• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Skylum Luminar 4.3 Windows/Mac | 1 Gebruiker, 2 Apparaten
Skylum Luminar 4.3 Windows/Mac | 1 Gebruiker, 2 Apparaten
 • 1 gebruiker, 2 toestellen
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 168 keer verkocht
  € 79,90 * € 97,35 *
  Productdetails
  Skylum Luminar AI | Windows / Mac | 1 Gebruiker, 2 Apparaten
  Skylum Luminar AI | Windows / Mac | 1 Gebruiker, 2 Apparaten
 • 1 gebruiker, 2 toestellen
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 77 keer verkocht
  € 94,90 * € 109,90 *
  Productdetails
  Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
  Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
 • 2 PC's
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 241 keer verkocht
  € 128,90 * € 159,90 *
  Productdetails

  Producten van Skylum

  Skylum

  Elke aankoop is de moeite waard - bestel goedkope Skylum software

  Het onderwerp beeldbewerking is van groot belang in zowel privé als professionele omgevingen. Intussen profiteer je van gesofisticeerde AI die je helpt bij je werk en kun je ook rekenen op talrijke hulpmiddelen. Natuurlijk zijn overeenkomstige oplossingen niet alleen verkrijgbaar voor Windows computers; je kunt op de markt ook de juiste softwareproducten verkrijgen voor Mac computers, die wijdverbreid zijn in de professionele sector. In dit segment geniet de fabrikant Skylum geniet grote populariteit in dit segment. Je kunt de juiste licenties voor je individuele behoeften en efficiënte beeldverwerking in het dagelijks leven hier bij BestSoftware krijgen, dus kijk gerust rond en koop de gewenste sleutels tegen aantrekkelijke voorwaarden.

  Vertrouw op bewezen en betrouwbare software

  Hoewel de firma Skylum tegenwoordig een van de belangrijkste spelers op de markt is als het gaat om efficiënte beeldbewerking op de Mac, heeft de fabrikant niet veel jaren ervaring in vergelijking met andere merken. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door twee spelontwikkelaars en amateurfotografen. In het begin werkte het bedrijf onder de naam Macphun, en het assortiment had weinig te maken met de oplossingen van vandaag. In het begin concentreerden de ontwikkelaars zich op de ontwikkeling van mobiele programma's voor gebruik op iOS toestellen. Een van de eerste producten was Vintage Video Maker, dat later omgedoopt werd tot Vintagio. De app genoot al snel grote populariteit; Apple noemde hem onder andere een van de beste iPhone apps van 2009. in 2010 breidde het team van de fabrikant zich uit rond Alex Tespko en in de drie volgende jaren waren in totaal meer dan 60 toepassingen beschikbaar. Omdat al snel duidelijk werd dat de fotografietoepassingen bij de gebruikers bijzonder in de smaak vielen, richtte de fabrikant zijn aanbod nog consequenter op dit gebied en besloot hij ook overeenkomstige oplossingen voor macOS te ontwikkelen.

  In 2010 bracht de fabrikant onder de naam FX Photo Studio Pro de eerste macOS toepassing uit, die eerder alleen als app beschikbaar was. In de loop der jaren kwamen er steeds meer producten bij, en tegelijk verhuisde de fabrikant zijn hoofdkantoor van Oekraïne naar San Diego. Om vervolgens ook de Europese markt te kunnen bedienen, wierf het bedrijf een team van ervaren en competente ontwikkelaars in Europa aan. Met behulp van gelokaliseerde versies van zijn eigen software benadert het bedrijf de klanten dus rechtstreeks en richt het zich op de behoeften van alle gebruikers.

  De verandering in de nu bekende naam Skylum vond pas in 2017 plaats. In datzelfde jaar lanceerde de ontwikkelaar ook voor het eerst Windows versies van de softwareproducten Aurora HDR en Luminar, en volgde daarmee de wensen van de consument. Vandaag werken er ongeveer 15 medewerkers voor Skylum, die de software voor creatieve ontwikkeling in het dagelijks leven steeds up to date brengen en regelmatig nieuwe versies uitbrengen. Hoewel de producten nu ook voor Windows computers en dus voor een veel grotere doelgroep verkrijgbaar zijn, is de fabrikant bij de klanten nog steeds vooral bekend en gewaardeerd om software oplossingen voor MacOS.

  De aangeboden software is een goede keuze voor creatieve gebruikers

  De software producten van Skylum zijn een heel goede keuze, vooral voor creatieve gebruikers en geesten. Met Skylum Luminar 4.3, bijvoorbeeld, is een uitgebreid uitgeruste software voor beeldbewerking gratis beschikbaar. Natuurlijk is de meest populaire oplossing van de fabrikant beschikbaar voor Mac en Windows systemen even gratis beschikbaar. Tal van hulpmiddelen en efficiënte technieken zijn ook inbegrepen om je creativiteit de vrije loop te laten en het beste uit je eigen foto's te halen. Naast de klassieke hulpmiddelen om de basisgebieden aan te passen, vertrouwt de software vooral op intelligente technieken. Zo is er het AI Sky Replacement gereedschap aan boord, dat rekening houdt met de belichting van het hele beeld en die aanpast. Met behulp van de bijbehorende technieken kun je bijvoorbeeld een atoom-sferische mist in je beeldbestand invoegen om er een geheel nieuwe sfeer mee te bereiken. Verdere functies met kunstmatige intelligentie zijn ook opgenomen in de uitgebreide Software Skylum Luminar 4.3 direct inbegrepen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de AI Skin Enhancer en de Portrait Enhancer. Deze optimaliseren je beelden met een paar klikken en werken op precies de juiste plaatsen. Dit werkt voor alle verschillende huidtypes, afbeeldingen en bestanden. Met inhoudsgevoelige technieken kun je ook je beelden in verschillende lagen bewerken en bijstellen met Skylum Luminar 4.3. Gebruik bijvoorbeeld de optie om nieuwe voorwerpen in te voegen of hindernissen te verwijderen. Voeg vuurwerk, wolken en andere elementen toe aan je eigen beeld om indrukwekkende resultaten en effecten te bereiken. Je kunt het beeld ook helderder maken door eenvoudig de ongewenste voorwerpen te verwijderen zonder de kwaliteit van het beeld aan te tasten. Ondersteuning voor verschillende bestanden is natuurlijk ook aan boord, je profiteert o.a. van volledige RAW ondersteuning en je kunt werken met JPEG, PNG, TIFF en PDF formaten, maar ook met CR2, CR3, NEF, ORF en RAF.

  Je kunt ook als alternatief terugvallen op de software Skylum Luminar AI, deze komt ook uit de handen van de bekende ontwikkelaar en houdt zich vooral bezig met het optimaliseren van je eigen beeldbestanden. Want ook al zijn de mogelijkheden met de technieken van de camera's tegenwoordig zo goed als nooit tevoren, je kunt nog meer bereiken met de juiste software. De software Skylum Luminar AI vertrouwt vooral op de ondersteuning van kunstmatige intelligentie en overeenkomstige algoritmen om de mogelijkheden voor het verbeteren van je eigen beelden te herkennen en toe te passen. De mogelijkheden van de software zijn zelfs gericht op professionele gebruikers. De bijgeleverde sjablonen zijn bijvoorbeeld adaptief. Zelfs met verschillende kwaliteiten of het gebruik van verschillende camera's schitteren je foto's met dezelfde uitstraling. Dienovereenkomstig zien ze er precies zo uit alsof je de verschillende foto's tijdens één enkele sessie had genomen. Als de beelden ook van een lage kwaliteit zijn, is dat ook geen probleem met de Skylum Luminar AI software. De functie Oneindige pixels is voor dit doel opgenomen. Je kunt er dan uitstekende resultaten mee bereiken in de toepassing, ondanks de lage kwaliteit. Een belangrijke functie voor indrukwekkende effecten is ook PhotoXpanse. Met deze functie kun je als gebruiker gemakkelijk interessante 3D effecten in de foto's aanbrengen, zodat ze een heel unieke stemming verspreiden. Met behulp van de kunstmatige intelligentie en de talrijke mogelijkheden is de software Skylum Luminar AI niet alleen uitstekend geschikt voor privé-gebruikers, maar ook voor gebruik in het professionele segment.

  De bovengenoemde software producten van Skylum zijn al lang niet meer alleen voor Mac computers verkrijgbaar; het zijn licenties voor verschillende systemen. Bijgevolg staat niets de installatie van de producten op een Windows computer in de weg. In alle gevallen profiteer je van een zeer eenvoudige en efficiënte bediening, die zowel voor beginners als voor professionele gebruikers geen probleem mag zijn.

  Bij BestSoftware kun je veel verschillende voordelen verwachten

  Met veel verschillende voordelen staan we tot je beschikking en bieden je de geschikte Skylum software die je aanzienlijk ondersteunt bij je dagelijkse werk. Je kunt onder andere rekenen op een zeer snelle en directe levering van de gekochte licentie. We regelen de levering voor je vrij eenvoudig per e-mail, dankzij deze variant ontvang je de benodigde sleutel binnen ongeveer 30 minuten na de succesvolle aankoop. Bekijk dus nu ons aantrekkelijke assortiment en bestel Skylum Luminar 4.3 of Skylum Luminar 4.3 met een paar muisklikken Skylum Luminar AI. De populaire versies voor eenvoudige en efficiënte bewerking van je beelden op de Mac zijn bij ons verkrijgbaar in de vorm van zeer betaalbare licenties. Je bespaart veel geld, vooral in directe vergelijking met je bestelling van de licentiesleutels bij de fabrikant. Natuurlijk helpen we je graag als je vragen of problemen hebt met je bestelling of met de activering van je software. Bel ons, praat met een expert via chat of vertrouw op het snelle antwoord op e-mails. Je profiteert dus van veel aantrekkelijke voordelen met BestSoftware.

  Laatst bekeken