• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Corel AfterShot Pro 3 | Windows | Mac | Linux

€ 59,90 * € 69,90 * (14,31% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 5 keer verkocht
  • BS-10654
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Corel AfterShot Pro 3 | Windows | Mac | Linux"

Koop Corel AfterShot Pro 3 bij BestSoftware en profiteer van lage prijzen

Koop nu de goedkope licentie voor het programma Corel AfterShot Pro 3 bij BestSoftware en bewerk je foto's in RAW formaat in slechts een paar stappen. Talrijke hulpmiddelen en uitgebreide mogelijkheden om effectief te werken zijn hier beschikbaar. Het programma is een zeer goede keuze voor professionele gebruikers en kan ook met praktische plug-ins aan individuele behoeften worden aangepast en aanzienlijk in functionaliteit worden uitgebreid. Overtuig jezelf nu van alle aantrekkelijke mogelijkheden en haal het meeste uit al je opnamen door de talrijke hulpmiddelen met een paar klikken te gebruiken. We staan klaar om je te helpen als je vragen of problemen met de software hebt.

Corel AfterShot Pro 3 is een krachtige RAW beeldbewerker

Met de vele gereedschappen en mogelijkheden van Corel AfterShot Pro 3 kun je foto's en opnamen effectief bewerken. Dit is een actueel en krachtig RAW beeldbewerkingsprogramma. Dit betekent dat hij werkt met het speciale en veeleisende formaat dat veel moderne camera's in het dagelijks leven gebruiken. Om de beste resultaten uit deze beelden te halen, heb je toegang tot veel verschillende hulpmiddelen.

Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om watermerken in de foto in te sluiten in een paar eenvoudige stappen. Deze watermerken hebben verschillende overtuigende voordelen: enerzijds verhogen ze je veiligheid en tegelijk kunnen ze gebruikt worden om reclame te maken voor je eigen bedrijf of het bijbehorende werk. Natuurlijk voeg je individuele inhoud als watermerk toe aan je RAW bestanden. In dit geval hoeft het niet alleen je eigen logo te zijn, contactinformatie kun je er ook gemakkelijk aan toevoegen. Je bepaalt ook of het nieuwe watermerk in een enkele foto te vinden is of liever direct in alle bestanden. Maak verdere instellingen, bijvoorbeeld wat betreft de grootte, transparantie, positie en uitlijning van het watermerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Een ander hulpmiddel in Corel AfterShot Pro 3 is de smetcorrectie. Gebruik dit om veel tijd te besparen, want de relevante gereedschappen zijn nu direct in dit programma opgenomen en het is niet meer nodig over te schakelen op andere beeldbewerkingsprogramma's. Gebruik de praktische retoucheer- en fotocorrecties gemakkelijk, met een paar eenvoudige stappen kun je ongewenste inhoud of lelijke plekken uit de foto's verwijderen. Cirkel, penseel, veelhoek en gereedschap uit de vrije hand zijn beschikbaar voor optimalisatie en zijn natuurlijk heel gemakkelijk te gebruiken. Ook nieuw is het algoritme dat gebruikt wordt voor highlight recovery. Hiermee kun je aanzienlijk meer details en tinten herstellen in overbelichte foto's. Met het nieuwe algoritme gaan de mogelijkheden in Corel AfterShot Pro 3 echter veel verder, want het is nu mogelijk om veel meer gegevens en inhoud te benaderen. Dus zelfs als je beelden minder dan ideaal zijn, krijg je toch een geweldige kwaliteit en mooie effecten.

Vertrouw op uitgebreide ondersteuning voor een groot aantal formaten en pas je werk aan je behoeften aan

Met zijn vele functies en talrijke mogelijkheden is de Corel AfterShot Pro 3 software geschikt voor professioneel gebruik en werk in vele omgevingen. Je profiteert als gebruiker onder andere ook van de ondersteuning van veel verschillende beeldformaten en modulaire cameraprofielen. De dynamische camera updates maken het mogelijk dat je onmiddellijk de nieuwste profielen kunt gebruiken. Een uitgebreide installatie van een software patch is dus niet meer nodig. Open en download profielen rechtstreeks vanuit de Corel AfterShot Pro 3 interface. Als de gewenste camera ondanks de immense selectie niet beschikbaar is, is dat geen enkel probleem. Stuur gewoon een kort berichtje naar het AfterShot ontwikkelingsteam met de handige 'Feedback' knop. Dien gewoon je verzoek in en krijg snel antwoord.

De uitgebreide ondersteuning van Corel AfterShot Pro 3 strekt zich niet alleen uit tot ondersteuning van cameraprofielen, maar ook tot lenscorrecties. In de huidige versie van de populaire software zijn talloze profielen gratis voor je beschikbaar. Met de bijbehorende functies en mogelijkheden van de correcties kun je nog meer uit je opnamen halen, zelfs in RAW formaat. Je kunt bijvoorbeeld vervormingen, veroorzaakt door de gebruikte lens, in een paar stappen corrigeren.

Tip: Als je regelmatig met de Corel AfterShot Pro 3 software werkt en altijd op de hoogte wilt blijven, raden we je aan informatie uit te wisselen met andere gebruikers. Je kunt profiteren van nieuwe informatie of plug-ins die gratis beschikbaar zijn en de software nog gemakkelijker in het gebruik kunnen maken. Er is ook een actieve gemeenschap rond Corel AfterShot Pro 3 in de sociale netwerken. Je kunt je het beste direct bij deze groepen en gemeenschappen aansluiten om altijd op de hoogte te blijven en van alle voordelen te profiteren. Koop je software dus nu voordelig in de BestSoftware online shop en laat je overtuigen door de aantrekkelijke mogelijkheden die het Corel AfterShot Pro 3 programma je in het dagelijks leven biedt.

Breid de mogelijkheden van Corel AfterShot Pro 3 uit met vele praktische plugins

De Corel AfterShot Pro 3 software is ideaal voor individueel en uitgebreid gebruik in het professionele segment. Om aan de eisen van individuele gebruikers te kunnen voldoen, zijn er uitgebreide uitbreidingsmogelijkheden via plug-ins. In principe is deze functie niet nieuw in de populaire software, maar de fabrikant heeft de mogelijkheden met de huidige versie van Corel AfterShot Pro 3 aanzienlijk uitgebreid. Een nieuwe plug-in manager is beschikbaar. Hiermee kun je even gemakkelijk gratis of betaalde extensies installeren en ook regelmatig updates ontvangen voor reeds geïnstalleerde versies. Natuurlijk ben je, als je over de nodige kennis beschikt, ook welkom om zelf actief te worden en jezelf van de functionaliteit te overtuigen. Dankzij de unieke plug-in API kun je zelf eenvoudige of complexe plug-ins programmeren. De enige vereiste hiervoor is een basis werkkennis van C++. Bovendien heb je ook de plug-in SDK nodig en, natuurlijk, een overeenkomstige passie voor fotografie. Natuurlijk mogen ook andere gebruikers van Corel AfterShot Pro 3 je werk gebruiken als je besluit de zelfgemaakte plugins te publiceren. Als alternatief staat Corel je toe met hen samen te werken, zodat je je plugins voor alle Corel AfterShot Pro 3 klanten te koop kunt aanbieden.

Koop je licentie voor Corel AfterShot Pro 3 nu bij BestSoftware

Koop nu Corel AfterShot Pro 3 software hier in de BestSoftware online shop en profiteer van de aantrekkelijke voordelen. We overtuigen je al met de gunstige kosten, want een bestelling is om financiële redenen al de moeite waard. Maar ook de directe beschikbaarheid van de download en de snelle levering van de sleutel binnen maximaal 30 minuten laten bijna niets te wensen over. Natuurlijk zijn er nog veel meer producten van het bekende huis van Corel verkrijgbaar, gebruik bijvoorbeeld CorelDRAW Essentials 2021, Corel PaintShop Pro 2021, Corel PhotoMirage of Corel Painter Essentials 7 voor effectief dagelijks werk. Je kunt ook speciale software oplossingen voor speciale doelgroepen bij ons kopen in slechts een paar stappen en veilig van thuis uit. CorelCAD 2021 voor Windows en Mac of CorelDRAW Technical Suite 2020 zijn bekende voorbeelden hiervan. Doe er nu je voordeel mee, koop gemakkelijk en profiteer van de beste service voor al je behoeften. Schrijf ons bijvoorbeeld gerust een e-mail over algemene problemen, gebruik onze live chat of bel de hotline rechtstreeks om met een ervaren expert te spreken. We kijken uit naar je aankoop in onze winkel.

Windows  Systeemvereisten - Corel AfterShot Pro 3 
Processor 64-bit Intel of AMD processor (multi-core aanbevolen)
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows ® 8.1, Windows® 8, Windows® 7 met nieuwste servicepack (64-bits edities)
RAM 2 GB RAM (4 GB aanbevolen voor HDR)
Harde schijf ruimte 400 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
Schermresolutie  1024 x 768 resolutie met 16-bits kleurendisplay (1280 x 768 resolutie met 24-bits of hogere kleurendisplay wordt aanbevolen)
(neem contact op met de fabrikant voor meer gedetailleerde informatie)

 

Mac systeemvereisten - Corel AfterShot Pro 3 
Processor

Alle Intel® Mac modellen worden ondersteund

Besturingssystemen    Mac OS®X 10.9 of later (64-bit editie)
Geheugen

2 GB RAM

Harde schijf ruimte

250 MB beschikbare ruimte op de harde schijf

Schermresolutie  1024 x 768 resolutie met 16-bits kleurenscherm
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

 

Linux systeemvereisten - Corel AfterShot Pro 3 
Processor 64-bit Intel of AMD processor (multi-core aanbevolen)
Besturingssystemen   

Fedora®19 of Ubuntu® 14.04 of nieuwer (64-bit distributies)

RAM 2 GB RAM
Harde schijf ruimte 250 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
Schermresolutie  Resolutie van 1024 x 768 met 16-bits kleuren
(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)

Verdere links naar "Corel AfterShot Pro 3 | Windows | Mac | Linux"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Corel AfterShot Pro 3 | Windows | Mac | Linux"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Corel AfterShot Pro 3 | Windows | Mac | Linux"
NIEUW
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
TIP!
Wondershare Filmora 11 | | Meer Wondershare Filmora 11 | | Meer
vanaf € 32,90 * € 79,99 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
PhotoZoom Classic 7 | Windows PhotoZoom Classic 7 | Windows
€ 29,90 * € 69,90 *
Corel Painter 2021 Windows/Mac Corel Painter 2021 Windows/Mac
vanaf € 148,90 * € 354,85 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 8.1 Home Windows 8.1 Home
€ 10,90 * € 30,93 *
Laatst bekeken