• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
VMware Workstation 15 Pro
VMware Workstation 15 Pro
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Engels
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 87 keer verkocht
  € 89,90 * € 286,78 *
  Productdetails
  VMware Fusion 11 Pro MAC
  VMware Fusion 11 Pro MAC
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 63 keer verkocht
  € 69,90 * € 138,03 *
  Productdetails
  VMware Workstation Pro 14
  VMware Workstation Pro 14
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Engels
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 25 keer verkocht
  € 74,90 * € 214,20 *
  Productdetails
  VMware Workstation 16 Pro
  VMware Workstation 16 Pro
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Engels
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 515 keer verkocht
  € 109,90 * € 229,90 *
  Productdetails
  VMware Workstation 17 Pro
  VMware Workstation 17 Pro
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Engels
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 167 keer verkocht
  € 149,90 * € 279,90 *
  Productdetails
  VMware Workstation 17 Pro
  VMware Workstation 17 Pro
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Engels
 • 5 - 30 Minuten
 • € 149,90 * € 279,90 *
  Productdetails

  Producten van VMware

  VMware

  Meer productiviteit met de nieuwste VMware software.nl

  Werken met de cloud en met virtuele systemen staat steeds meer centraal in het dagelijks leven. Het onbeperkte gebruik van talrijke hulpmiddelen en uitgebreide mogelijkheden overtuigt gebruikers en bedrijven steeds meer. Met de fabrikant VMware is specifiek uit deze sector een bedrijf beschikbaar dat veel gangbare oplossingen biedt. Met oplossingen zoals VMware Workstation of VMware Player, is het een van de bekendste leveranciers van virtualisatiesoftware.nl, die volwassen technologie en veel mogelijkheden voor de gebruiker biedt. Je kunt de afzonderlijke producten en licenties voor alle populaire producten hier bij Bestsoftware.nl krijgen, dus winkel nu gerust bij ons tegen aantrekkelijke voorwaarden,

  Belangrijke feiten over de bekende fabrikant VMware

  VMware is een van de bekendste leveranciers van software.nlproducten op het gebied van virtualisatie en cloud computing. De doelgroep wordt vooral aangetroffen in het professionele segment, bijvoorbeeld in bedrijven van verschillende grootte. De fabrikant is zo bekend en wordt door veel gebruikers beschermd, onder andere door zijn uitgebreide ervaring. Al in het jaar van de oprichting, dus in 1998, besloten de ontwikkelaars zich op het gebied van virtualisatie te richten. In die tijd was dit onderwerp natuurlijk nog lang niet zo wijdverbreid en bekend als nu, en daarom is de fabrikant ook een van de eerste vertegenwoordigers in dit segment.

  Tegenwoordig heeft het assortiment echter eigenlijk niet veel meer gemeen met de eerste beginjaren op dit gebied. Onder andere door de toenemende relevantie van de afgelopen jaren en de grote vraag van gebruikers breidde de fabrikant zijn assortiment software.nl zeer sterk uit en biedt nu diverse varianten voor verschillende doelgroepen. De kale cijfers rond VMware zijn navenant, want intussen werken er dagelijks bijna 34.000 medewerkers die met hun eigen producten een omzet van bijna twaalf miljard euro realiseren. Overigens heeft het bedrijf zijn hoofdkwartier in Palo Alto in de Verenigde Staten van Amerika.

  Ook al was het bedrijf VMware aanvankelijk heel klein, toch konden ze al snel een snelle groei bereiken. In totaal vijf computerdeskundigen en oprichters startten het bedrijf, dat nu nog steeds succesvol is. Om aan de technische eisen van de gebruikers te kunnen voldoen en ook aan de enorm toegenomen vraag, vonden in de loop der jaren verschillende overnames van min of meer bekende aanbieders plaats. Het meest recent kocht de fabrikant VMware in september 2020 het bedrijf Saltstack. De eerste overname daarentegen vond al plaats in oktober 2005, slechts enkele jaren na de succesvolle oprichting. Hier nam VMware de Asset Optimisation Group over, een specialist voor capaciteitsplanning. De regelmatige overnames en de veelvuldige samenwerkingen met andere bedrijven droegen al heel snel veel bij tot de groei en het immense succes van vandaag. Intussen werkt de fabrikant VMware overigens onder de paraplu van het nieuwe bedrijf Dell Technologies, maar is nog steeds een onafhankelijk en beursgenoteerd bedrijf.

  De nadruk blijft liggen op de doelgroep van professionele gebruikers. De software.nl is niet per se bedoeld voor de privé-sfeer, dus de mogelijkheden zijn vooral overtuigend in het bedrijf.

  Vertrouw op de gangbare software.nl oplossingen in het dagelijks leven

  In het dagelijks leven kun je vertrouwen op de goedkope en aantrekkelijke software.nl oplossingen van de fabrikant VMware. In het centrum en bijzonder bekend is het programma VMware Workstation. Het was tegelijk de eerste versie of het eerste product van de fabrikant überhaupt, tot vandaag wordt de software.nl veel en regelmatig gebruikt. De populaire en actuele versie VMware Workstation 16 Pro overtuigt met talrijke mogelijkheden en functies. Je kunt onder andere meerdere virtuele machines, containers en Kubernetes clusters tegelijk draaien en gebruiken, wat de prestaties en efficiëntie natuurlijk aanzienlijk ten goede komt. Ook de veiligheid wordt in het programma niet verwaarloosd VMware Workstation 16 Pro verwaarloost de veiligheid niet. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op efficiënte en actuele versleuteling van de virtuele machines om de beveiliging aanzienlijk te verhogen. De geïntegreerde gegevensback-up draagt ook veel bij tot de veiligheid. De zogenaamde snapshots kunnen in het algemeen voor één of voor meerdere virtuele machines uitgevoerd worden. Natuurlijk besteedt de ontwikkelaar aandacht aan uitgebreide compatibiliteit met verschillende systemen in VMware Workstation 16 Pro. Behalve ondersteuning voor het huidige Windows 10 en Windows 11 van Microsoft, staat niets de toepassing onder verschillende Linux distributies in de weg. De ondersteuning is ook zeer uitgebreid voor de gebruikte hardware, dus je kunt rekenen op 3D grafische ondersteuning voor DirectX 11 en tot 8 gigabyte grafisch geheugen voor de gebruikte GPU, naast andere dingen. Zodra je de VMware Workstation 16 Pro software.nl met succes hebt ingesteld en geïnstalleerd, kun je tot 200 verschillende besturingssystemen virtualiseren met behulp van de talrijke opties. Veel verschillende processors vanaf 2011 kunnen met gemak gebruikt worden, dus er zijn hier maar een paar beperkingen.

  Behalve op VMware Workstation 16 Pro kun je ook rekenen op andere software.nl producten, zoals de oplossing VMware Fusion 11 Pro. De software.nl is beschikbaar voor onder andere Mac-gebaseerde computers, en overtuigt ook met vele mogelijkheden en functies. De kern van de voordelen van het product is tijd- en opslagruimtebesparing door het maken van zogenaamde gekoppelde klonen. Je kunt gebruiken VMware Fusion 11 Pro je kunt ook virtuele en door de gebruiker gedefinieerde netwerkconfiguraties maken om complexe web- of cloud omgevingen te simuleren. Een geïntegreerde vSphere verbinding om virtuele machines uit te voeren, te uploaden of te downloaden is ook inbegrepen als je vertrouwt op VMware Fusion 11 Pro. Voor maximale controle en overzicht bij je dagelijkse werk, profiteer je ook van de mogelijkheid om beperkte virtuele machines te maken met een vooraf bepaalde vervaldatum. Ook de medewerkers in je bedrijf profiteren van talrijke mogelijkheden en functies wanneer je vertrouwt op het VMware Fusion 11 Pro programma. Je kunt bijvoorbeeld virtualisatie gebruiken om gewone Windows programma's te draaien op het platform van je keuze. Natuurlijk kun je rekenen op uitgebreide ondersteuning voor de gebruikte besturingssystemen; in totaal kunnen meer dan 200 besturingssystemen zonder problemen gebruikt worden. Door dan virtuele machines met beperkingen te maken en te gebruiken, kun je je dagelijkse ondersteuningskosten aanzienlijk verminderen en dus geld besparen. Dankzij de uitgebreide opties profiteer je met VMware Fusion 11 Pro ook van probleemloos beheer van je volumelicenties en de bijbehorende ondersteuningsautorisaties. De software.nl beschikt over de juiste hulpmiddelen en mogelijkheden om verschillende omgevingen te simuleren. Je kunt bijvoorbeeld de netwerk editor gebruiken voor je eigen laboratorium of demonstratie omgevingen en zo een uitgebreid inzicht krijgen in de respectieve mogelijkheden en uitdagingen.

  De software.nl producten van VMware zijn overtuigend met veel mogelijkheden en functies en maken het werk in veel bedrijven al eenvoudiger. Beheer je middelen individueel en verhoog de productiviteit van je medewerkers aanzienlijk. Je kunt de juiste licenties voor het gebruik van alle hulpmiddelen hier bij Best software.nl verkrijgen.

  Bekijk ons aantrekkelijke aanbod bij VMware

  Ons aantrekkelijk aanbod van VMware software.nl beantwoordt gemakkelijk aan de gewone behoeften van klanten en stelt je in staat te winkelen vanuit het comfort van je eigen huis. Maar we letten niet alleen op een ruime keuze, maar zorgen vooral voor gunstige voorwaarden. Door je licenties hier bij Bestsoftware.nl te kopen, profiteer je van een aanzienlijke besparing in vergelijking met de aankoop van de sleutels direct bij de fabrikant. Natuurlijk krijg je nog steeds originele en legale software.nl die met alle functies onbeperkt te gebruiken is. Dus ga nu naar ons assortiment en koop VMware Fusion 11 Pro, VMware Workstation 15 Pro of zelfs de nieuwere versie VMware Workstation 16 Pro tegen aantrekkelijke voorwaarden. Als je de mogelijkheden van de software.nl tegen nog lagere prijzen wilt benutten, kun je er bijvoorbeeld toegang toe krijgen op VMware Workstation 14 Pro toegang. Zoals je ziet laat ons assortiment niets te wensen over voor alle verschillende behoeften. Bestel nu en we bezorgen de sleutel voor de probleemloze activering van de software.nl per e-mail binnen slechts 30 minuten.

  Laatst bekeken