• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft SQL Server 2022 Standaard 2 Kern

Microsoft SQL Server 2022 Standaard 2 Kern

€ 2.199,90 * € 4.290,90 * (48,73% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • IDE-11395
  • Engels
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2022 Standaard 2 Kern"

Snelle en eenvoudige licenties - wij bieden betaalbare Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Cores licenties

De Microsoft SQL Server 2022 is een relationeel databasebeheersysteem. Het is sinds 1989 beschikbaar voor professionele gebruikers. Bovendien stelde de fabrikant Microsoft de nieuwste versie op 16 november 2022 beschikbaar voor klanten. Bij ons in de BestSoftware online shop kun je als consument alvast de juiste kernlicenties voor direct gebruik van de oplossing uit ons assortiment kopen en profiteren van deskundige service als je vragen hebt. Onze ervaren medewerkers staan immers tot je beschikking per e-mail, op de hotline of via live chat.

Overigens: Dit product zijn de kernlicenties voor Microsoft SQL Server 2022 in de standaardversie. Wil je daarentegen de juiste licenties voor de Enterprise Edition van de oplossing, dan vind je natuurlijk ook de Microsoft SQL Server 2022 Enterprise 2 Core licenties in onze BestSoftware online shop tegen gunstige voorwaarden. We kijken uit naar je bestelling.

Vernieuwingen voor effectief werken in Microsoft SQL Server 2022 Standard

Met de introductie van de nieuwe standaardversie van Microsoft SQL Server 2022 zet de bekende fabrikant Microsoft een grote stap in de goede richting en biedt aantrekkelijke vernieuwingen voor beter werk. Onder andere zijn de Azure diensten nog meer geïntegreerd, wat zorgt voor een betere hoge beschikbaarheid. Dankzij een volledig beheerd noodherstel via de Azure-diensten van Microsoft zit je in geval van nood aan de veilige kant en kun je snel weer effectief werken. Gegevens worden voortdurend gerepliceerd vanuit SQL Server en naar de cloud.

Bovendien zouden barrières tussen operationele en analytische gegevensopslag tot het verleden moeten behoren met het gebruik van Microsoft SQL Server 2022. Dit maakt de analyse van lokale operationele gegevens mogelijk. Ook hier vindt de analyse bijna in real time plaats dankzij de cloud en Azure diensten, zodat uitstekende prestaties altijd verzekerd zijn. Om verdere problemen te voorkomen, zoals zogenaamde datasilo's, brengt de Microsoft SQL Server 2022 Standard ook een nieuwe transparantie voor de hele datavoorraad. Ook hier is de integratie van de SQL Server met Azure Preview en de innovatieve diensten van de fabrikant Microsoft duidelijk merkbaar.

Daarnaast heeft Microsoft aan veel belangrijke punten in SQL Server 2022 Standard gewerkt en daarmee de prestaties van de hele oplossing aanzienlijk verhoogd. Dit moet duidelijk merkbaar zijn, vooral in de context van dagelijks gebruik bij het werken met grote hoeveelheden gegevens. De query prestaties en query optimalisatie werken nu aanzienlijk sneller met de nieuwe versie en jij, als gebruiker met de juiste licentie, profiteert van een soepele uitvoering van zogenaamde multi-write omgevingen. Om ervoor te zorgen dat je gegevens en je servers nog beter beveiligd zijn, heeft Microsoft ook het beveiligingsniveau opnieuw geoptimaliseerd met SQL Server 2022 Standard. Dit betekent dat je zelfs in de nieuwste versie profiteert van een van de veiligste databases op de markt. Een nieuw, onveranderlijk grootboek beschermt de gegevens tegen manipulatie.

De kernlicenties zijn essentieel voor het gebruik van Microsoft SQL Server 2022

Je hebt de Microsoft SQL Server 2022 core licenties nodig om het te kunnen gebruiken. Dit geldt tenminste als je bij aankoop hebt gekozen voor core licenties. In dit geval moet je licenties gebruiken voor de afzonderlijke processorkernen in de server. Merk echter op dat vaste regels voor vergunningen ook hier gelden en in acht moeten worden genomen voor een juist gebruik met alle functies en volledige prestaties. Microsoft schrijft bijvoorbeeld voor dat er minstens vier cores per server gelicenseerd moeten worden. Dit geldt ook als de server minder dan vier kernen heeft. In dit geval of met deze variant van licenties rond de Microsoft SQL Server 2022 Standard hoef je je echter geen zorgen te maken over verdere toegangslicenties, maar kun je direct aan de slag. Overigens, als je het Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core product van ons kiest, zijn er altijd twee core licenties bij één aankoop inbegrepen. Zo bespaar je extra geld en kun je handig inkopen.

Overigens: Als core licenties geen optie voor je zijn, is er een aantrekkelijk alternatief met de combinatie van serverlicentie en toegangslicenties. Zo kun je de juiste SQL Server 2022 apparaat CAL's en SQL Server 2022 Gebruikers-CAL's in onze BestSoftware online shop en profiteer van de bijzonder gunstige prijzen en aantrekkelijke inkoopvoorwaarden. Profiteer nu, we kijken uit naar je aankoop.

Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core licenties hoeven niet duur te zijn

Hier bij BestSoftware hoef je niet diep in de buidel te tasten voor Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core licenties. Wij leveren je de producten tegen bijzonder gunstige voorwaarden. Jij als consument hebt dus de mogelijkheid om geld te besparen door gewoon in de BestSoftware online shop te bestellen. Niettemin ontvang je natuurlijk originele producten die perfect geschikt zijn voor onbeperkt gebruik in een professionele omgeving. Neem dus contact met ons op, stel de licenties voor de processorkernen veilig en profiteer van een snelle levering van de gewenste producten. Het duurt immers maar 30 minuten na je aankoop tot je de sleutels in je mailbox vindt en ze kunt gebruiken voor activering. Daarnaast wachten hier nog vele andere producten op je, zoals de Microsoft SQL Server 2022 Enterprise 2 Core licenties. Kijk nu rond en doe je aankoop, het is de moeite waard.

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2022 Standaard 2 Kern"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2022 Standaard 2 Kern"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2022 Standaard 2 Kern"
Laatst bekeken