• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
VMware Workstation 17 Pro

VMware Workstation 17 Pro

€ 149,90 * € 279,90 * (46,45% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • S-11335
  • Engels
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "VMware Workstation 17 Pro"

VMware 17 licenties kopen - beveilig de marktleider voor virtualisatie

Als het gaat om krachtige software voor virtualisatie-oplossingen, staat VMware 17 vooraan. Al vele versies en jaren is er veel vraag naar de oplossing op de markt en onder vooral professionele gebruikers. Met de nieuwste versie, namelijk versie 17, maak je als klant opnieuw een goede keuze. De versie verscheen samen met Windows 11 op de markt en inspireert opnieuw met aantrekkelijke vernieuwingen en belangrijke veranderingen. Je kunt voordelige licenties voor het populaire programma rechtstreeks bij ons krijgen in de BestSoftware online shop. Hier kun je voor elke bestelling zeer gunstige prijzen, snelle levering en competente service verwachten. We zien uit naar je aankoop.

Profiteer van krachtige functies en talrijke tools in VMware 17

Al vele jaren biedt de software VMware 17 een enorme keuze aan verschillende functies en krachtige hulpmiddelen voor het dagelijks gebruik van de oplossing. In het algemeen is het een programma waarmee virtualisatie-oplossingen gemakkelijk op je eigen computer of notebook kunnen worden gebracht. Met de marktleider kun je dus virtuele machines draaien, beheren of veranderen. Vooral veeleisende gebruikers, zoals ontwikkelaars, testers of beheerders, worden door de huidige oplossing direct aangesproken.

Natuurlijk ondersteunt VMware 17 alle gangbare standaarden en varianten. Je kunt dus comfortabel virtuele machines draaien in alle varianten. Bovendien heb je de keuze van het platform. De huidige versies van VMware 17 werken niet alleen uitstekend onder Windows en Windows 11, maar zijn ook zeer geschikt voor gepassioneerde Linux gebruikers. Meer dan 100 verschillende distributies worden immers volledig ondersteund.

Met de vele functies en de krachtige gereedschappen van VMware 17 ben je als gebruiker in staat om één of meer volwaardige desktopomgevingen op je server of computer aan te bieden. Dit werkt zonder over te schakelen naar een ander systeem of opnieuw op te starten. Nieuwe toepassingen kunnen bijvoorbeeld worden getest in verschillende omgevingen, wat veel tijd en moeite bespaart in het dagelijkse beroepsleven. Overigens verscheen de eerste versie van de populaire software al in 1999 op de markt.

De installatie en uitvoering van de virtuele machines vinden nog steeds plaats op de host PC. Daarom moet deze voldoende vermogen hebben en sterke, actuele hardware om problemen of slechte prestaties te voorkomen. Bovendien is een 64-bits processor verplicht voor de uitvoering van VMware 17. Bovendien kan de VMware 17 software de netwerkbronnen van het hostsysteem in de virtuele machines gebruiken om effectief dagelijks werk mogelijk te maken. Dit werkt met in totaal drie verschillende varianten en opties. Zo is de software VMware 17 ook uitstekend geschikt voor verschillende doelgroepen en juist die gebruikers met bijzonder hoge eisen.

Heb je nog vragen over de omvang van de diensten of de mogelijkheden die VMware 17 je biedt? We helpen je graag en geven professioneel advies over dit populaire product. Dus als je vragen of verzoeken hebt, neem dan gewoon rechtstreeks contact met ons op.

Andere belangrijke functies en hulpmiddelen zijn de mogelijkheid om zelfs meerdere virtuele machines, containers of Kubernetes clusters op slechts één pc te draaien. Daarnaast kun je profiteren van VM snapshots, klonen en virtueel netwerken om bijzonder effectief te werken. Verplaats bestaande virtuele machines bijzonder gemakkelijk en krijg heel eenvoudig toegang tot de afzonderlijke machines in de hele infrastructuur. Ook het beveiligingsniveau wordt niet verwaarloosd bij het gebruik van VMware 17. Profiteer bijvoorbeeld van eenvoudige versleuteling van de bestaande machines, zodat alle gegevens bijzonder veilig zijn. Bovendien kun je beperkte of aflopende virtuele machines maken; de VMware 17 software laat hier vrijwel niets te wensen over.

Belangrijke vernieuwingen en veranderingen - een overzicht van VMware 17

Met de introductie van de nieuwe versie 17 voor VMware Workstation brengt de bekende fabrikant niet alleen ondersteuning voor de huidige Windows besturingssystemen, maar ook in technisch opzicht is er veel veranderd ten opzichte van de voorganger.

De ontwikkelaar heeft onder andere flink gewerkt aan de kracht en prestaties van VMware 17. Je profiteert van verbeterde 3D grafische ondersteuning voor DirectX 11. Nu wordt tot acht gigabyte aan vGPU-geheugen ondersteund, wat een aanzienlijke prestatieverbetering oplevert bij het gebruik van de populaire software. Met de nieuwe versie kun je ook virtuele machines draaien met Windows 11. Dit is vooral belangrijk voor het effectief testen van verschillende toepassingen, die natuurlijk altijd probleemloos moeten werken op de huidige systemen.

Natuurlijk kun je weer vertrouwen op de uitstekende ondersteuning van de provider in de nieuwste versie van VMware 17. De getrainde experts kunnen zelfs de eerste 30 dagen gratis gebruikt worden, deze service is altijd inbegrepen bij de aanschaf van een licentie. Na deze periode kun je kiezen voor een van de verschillende ondersteuningsplannen en daarmee ook zelf invloed uitoefenen op de verdere kosten.

Je kunt VMware 17 licenties gemakkelijk en tegen een lage prijs kopen bij BestSoftware

Wij van de BestSoftware online shop willen onze klanten niet alleen een breed assortiment aanbieden, maar ook aantrekkelijke aanbiedingen tegen een lage prijs. Plaats je bestelling snel en gemakkelijk in onze winkel en je ontvangt je product snel. Als je licenties nodig hebt zoals VMware 17, dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt op verzoek ook andere producten van deze fabrikant of andere licenties krijgen. Verzeker je dus vandaag nog van een aantrekkelijke aanbieding uit ons assortiment en je ontvangt de productsleutel per e-mail. Binnen 30 minuten na je bestelling is het product voor je beschikbaar. Als je vragen hebt over een van onze producten of meer gedetailleerd advies nodig hebt, neem dan contact op met onze deskundige en vriendelijke klantenservice. We helpen je graag snel verder. Je kunt ons niet alleen telefonisch bereiken, maar we zijn ook bereikbaar via e-mail of live chat tijdens onze kantooruren.

Verdere links naar "VMware Workstation 17 Pro"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "VMware Workstation 17 Pro"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "VMware Workstation 17 Pro"
Laatst bekeken