• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

VMware Workstation Pro 14

€ 74,90 * € 214,20 * (65,03% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 20 keer verkocht
 • BS-10085
 • Engels
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "VMware Workstation Pro 14"

Maak virtuele machines en koop nu VMware Workstation Pro 14 voor een geweldige prijs

Maak virtuele machines in slechts enkele stappen, vertrouw op maximale beveiliging en test veel verschillende systemen op slechts één computer. De software VMware Workstation Pro 14 biedt je deze en vele andere functies. Vooral professionele gebruikers vertrouwen al vele jaren op de marktleider in virtualisatie en profiteren van de uitgebreide mogelijkheden. Koop nu bij ons een sleutel voor de benodigde host licentie van VMware Workstation Pro 14 en vertrouw op snelle levering, competente service en, natuurlijk, bijzonder gunstige prijzen.

Test nieuwe systemen en programma's gemakkelijk met VMware Workstation Pro 14

Met de software VMware Workstation Pro 14 kun je zogenaamde virtuele machines maken. Eenvoudig gezegd is dit een computer op je computer. Het programma simuleert een geïnstalleerd besturingssysteem in een veilige omgeving. Dus als je altijd al andere systemen hebt willen uitproberen, kun je dat in een paar eenvoudige stappen doen dankzij VMware Workstation Pro 14. Tegelijk gaan de mogelijkheden met de oplossing veel verder dan eenvoudig uitproberen; vooral professionals werken in het dagelijks leven steeds weer met de talrijke hulpmiddelen van VMware Workstation Pro 14.

Dit komt omdat niet alle programma's altijd op elke computer gebruikt kunnen worden. Draai de incompatibele, bijvoorbeeld oudere software oplossingen, gewoon in de virtuele machine en zie zelf hoe heel effectief ze gebruikt kunnen worden. Met brede ondersteuning voor veel verschillende systemen is VMware Workstation Pro 14 toegespitst op de behoeften van gebruikers. Overigens hoef je je geen zorgen te maken over beperking van je dagelijks gebruik, want door naar de Pro versie te grijpen, worden alle beperkingen opgeheven. Je kunt gewoon een onbeperkt aantal virtuele machines draaien en gebruiken. Merk echter op dat grote en veel machines met verschillende systemen enorm krachtige hardware vereisen. Dus de apparaten die in het dagelijks leven gebruikt worden zijn hier meestal de beperking. In principe ondersteunt het VMware Workstation Pro 14 programma echter ook oudere hardware zonder problemen, maar de gebruiksmogelijkheden of prestaties zijn in dit geval natuurlijk beperkt.

Tussen haakjes: Wees je bij het gebruik van VMware Workstation Pro 14 in het dagelijks leven bewust van de speciale regels omtrent ondersteuning. Hoewel de firma steeds updates en upgrades op de markt brengt, krijg je die pas na het sluiten van een overeenkomst. Dus als je de oplossing niet alleen korte tijd wilt uitproberen, maar er vele maanden lang productief gebruik van wilt maken in het dagelijks leven, zorg dan liever voor een overeenkomstige overeenkomst. Deupdates met meer beveiliging en nieuwe functies worden je dan onmiddellijk ter beschikking gesteld.

Veel functies maken van VMware Workstation Pro 14 een bijzonder aantrekkelijk totaalpakket

Met een bijzonder groot aantal functies, zeer goede prestaties en betrekkelijk eenvoudige bediening is de software van VMware de laatste jaren uitgegroeid tot de absolute marktleider op het gebied van virtuele machines. Professionals, beginners en zelfs particuliere gebruikers vertrouwen op de diverse mogelijkheden in het dagelijks leven en gebruiken, bijvoorbeeld, VMware Workstation Pro 14 voor het virtueel gebruik van andere besturingssystemen. Het programma maakt het bijzonder gemakkelijk om aan de slag te gaan en biedt bijvoorbeeld een assistent om je te helpen een nieuw systeem in de virtuele machine te installeren. Je hoeft niet eens per se goed thuis te zijn op het gebied van virtualisatie; je krijgt waardevolle tips en trucs over hoe je het kunt gebruiken. Zodat je gebruik kunt maken van de volledige mogelijkheden en alle mogelijkheden van de gebruikte technologie, laat het VMware Workstation Pro 14 programma zich hier van zijn beste kant zien. Dit wordt duidelijk, bijvoorbeeld bij het installeren van een virtuele machine op een tablet. Natuurlijk zijn deze uitgerust met vele sensoren, je blijft ze gebruiken dankzij de uitgebreide ondersteuning.

Als je bijzonder effectief en productief met je collega's in het bedrijf wilt samenwerken, lukt dat ook gemakkelijk en snel dankzij VMware Workstation Pro 14. Met het programma kun je de virtuele machines als server laten draaien. Maak dan de machine beschikbaar op het netwerk, zodat je collega's ook toegang hebben tot de mogelijkheden. Met gemakkelijke toegang en goede prestaties kunnen zo vooral complexe projecten sneller worden uitgevoerd. Natuurlijk neemt de veiligheid tijdens het gebruik geen keer op de achtergrond. Als je wilt, kun je alle gebruikers beheren via een intuïtieve interface. Wijs individuele rechten toe, stel wachtwoorden in voor toegang of verwijder individuele gebruikers met een paar eenvoudige stappen om de bescherming van je virtuele machines te verzekeren wanneer je VMware Workstation Pro 14 gebruikt.

Je hoeft het ook niet zonder andere functies te stellen als je een licentie voor VMware Workstation Pro 14 koopt. Beperkte en aflopende virtuele machines, bijvoorbeeld, zijn geen enkel probleem en kunnen met een paar eenvoudige stappen aangemaakt worden. Met de nieuwste versie profiteer je ook van ondersteuning voor nog meer hardware en nog meer platforms. Overigens is er geen beperking wat betreft de processorkernen, het werkgeheugen of soortgelijke parameters die in de Pro versie gebruikt worden. Dit is een groot voordeel, vooral in een server omgeving, omdat je met VMware Workstation Pro 14 toegang hebt tot de volledige prestaties van de hardware.

Ondersteuning voor veel systemen - je kunt vertrouwen op VMware Workstation Pro 14 bij dagelijks gebruik

Een van de grootste sterke punten van de VMware Workstation Pro 14 software is de enorm brede ondersteuning. Ook al werken de meeste mensen met een enkel besturingssysteem, dat meestal van Microsoft komt, de keuze op de markt is bij nader inzien natuurlijk veel ruimer. Met VMware Workstation Pro 14 kun je in totaal meer dan 200 verschillende systemen in de virtuele machine gebruiken. Behalve de huidige varianten van Microsoft, nl. Windows 10 of Windows 11, zijn ook veel verschillende Linux distributies mogelijk. Bekende versies zoals Ubuntu of minder bekende namen zoals CentOS kunnen met een paar eenvoudige stappen gebruikt worden.

Als je de genoemde systemen met VMware Workstation Pro 14 in een virtuele machine gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken over beperking van de functies of beperkingen. Je krijgt een compleet systeem en kunt gewoon doorwerken. Je merkt dus geen verschil met de klassieke installatie. Probeer het zelf uit en koop je host licentie voor VMware Workstation Pro 14 nu voor een zeer redelijke prijs in onze online winkel.

We helpen je graag - koop VMware Workstation Pro 14 nu voor een geweldige prijs bij ons

Of je nu professioneel gebruiker of privé gebruiker bent, je bent altijd welkom bij BestSoftware. Vertrouw op onze intuïtieve en veilige winkelomgeving als je veilig van thuis uit een licentie voor VMware Workstation Pro 14 wilt bestellen. Bij BestSoftware weten we ook hoe belangrijk deskundige ondersteuning is bij het bestellen van moderne software. Daarom steunen we je graag met de beste klantenservice. Vertrouw op onze ervaren experts die klaar staan om je te helpen met al je vragen of verzoeken. Maak dan gebruik van de mogelijkheden om per e-mail, per telefoon of via live chat contact met ons op te nemen. Natuurlijk mogen andere producten voor het werken met virtuele machines niet ontbreken bij BestSoftware. Met VMware Workstation Pro 16 of VMware Workstation Pro 15, bijvoorbeeld, kun je de nieuwere versies voor een redelijke prijs krijgen. Als je Windows programma's op een Mac wilt gebruiken, raden we het programma VMware Fusion 11 Pro Mac aan. Dit is ook verkrijgbaar in onze winkel.

Systeemeisen - VMware Workstation 14 Pro
Ondersteunde processoren

Systemen met processors (CPU's) vanaf 2011 worden ondersteund, behalve:

 • Intel Atom processoren gebaseerd op de 2011 Bonnell microarchitectuur (bv. Atom Z670/Z650; Atom N570),
 • Systemen met Intel Atom processoren gebaseerd op de Saltwell microarchitectuur van 2012 (b.v. Atom S1200, Atom D2700/D2500, Atom N2800/N2600),
 • Systemen met AMD processoren op basis van de Llano en Bobcat microarchitecturen (bv. met de codenamen "Hondo", "Ontario", "Zacate", "Llano").

Bovendien wordt het volgende ondersteund:

 • Systemen met Intel processoren gebaseerd op de Westmere microarchitectuur van 2010 (b.v. Xeon 5600, Xeon 3600, Core i7-970, Core i7-980, Core i7-990)
 • Kernsnelheid: 1.3 GHz of sneller
 • Minstens 2 GB RAM; 4 GB RAM of meer aanbevolen
Besturingssystemen   

Meer dan 200 besturingssystemen worden ondersteund, waaronder:
Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows XP, Ubuntu, Red Hat, SUSE, Oracle Linux, 
Debian, Fedora, openSUSE, Mint, CentOS

Voor een volledige lijst van ondersteunde host en guest besturingssystemen, zie de VMware Compatibiliteitsgids.

Vereisten voor besturingssysteem 

VMware Workstation Pro kan draaien op de meeste 64-bit* host besturingssystemen - Windows systemen:
Windows 10, Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2012, Windows 8, Windows 7

Zie de VMware Compatibiliteitsgids voor actuele informatie over ondersteunde besturingssystemen.

(Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)
Verdere links naar "VMware Workstation Pro 14"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "VMware Workstation Pro 14"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "VMware Workstation Pro 14"
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 109,90 * € 229,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
TIP!
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
Adobe Acrobat Pro DC Adobe Acrobat Pro DC
€ 285,90 * € 345,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 159,90 * € 174,29 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 89,90 * € 109,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 72,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Kofax Power PDF Standard 5.0 Kofax Power PDF Standard 5.0
€ 102,90 * € 108,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Laatst bekeken