MAC

€ 69,90 * € 138,03 * (49,36% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 49 keer verkocht
 • BS-10084
 • Meertalig
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "VMware Fusion 11 Pro MAC"

Werk productiever dankzij VMware Fusion 11 Pro MAC - koop je licentie nu voor een lage prijs

Werk veel productiever op de Mac en gebruik klassieke Windows programma's door gebruik te maken van de talrijke mogelijkheden en aantrekkelijke voordelen van de VMware Fusion 11 Pro MAC software. Met veel hulpmiddelen en effectief beheer blijft het programma het middel bij uitstek voor ervaren professionals als het om effectieve virtualisatie gaat. Grijp dus nu je kans en bestel een licentie om VMware Fusion 11 Pro MAC te gebruiken goedkoop bij ons in de BestSoftware online winkel.

Gebruik Windows programma's op Mac zonder problemen met de krachtige software

Vooral in het professionele segment, bijvoorbeeld bij creatief werk, worden vaak computers met Mac besturingssystemen gebruikt.  Met goede hardware en gemakkelijke bediening overtuigen de computers ook met veel voordelen en het macOS systeem wordt als zeer effectief en stabiel beschouwd. Veel van de toepassingen die een belangrijke rol spelen in het professionele dagelijkse leven zijn echter nog steeds alleen voor Windows beschikbaar. Dit kan een probleem worden als een verandering van platform niet overwogen, mogelijk of gewenst is.

De software VMware Fusion 11 Pro MAC biedt echter precies de juiste oplossing voor dit probleem. Dit is een krachtige virtualisatie software waarmee je ook een tweede besturingssysteem op je Mac kunt installeren. Dit is echter geenszins een klassieke installatie, zoals bijvoorbeeld mogelijk is in dual-boot modus, maar alleen een virtueel beeld. Met het programma VMware Fusion 11 Pro MAC maak je een tweede machine op je computer, waarop dan het gewenste besturingssysteem kan draaien. Dit helpt je, onder andere, als je met het eerder genoemde probleem worstelt. Als je een speciaal Windows programma op je Mac wilt gebruiken, is de VMware Fusion 11 Pro MAC variant een heel goede keus. Overigens ondersteunt dit alle gangbare besturingssystemen die op de markt te vinden zijn. Of het nu gaat om klassiek Windows 10, modern Windows 11 of een van de talloze Linux distributies, vrijwel geen wens blijft hier onvervuld. Met VMware Fusion 11 Pro MAC spreekt de fabrikant van ondersteuning voor meer dan 200 systemen die je gemakkelijk op de virtuele machine aan de gang kunt krijgen.

Beveiliging, proefdraaien en ontwikkeling - VMware Fusion 11 Pro MAC is geschikt voor professionals

Of het nu gaat om meer veiligheid bij het gebruik van de virtuele machines, het ontwikkelen van toepassingen in een sandbox omgeving of het testen van de eerste versies, met VMware Fusion 11 Pro MAC profiteer je als gebruiker van een bijzonder groot aantal krachtige gereedschappen. Alle functies zijn ontworpen voor maximale controle en effectief gebruik. Als je VMware Fusion 11 Pro MAC gebruikt, bijvoorbeeld voor een demonstratie van je software oplossing in real time, kunnen er steeds weer problemen of crashes optreden. Op dit punt overtuigt het programma met een goed doordacht concept, want er zijn veilige terugdraaipunten beschikbaar. Kies deze met een handomdraai en pas de veilige configuraties opnieuw toe om vanaf dit punt verder te werken en de fout te vinden.

Als het om alledaagse beveiliging gaat, maak je ook een heel goede keuze met de VMware Fusion 11 Pro MAC software. Veel functies stellen je in staat het veilig te gebruiken en ondersteunen je, bijvoorbeeld, bij het effectief voorkomen van ongeoorloofde toegang tot functies of de virtuele machine. Gebruik onder andere een krachtig wachtwoord voor je machine. Pas nadat je de toegangsgegevens hebt ingevoerd, krijgen jij of je collega's toegang tot het virtuele systeem. Ook als je via het netwerk werkt, wordt beveiliging geenszins verwaarloosd. In zo'n geval kun je als beheerder gemakkelijk een overzicht houden door zelf rechten toe te kennen of ze via een intuïtieve interface te beheren. Je kunt ook met een druk op de knop de toegangsrechten van individuele gebruikers intrekken.

De technische mogelijkheden met VMware Fusion 11 Pro MAC gaan echter nog verder. Dit wordt duidelijk, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen of testen van nieuwe toepassingen. Als je een nieuw programma wilt ontwikkelen, kun je de praktische zandbak omgeving gebruiken. Intussen heb je de gebruikelijke directe toegang tot lokale bronbestanden en mappen. Natuurlijk profiteer je van de ondersteuning van alle gangbare en moderne ontwikkelgereedschappen, dit geldt bijvoorbeeld voor bekende namen als Docker, Vagrant en Ansible. Met een zeer goede prestatie, een zeer hoge beveiliging en een effectieve interface naar alle benodigde technieken, staat niets het gebruik van VMware Fusion 11 Pro MAC in het dagelijkse leven in de weg.

Tenslotte overtuigt VMware Fusion 11 Pro MAC met veel andere kleinere mogelijkheden. Als gebruiker kun je bijvoorbeeld beperkte virtuele machines aanmaken met een vervaldatum. Met deze praktische hulpmiddelen werk je niet alleen veel doeltreffender in het dagelijkse leven, maar profiteer je ook van veel lagere ondersteuningskosten, omdat er maar één toestel in gebruik is in plaats van meerdere computers voor het gebruik van verschillende besturingssystemen.

Tussen haakjes: Als je van plan bent de VMware Fusion 11 Pro MAC software regelmatig en langdurig in het dagelijks leven te gebruiken, moet je aandacht besteden aan de juiste ondersteuning. Als je de veiligheids- en functie-updates voor een overeenkomstige periode wilt, moet je een aanvullend contract met de fabrikant sluiten. Dit is de enige manier om van de volledige functionaliteit te profiteren. Bedenk ook dat je te maken hebt met host licenties als je VMware Fusion 11 Pro MAC wilt gebruiken. Voor elke host computer moet je dus een nieuwe licentie kopen als dat nodig is om productief te kunnen werken.

Krachtige technologie maakt het werk nog effectiever

De software VMware Fusion 11 Pro MAC overtuigt onder andere door zijn hoge prestaties en zeer goede prestaties, de ervaring van de fabrikant moet hier duidelijk merkbaar zijn. Het is niet zonder reden dat het de bekendste oplossing is om virtuele machines op je computer te gebruiken. Vooral professionals vertrouwen bijna uitsluitend op producten van VMware en integreren die graag in hun eigen dagelijkse routine.

Overigens is het niet alleen mogelijk om het nieuwe Windows systeem los van de Mac te installeren of te gebruiken; als je wilt, kun je het gewoon in de computer integreren. Dit geeft je nog meer mogelijkheden en functies die je bij je dagelijkse werk kunnen ondersteunen. De VMware Fusion 11 Pro MAC software werkt ook uitstekend op oudere Macs, dus het hoeft niet altijd de nieuwste versie te zijn. Dit is zeker ook een groot voordeel in het dagelijkse beroepsleven.

We leveren je licentie voor VMware Fusion 11 Pro MAC goedkoop en snel na je aankoop

Een licentie voor de software VMware Fusion 11 Pro MAC bestellen in onze BestSoftware online winkel is eenvoudig en goedkoop. Dus als je enorm veel geld wilt besparen, maak je met onze winkelmogelijkheden een heel goede keus. Toch worden de voordelen en de service geenszins verwaarloosd. Je kunt je programma ten laatste na 30 minuten activeren, en we sturen je de sleutel heel snel en gemakkelijk per e-mail. Natuurlijk zijn we er om je te helpen en te adviseren als er zich problemen voordoen. Hiervoor kun je gebruik maken van onze contactmogelijkheden via e-mail, hotline of live chat. We bieden ook de populaire virtualisatie software voor Windows gebruikers. Met VMware Workstation 15 Pro, VMware Workstation Pro 14 of VMware Workstation 16 Pro vind je de populaire, voordelige en actuele varianten voor elke behoefte in ons assortiment. Kijk nu eens rond, het is de moeite waard.

  

Systeemeisen - VMware Fusion 11 Pro MAC
Ondersteunde processoren

Alle Macs vanaf 2011 worden ondersteund, behalve:

 • 2012 Mac Pro Quad-Core met Intel® Xeon® W3565 processor.

De volgende Macs worden ook ondersteund:

 • 2010 Mac Pro 6-Core, 8-Core en 12-Core
Besturingssystemen   

macOS 10.12 Sierra of hoger

Metal host - grafische rendering engine

Hardware

 • MacBook (begin 2015)
 • MacBook Air (midden 2012 of nieuwer)
 • MacBook Pro (midden 2012 of nieuwer)
 • Mac Mini (eind 2012 of nieuwer)
 • iMac (eind 2012 of nieuwer)
 • Mac Pro (eind 2013 of nieuwer)


Software

 • macOS 10.12.5 naar macOS 11.0
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)

 

Juridisch:
Met het definitieve vonnis van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor een enkele gebruiker uit een volumecontract overname, een registratie op een ID is dus niet mogelijk. Je kunt het product activeren, zonder beperkingen gebruiken, updates, upgrades en een registratie zijn niet mogelijk. Registratie bij de fabrikant is niet mogelijk. 

Verdere links naar "VMware Fusion 11 Pro MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "VMware Fusion 11 Pro MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "VMware Fusion 11 Pro MAC"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 109,90 * € 229,90 *
VMware Workstation 15 Pro VMware Workstation 15 Pro
€ 89,90 * € 286,78 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 109,90 * € 229,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 29,90 * € 34,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 26,90 * € 34,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 61,90 * € 99,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 14,90 * € 21,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 11,90 * € 24,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Microsoft Outlook 2021 MAC Microsoft Outlook 2021 MAC
€ 59,90 * € 89,90 *
Laatst bekeken