• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Skylum Luminar Neo | Windows / Mac

€ 119,90 * € 159,90 * (25,02% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 246 keer verkocht
  • BS-11070
  • Meertalig
  • 2 PC's
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Skylum Luminar Neo | Windows / Mac"

Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD kopen - wij bieden je goedkope licenties

Met behulp van de software Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD optimaliseer je je persoonlijke beelden op precies de juiste plaatsen. De krachtige software is gericht op zowel beginners als professionele gebruikers. Profiteer van de integratie van krachtige intelligente functies, een duidelijke structuur en een programma dat geschikt is voor veel verschillende platforms. Bij ons bestel je de benodigde licenties voor de software Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD met een paar klikken en natuurlijk tegen een bijzonder gunstige prijs. Je kunt dus veel geld besparen met een eenvoudige aankoop bij BestSoftware en toch profiteren van originele, legale licenties. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en beantwoorden graag al je vragen.

Gebruik krachtige gereedschappen voor beeldbewerking in Skylum Luminar NEO (2 gebruikers - eeuwigdurend) ESD

De software Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD is een goede keuze voor zowel beginners als professionals. Dienovereenkomstig zijn er veel krachtige gereedschappen beschikbaar voor je dagelijkse werk op de computer. Basiswerk voor optimalisatie of complexe wijzigingen, met Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD heb je de keuze.

Natuurlijk zijn ook de klassieke functies voor beeldbewerking in dit programma beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld een automatische optimalisatie laten uitvoeren op de belangrijke plaatsen. Rode ogen verwijderen of het contrast verbeteren. Na aankoop van een licentie voor Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD kun je de beelden ook eenvoudig bijsnijden. Als je een foto in het donker maakt, kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de lucht vervangen. Om dit te doen, markeer je het betreffende gebied, selecteer je het juiste motief en creëer je vervolgens een bijzonder indrukwekkende look in je foto's.

Als je de Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD software gebruikt, kun je ook snel en eenvoudig afzonderlijke objecten uit de beelden verwijderen. Als je een storend object wilt verwijderen, kun je dat in een paar eenvoudige stappen doen. Markeer gewoon het betreffende gebied en de krachtige technologie doet het meeste werk voor je. Ook het bewerken of creëren van indrukwekkende effecten is met het programma bijzonder eenvoudig. Daarvoor zijn de juiste laagfuncties beschikbaar. Wanneer je de software gebruikt, kun je zoveel lagen invoegen als je wilt, en zo verschillende afbeeldingen combineren of individuele effecten toepassen op een paar gebieden. Dit laat een enorme ruimte voor creatief werk met Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD. 

Mede dankzij de vele functies en de krachtige gereedschappen is de software Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD aan te bevelen voor gebruik in een professionele omgeving. Vooral voor evenementen- of landschapsfotografie kun je met weinig moeite en het gebruik van moderne technologie de resultaten optimaliseren. Dit zorgt voor indrukwekkende opnamen die zeker in de smaak vallen bij je klanten.

Kunstmatige intelligentie en een intuïtieve structuur maken het gemakkelijk om met Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD aan de slag te gaan

Kunstmatige intelligentie is inmiddels op veel gebieden van het dagelijks leven doorgedrongen. Dit geldt ook voor het bewerken van je foto's. Wanneer je de software Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD gebruikt, ondersteunt de huidige technologie je op veel belangrijke gebieden. Dit geldt bijvoorbeeld voor de exacte selectie van een element in de foto's. Door AI worden de afzonderlijke gebieden bijzonder nauwkeurig herkend, waardoor je zuivere resultaten kunt bereiken. Ook bij het werken aan de belichting en de effecten in je beelden heb je baat bij kunstmatige intelligentie. Met de verschillende aanpassingen op de juiste plaatsen kun je elementen scherp stellen, indrukwekkende weergaven creëren of de foto's op de juiste plaatsen optimaliseren.

De software Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD is zeer geschikt voor professionele gebruikers, maar vindt ook gretig aftrek in de particuliere sector. Een van de redenen daarvoor is de zeer eenvoudige en doeltreffende bediening van de fabrikant. Dankzij het intuïtieve ontwerp en de directe etikettering kun je in een paar stappen de benodigde gereedschappen vinden en gebruiken. Dankzij de automatische optimalisatie van je beelden kun je zelfs de gemeenschappelijke punten volledig automatisch laten optimaliseren door de software Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD. Je hoeft alleen maar de betreffende modus te starten en de beelden worden op de juiste plaatsen verbeterd. Dit werkt bijvoorbeeld bij een zwak contrast, bij een slechte belichting of bij de ongewenste rode ogen die nog steeds in veel foto's voorkomen.

In de huidige versie ondersteunt de software Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD verschillende apparaten en platforms. Dit is niet alleen een programma voor Windows computers, ook onder macOS staat niets de toepassing in de weg. Bovendien is de bij BestSoftware gekochte licentie een aanbieding voor twee gebruikers. Met één aankoop tegen een gunstige prijs kun je dus direct twee gebruikers in staat stellen alle functies te gebruiken. Overtuig jezelf nu van onze gunstige prijzen en koop goedkoop bij ons.

Overigens: Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD werkt natuurlijk ook met alle huidige Windows versies, dus Windows 11 en Windows 10.

Natuurlijk kun je goedkope licenties voor Skylum Luminar NEO (2 User - perpetual) ESD vinden bij BestSoftware

Beveilig Skylum producten in onze BestSoftware online shop tegen onverslaanbare prijzen. Als je op zoek bent naar verschillende artikelen van deze fabrikant, dan vind je bij ons de licentie Skylum Luminar NEO. Bovendien heb je de mogelijkheid om nog meer licenties te kopen. Of het nu gaat om Skylum Luminar AI of Skylum Luminar 4.3 Windows/Mac, ons assortiment is breed en bevat ook veel andere producten van verschillende fabrikanten. Onze producten zijn allemaal originele fabriekslicenties en bovendien zijn ze allemaal legaal. Als je vragen hebt, bieden we een competente klantenservice. Al onze medewerkers zijn vriendelijk en helpen je graag. Of je nu vragen hebt over het activeren van je productsleutel of gewoon iets wilt weten over een licentie, onze klantenservice staat voor je klaar. Zodra we je bestelling en betaling hebben ontvangen, leveren we het product binnen maximaal 30 minuten bij je af. Kijk gerust op je gemak rond in onze winkel en zoek je gewenste licentie. We kijken uit naar je bestelling.

Verdere links naar "Skylum Luminar Neo | Windows / Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Skylum Luminar Neo | Windows / Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Skylum Luminar Neo | Windows / Mac"
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Audials One 2022 | Windows Audials One 2022 | Windows
€ 69,90 * € 79,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
€ 649,90 * € 699,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Laatst bekeken